Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis

(#51) -FreaK- válasza Draken (#50) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

szerintem nincs ezzel a szóval semmi baj, aki rendszeresen játszik azt nyugodtan lehet gamernek nevezni, itt sztem amire te gondolsz az a progamer...
Miért? ha valaki megteheti h megvegye a legjobb alkatrészeket akkor miért ne vegye? Baj h szerete minőségi csúcs perifériát? Hogy minek? pl h minden igényét kielégítse amit egy egérrel szemben támaszt.

(#52) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Találtam egy szöveget ami nagyon illik ahoz amiről eddíg beszéltünk, de ezzel be is fejeztem az offolást.

Nem az a baromság, hogy millókat költ valaki hifire, autóra, perzsamacskára, golysócsapágyra, guminőre, mert szíve joga, hogy mire bassza el a pénzét. Hanem az, amikor ezek után mindenki mást elkezd baszogatni, meg fikázni, hogy milyen szar, ami az övétől különbözik.

Mások általában örülnek az olcsóbb cuccnak, és sokan közülük még élvezik is, de van egy ''elit'' réteg, akik még a saját felszerelésükkel sem elégedettek soha, és mindenki másnak is tönkre akarják tenni az örömét a folyamatos fikázással. Na ez a szánalmas.

És ez nem csak a hifistáknál van így, hanem kivétel nélkül minden technika jellegű hobbi esetében.

(#53) GAlli válasza -FreaK- (#38) üzenetére

GAlli
(tag)

én nemrég vettem deathaddert, 2 napig volt meg utána kisutottam és visszacseréltem gariban 1 mx518 ra , amiért ezt tettem : nem volt kedvem hozzá másik padot venni sok pad után most mág elég rég ota Func F30r em van amit sztem az egyik legjobb muanyag pad, és a DA nem megy rajta normálisan , simán kihagy rajta... ennyit a 3G s optikárol , 1.1 jol megy rajta, meg minden normalis egér... amugy pl szöveten jó volt a DA is .

(#54) -FreaK- válasza GAlli (#53) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

A legelső firmware-ek szarok voltak ilyen téren, újjal próbáltad már? Nekem s&s-van,ami nem állhat olyan messze az F30r-től és tökéletesen megy rajta.

(#55) GAlli válasza -FreaK- (#54) üzenetére

GAlli
(tag)

igen az osszes firmwaret , drivert teszteltem , lehet hogy el vagyok atkozva a razer egerekkel , anno a CH m se mukodott rendesen , most meg ez sem .

(#56) Sn00k válasza (Kolombusz) (#44) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Ez nagyon jó volt(pár centit nő tőle a pöcse:) :DD :DD

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#57) Sn00k

Sn00k
(őstag)

Hát nem tom...
Nekem van egy plazmám, ami DB-nek felel meg, most szedtem le a legújabb drivert hozzá(v6.02), és tök nagy csalódás számomra, hogy nincs egy mentési lehetőség a gomboknál...:(

Úgy értem más betüre kell külön , külön programoznom, ha Q3-al vagy W3-al akarok gamélni... azért ez elég nagy vicc:( ilyen drága egértől:(

(#58) S*Tom*

S*Tom*
(senior tag)

Remélem ez is elmászkál majd az exactmat-om speed oldalán. Megvárom a PH-s tesztet és ha ott tuti akkor lehet cserélek. A 4000DPI kemény, de + 2pici gomb(csak a bajnak) hiányozni fog a CH gumis része az oldalán, semmi más extra :F
Most nézem 2féle színben lesz: Banshee Blue és Phantom White

(#59) Sn00k válasza S*Tom* (#58) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Hát jah, az a 2 kis gomb a tetején teljesen rébusz...
Nagy hasznát, nem nagyon lehet venni, legalábbis GAME-nál :U

Mindenesetre lehet én is lecserélem a DB-met- rá, remélem nem sokkal nagyobb miund DB, mert nagy egereket nem szeretem, kicsi a kezem... ;]

(#60) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Brutál egérke egyszer veszek egyet! :C

(#61) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pixel szerint oktober körül jöhet
Viszont nem láttam értelmét 3000 dpi nek, akkor inkább a razer uj 3g szenzorát választom.

Note 2 ?

(#62) harylmu

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom mért jó a razernek hogy csinálnak egy rosszabb egeret mint a Deathadder...(itt az optikára gondolok) ...Ez ugyebár lézeres sokkal egyszerűbb kiakasztani mint a DA-t..Bár lehet hogy egy-két alkalmazáshoz pontos tud lenni.. pl.: photoshop

(#63) -FreaK- válasza harylmu (#62) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Honnan tudod h ezt is olyan könnyű lesz kiakasztani? Ha jól emlékszem akkor az előzetes infók szerint 2,5m/s körül lesz az optika maximuma ami azért már elég lehet a legtöbbünknek. Találgatások helyett mondjuk azért jobb lenne megvárni az első komolyabb teszteket, tapasztalatokat.

