Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis

(#401) boogie84

boogie84
(PH! addikt)

Azt hiszem túl alacsony, túlságosan lapos. Előtte a4tech x750f volt, az után teljesen más. Igazából próbáltam egy megnem mondom milyen egeret a saturnban győrben, ami hasonlított a giga gm -m8000-re. Ha esetleg el tudnám adni (még nem hirdetem) akkor lehet h olyat szereznék be. Próbaidőn van még...

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#402) herrstuff

herrstuff
(újonc)

Szerintem jó kis cin-cin nekem nagyon bejön igaz van mit megszokni de attól függetlenül 1 szuper kis egér.

(#403) Ghosti válasza boogie84 (#352) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Vki feltette már Razer Lachesis Firmware Updater v1.91 ezt?

Win7-re szeretném feltenni, próbálkozni lehet?
Mert nincs oda írva a támogatás.
Kössz a segítséget előre is.

Ezt írja ki ha frissíteni akarom.

[ Szerkesztve ]

:/

(#404) boogie84 válasza Ghosti (#403) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Szia. Igen, nálam 1.91. van. Azt hiszem még XP-vel tettem fel. Win7el nem ment.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#407) Ghosti válasza heki91 (#406) üzenetére

Ghosti
(fanatikus tag)

Akkor szerintetek fognak kiadni win 7-es firmware-t?

:/

(#408) S0und

S0und
(újonc)

Nah, tanácsra lenne szükségem.

Először is lézeres optika vs. Icemat vagy mostmár úgy híjják hogy [SteelSeries Experience I-2].
Az érdekelne, hogy használt-e már valaki új razer lézeres egeret, ezen az üveg egérpadon. Személy szerint, Imperator-t akarok venni, ellenben új egérlapot nem.

Jelenleg egy Diamondback-em van, még amikor kijött az egér 2004-be vettem, és gond nélkül használom azóta is. Akkor épp a fő profil FPS volt, aztán az elmúlt pár évben nem is igazán nyomtam FPS-eket, de most hogy kijött MW2, újra nekiálltam. Az az oka hogy új egeret akarok venni, mert Win7 alatt ugyan van 500hz-es hack (Diamondback csak 125hz-es) de valami oknál fogva, 500hz-en az egér vad dolgokat művel MW2-be, gyakorlatilag játszhatatlan. Ellenben hiányolom az 500hz-et.

Ez volt a történelmi háttér, és a kérdés ugyan az, hogyan viselkednek az új lézeres egerek pl. SteelSeries Experience I-2-őn.

(#409) boogie84 válasza S0und (#408) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Ha jól látom akkor ez a pad szövetből van. Nekem Giga egérpadom van, a ghost, az is szövet felül. Néha néha kivagdossa a kurzort a képernyő szélére valamelyik irányba. Én ezt a jelenséget a szövet szöszösségének tudom be. Úgyis kijavítanak a szakértők, ha tévednék.

(#410) Gyufaaa válasza Ghosti (#407) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Egyenlőre a Frimware sajna csak xp alatt tudod telepíteni (vagy vista) . Valamiért nem kapkodják el a frissítést a vadak... De ami késik nem múlik. Már a drivert frissítették win7-re, szerintem nemsoká az is meg lesz. :U (jó munkához idő kell, RAZERékhoz még több)

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#411) S0und válasza boogie84 (#409) üzenetére

S0und
(újonc)

Specifications for SteelSeries Experience I-2:

- Material: Glass

- Acid treated glass surface

(#412) Gyufaaa válasza boogie84 (#409) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ez valahogy valóban a szövetpadnak tudható be. Egy ismerősömnek is szövetpadja van egy Logitech lézeregérhez, de nem igazán klappol a páros. Nem mindíg reagál, vagy késik a kurzor... :U

(#413) boogie84 válasza Gyufaaa (#412) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Mégsem adom el. Van olyan pontos precíz, amilyen nekem kell. Remélem idővel sikerül megszokni.

(#414) Gyufaaa válasza boogie84 (#413) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Kipróbáltad másik padon? :F Mostanában csináltam egy LANparty-t és az egyik srácnak a szövetpad végett fos volt a lézerszenzor. Sajátomat még nem próbáltam rajta, de öl a kíváncsiság. Én már töviről hegyire megszoktam és szeretem a dögöt. Jó kis cumó nagyon még mindíg azt mondom.

