Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis

(#501) Gyufaaa válasza d1abLo (#500) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Másik USB portba próbáltad? Akkor sem volt reakció? Esetleg ha tudod, próbáld ki másik géppel is. A szétszedésről nemtok nyilatkozni. :P Ilyen probléma lehet akkor is, ha a driver nem töltődött be normálisan. Telepítsd újra a drivert, vagy csak frissítsd az USB hidat. :U

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#502) d1abLo

d1abLo
(újonc)

próbáltam mindegyik USB porton és tesóm gépén is , de semmi reakció.
USB hidat hol tudom frissíteni ?
A szétszedés ment az alsó csuszka alatt van csavar , kitakarítottam belülről , de ugyanaz a téma :S
A driver pedig vagy 5x újra lett rakva 1.0 ás meg az 1.10 es is
De elméletileg nem kéne hozzá driver ,mert voltam versenyen és vittem oda is bedugtam és ment rendesen , és nem láttam olyan embert a versenyen akinek razer egere lett volna.

[ Szerkesztve ]

(#503) Gyufaaa válasza d1abLo (#502) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

c:\Program Files\Razer\Lachesis\driver32 vagy 64, attól függ milyen op van fennt, abban a mappában van egy DPInst.exe fájl. Ezt futtasd le. Hátha. :U

(#504) snoopy válasza d1abLo (#500) üzenetére

snoopy
(fanatikus tag)

ugyan ez van nekem is :) épp gariban van, 2 év gari van rá, enyémre legalább is, de tiedére is annyi kell h legyen. 3 gépen is megnéztem, abból kettő xp-s volt. még a legfrisebb firm-ot is rá raktam ami xp meg vista csak asszem és semmi mozdulás nem volt. mondjuk én nem szedtem szét mert nem jöttem rá a hol a csavar, de nem is kerestem igazán.
ja, enyém is mostanában lett 1 éves.

[ Szerkesztve ]

(#505) oxox válasza Gyufaaa (#460) üzenetére

oxox
(őstag)

Köszönöm az indirekt segítséget....gondoltam megkérdezem, hogy miért nem detektálja az egeret, de az általad javasolt .exe futtatás ki is javította.
thx

egyébként van valami tanács/ötlet/vélemény az egérről?
Ez az első razerem, ami eddig furcsa az a dupla klikk nem megy olyan gyorsan...
nemsoká egy kis cod teszt következik.

:R
oxox

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#506) oxox válasza d1abLo (#502) üzenetére

oxox
(őstag)

nekem win7-em van, és nem detektálta (azt írta ok-ot nyomjak és újra search-t néz rá...ekkor már beengedett a programba állíthattam is, de valójában nem történt semmi...ezt világításnál lehetett látni, mert nem bírtam kikapcsolni)...viszont van a programjában egy update gomb, ami felvisz a gyártó oldalra, ott kikerestem a win7 1.1-es drivert, telepítettem....nahh ekkor már nem írt ki semmi adatot, és továbbra sem találta (én is próbáltam több usb-n), ekkor jöttem fel ide egy kis segítségért...majd a programfiles/razer/lachesis/driverW732 könyvtárban futattam a DPInst file-t és immár minden tökéletes.

(#507) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Akadt egy kis gondom....
Amikor hazaértem a Lan-ról összedugtam a gépet (lehet hogy nem minden usb-t pont oda ahol volt, de ez eddig nem okozott semilyen problémát). És láss csodát, nem megy a patkány! Próbáltam felrakni mindenféle kompatibilis módban a régi 1.0-s driverét, de nem sikerült felismernie az egeret. Próbálkoztam az 1.1-es Win7 driverrel is, de az sem hozott eredményt (ekkor már nekem sem látta egyik gombot sem...). Próbálkoztam mindegyik módnál a DPInst.exe-vel de semmi. :(
Nekem még a legréggebbi Firmware (1.0) van. A Win7 1.1-es drivere viszont 6.01-et lát (gondolom ez a legkissebb amivel üzemel a win7 drivere...). Lehet hogy ez a gond, de ha igen, akkor hogyan frissítsem Seven alatt ha nem is látja? :F

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#508) AndrewTdi válasza Lajkó (#507) üzenetére

AndrewTdi
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeva!

Nekem is csinált ilyet, bár nekem a Habu, és pici buzerálás és frissítés után megjavult.

