Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis

(#451) [HUN]Dani válasza [HUN]Dani (#450) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Na 2 dolgot nem tudok még! Hogy tudom minél gyorsabban pörgetni a garandot? Az egér tulajdonság, drivernél HID szabványak megfelelő egér van írva pedig fentvan az 1.10-es driver és 1.91-es firmware. Segítséget légyszi, köszi. :)

This is the reality: people cling to a dead love, which ever was alive.

(#452) boogie84 válasza [HUN]Dani (#451) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Mire gondolsz pörgetés alatt? :Y
32 v 64 bites rendszered van?

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#453) Kyleee

Kyleee
(újonc)

Hello!

Pár napja vettem egy Razer Lachesis-t a Deathadderem helyett. A DA-mat még Razer Mantis Speeddel használtam, tökéletesen működött meg minden. Most a Lachesis viszont nem szuperál valami jól rajta, olyan mintha kihagyna és megáll a kurzor 1 pillanatra.

Arra lennék kíváncsi, hogy valaki tapasztált-e már ilyen jellegű problémát ugyan ezzel az egérpaddal?
A másik, pedig az lenne, hogy melyik egérpadot használjátok hozzá, amivel tökéletesen működik?:)

Köszi előre is!

(#454) boogie84 válasza Kyleee (#453) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Szia!

Nálam olyan fordul elő néha néha h kiugrik a kurzor az egyik irányba, de nálam tuti h a pad a "hibás" . Legjobb lenne egy műanyag felületű, ami ugye nem szöszösödik,mint a szövet felületű.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#455) Kyleee válasza boogie84 (#454) üzenetére

Kyleee
(újonc)

Hali!

Értem, tehát szövet egérpaddal senkinek sem működik tökéletesen? Beszéltem 1 sráccal, ő steelpad 5L-t használt és neki jó volt.

Várom még a további hozzászólásokat.. :/

(#456) [HUN]Dani válasza boogie84 (#452) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Szia!
A "pörgetés" gond megoldódott :D
64bites a rendeszerem és minden egyes bekapcsolásnál ki és be kell dugnom az egeret, ez miért van?

(#457) Gyufaaa válasza [HUN]Dani (#456) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Melyik firmware és melyik drivert használod? Oprendszer? Ha win 7 akkor van új driver hozzá!

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#458) Gyufaaa válasza [HUN]Dani (#456) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

upsz. Dupla :U

[ Szerkesztve ]

(#459) [HUN]Dani válasza Gyufaaa (#457) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Xp-m van,driver 1.10, firmware 1.91. De lehet hogy azért mert, bemegyek a vezérlőpul, egér, hardver, és ott azt írja hogy HID szabványnak megfelelő egér, de, hogy miért nem tudom:D

(#460) Gyufaaa válasza [HUN]Dani (#459) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

minden oprendszernek HID kompatibilis egérnek jelzi. Nem az ott a baj. Valami nem kóser a driverrel. Zökkenő mentesen felment? Próbáld meg a razer hidat frissíteni. Menj bele a Program Files/razer mappába és ott a 64 bites driver mappába futtasd az exe-fájlt.

(#461) Kyleee

Kyleee
(újonc)

Hali újra! Egyre rosszabb! Most már ilyeneket ír ki a drivernél... :/ Vlmi ötlet?[

[ Szerkesztve ]

(#462) Gyufaaa válasza Kyleee (#461) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Egyel fentebb leírtam. C:\Program Files\Razer\Lachesis\driver64\DPInst.exe
Milyen oprendszert használsz?

[ Szerkesztve ]

(#463) Kyleee válasza Gyufaaa (#462) üzenetére

Kyleee
(újonc)

XP-t. :s

(#464) Kyleee válasza Gyufaaa (#462) üzenetére

Kyleee
(újonc)

Köszi megcsináltam, mostmár érzékeli, viszont iszonyatosan belassult 4000dpi-n az eddigiekhez képest... lehet h lenne a "helyes" sebesség és eddig volt sz@r?

(#465) Kyleee

Kyleee
(újonc)

Bocsi h ennyit postolok, de tényleg nem értem. 2000dpi, 1000hz, in-game 1.1 sensitivy-m volt. Felállítottam a dpi-t 4000-re, mert azután a "DPInst.exe" után hietetlenül belassult az egér, pedig úgy tudtam, hogy gyrosabbnak kellett volna lennie. Most játékban, 4000dpi-vel 4.6sens-el kell tolnom... és még lassú. Most állítogatom..

(#466) Gyufaaa válasza Kyleee (#465) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nem gáz! Az egérbeállításokat a Vezérlőpultba feltétlen állítsd maxra, már mint ami a sebességet illeti, mert csak úgy tudod teljes értékűen használni az egér keretprogiját. Ha az maxon van akkor már nem szabad lassúnak lennie. :U

(#467) boogie84 válasza Gyufaaa (#434) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Milyen árban van ez az egérpad?

