Ezt az inogást amúgy én is tapasztaltam az elején, és zavart, de most már nincs jelen.
Valszeg bekopott 
Vagy csak összeszoktunk. Nagyon jó kis egér.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

Ezt az inogást amúgy én is tapasztaltam az elején, és zavart, de most már nincs jelen.
Valszeg bekopott 
Vagy csak összeszoktunk. Nagyon jó kis egér.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

Detto. Mambánál is volt, de hamar beállt a dolog.
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Sziasztok! valaki cserélt már talpat lachesis-en? Mennyi egy ilyen akció? Milyen talpacska való alá?

Sziasztok!
Nekem egy 4000DPI-s Lachesis-em van. Meg vagyok elégedve vele, viszont kezd kicsit unalmassá válni, hogy kb naponta kétszer sensort kell tisztogatnom, mert folyton összeszed valamilyen koszt. Hihetetlen érzékeny, így fontolóra vettem, hogy leváltom a jó öreg Steelpad 5L-es egérpadom. Valaki esetleg tudna nekem ajánlani egy high-end egérpadot hozzá? Szeretem a különleges egérpadokat is, volt már Icemat-om is a rev.1-es. Most viszont vevő volnék bármi újra, ami megfelelően támogatja a lézer sensort. Nem vagyok most nagyon otthon az újabb padok terén, ezért kéne egy kis segítség.
Üdv.
//The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow// Intel Core i7 2600K~8GB Kingston 1600Mhz~Sapphire HD6950@70~ASUS Maximum Gene-Z

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Razer Lachesis 4000dpi-s egerem és elkezdett ugrálni, olyan mintha laggolna. Az 1.10-es driver van a Win 7-en (64bit) és az 1.94-es firmware. Sphex kemény, műanyag egérpadon használom, de kipróbáltam más felületen is és mindenhol ezt a hibát produkálja. Kb. 5 perc után kezdi, van, hogy alig akar mozdulni, majd nem nyúlok hozzá pár percig és újra normálisan mozog, majd pár perc és újra ugrál.
Szerintetek kuka ez az egér vagy lehet még vele valamit kezdeni?
Segítséget köszönöm!
deimos
Ugyanez kezdődött pár napja nálam is, pedig régi a rendszer. Nekem segített, hogy az egér alján lévő profile gombot megnyomtam, pár másodperc alatt újratöltődik és onnantól tökéletes, de ezt napi egyszer el kell játszani.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Én is próbáltam már minden beállítást, de nekem mindegyik lehetőségnél elkezdett laggolni. 
deimos

Üdv!
Vásároltam egy Razer Lachesis-t 5600Dpi-s kiadás.
Következő kérdésem lenne, hogyan lehet azt megcsinálni a Macro funkciónál hogy, lenyomom egyszer a balegér gombot, felengedem, utánna pedíg a beállított késleltetéssel addíg ismételgesse ezt a három "parancsot" amíg nyomom a Macro gombot.
Ez előtt egy A4Tech X7-em volt, annál meg lehetett csinálni, ott a következőképpen nézett ki:
Macro File:
LeftDown 1
LeftUp 1
Delay 2 ms
GoWhile 1 6
Ott nagyjából ennyi volt a dolog.
Razernél hogyan tudom ugyan ezt megcsinálni?
Köszi előre is, tikki!