Ha leszeded a drivert, nem ismeri fel szabványos egérként sem? :F

hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/

(#509) Lajkó válasza AndrewTdi (#508) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Nem ismeri fel sehogy sem.
Hozzá kell tegyem még azt, hogy eszközkezelős módszerrel is próbálkoztam.
Tegnap este 2 órácskát, ma pedig délután 4 órától kb. 9ig! Szal kipróbáltam 1-2 variációt, és drivert... Igaz, hogy ennyi idő alatt újra tudtam volna rakni a rendszert kb. kétszer, de valahogy nem akaródzik. :(((

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#510) oxox válasza Lajkó (#509) üzenetére

oxox
(őstag)

más gépen nem próbáltad?

(#511) Lajkó válasza oxox (#510) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Sajna nem áll módomban más gépen kipróbálni... :(
Neked hanyas firmv. van?

(#512) Gyufaaa válasza oxox (#505) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Igazán nincs mit. ;) Már nincs meg a kicsike, de brutál jó kis egérke. A kattintások érzékenységét is tudod állítani a keretprogramon belül. Elég sokrétű állítási lehetőséget nyújt. Gémerkedésre és 22" mellé szerintem tökéletes választás. De minden másra is. :K

Lajkó: Sajna a firmware frissítés mindenképp ajánlott win7 alá. Ezt legstabilabban és a legtöbb esetben sajna xp alatt tudod megtenni a régi firmware miatt. :(( Dobj fel egy külön partícióra vagy egy virtuális gépre egy xp-t és próbáld meg azzal. :U

[ Szerkesztve ]

(#513) Lajkó válasza Gyufaaa (#512) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Megoldódott!
Újra dobtam a seven-t, bedugtam (alapból felismerte...), fellöktem a hozzá való progit, és frankón megyeget! :K Még a profiljaim is megvannak!
Kicsit kezdett gyanus lenni a dolog, amikor egy restart után már a Xonar U1-emből sem akart hang kijönni. :U Lehet hogy összeszedtem valami vacakot a lanon.

(#514) Gyufaaa válasza Lajkó (#513) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD Az lehet. ;] Egy párszor én is pórul jártam. Lan közepén feltettem egy ajánlott játékot és mit adj isten, az összes exe fájlom ugrott. :DDD Játék helyett optelepítés volt. :W

(#515) oxox válasza Gyufaaa (#512) üzenetére

oxox
(őstag)

:R
40"-on tolom...ott mar/meg nem az igazi...szokni kell, de eleg bena vagyok meg...nahh ezt az erzekenyseget megnezem...meg egyenlore az mx1000-en jobbnak tunnek a gombkiosztasok (itt meg "keresgelnem" kell neha az oldalso gombokat...ami cod-ban keselesnel tud vicces dolgokat produkalni)...de lehet, hogy meg csak szokatlan (meg eleg kis kezem van, szokni kell meg)

Lajko...Orulok, hogy megoldodott a problemad.....a win7 nekem is tud erdekeseket produkalni, pl. mostbanaban ketszer inditja a gepet bekapcsolaskor...elindul, majd 3mp boot utan megint...aztan minden gond nelkul belep...meg kekhalalt produkal ha pl. masolok kulso vinyora, es lehuzok egy masik usb portot (pl. pendrive-ot, fulest, hangszorot)

[ Szerkesztve ]

(#516) Gyufaaa válasza oxox (#515) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nah ott meg aztán tényleg kelendő a kicsike. :) CoD-ban a kés nekem a remegő kisujjam alá van állítva a shift gombra. Előszeretettel nyomkodja. :DDD ;]

(#517) bendikeee11

bendikeee11
(lelkes újonc)

Sziasztok:) Lenne egy olyan kérdésem hogy valaki szedte már e szét a Lachesis-ét..:) mert szét szeretném szedni kitakarítani stb meg ledet cserélni benne:) és nem nagyon vágom h mégis hogy lehetne...csavar vagy vmi... mert nem nagyon találom

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 16GB Black iOS 5 - Artwizz MirrorFilm Front+Back

(#518) Gyufaaa válasza bendikeee11 (#517) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD Dejavu-m van. :DDD A Mamaba topikban is kérdeztek már ilyet. Sajna én még sosem kaptam szét, de szerintem csavarok a teflon alatt rejtőzhetnek. Ott keresgéld. Szerintem. Ledet is cserélnél? :) Milyet teszel majd bele? :U