(#415) boogie84 válasza Gyufaaa (#414) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Azért nem próbáltam műanyagon, mert havi egy két alkalommal ha csinálja ezt a kiugrós műveletet. Az meg nem érdekel :D
Csak szokjam meg (ha nem izomból markolom cod4 és cod6 közben akkor ok a dolog :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#416) Gyufaaa válasza boogie84 (#415) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:) A Fogása, ahogy az a tesztekben is írták valóban sok játékidő után fárasztó. De valóban, ha nem görcsölsz vele akkor no problem. Én is az elején nagyon filóztam, hogy megérte e.

(#417) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Egy kis olvasmány.
Aki ilyet szeretne kotibort keresse... ;)

[ Szerkesztve ]

(#418) boogie84 válasza Gyufaaa (#417) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Ezt miért nem az előtt linkelted h megvettem volna?? : :B

(#419) Gyufaaa válasza boogie84 (#418) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD Szerintem ez nem egy negatív kritika. Mint az összegzést, mint az írás tartamát nézed. A fogásáról nem írnak jót, de könnyű megszokni, de a többi dolgát elég jól pontozták. :K

[ Szerkesztve ]

(#420) ProdyG

ProdyG
(senior tag)

sziasztok, most vennék egy ilyen egeret, de a fogása miatt nem tudom jó ötlet-e.
csak 20-30%-ban lenne játékra használva, főleg netezéshez lenne, és anyukám is használná, tehát ha tényleg kényelmetlen, akkor nem fogom megvenni.
viszont ha játszok, akkor csak fps, tehát amúgy szeretnék egy ilyen egeret :)
szívesen várom a tapasztalatokat :R

(#421) Gyufaaa válasza ProdyG (#420) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Meg kell szokni. Nem egy olyan egér amit a kezedbe fogsz és mindjárt tudsz vele játszani illetve kényelmesen mozogni. Finomhangolgatni kell a saját igényedre és kezedre. Minden irányt külön-külön tudsz finomítani + még a célhoz érés idejét és gyorsaságát is tudod szabályozni. Ha sikerült belőnöd valóban tömegpusztító fegyver! Nekem kellett egy jó másfél hónap, de utánna már egy isten! Az asszony sem panaszkodik rá. Haverok meg aki a gépem elé ül, csak ámul a finom mozgáson. :K Egyszóval szerintem ennél csak egy jobb lehet a MAMBA. Szerintem most már itt az ideje, hogy tavaszra meglepjem magam vele. ;]

[ Szerkesztve ]

(#422) ProdyG válasza Gyufaaa (#421) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

köszi, meglátom még, igazából ki kéne valahol próbálni...

(#423) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Húúú, makker. Remélem összejön a bizniszem és még karácsony előtt meglepem magam a Mambával ... :C

(#424) boogie84 válasza Gyufaaa (#423) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Sztem exxxxxtrém drága, annyit egy egér sem ér... (vagy az már vetekszik az afrikai szopós békával?? :DD :DD )

[ Szerkesztve ]

(#425) Gyufaaa válasza boogie84 (#424) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Engem furdal a kíváncsiság és ha egyszer bogár csüccsen a fülembe... Hááát ;] Szopós békát nem ismerem, de a nevéből adódóan nem lehetne egy rossz háziállat :DDD

[ Szerkesztve ]

(#426) boogie84 válasza Gyufaaa (#425) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

[link] :DDD

(#427) Gyufaaa válasza boogie84 (#426) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD :DDD :DDD :C

(#428) ProdyG

ProdyG
(senior tag)

nektek az eszközkezelőben hogy ismeri fel a gép az egeret?
mert nekem ennyi: HID - kompatibilis egér
vártam volna oda valami Razer féleséget....

(#429) ProdyG válasza ProdyG (#428) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

ú bocs, rossz drivert raktam fel. most már minden ok....

(#430) ProdyG

ProdyG
(senior tag)

még annyit kérdeznék, higy nektek hol áll a sensitivity a vezérlőpult szabvány egér beállításainál? mert az is kihat a Razer-re.

