Én is már az eladáson gondolkodtam, de csak meg kell szokni!!! Utána már jó! Próbálgasd....
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Én is már az eladáson gondolkodtam, de csak meg kell szokni!!! Utána már jó! Próbálgasd....
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Anno Giga GM-M8000-en gondolkodtam, de 10, 11 egy olyan egérért ami csak 1 év garos, hááát akkor már inkább egy 17ezres 2 év garral....

Hááát igen. Ezt én is aláírom. Meg kell szokni ezt az egeret, de ha sikerül egy isten gyilkos. Egy Mambán még mindíg agyalok. Lehet Karácsonyra meglepem magam. 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Ha jól tudom akkor az rádiós. Olyat nem vennék. 
[ Szerkesztve ]

Igen. Rádiós. De egy kicsit komolyabb technikával mint az ale nature, és a kábel (egyben töltő) ugyan olyan jó kis szolgálatként funkcionál, ha netán szükség van rá mint egy vezetékes.
Ki szeretném próbálni, de azért elkapkodni sem akarom. Nemsokára már vasat is kell cserélni.
Arra is kell a lé.

nektek van az optikában ilyen buborék szerűség? az enyémben 2 kis buborék szerűség is látszódik. nem tudom h ez normális. nem emlékszem h lett volna ott valaha is olyan.
van a sárga rész és ott benne van bal szélen 1 lent és még 1 lent. ilyen kis göb valami,olyan mint egy buborék.

hogy te miket észre nem veszel 

[ Szerkesztve ]
Na végre nekem is van egy lachesisem((: Pár órája érekezett és az első benyomásaim egészen pozitívak. A fogása persze még kissé szokatlan de így is nagyon tetszett játék közben,a tapintása pedig remek. Végülis egy Sphex "padot" vettem alá és halálosan pontosnak tűnik. Igaz ,hogy ezek még az első benyomásaim a párossal kapcsolatban de eddig nagyon bejön. Külföldi site-ok (kissé marketingszagú) tesztjeiben nagyon dícsérték a padot így emelett döntöttem,úgy érzem nem rosszul.
[ Szerkesztve ]
Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

Minél több pad, annál több tapasztalat a totyiknak.
Zsiir. Biza jó kis egérke. 
[ Szerkesztve ]
igaz nem lachesis-hez kapcsolódik a kérdésem de ezt a topikot találtam még úgyahogy élőnek.
orochiról tudja valaki esetleg, hogy mikor fog érhezni hozzánk?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Műanyag v szövet a pad anyaga? Nekem GIGABYTE GM-MP8000 padom van. Nemtom attól van e h ez szövetből van (alja gumis) h néha néha egyik irányba kidobja a kurzort.
Cod4ben vicces és ugyan akkor bosszantó tud lenni.
[ Szerkesztve ]

Ez egy jó kérdés. Erről nem is hallottam még. Nem rossz kis rágcsávó, bár ha laptopokhoz szánják inkább, akkor a kis termete miatt nemigen hiszem, hogy rámoccannék. Bár a dizájn az tuti. Inkább a Mamba. 
boogie84: CoD 4?
CoD5??? Azzal nem tolod? Minnyá itt a CoD6 is. Már várom. Elő van rendelve.... 
[ Szerkesztve ]

Mindhárom 
Azon gondolkodom h előrendelem, de mi van ha épp akkor dolgozom, mikor a futár hozza
10 10-én egész nap dolgozom 

A Végét nem egészen értem. 11. hó 24.-én lesz a megjelenés napja. Én 576KByte-ban rendeltem elő. Szólnak ha meg van és már startolok is rá. Dobom ki a melót a kezemből.
Sokat szoktál játszani?