(#519) bendikeee11

bendikeee11
(lelkes újonc)

hááá megvan a csavar:) dejó tényleg a teflon alatt volt:D sose jöttem volna rá-.- köszi szépen:) am zöld ledet szeretnék beletenni:)

[ Szerkesztve ]

(#520) Gyufaaa válasza bendikeee11 (#519) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ha sikerült és meg vagy vele szívesen néznék róla képeket, hogy sikerült. :K

(#521) bendikeee11

bendikeee11
(lelkes újonc)

oksa ha készen lesz csinálok képeket:)

(#522) Lajkó válasza bendikeee11 (#521) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Az engem is érdekelne nagyon! :K
Egyszer majdnem arra vetemedtem, hogy szétkapjam, de a lustaság felülkerekedett! :B

(#523) Gyufaaa válasza Lajkó (#522) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD Pedig azt mondják az félegészség :) De sajna elég sokszor tör rám is. :DDD

(#524) Zééé1980

Zééé1980
(újonc)

Sziasztok!

Most vettem én is egy Razer Lachesis egeret és elsőre nagyon tetszett, de alig 1 perc után rájöttem, hogy valami még sem OK. A Quake 3-al játszom már egy ideje és az előző egerem egy Logitech G5 volt, ami kiválóan működött (tehát az oprendszer és a játék verzió jó), csak gondoltam Razer egérre váltok.

Azt vettem észre, hogy a Razer mozgása késik a játékban, ezt különösen akkor lehet jól érezni, amikor nagyon Sensitívre van állítva, vagy amikor nagyon magas az Accleration.
Természetesen ez akkor is érezhető amikor mindkét érték alacsony, de akkor kevésbé észrevehető és zavaró.

Mielőtt mindenki megkérdezné, felraktam a legfrissebb driveret, firmwaret és 1000Hz-re van beállítva. Ami engem aggaszt, az a Windows eszközkezelőben a "HID kompatibilis egér" szöveg, tudom hogy a HID menüpontban megtalálható a Razer igazi drivere, de nem lehet hogy ezzel a HID-al lesz a probléma?! Ehhez csak Microsoft Windowsos driver van és a neten sem találtam mást hozzá.

Vagy valaki tudja-e mi lehet a baj, mert ha nem valami beállításbeli különbség van, akkor a Logitech G5 jobb a Quake 3 tekintetében, ugyanis ha visszadugom azonnal érezhető a különbség, hogy nincs olyan nagy amplitudója amikor az ember rángatja az egeret jobbra-balra (180 fokos forgások, vagy 90 fokos kitekintések)!

A segítséget előre is köszi.
Zééé.

(#525) Zééé1980

Zééé1980
(újonc)

Hi!
Párdon, csatolom a képet is.

Zééé.

[ Szerkesztve ]

(#526) Gyufaaa válasza Zééé1980 (#525) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Érdekes beállításokon használod. Mekkora felbontáson használod? Milyen monitoron? Ezek brutál érzékeny egerek. Nem hinném, hogy vele lenne gond. Inkébb valami a beállításoknál. A HID szabványnak megfelelő egér teljesen rendben van. Milyen oprendszert használsz? 32 vagy 64bit? Nem minden függ össze a hiba forrásaival, de egy kicsit jó lenne képben lenni miről és milyen beállításokról van szó. :U

(#527) Zééé1980 válasza Gyufaaa (#526) üzenetére

Zééé1980
(újonc)

Hali!

A felbontás 1920x1200 és egy 22"-os LG LCD monitor, Vista 64 bit.

De amint rádugom a Logitech G5 egeremet, hasonló beállításokkal (mármint sensitivity és accleration, dpi, Hz stb.), nincs semmi problémám!
Aztán ha rádugom asszony 500 Ft-os egerét, ugyanezt a késést tapasztalom, mint a Razernél (csak max nem ennyit).

Megmondom őszintén más játékon még nem próbáltam ki, többnyire ez az egy FPS-es játék amivel játszom.

Próbáltam már össze-vissza állítgatni, de akkor is mindig ezt a késést vettem észre. Kb ugyanazt érzem, mint amikor a rádió frekvenciás egeremmel játszottam még a legelején és amint rádugtam egy ilyen komolyabb egeret, csak úgy pislogtam a különbségtől. Na most a Razer valahol a kettő között van, késik, de nem sokat, de viszont egy játékosnak ez már zavaró!

Én sem hinném, hogy az egérrel lenne baj, lehet hogy egyszerűen csak valamiért az én verzióm, vagy a Vista, vagy a 64 bit stb.... a véletlenek sorozatos egybeesése...