(#64) harylmu válasza -FreaK- (#63) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

igen de a deathaddernek 4.7 m/s :)

(#65) whYz válasza harylmu (#64) üzenetére

whYz
(senior tag)

és milyen egeret sikerült már kiakasztanod? :C

(#66) -FreaK- válasza harylmu (#64) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

4,5x-ig sikerült lemérni, de ettől még lehet magasabb. Teljesen mindegy amúgy, a lachesis-ről lévő infó csak akkor lesz biztos ha le lesz tesztelve, addíg teljesen felesleges bármit kézpénznek venni és főleg felesleges kijelenteni h szarabb/jobb lesz mint egy másik egér , úgyis cska találgatás az egész. Amúgy grat, sikerült a legérdemtelenebb részt kiemelned a válaszomból.

szerk.: vagy te már tudsz valamit teljesen hivatalos megbízható és biztos infót az egérről amit én(mi) még nem? Mert ha így van akkor elfogadom h igazad van, és az optika feldolgozóképessége nem éri el a DA-ét. Persze ettől még lehet bőven az ember álltal elérhető sebességen felül.. :)

[ Szerkesztve ]

(#67) harylmu válasza -FreaK- (#66) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Ok várjuk meg, de szerintem akkor is ratyi lesz :)

(#68) Detox! válasza harylmu (#67) üzenetére

Detox!
(őstag)

először akasszá ki egy golyós egeret, aztán utána ugass hogy egy 10K+-os egér nem fog neked elég lenni :W

[ Szerkesztve ]

"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

(#69) AS válasza Detox! (#68) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem lesz az 20 is.

Note 2 ?

(#70) harylmu válasza Detox! (#68) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Megtörtént :DD

(#71) adamsX

adamsX
(senior tag)

Hellosztok

Megszereztem ezt a csodát. Mit mondjak nagyon zsír kis egér. Fúll érzékeny. Nagyon profi kis szekerentyű.

(#72) Gábor vitéz válasza Draken (#50) üzenetére

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Ne offolj, inkább olvass vissza.

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#73) DSG

DSG
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Most vettem egy Razer Deathadder egeret...és azt szeretném kérni hogy vki leírná nekem pontosan,szépen,érthetően hogy kell feltelepíteni hozzá a drivereket+a firmwaret?? Mer halottam ha nem jól akkor elromlik az egér. THX! Valaki olyan aki ért hozzá és van ilyen egere! :)

(#74) DSG válasza DSG (#73) üzenetére

DSG
(kvázi-tag)

már semmi! :)

(#75) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Megjelent az első review a rágcsálóról: Razer Lachesis Review
A 2,5m/s-es érzékelési sebesség már valszeg mindenkinek jó lesz, az egér szuper, kiváve hogy nem biztos h mindenkinek ergonómikus( de ez meik egérnél nincs így) és drága. Szal nem sok új:)

(#76) harylmu válasza -FreaK- (#75) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Majd kidobnak valami kis profi cuccot ... :)

(#77) adamsX válasza -FreaK- (#75) üzenetére

adamsX
(senior tag)

Szerintem nagyon kézre áll az egér. Egy kicsit meghízott a copperhead -ez képest. ha kell tudok képeket küldeni róla.

(#78) -FreaK- válasza adamsX (#77) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Nah, nem is tudtam h már van a körünkben tulaj:) Nem akarsz róla egy kis élménybeszámolót írni? esetleg egy logout blog formájában?:))

(#79) adamsX válasza -FreaK- (#78) üzenetére

adamsX
(senior tag)

nem nagyon tudok hosszan beszélni róla. De ha kérdeztek boldogan segítek.

(#80) harylmu válasza adamsX (#79) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Valahova feldobálhatnál 1-2 mesteri képet , azt hiszem azt megköszönnénk :) Illetve ha elmondanád a játék közbeni tapasztalataid, és hogy hogy csúszik az egérpadon?(mienek a csúszkái)

(#81) adamsX válasza harylmu (#80) üzenetére

adamsX
(senior tag)

[link]
[link]

Itt van pár kép róla. Játék közben király, jól veszi a hirtelen ránátsokat és ha jól be van lőve akkor nagyon pontos.

[ Szerkesztve ]

(#82) adamsX válasza adamsX (#81) üzenetére

adamsX
(senior tag)

Még egy kép lemaradt.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#83) Gábor vitéz válasza adamsX (#82) üzenetére

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Szia!

Pár villámkérdés ha ráérsz:

CH után milyen a fogása? (tudom nagyobb a segge, de használat közben milyen)
Oldalgombok milyenek?
Pontosabb mint a CH?
Hol/mennyiért vetted? (Pixel?)