(#468) Gyufaaa válasza boogie84 (#467) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Link Van belőle kicsi és nagy. Én a nagyot vettem 2500-ért itt egy helyi boltban. Bevált és az ára is jó. A nagy egy A4-es lapnál oldalanként 3 cm-el nagyobb kb.

(#469) mclaren-d

mclaren-d
(tag)

Sziasztok csak egy kérdés nektek mozog kicsit jobra-balra a görgő vagy fixen áll? mer kicsit idegesít

ASRock z68progen3,i5 2500K,KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey,Gigabyte 580GTX,Logitech g110,Razer Imperator 2012

(#470) boogie84 válasza mclaren-d (#469) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nálam fix.

(#471) mclaren-d

mclaren-d
(tag)

Kezd elegem lenni... márciusba vettem tavaly.. betört a görgőm,vissza vittem kaptam újat és mozog hihetetlen-.-

ASRock z68progen3,i5 2500K,KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey,Gigabyte 580GTX,Logitech g110,Razer Imperator 2012

(#472) boogie84 válasza mclaren-d (#471) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Negatív tapasztalatokat olvasva azt gondolná az ember, h egy ilyen árban lévő egeret sokkal megbízhatóbbra kellene csinálnia a gyártónak. :U

(#473) Gyufaaa válasza boogie84 (#472) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hát jah. Bár nekem semmi gondom nem volt vele.

(#474) boogie84 válasza Gyufaaa (#473) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nekem sem, csak meg kellett szokni... :D

(#475) mclaren-d

mclaren-d
(tag)

hát jah ami valljuk be nem egyszerű :D de azt hiszem inkább veszek egy impetatort azzal talán nem lesz gondom

(#476) boogie84 válasza mclaren-d (#475) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Arra én is elcserélném.... Kipróbálnám az újdonságot.

(#477) Gyufaaa válasza boogie84 (#474) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hát igen. Ez valóban nem egyszerű :DDD

(#478) mclaren-d válasza boogie84 (#476) üzenetére

mclaren-d
(tag)

Háát jó kis egér ,nagyon jó formája van pont a napokba fogtam igen komoly:D :Y

(#479) Gyufaaa válasza mclaren-d (#478) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Valóban. Fogásra jó. Csak a folyamatos irányítását kell megszokni, mert ha teli tenyérrel rágörcsölsz, igen kényelmetlen tud lenni. Hozzá kell szokni. :U

(#480) Quakes

Quakes
(újonc)

Üdv.
Volna több kérdésem is.
- Célszerű e kint lennie a tray ikonnak vagy pedig a nélkül is fut a háttérben? Ez nem csak az egérre, hanem a gamepadra és a billentyűzetre is vonatkozna. Gondolom a háttéreben attól még fut hogy el van tüntetve.
- Valamiért nem hadja frissíteni a lachesis 1.91 drivert. Mi lehet az oka. Próbáltam vissza 1.6 -ra de arra is hibát ír ki. Alapból 1.91 van de gondoltam frissítem. Az nem probéléma hogy már alapból friss van fent mivel miután kiírja hogy frisseb van fent és rákattintok ismét akkor már beadja a frisssítő képernyőt de nem indul el. Ilyenkor ki kell húznom az egeret majd vissza és jó.
- A g11 billentyűn van USB port. Az volna a kérdésem hogy nem e volna célszerű esetleg ebben használni mondjuk az egeret vagy a játékpadot. Gondolom nem célszerű ugyan azt a vonalat több dologgal terhelni, de azért inkább megkérdezem.
- Van még egy logitech USB fejhalgatóm. Jelenleg simán a hangkártyába dugva használom mivel úgy is lehet. Célszerű volna esetleg USB-n hsználni? Vagy ez terhelné szintén az USB hidat?
A válszt előre is köszönöm.

(#481) Quakes

Quakes
(újonc)

Vagyis inkább úgy szólna a kérdés hogy célszerű e a program autómatikus futtatásnak bakapcsolva lenni. Igazán nem használom a g11 key profilját, se a gémpad Profil ablakját, sem a lachesys segédprogramját.
A autómatikus indítás kikapcsolása nem jár valamilyen hátránnyal mondjuk sebesség szempontjából?
Thanks!

(#482) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Sziasztok!

A napokban szereztem be én is egy ilyen egeret és olyan kérdésem lenne, hogy miért esik le minden újraindítás után az egér érzékenysége? Miért nem marad úgy, ahogy beállítottam?

Köszönöm előre is a segítséget! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#483) Gyufaaa válasza Quakes (#481) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Szerintem ha kikapcsolod a vezérlő ikonját, mint a vírusirtóknál is, az azt jelenti, hogy megszűnteted az irányítópultját, tehát a beállítások, főként a finomhangolás megszűnik. De próbáld ki és meglátod. :U

Prof01: Milyen oprendszert használsz?

[ Szerkesztve ]

(#484) Quakes válasza Gyufaaa (#483) üzenetére

Quakes
(újonc)

Win7-et.
A beállítások az ikon eltüntetésétől bizt hogy nem szálnak el. Ezeket a beállításokat az egérben lévő memcsi tárolja profilokban. Inkáb az esetleges hardvergyorsítésokra lennék kíváncsi.

