Isten éltesse, még legalább ugyanennyit 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Isten éltesse, még legalább ugyanennyit 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Szép volt IBM! 
Minden jót a jövőre is!
nagyon "ott van" ez a videó 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Nem sok az IBM-hez fogható vállalat van a világon, egészen kivételes. 
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Isten éltesse őket!
A videó egészen jó lett.
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ
Ez már valami csatlakozok . Isten éltesse így tovább
Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

Csak így tovább, kevés legenda van az IBM ilyen. Még 10* -er ennyi ideig éljen.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
elképesztő, hogy honnan jutottak el ide. és mennyi mindennel foglalkoztak
nagyon szép eredmény amit elértek, csak azt sajnálom, hogy mostanában nem hallani róluk pedig a világ mai kinézetében elég nagy érdemük van
dehát mind1 is jövőre úgyis világvége 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ha ez a cég nincs akkor most prohardver sincs. Ez a cég alapozta meg a ma ismert világ alapjait.
Tiszta jó az egyik komment...
És az IBM 2012ben megteremti a Skynet-et.....

[ Szerkesztve ]

Áh, azt már lefoglalta a Google
IBM szervereket használva

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

mindig jó helyre nyúlni...
+1
éljen sokáig 
asd fgh jkl éáű

Hát remek és sikeres cég,gratulálok a születésnapjukhoz,Megérdemlik.

Elismerésre méltó az IBM munkássága és filozófiája.
Egyébként a videókat (mert 2 készült), még januárban publikálták, hogy megalapozzák az év hangulatát. http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/ Érdemes megnézni mindkettőt!
Üdv.: CreMindES

Döbbetenes, mennyi mindennel járultak hozzá az emberiség technológia, kultúrális és társadalmi fejlődéséhez.
A bennem élő troll ugyanakkor még kiegészítené a sztorit:
Thomas J. Watson jó kapcsolatokat ápolt a náci Németországgal. Az IBM ottani cége, a Dehomag, jelentős mértékben hozzájárult a totalitárius rezsim működéséhez. Beleértve a zsidó lakosság koncentrációs táborokba juttatását.
Erősen valószínű az is, hogy az IT szakmában az IBM alkalmazta először a FUD-ot, mint marketing stratégiát.
"De uraim, egy banánköztársaság elnöke miért is ne lehetne egy majom? A kompetenciája megvan hozzá."
Happy Birthday! 
Mennyi mindent ők csináltak, szinte a mai világ alapjait fektették le. Sok dologról én magam sem tudtam eddig.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Boldog születésnapot nekik!
Védd a fákat! Egyél hódot...

Boldog születésnapot IBM! Ezt elmondtam a Thinkpad T40-emnek is (az még legalább igazi IBM nem kínai Lenovo), meg a 60-as Deskstar vinyómnak (ez meg magyar)
Nagyon sajnálom, hogy már nem nagyon gyártanak X86 kompatibilis hardvereket.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
üdv a leöregedőnek 
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Azt tudnám, hogy az évi 18.000 szabadalom mégis hogy jön össze nekik?! Mik tartoznak bele? Legalább néhány jelentősebb dolgot mondjon már valaki.
A nagy erő nagy felelősséggel jár

Nagyon komoly videó. Kivagyok tőle teljesen
Nagyon inspiráló szerintem.

"nemzetközi üzleti gépek" hát ilyen tág címszó alatt nagyon sok mindent el lehet adni,ezért nem mentek ezek tönkre...hasonlóképpen mint a nokia,gumicsizmától kezdve mindent gyártott, hát johogy nem ment tönkre,nem ugy mint a 3dfx,abit,stb..nah ők tönkre mentek mint a szar...

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Boldog Születésnapot IBM! Méltán megérdemlik az ünneplést az elmúlt 100 év során elért eredményeik tükrében.
Tomcat
Orosz, meg a japán a legjobb 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949
Boldog Szülinapot IBM!
Nekik is köszönhető, hogy a számítástechnika itt tart 
Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

ezt már nekem az egyik oktatáson letolták a cégnél, vagy három napon át ilyen videókkal mosták az agyamat 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
nagyon tetszett a videó 
kicsit örülök, hogy az IBM most nincs annyira képben, így nem kapja el őket a mostani rohanós, hülye áramlat, ahol minden cég csak az adataidat akarja és reklámokból él.
amíg a Microsoft, az Apple, a Google meg a Facebook gyilkolják egymást, addig az IBM közben csendesen folytatja a világmegváltást 
Boldog 100. Születésnapot 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Még 100évet IBM 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

A NagyKÉK 100 éves .....még 1 100ast nekik !! 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Boldogot IBM 
|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb ||
egy filozófus veszett el benned.
ha tudtam volna, hogy elég tág nevet adni a cégnek, talán a prohardver is kibírna 100 évet. 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

hasonlóképpen mint a nokia,gumicsizmától kezdve mindent gyártott
Alig 6 eve adtak el a Nokian gumigyarat az amerikai Firestonenak, mondvan profiltisztitas, inkabb a telefoniara koncentralnak.
Latjuk milyen eredmennyel, lassan kilora megveszi oket az MS 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
proanything?
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Ki tudja. 30 év múlva jön majd a prohardver implant...
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

hát figyelj fönök!szerintem ti is elég jól csináljátok!arra gondolok hogy a ph valamikor egy pc hardverrel foglalkozó oldalnak indult mára szépen magába foglalja a moboltelefonos és fényképező gépes oldalakat is aminek mi keresni valója is lenne egy pc tesztelő/hardver bemutató oldalon,nekem elég sokáig nehéz volt ezt lenyelni(régebben olvasok mint amiota be vagyok reggelve).de muszáj volt elfogadni hogy ma már a okostelefonok,tabletek és mindenféle kütyü beletartozik a "personal computer" fogalmába.ez van és eszerint itt a helyük az oldalon.visszatérve a lényegre nagyon is jó nevet választottatok,remélem sokáig el tudjátok magatokat adni,dobjátok a pc-s cikkeket és merítsétek ki a kimeríthetettlen olvasási vágyakat!köszi...