(#431) Gyufaaa válasza ProdyG (#430) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Maxon van a keretprogiban pedig a 7-esen
:U

[ Szerkesztve ]

(#432) ProdyG válasza Gyufaaa (#431) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

fú, akkor neked aztán pöröghet az egered :)

(#433) Gyufaaa válasza ProdyG (#432) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hát mondhatjuk. Haverok becsüccsennek a gép elé nem igazán tudnak az egérkével mit kezdeni. Van aki két kézzel mozgatja :DDD Mókás. Elég brutál volt megszokni, de ha sikerül marha kényelmes. Nem kell neki nagy hely, hogy irányítsd. ;]

(#434) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ezt tudom hozzá ajánlani. Korrekt cucc. Olyan bejövős fajta :DDD

(#435) ProdyG válasza Gyufaaa (#434) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

durva :D
köszi

(#436) Gyufaaa válasza ProdyG (#435) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nincs mit :D

(#437) cucutheone

cucutheone
(újonc)

Szevasztok!!
Segítsetek plzz egeret akarok venni de egyszer nem tudom milyet vegyek. Lachessis,dav2,,steelseries ikarin gondolkozok de egyszerűen nem tudok düllőre jutni mert tesztekbe is mindenhol csak azt mondják hogy kitünő mindegyik!!! Fps játékokhoz használnám low senstiven, ezért hajlok da fele, de mivel kis tenyerem van fogásra lachessis jobban kézre áll, mindhárom ugyanannyi egér paddal kb úgyhogy ár se dönt nagyon. Ikariról mondjuk eddig még egy rossz szót se hallottam, olvastam, csak kinézete nem jön be. Microsoft 1.1 es egeret használok most, mindenki azt mondja ez a legjobb egér ergonomiailag, erre a formára épül sok egér,de mivel kis tenyerem van , így kinyújtva vannak az újaim hamar megfájdul és egy idő után emelésnél már nagyon kényelmetlen és elfárad a kezem!! 1.1 elött logitechem volt utánna szponzortól kaptam egy cybersnipát (ami egy rakat fos!!) és ezután jött a microsoft ami a mai napig is kitünő állapotba van de már elegem van hogy három óra játék után görcsölő kézzel hagyom abba a játékot. Valaki igazán felálíthatna már egy egér toplistát:D:D
Volt már nova raider, speedlink batlepadom, és razer xact egér padom. nova raidert szponzor adta de sajna kis mérete miatt nem sokra használtam, bár pontoságrá jó volt de kicsit nehezen csúszott rajt az egér. Xact razer gyártmány de nekem nagyon nem jött be, zselés csuklótámasz nem volt kényelmes, méretre se volt elég és szedéskor nagyon idegesíttő volt hangja és az érzés hogy kemény egérpad (pörgős játéknál már szóltak hogy nem lehetne halkabban:D ráadásul mérgembe kicsit rásóztam vele cybersnipával és meg is halt ott helyben:S.Nekem a legmeglepöbb a speedlink egérpad volt ami árához és méretéhez képest nagyon jó pad optikai egérhez (lézer nemszerette:S) csak gyenge anyagminősége nem jött be (pár hónap alatt a müanyag réteg megrepedezett, eldeformálodott ).
Valaki irjon egy püt aki jártas az egerekben hogy melyik egér lenne a legjobb, illetve melyik egér és egérpad kombó a leggyilkosabb low sensen!!!
Előre is thx aki tud dobni pár hasznos infót!!

(#438) Gyufaaa válasza cucutheone (#437) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nem igazán vagyok jártas a többi márkában, de annyit tudok mondani: Ha kicsi a kezed, akkor Lachesis-t ne vegyél, mert nem egy kis méretű egér, ráadásul lapos is, így az ujjaid tutira nyújtva lesznek. Nekem "lapát" tenyerem van, így szinte bármelyik egér kényelmesnek mondható. "Mindent" ujjheggyel irányítok. Razeréknál is van több új alternatíva. Nézz körül a honlapján. Ami a lézert illeti, ha feljebb olvasol kiveséztük, hogy igazán jól, csak kemény felületen műkszik. Tettem be egy linket is az egyik hsz-nél, hogy én pl melyiket használom/ajánlom. Nem drága és b@szott jó! Finoman, gördülékenyen és pontosan megy az egér. :U