Gv.

(#84) adamsX válasza Gábor vitéz (#83) üzenetére

adamsX
(senior tag)

Hello

A ch után nagyobb a fogása. érezhetően testesebb de jó fogni. az oldal gombokat könnyen elérem mert nagy kezem van de egy kissebb kezünek már lehetnek gondjai. a copperheadnél szerintem pontosabb, és egyébként minőségben is jobb. én nem a pixelben vettem, de ahol én vettem ott drágább. szóval érdemesebb a pixelbe venni.

[ Szerkesztve ]

(#85) harylmu válasza adamsX (#84) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Pixel : 17.800 Ft bruttó
Supergamer : 18.490 Ft bruttó

(#86) adamsX válasza harylmu (#85) üzenetére

adamsX
(senior tag)

nah igen, én 18500 -ért vettem.

(#87) harylmu válasza adamsX (#86) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

lesz az occsóbb is :)

OFF: Ment pü.

(#88) tr1ckyy

tr1ckyy
(újonc)

szerintetek g5-öt vagy copperhead-et vegyek? :))

(#89) harylmu válasza tr1ckyy (#88) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem egyiket se :)

(#90) tr1ckyy

tr1ckyy
(újonc)

sztem nemrossz a g5 mér te mit ajánlasz?:)

(#91) harylmu válasza tr1ckyy (#90) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Ha fps-t nyomsz semmmiképp se vegyél G5-öt, szerintem várd meg az SS Ikarit, külföldön óriásit ütött ;) De ha nem fps hanem net,paint,esetleg WOW ^^ akkor a G5 nagyon jó lesz ;)

(#92) tr1ckyy

tr1ckyy
(újonc)

cod2 öt tolom :)

(#93) Gábor vitéz válasza adamsX (#84) üzenetére

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Köszi! Nekem is nagy kezem van (viszonylag), de pont azt szeretem ha nem tölti ki az egér a kezem. Szóval mindenképp próba lesz előbb.
High sensen játszom és kb 10x10 centis területet használok az egérpadból mert nem markolom meg, csak az ujjaim közt fogom és csuklóból mozgatom az egeret. ezért fontos hogy ne legyen nagy segge, mert nem tudom rendesen hátrahúzni ha felfelé célzok (fordított y tengely)

(#94) harylmu válasza Gábor vitéz (#93) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt az egeret akkor rád öntötték -]

(#95) peron válasza tr1ckyy (#92) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

Vegyél nyugodtan Lachesist. Én is csak CoD-ozom előtte CH-em volt. Ahogy megjött a pixelbe már mentem is érte. Az első tapasztalatok nem voltak a legjobbak, túl könnyűnek, idegbeteg gyorsnak tünt. Ment is a fiókba egy hónapra. Vmiért elő kellett vennem (mert a munkahelyen hagytam a CH-T :D ) és azóta csak ezzel nyomom. Nagyon ott van ha megszokod. Valaki írta a gumiperemet ami a CH-n volt, na az tényleg hiányzik. Egyenlőre még firmwire beteg a drága, néha magától elugrik, de remélem majd javul. Sokkal jobban adja mint a CH, ha sikerül rendesen beállítanod. Nekem CoD alatt az 1.69-es sens. jött be, az egér maxon van (4000dpi/1000Mhz).

Mi vagyunk azok, akiktől óvnak a szüleink.

(#96) harylmu válasza peron (#95) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

szedj le egy firmware-t ;)

(#97) pikandero

pikandero
(újonc)

Hi Gamerek!
Ma jött meg nekem is az egér ésss ... nem nnőtt tőle a pöcsöm semekkorát. :C
Itt piheg az eXactMat padján. Mielőtt valaki beszól, megkerestem az árát.
Annak idején olvastam a CH-ról, hogy driver hibás és frissíteni kell hozzá a firmware-t.

Na én akkor elmetettem, (igaz akkor a Copperhead-ra írták) hogy is kell ezt csinálni, itt megtalálható:
http://prohardver.hu/teszt/razer_copperhead_eger/driver_telepitese.html
Nem tudom, h. a többire is jó-e a módszer.
Ha tudod, akkor használd fel "DSG".
Csá!

(#98) peron válasza harylmu (#96) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

Szted van már hozzá? A weboldalon az 1.0-ás van, de az van az egírben is gyárilag.

(#99) peron válasza pikandero (#97) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

Anno szívtam én is a firmwre-al de meg tudtam csinálni.

(#100) peron

peron
(kvázi-tag)

Megcsináltam a frissítést és ahogy gondoltam még csak az alap firmwire van fenn. Mind1 legalább már nem gáz a frissítés. Rájöttek a fiúk, h eccerűbb egy uppdater progit csinálni :D.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.