Z.

(#528) Gyufaaa válasza Zééé1980 (#527) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Kollégám is most váltott Razerre a Logitech MX után. Mindaddig jelen volt hasonló probléma, sőt még az is, hogy állandóan új hardverként ismerte fel az egeret, míg le nem szedte a Logitech drivert. Utána megszűnt és minden oké az egérrel. Te leszedted a Logitech drivert? :U

[ Szerkesztve ]

(#529) Zééé1980

Zééé1980
(újonc)

Hali!

Hát én a SetPoint kezelőjénél mondtam azt hogy uninstall, ez lehet hogy véglegesen nem törölte ki a windows adatbázisából a drivert, de ha esetleg ennyire ki kéne írtani, akkor azt hol tudom megtenni?
Vagy ha ez elegendő volt, akkor a válaszom igen, leszedtem a drivert! :)

Z.

(#530) kotibor

kotibor
(tag)

Sziasztok, ha valaki keres egeret privizzen, thx.

Eszetlenül csere-berélek, beszámítok cuccokat, írj mid van és mit szeretnél!

(#531) Gyufaaa válasza Zééé1980 (#529) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Annyinak elégnek kell lennie.

kotibor: ;)

(#532) Forceman

Forceman
(tag)

Nekem logi wave bill+egér párosom van, de most szereztem egy ilyen egeret, három dolgot szeretnék megkérdezni:
1. Bezavar a setpoint?
2. Ha igen valahogy ki lehet lőni hogy csak a bill legyen elérhető?
3. Cserél valaki DeathAdder-ra?
Az első kettő fontosabb. :DD

Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...

(#533) Gyufaaa válasza Forceman (#532) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nem zavar be. Én egy Wave K350-et használok ezelőtt egy Lachesis párossal, mostt egy Mambával. Semmi nyügjük egymással. :N

(#534) tejeskifly

tejeskifly
(tag)

Érdemes még ilyen egeret venni? vagy egy kis+ és roccat kone?

http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted :)

(#535) nepszter1

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Tulajdonosa lettem én is egy ilyen egérnek ma. Elég fura a fogása meg kell szokni de nagyon kényelmes .

"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

(#536) Gyufaaa válasza tejeskifly (#534) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Szerintem érdemes. Batár jó egér. Csak a kétkezes kialakítás végett egy kicsit szokatlan lehet. De jó kis rágcsáló!

(#535) nepszter1: Nem egyszerű az tuti! Anno nekem is kellett hozzá egy pár hónap mire belerázódtam. De nagyon szerettem a dögöt.

[ Szerkesztve ]

(#537) Mazka05

Mazka05
(őstag)

Nálam, nem mükszik a driver-e windows 7 alatt, vagyis helyesbítve nem látja az egeret...

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#538) Gyufaaa válasza Mazka05 (#537) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Fentebb írtam. Frissítened kell az razer hidat.

[ Szerkesztve ]

(#539) K!LLeR válasza tejeskifly (#534) üzenetére

K!LLeR
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, érdemes :K
pl az enyém eladó ! írj pü-t ha érdekel!
kifogástalan állapotba

ha más is érdekel írjon csak PÜ-t :D

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#540) LuzZzer

LuzZzer
(tag)

Sziasztok!

Pár hónapja újítottam egy ilyen egeret. Szép, jó, okos. A problémám annyi hogy egy Mantis padom van ami puha és nekem a lézer mellett nem ilyen szép fehér hanem puha fekete és billeg rajta az egér ha nem nyomom a padra. Mellesleg szedi a koszt rendesen és nagyon szépen tud ugrálni ha nem takarítom le. A kérdés hogy normális ez a fekete puha matrica szerű valami? Érdemes lekaparni róla?

Az élet szép, a világ rossz!

(#541) Gyufaaa válasza LuzZzer (#540) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Már rég volt Lachesis a kezemben. Le tudod fényképezni az alját? Melyik típus van neked belőle? A 4000dpi vagy az 5600-as? :U

(#542) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan ilyet akarok venni
valaki tud róla mondani valami jó tulajdonságot mert elég drága és mást ajálottak nekem :F

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#543) LuzZzer válasza Gyufaaa (#541) üzenetére

LuzZzer
(tag)

Hello 4000-es és le tudom fényképezni csak majd otthon.