(#439) Gyufaaa válasza cucutheone (#437) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Itt is van egy két finomság. ;)

(#440) cucutheone

cucutheone
(újonc)

thx a helpeket asszem deathadder v2 lessz, csak egér padon gondolkozok.
amiket néztem:
-razer sphex
-razer goliatus alfa
-roccat taito
-corepad deskpad xxxl
Valakinek vélemény hogy melyik a leg megagigabrutállocsanósanatomzsír cucc egy dav2-höz. Jah jut eszembe hogy megér +2 ezret a v2 optikája vagy régi ütösebb?
Ismét thx all!! Majd linkelek a jóembereknek egy sört!
Kellemes karácsonyt és boldog újévet kiván ok minden fraghajcsár kockabrothernek!!

(#441) cucutheone

cucutheone
(újonc)

Elfelejtettem még azt akartam kérdezni hogy win7 alatt minden okés, vagy vannak még vele gubancok?

(#442) Gyufaaa válasza cucutheone (#441) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Lachesis-nél már megoldották. Szerintem a többinél is. Kitolták a win7 drivert.

[ Szerkesztve ]

(#443) boogie84 válasza Gyufaaa (#439) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Méreteiben nem nagy az eltérés, 5mm-el rövidebb, 2mm-el magasabb.Viszont formáját tekintve lehetséges h az Imperator lesz az én egerem :)
Púposabbnak tűnik. Csak azt nem tudom, hogy cseréljem ki olyanra a Lachesist. :U

(#444) Gyufaaa válasza boogie84 (#443) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ahogy én Mambára. ;] Lachesis megy a polcra tartaléknak ;] Túl jó és túl jó áron szereztem vatta ujonnan, hogy elkótyavetyéljem. De január végéig még aktív marad a kicsike, sajna csak akkor jön a "nagytesó" :C Az az Imperator is elég jó kis darab. Valóban púposabb is, legalább is a képeken. Kár, hogy nincs egy RAZER márkabolt ahol ki lehetne próbálni :D

[ Szerkesztve ]

(#445) boogie84 válasza Gyufaaa (#444) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Írtam a topikjába, hátha tudnak vhol... :U
De jó lenne kipróbálni :F
+ ha minden igaz akkor veszek egy Belkin n52te játékvezérlőt, így necces h megtartsam a mostanit, bár lehet h nem tudom majd beszerezni az Imperatort.. :F

[ Szerkesztve ]

(#446) Gyufaaa válasza boogie84 (#445) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Havernak is ilyen Belkin speedpadja van. Én is szemeztem vele annó, csak nem mertem megvenni. Lanra elhozta haver. Azzal tolja. Nem egyszerű azt sem megszokni azt mondja, de nem vészes. Viszont, ha megy már vele az irányítás akkor kurva jó. Ő jól tolja vele. Kurva fasza kis cucc. Részben bánom, hogy anno nem vettem meg én is az egyiket, de ha úgy használnám mint a kormányt akkor felesleges is lett volna ;]

(#447) Gyufaaa válasza boogie84 (#445) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ezt kukkold meg. ;)

(#448) boogie84 válasza Gyufaaa (#447) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Láttam már, és sztem nagyon nagy hülyeség. Már csak egy qwert-s gombsor kellene rá és használhatod a billentyűzetet az egéren.. :U

(#449) Gyufaaa válasza boogie84 (#448) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:DDD Inkább detto speedpadnak mondanám!

[ Szerkesztve ]

(#450) [HUN]Dani

[HUN]Dani
(senior tag)

Sziasztok!
Nemrég én is vettem egy ilyen egeret. Mit is mondjak elég brutális csak sok idő lesz megszokni. Fel van rakva az 1.91 driver.
Na már most lenne három problémám amik a következők:
- miért tűnt el a jobb alsó sarokból az a razer beállító felület?
- miért kell minden egyes számítógép indításkor ki és bedugni az egeret, mert különben nem látja a gép.
- elég sokat call of duty 2-zöm mi kell ahhoz hogy a garand jól pörögjön? fps fix250 :)

This is the reality: people cling to a dead love, which ever was alive.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.