Sziasztok!
Most vettem én is egy Razer Lachesis egeret és elsőre nagyon tetszett, de alig 1 perc után rájöttem, hogy valami még sem OK. A Quake 3-al játszom már egy ideje és az előző egerem egy Logitech G5 volt, ami kiválóan működött (tehát az oprendszer és a játék verzió jó), csak gondoltam Razer egérre váltok.
Azt vettem észre, hogy a Razer mozgása késik a játékban, ezt különösen akkor lehet jól érezni, amikor nagyon Sensitívre van állítva, vagy amikor nagyon magas az Accleration.
Természetesen ez akkor is érezhető amikor mindkét érték alacsony, de akkor kevésbé észrevehető és zavaró.
Mielőtt mindenki megkérdezné, felraktam a legfrissebb driveret, firmwaret és 1000Hz-re van beállítva. Ami engem aggaszt, az a Windows eszközkezelőben a "HID kompatibilis egér" szöveg, tudom hogy a HID menüpontban megtalálható a Razer igazi drivere, de nem lehet hogy ezzel a HID-al lesz a probléma?! Ehhez csak Microsoft Windowsos driver van és a neten sem találtam mást hozzá.
Vagy valaki tudja-e mi lehet a baj, mert ha nem valami beállításbeli különbség van, akkor a Logitech G5 jobb a Quake 3 tekintetében, ugyanis ha visszadugom azonnal érezhető a különbség, hogy nincs olyan nagy amplitudója amikor az ember rángatja az egeret jobbra-balra (180 fokos forgások, vagy 90 fokos kitekintések)!
A segítséget előre is köszi.
Zééé.