11.10 és 11.11 akart lenni, mikor dolgozom 
Sajna a Nokia-ban ez nem így megy h kidobom a melót a kezemből és megyek... 
6-18 v 18-6ig meló. Mikor h jön ki. És igen, sokat szoktam játszani, most nincs bnő uh várom az MW2-t és s Dirt2-t. Bár azért jobb lenne egy bnő
Vele jobb a co-op mint bárki mással 
[ Szerkesztve ]
na közben találtam egy helyen. kemény 23ezerért amit egy kicsit sokallok...
am nekem pont a kis mérete miatt kellene
vettem egy nem túl pro technika egeret és egyből rámozdultam
ezért gondoltam beruházok egy ilyenre.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Háát az tuti...
Rá bármikor lehet lőni..
Nekem már hamarosan a másik gépen is el kell gondolkodnom. Nagyon cseperedik az ellenfél...
Majd itthon LAN-ozhatok orba szájba.
Hát jah. Nokiáéktól nem lenne egyszerű elszabadulni.
Szerencsére nekem nincs megkötve ilyen téren a kezem.
DroneZ: Az biztos jó kis cucc lehet. Ha megveszed majd adj légyszi infókat róla. (fogás, érzékenység, testreszabhatóság...) 
[ Szerkesztve ]
Csak ma vettem észre a kérdést. Szóval a pad műanyag felületü,kicsit érdes,nekem eddig jónak tűnik. Méretre viszont nem olyan túl nagy,szal ha vki alacsony érzékenységgel játszik annak lehet,hogy kicsi,főleg a magassága.[link]
[ Szerkesztve ]
Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

Üdv mindenkinek!
Most kaptam kézhez a Lachesis-emet, első dolgom az volt, hogy firmware-t frissítek, de sajnos nem sikerült. A következő hibaüzenetet kaptam:

Windows 7 64 bit alatt próbálkoztam. A legfrissebb, 1.10-es driver van fent, a 64 bites "részét" is feltelepítettem (aminek a telepítője Programfájlok(x86)\Razer mappába kerül). A firmware-frissítést indítottam normál módon is, rendszergazdaként is. Minden alkalommal a fenti hibaüzenet fogadott.
Mi lehet a megoldás? 

Nincs is olyan messze a válasz.
[ Szerkesztve ]
Hello! Érdekelne,hogy van e valaki aki a Lachesis egerével próbálta a Left 4 Dead 2 demóját. Nekem ugyanis akadozik az egér miközben ezzel játszok,úgy vettem észre ,hogy akkor csinálja ha a billentyűzeten épp nyomok valami gombot és közbe pásztázok vele,fps révén ez meglehetősen gyakori eset
Még csak egy hete van meg az egér de jó néhány játékot kipróbáltam vele és csak itt van ilyen gond. Ötlet?

Köszi, a második oldal alján találtam valami használhatót(?), ahol is egy okos szerint sz@r az egér, vissza kell vinni.
Esetleg valakinek konkrét ötlet? Ma még megpróbálom másik gépen, hátha jó lesz...

Megoldódott a probléma: egy Windows XP-s gépen sikerült a frissítés. 

