Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Isten éltesse, még legalább ugyanennyit :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szép volt IBM! :R
Minden jót a jövőre is!

(#3) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon "ott van" ez a videó :K

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#4) Z86

Z86
(őstag)

Nem sok az IBM-hez fogható vállalat van a világon, egészen kivételes. :)

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#5) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Isten éltesse őket!

A videó egészen jó lett.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#6) tommjee válasza ^Clown (#1) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez már valami csatlakozok . Isten éltesse így tovább

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#7) alamuszi

alamuszi
(senior tag)

Csak így tovább, kevés legenda van az IBM ilyen. Még 10* -er ennyi ideig éljen.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#8) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

elképesztő, hogy honnan jutottak el ide. és mennyi mindennel foglalkoztak:) nagyon szép eredmény amit elértek, csak azt sajnálom, hogy mostanában nem hallani róluk pedig a világ mai kinézetében elég nagy érdemük van:) dehát mind1 is jövőre úgyis világvége :D

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#9) megint én

megint én
(őstag)

Ha ez a cég nincs akkor most prohardver sincs. Ez a cég alapozta meg a ma ismert világ alapjait.

Tiszta jó az egyik komment...
És az IBM 2012ben megteremti a Skynet-et..... :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) Daywalker válasza megint én (#9) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Áh, azt már lefoglalta a Google:DDD

(#11) domi007 válasza Daywalker (#10) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

IBM szervereket használva :DDD :DDD :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#12) C0d3r válasza Daywalker (#10) üzenetére

C0d3r
(PH! addikt)

Sajnos Ők is lekéstek róla. :N

Boldog Születésnapot az IBM-nek! :)

[ Szerkesztve ]

(#13) DemonDani válasza vinibali (#8) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindig jó helyre nyúlni...

+1
éljen sokáig :D

asd fgh jkl éáű

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát remek és sikeres cég,gratulálok a születésnapjukhoz,Megérdemlik.

(#15) chabeee

chabeee
(tag)
LOGOUT blog

gratz IBMers!

liliomtipro

(#16) CreMindES

CreMindES
(lelkes újonc)

Elismerésre méltó az IBM munkássága és filozófiája.

Egyébként a videókat (mert 2 készült), még januárban publikálták, hogy megalapozzák az év hangulatát. http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/ Érdemes megnézni mindkettőt!

Üdv.: CreMindES

(#17) MageRG

MageRG
(kvázi-tag)

Döbbetenes, mennyi mindennel járultak hozzá az emberiség technológia, kultúrális és társadalmi fejlődéséhez.

A bennem élő troll ugyanakkor még kiegészítené a sztorit:

Thomas J. Watson jó kapcsolatokat ápolt a náci Németországgal. Az IBM ottani cége, a Dehomag, jelentős mértékben hozzájárult a totalitárius rezsim működéséhez. Beleértve a zsidó lakosság koncentrációs táborokba juttatását.

Erősen valószínű az is, hogy az IT szakmában az IBM alkalmazta először a FUD-ot, mint marketing stratégiát.

"De uraim, egy banánköztársaság elnöke miért is ne lehetne egy majom? A kompetenciája megvan hozzá."

(#18) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Happy Birthday! :C

Mennyi mindent ők csináltak, szinte a mai világ alapjait fektették le. Sok dologról én magam sem tudtam eddig.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#19) nvyktor

nvyktor
(kvázi-tag)

Boldog születésnapot nekik!

Védd a fákat! Egyél hódot...

(#20) Brae

Brae
(őstag)

Boldog születésnapot IBM! Ezt elmondtam a Thinkpad T40-emnek is (az még legalább igazi IBM nem kínai Lenovo), meg a 60-as Deskstar vinyómnak (ez meg magyar) :) Nagyon sajnálom, hogy már nem nagyon gyártanak X86 kompatibilis hardvereket.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#21) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

üdv a leöregedőnek :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#22) macikos

macikos
(PH! addikt)

Azt tudnám, hogy az évi 18.000 szabadalom mégis hogy jön össze nekik?! Mik tartoznak bele? Legalább néhány jelentősebb dolgot mondjon már valaki.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#23) hakosh

hakosh
(kvázi-tag)

Nagyon komoly videó. Kivagyok tőle teljesen :) Nagyon inspiráló szerintem.

(#24) Srodney válasza Angel1981 (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

"nemzetközi üzleti gépek" hát ilyen tág címszó alatt nagyon sok mindent el lehet adni,ezért nem mentek ezek tönkre...hasonlóképpen mint a nokia,gumicsizmától kezdve mindent gyártott, hát johogy nem ment tönkre,nem ugy mint a 3dfx,abit,stb..nah ők tönkre mentek mint a szar...

(#25) alamuszi válasza macikos (#22) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

[link]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#26) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Boldog Születésnapot IBM! Méltán megérdemlik az ünneplést az elmúlt 100 év során elért eredményeik tükrében.

Tomcat

(#27) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Orosz, meg a japán a legjobb :D

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#28) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Boldog Szülinapot IBM!
Nekik is köszönhető, hogy a számítástechnika itt tart :K

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#29) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

ezt már nekem az egyik oktatáson letolták a cégnél, vagy három napon át ilyen videókkal mosták az agyamat :B

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#30) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon tetszett a videó :)

kicsit örülök, hogy az IBM most nincs annyira képben, így nem kapja el őket a mostani rohanós, hülye áramlat, ahol minden cég csak az adataidat akarja és reklámokból él.
amíg a Microsoft, az Apple, a Google meg a Facebook gyilkolják egymást, addig az IBM közben csendesen folytatja a világmegváltást :)

Boldog 100. Születésnapot :R

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31) kerelo

kerelo
(senior tag)

Még 100évet IBM :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#32) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

A NagyKÉK 100 éves .....még 1 100ast nekik !! :K

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#33) beefjeez

beefjeez
(senior tag)
LOGOUT blog

Boldogot IBM :)

|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb ||

(#34) Parci válasza Srodney (#24) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egy filozófus veszett el benned. :DDD ha tudtam volna, hogy elég tág nevet adni a cégnek, talán a prohardver is kibírna 100 évet. :D

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#35) nyunyu válasza Srodney (#24) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

hasonlóképpen mint a nokia,gumicsizmától kezdve mindent gyártott

Alig 6 eve adtak el a Nokian gumigyarat az amerikai Firestonenak, mondvan profiltisztitas, inkabb a telefoniara koncentralnak.
Latjuk milyen eredmennyel, lassan kilora megveszi oket az MS :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#36) Lenry válasza Parci (#34) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

proanything?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#37) Tüzi válasza Parci (#34) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki tudja. 30 év múlva jön majd a prohardver implant...

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#38) Srodney válasza Parci (#34) üzenetére

Srodney
(senior tag)

hát figyelj fönök!szerintem ti is elég jól csináljátok!arra gondolok hogy a ph valamikor egy pc hardverrel foglalkozó oldalnak indult mára szépen magába foglalja a moboltelefonos és fényképező gépes oldalakat is aminek mi keresni valója is lenne egy pc tesztelő/hardver bemutató oldalon,nekem elég sokáig nehéz volt ezt lenyelni(régebben olvasok mint amiota be vagyok reggelve).de muszáj volt elfogadni hogy ma már a okostelefonok,tabletek és mindenféle kütyü beletartozik a "personal computer" fogalmába.ez van és eszerint itt a helyük az oldalon.visszatérve a lényegre nagyon is jó nevet választottatok,remélem sokáig el tudjátok magatokat adni,dobjátok a pc-s cikkeket és merítsétek ki a kimeríthetettlen olvasási vágyakat!köszi... :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.