(#544) strabowsky

strabowsky
(újonc)

Sziasztok!
Bajba vagyok most frissítettem az egér firmware-t 1.90-röl 1.94-re és ez után már nem müködik. Többször felraktam ujra a driwert ugyan azt kapom amit Kyleee irt..
.
Próbáltam többször is a frimwaret is frissiteni de ezt a képet kapom

Probáltam a dpinst.exe-vel is de azt irja telepitve van az usb hid

Valakinek ötlete??? Win 7 32bit-et használok

[ Szerkesztve ]

Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozol!

(#545) LuzZzer válasza Gyufaaa (#541) üzenetére

LuzZzer
(tag)

Sikerült lefényképezni, elég gyenge lett, de azért ki lehet venni belőle. KÉP
Most a legújabb hogy ugrál az egér néha föl néha balra... nem is értem.

(#546) LuzZzer válasza strabowsky (#544) üzenetére

LuzZzer
(tag)

Másold desktopra az installt, zárj be mindent. Indítsd el, ha a lenti képed kapod akkor próbáld megint. Ha kész van akkor nyomj restartot mert nekem kékhalálolt.

Üdv, L

(#547) DjOrfeus

DjOrfeus
(kvázi-tag)

Sziasztok lenne egy hatalmas problémám ! Remélem tud valaki segiteni a megoldáshoz !
Tegnap játék közben egyszer csak meghalt a görgöje a Razer Lachesis omnak na uccu neki szét is kaptam ugyis havonta kitisztittom álltalában !
nem volt ennyire egyszerü a dolog !
sajnos a görgetökerék poti felöli oldala levált a kerékröl :W 3 év alatt elfáradhatott amugy karcmentes gyönyörü az egér vigyáztam rá mert Nagyon Bevált Nem szeretnék megválni tölle ha esetleg valakinek akad egy tönkrement javithatattlan Razer Lachesis Szivessen megegyeznék az árában mert ezt még ha van görgö simán meglehet javitani 5 perc alatt !

Várom válaszotok Ide vagy a doa096@gmail.com ra Remélem valaki tud seggiteni !

Miki.

Ha egy cápa evett a kezedből ( a lábadból is fog ) !!!

(#548) Gyufaaa válasza LuzZzer (#543) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Az egérpadod szerintem nem a leg jobb. Ha jól emlékszem egy jópár hsz.-el ezelőtt vesáztük a topikban, hogy kinek, milyen egérpadja van. A szövet, az "új" lézeres szenzoroknál szerintem nem igazán vált be. Egy kemény, sima felületű padon stabilabbak/pontosabbak. Ez az én tapasztalatom. A szenzinek a belsejét szoktad tisztítani? Finom törlővel néha nem árt megpucolni, mert egy kis aprócska piszok is pontatlanná tudja tenni a Lachesis-t. Nekem ez mindíg bevált. Batár jó kis dög. A fogása ugyebár nem mindennapi a kétkezes kivitelezés végett, de ha megszokod, nagyon brutál kicsike.
Próbáltad más, kemény felületű padon? Nekem is ez a típus volt. A fentebb leírt gondozás mindíg megoldotta nálam a dolgot. Az pedig, hogy billeg a padnak köszönhető. Legalább is nálam az tett be neki. Először azt hittem az egér deformálódott, közbe a padomnak nem volt sík a felülete. :U

albert8: Szerintem csak jó tulajdonsága van. Persze ami a fogást illeti az teljesen egyéne válogatja. Ha szereted markolni az egeret, inkább az Imperator-t választd, ha ujjheggyel fogod, akkor hibátlan választás.

[ Szerkesztve ]

(#549) DjOrfeus válasza DjOrfeus (#547) üzenetére

DjOrfeus
(kvázi-tag)

Hát kösszi a sok segitséget a probléma megoldva a töröttet megragasztottam de közben irtam egy mailt a pixelnek és láss csodát meghalgatattak az imáim a
http://www.pixel.hu/view.php?a=kezdolap
KFT megoldotta a problámám 1 Óra leforgása alatt Szerváltak nekem egy Vadi uj Görgetö kereket ! :)) :Y
és vannak náluk még razer egér kábelek nagy töbségben minden razer egérhez !
Ezer hála a gyors segitségért !
I love Pixel !

Ha egy cápa evett a kezedből ( a lábadból is fog ) !!!

(#550) Gyufaaa válasza DjOrfeus (#549) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:C Az zsiiir! Nekem a Logitechel volt egy ilyes fajta kellemes tapasztalatom! :C

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.