Szevasztok emberek!!
Tudom, hogy illik elolvasni pár oldalt a topicból, de én csak pár hozzászólást...
Én mérgemben írok ide!
!!!!!! Mindenképpen !!!!!
!!!!!! Olvasd el !!!!!
!!!!!! Ha Razert veszel !!!!!
Az első komolyabb egerem egy Razer Lachesis volt. Amint megláttam, beleszerettem...
Megvettem, hazajöttem, elindítottam a gépet, és elszörnyedtem, hogy ez bizony csak jobbra megy balra valahogy nem akart menni... Hát mondani sem kell, nagyon letörtem, na mindegy egy ilyen szép egér, biztos csak egyszeri eset lehet... Garanciára kicserélték, hazahoztam a másikat, Minden jól működött, de csak 2 hétig, amikor ugyanis beesett a görgője... Na itt még mindig azt hittem, hogy én vagyok a szerencsétlen, és egy ilyen drága egér nem lehet ilyen sz@r. Tévedtem... a 3. egér elég sokáig bírta persze csak relatívan a többihez képest mivel ez a razer aggastyánnak számító 3 hónapig bírta amikor, szépen fokozatosan elkezdett remegni! Ez ilyen Razer parkinzon féle dolog lehet, mert amikor egy helyben volt az egér, akkor is össze vissza rángatózott a kulzor, a képernyőn, ezt így is hagytam, mert már nem volt pofám visszavinni az eladóhoz, mert biztos azt mondaná, hogy leejtettem, vagy valami... Mivel azért hárm garanciás probléma, az már sok. Ám egy szép napon elkezdett teleportálgatni a kulzor. Tudjátok, egy 400 dpi-s egér, ha gyorsan húzod, néha nem érzi, hova is megy, és ilyenkor van az, hogy az eget nézi, és pörög a katona amikor játszol. Vagy felmegy az asztal sarkába.... Hát ez nem ilyen volt, Ez akkor jelentkezett amikor lenyomtam egy gombot. Klikk, és az asztal egy másik pontján volt az egér, vagy játékban, lőnék, és elfordul a katona. Gondoltam, na jó! Most már betelt a pohár, Visszavittem, és mondtam, hogy inkább egy Deathaddert. Mivel utánaolvastam fórumokon, és sokkal kevesebb problémát írtak róla. Hát megint csalódnom kellett a drága édes razerban, mivel ennek most az oldalsó gombja szállt el.
Ja, mellesleg én még szerencsés voltam, mert egy haverom Mediamarktban vette, és neki vissza sem cserélték!
Úgyhogy emberek Razert SOHA!!! Szép, de nekem nem dísz kell, hanem gamer egér, és ez NEM AZ!!
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

Én most cseréltem le a Diamondback 3G-met egy Lachesis-re. Bár még csak ismerkedek a Lachesis-szel (a DB3G-t több mint 1,5 évig használtam), már most kijelenthetem, hogy ettől a lézeres optikától nem vagyok hanyatt vágódva.
A DB3G infra optikája egyszerűen 100%-os volt. 1,5 év alatt használtam szövet és műanyag padon is, kipróbáltam simán az asztalon is stb., és soha nem tévesztett! Ezzel szemben a lézeres optika nagyon finnyás arra, hogy milyen felületen használod. Egy jó egérpaddal (a jó alatt azt kell érteni, ami "tetszik" az adott lézeres optikának) kb. hozza az infrás szenzor minőségét, de ha neki nem tetsző felületre teszed, akkor meghülyül. Szóval nem is értem, miért erőltetik ezt a lézeres szenzort, ha egyszer ott van helyette egy remekül bevált másik megoldás. Valószínűleg jó marketingfogás, hogy a semmit nem érő 4000 DPI-t rá lehet írni az egér dobozára.
Az utolsó mondatoddal éppen ezért nem értek egyet, bár megértelek. A helyedben (3 egér után) valószínűleg én is ezt mondanám, amit te. De nem lehetséges, hogy csak rossz felületen használod? Nekem egy Razer eXactMat padom van, ezen (eddig legalábbis) jónak tűnik a Lachesis. (Bár már önmagában gáznak tartom, hogy egy drága egér mellé drága padot kell venni, ha normálisan akarja használni az ember.
)
Szóval én elégedett vagyok a Razer egerekkel, a DB3G-t kiskezű embereknek nagyon is tudom ajánlani, akik nem vágynak fölösleges csicsákra (pl. profilválasztó gomb, sokezer DPI, villogó Razer logó az egéren stb).
Nekem sajnos kicsi volt (bár a Lachesis se sokkal nagyobb
), ezért vettem a Lachesis-t, de nem bánnám, ha a DB3G optikája lenne ebben is. 
[ Szerkesztve ]

Na, hát akkor te szerencsésebb vagy mint én. Amugy meg a DB3G az infrás, optikai a razernek csak a Krait van.
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

Ja, és nem is mondtam, hogy cs-zek, és görgővel ugrok... és gyakran van hogy egyet ugrottam, és utána nem hagyta abba az ugrálást, csk ha mégegyszer görgetek rajta egyet....