(#485) Gyufaaa válasza Quakes (#484) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Én pont arra mondtam. A memóriával képben vagyok, csak a finombeállításaidat nem fogod tudni használni. Azt a szoftver "aktiválja".

(#486) Prof01 válasza Gyufaaa (#483) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

win7

(#487) Gyufaaa válasza Prof01 (#486) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Melyik driver és firmware van fennt? :U

(#488) Quakes válasza Gyufaaa (#487) üzenetére

Quakes
(újonc)

Firm: 1.91
Driver: 1.10 Win7 x64-re aszem ez a legújabb

(#489) Prof01 válasza Gyufaaa (#487) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

driver: 1.10
fw: 1.75

Quakes: :DDD

(#490) Gyufaaa válasza Prof01 (#489) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

A firmware-t frissítsd rajta mindenképp először. Mint Quakes kollégának van. Az lényeges firmware frissítésnél, hogy a driver tutira az adott oprendszerhez való legyen!

Quakes: Igen. Ez a legújabb :)

[ Szerkesztve ]

(#491) Prof01 válasza Gyufaaa (#490) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Nem lehet az gond, hogy áramtalanítom a gépet és elfelejti akkor a beállított profilt? Hol tudom beállítani, hogy megmaradjon?

(#492) Gyufaaa válasza Prof01 (#491) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Az tutira nem. Én is mindíg áramtalanítom. Van belső memó ami tárolja a beállításokat. A többit a szoftvered végzi. Valami neked a driverrel lesz szerintem. :U

(#493) Lajkó válasza Gyufaaa (#492) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Erre inkább itt válaszolnék! :)
Az az igazság, ahogy elnéztem, nem valami igazán komoly egerekre veszik ezeket a skatez-eket. Ha valakinek lenne egy rarnitúra eladó, akkor legyen szives dobjon egy pü-t! :R

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#494) Gyufaaa válasza Lajkó (#493) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nekem még nem volt rá szükségem szerencsére. Főleg, hogy a Lachesis már sztenderen van. Kipiheni az évek "püffölését" ;] Te most egy garnitúra skatez-re gondolsz? Menj be az aprópa, ott árulja egy srác. Szűrj rá. ;)

(#495) Lajkó válasza Gyufaaa (#494) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Igen, arra gondolok, de a gyárira. :)
Rákerestem, de nem találtam..., segítenél picit?

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#496) Gyufaaa válasza Lajkó (#495) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Sajna gyárit nem hiszem, hogy lehet venni. Nem tudom a gyártó miért is nem gondoskodik ilyenről. Legalább egy garnitúrát adhatna az egerekhez ha már ilyen árban megy. De itt van a srácnál szalagba. Nem fogtam még én sem, de szerintem hamarosan rendelek tőle én is, mert muteromnak már nagyon kéne. A kis függő szétkoptatja az egereket. :DDD Bár szegényke egyedül a nagy házban mit is tudna csinálni, mint tolni a gémeket látástól mikulásig. :D

[ Szerkesztve ]

(#497) Lajkó válasza Gyufaaa (#496) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Igen, ezt én is láttam, de ez az ami olyan IZÉ ! :U
Már gondolkoztam, hogy beszerzek valami másfajta gyártótól csúszkát, (formára faragom, odaragasztom, meg ilyenek) csak a vastagságot illetőleg nem igazán vagyok képben, úgyhogy ezt szintén hanyagolom.

Jó lenne találni valami minőségi, és konkrét megoldás, mert elég nehézkesen csúszkál már a kicsike! :F

(#498) Gyufaaa válasza Lajkó (#497) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hát igen. A magasság is biztos nem egy utolsó szempont. De azt az IZÉ-t :DDD szerintem megérné megpróbálni. A talpát úgy sem nézed és ha elkopik teszel másikat rá. Nem egy vészes ár. Bár én is szeretem inkább a gyári dolgokat, nem a sufni tuningot. :)

(#499) Lajkó válasza Gyufaaa (#498) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Arról nem is beszélve, hogy ettől a teflon nyavajától úgy felfényesedik a padod, hogy csak na! Persze csak ott, ahol igazán használod... :F

(#500) d1abLo

d1abLo
(újonc)

Sziasztok
Már kb. 1 éve van ilyen egerem és eddig semmi problémám nem volt vele ,de most lett :) .
A probléma a következő : az egér nem reagál a mozgásra.
Tehát kattintani tudok vele ,és a görgő is működik , de a kurzort valamiért nem mozgatja.
Windows 7 van felrakva és a legfrissebb driverrel van feltolva.
Az egeret nem vagdostam sehova , (nem bántottam ) kihúztam visszadugtam és elszált.
Valaki valami megoldást tudna ? (Nemtudom hogy van-e rá garancia) Esetleg hogy hogy tudnám szétkapni belső takarításra ?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.