Igen, bocsánat, elírtam az infra-dolgot.
De a mondandómon nem változtatott a dolog: talán nem megfelelő felületen használtad a Lachesist.

Ez tanulságos amit írtál, DE!! Azért 3. Lachesis egér után elgondolkodtató, hogy milyen tehernek teheted ki azt az egeret. Az, hogy egy egér drága az nem azt jelenti, hogy minden kéz alá tökéletes! Megjelenése óta használok egy példányt intenzíven FPS játékra és még mindíg kutya baja. Teflon is gyári rajta. Inkább más gyártónak egy behemótabb egerét kéne kipróbálnod szerintem. Főleg ebben azt sem értem, hogy egy másik típus is pillanat alatt szétment a kezed alatt.
Ha minden beállítást maxra tolsz az egérke képes a legkisebb zajra is kurzort irányítani, mozdítani. PL, bekapcsolod a zenét vagy a számítógép háza rezgeti az asztalt. 
UI.: Ne értsd félre! Nem kötekedés!
[ Szerkesztve ]

nem értem mi olyan lehet olyan bonyi a driverében hogy 6.-ról 11-re és onnét 16.-ra tették át kiadási dátumot.

Hmm. Jah. Biztos h1n1-et kaptak a programozók. 

Nah? Skacok? Negatív tapasztalatok? Vagy esetleg az ellenkezője? Valaki valamit észtre vett? 

sziasztok, ma végre meghozta nekem is a futár, dugtam is a gépre egyből, win7 1.10 driver fel, de: No mouse detected!
mit csináltam rosszul?

Ha feltelepítetted a driver, menj a Program Files/Razer mappába és ott a DriverW7X mappában vagy csak a sima driver mappában a DPInst.exe fájl-t futtasd le még egyszer. Utánna már felismeri. 

köszi, ma már egy XP-ről feltettem az firmware-t is, már csak a steam-re kellene visszajutni valahogy CoD-val 

Sajnos lehetséges h meg kell válnom a lachesis-emtől. 
Jó jó, néha van csak olyan hogy kidobja a kurzort a képernyő vmelyik oldalára, DE nem tudom megszokni 
Ha ez nem változik akkor bizony eladásra kényszerülök 

no? Igen? nézted, hogy a szenzor előtt nincs semmi kis piszok. Fogpiszkálóval meg szoktam takarítani, mert elég kis ajjas cuccok tudnak oda betapadni és brutál durva dolgokat tud tőle művelni. Ha az tiszta nekem nem szokott gond lenni vele. 

Kis szöszök szoktak ott lenni, én is annak véltem a jelenséget...
De ez a megszokás dolog... Remélem menni fog. 

Én Windows 7-et használok (eddig nyilván Vista driverrel), most feltettem a Win7 drivert, az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam. 
Ez a kurzor-ugrándozás engem is meg tud őrjíteni. Úgy látszik, hogy ez a lézeres érzékelők sajátja (én eddig minden lézeres egérrel tapasztaltam hasonlót).
Nem értem, miért erőltetik a gyártók ezt a lézeres érzékelőt, ha egyszer az infrás sokkal jobb. 

Félreértesz 
Nem a mozgását, a kezelését nem tudom megszokni, hanem egyszerűen kényelmetlen a kezemnek.

nekem jó, ha lenne optikás biztos vennék. de szerintem hanyagolom én is. nem tudom hova tenni a jelenséget. 15 perc után kb. úgy el kezd akadni az egér hogy az borzasztó és egyre jobban kezd el akadni folyamatosan. próbáltam xp-n is, más gépen is, ugyan azt csinálta sajnos. nem tudom mi tudd 15 perc használat után változni. ja, ha kiszedem a gépből és hagyom pihizni és vissza teszem megint simán megy 1 ideig.
[ Szerkesztve ]

Vidd vissza gariba!