Mintha olyan sokat próbáltál volna....
Persze lehet szeretni 1 egeret de kicsit objektívebben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
A Lachesisnél X és Y tengelyes dpi beállítás lehetséges e?(a G5-ben volt ilyen).
[ Szerkesztve ]

Lajkó
(őstag)
Hát eddig ez a 4. egér (mondjuk ebböl csak 1 nap volt kb. ( a Pupil-é) ) 
Jah, majd el feledtem, Igen lehet állítani külön is.
[ Szerkesztve ]
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Lajkó
(őstag)
Ala vizualisosan meg valami teszt félleség 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!
Thx a választ, de az a sensitivity.
Az engine dpi felbontása x és y tengelyen fix, de legalább már szabadon állítható. Ez a g5-nél pl egyénileg állítható volt 50dpi-s lépcsőkkel, még ma is azt használnám ha nem romlott volna el a bal gombja.
Ami még zavar a Deathaddernél az a tükörfényes oldalsó felület és még az oldalsó gombok is olyanok, 15perc játék után sikamlóssá válik a fogása az izzadság miatt. De ahogy elnézem a Lachesis is olyan,leszámítva az oldalsógombok anyagát, mert azt megváltoztatták.

Lajkó
(őstag)
Jaja, igaz. Mondjuk teljesen mind1 hogy hol, és hogyan butítod az egeredet, vagy nem ?
Amúgy én személy szerint mindig az egérnek a configját használom, mert akkor kb. egyforma értéket kapok minden játéknál.
Engem szokjon meg az egér és ne fordítva. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Lajkó
(őstag)
Persze-persze. Bár ismét félre értettél 1 kicsit. Arra gondoltam pontosítás képpen, hogy akkor már csak keveset kell korrigálni a játékban. Mondjuk 1 ilyen egérnél el is lehetne tárolni a profilt gammánként, de minek ? Kevesen vagyunk amolyan Lanpartyjáró arcok 

Bastee
(kvázi-tag)
Sziaztok!
Lenne egy Láma kérdésem! Szal nemrég vettem meg eme remek egeret, de csak az előlapi USB-ről megy... Miért? A hátsó portokra nem is reagál, csak max 1 pillanatra megvillan a görgő!

Lajkó
(őstag)
Pü, és nincs mit. 

Lajkó
(őstag)
Jah, mellesleg ha valaki tudna szerválni olcsón csúszkát a Lachesis-hez azt megköszönném . 

Lajkó
(őstag)
Naja, vágom ezt a hirdetést.
De sajnos azért nagyban elmarad mind minőségben, mind tartósságban, a gyáritól ez is, és a cbus félle is. De azért köcce a linket.
Valaki más esetleg ?

kiki22
(fanatikus tag)
na fiuk ilyen egeret nevegyetek.most vettem ket hete de ha x y tengelyt akarod hasznalni behal a mutatvagy az eger hibadzik fel centiket.lefel mozog mikozben tok egyenesen huzom
.eddig copperheadom volt annal csak a gyors rantasoknal voltak gondok.neha nem mindig.de ezereszer jobbvolt optikara.bar szoftverileg jobb a lachesis.de ha tejhetitek akkor inkabb vmelyik 3g optikai erzekelovel szerelt razert vegyetek.
goldmoon nevu gyerekel ne uzleteljetek.

Lajkó
(őstag)
Milyen felületen használod ha szabadna kérdeznem ?
Na csak mert én is állítgattam az enyémet, és semmilyen hidát nem ejtett.

kiki22
(fanatikus tag)
razer alu pad speed es control oldalon is probaltam.ja meg kiprobaltam az asztalonis de ugyanaz 

kiki22
(fanatikus tag)
pedig fogasra egesz kenyelmes

kiki22
(fanatikus tag)
ena copperheadot fogafdnamel 3gs optikai szenzoral.kar hogy csak diamondbacbol adtaki

kiki22
(fanatikus tag)
ha az x y tengelyt hasznalod akkor jon elo a hiba.erdekes mert coppernel is hasznaltam de ott semmi gond nemvolt

Bandeee
(tag)
Firmware-t nem próbáltál frissíteni? Az abban javítottak nem segítettek semmit? Nálam is majd így fog akkor ugrálni a Mantis Speed-en?
Mit értesz azon, hogy X Y temgelyt használod? Fel tolod érzékenységét? Az én HABU-mnál maxon van folyamatosan, és SOHA meg se ugrott egy fél centit se! 
[ Szerkesztve ]

Lajkó
(őstag)
Nem tom, hogy igy fog-e ugrálni, de mi lenne, ha kipróbálnátok a Steelpad QcK-et ? (nekem ezzel semmi problémám, és olcsó is.
)
Az X, Y tengely használatát meg az érzékenységre írta.

kiki22
(fanatikus tag)
kiprobaltam az uj firewaret is .nekem ugyselett jobb bra lehet enkaptamki hibas szeriat.en regota exatmatot hasznalok semmi gondom nemvoltvele jolbevalt.tobb lant is megjartam es nem az utosok kozott voltam .szoval marad a padom :_D de szerencsere sikererul lepaszolni lachesist azt veszem is a diamondback 3g t
bar egy coppert jobbanszivlelenek optikai szezoral .annak az egernek a legjobb a fogasa :d

Lajkó
(őstag)
LOL, hogy inkább visszafelé fejlődnek az emberek, minthogy kipróbálnának egy másik deszkát.

kiki22
(fanatikus tag)
elegsok deszkat kiprobaltam.mivel egyikrol sincs ugye normalis tesz es az uvegpados firfangok nemvoltak a legjobbak.ugynigy vagyok a fulesel is karacsony ota vettem 5 fajtat mert azokraol sincs normail teszt.megvettem a lachesist mert arrol sincs .es szepen bukik za ember az ilyen probakon.es a razer alu pad jott be a legjobban ennyi.

Lajkó
(őstag)
Jó-jó, de melyiket olcsóbb megvenni, a padot, vagy az egeret ? (Szvsz, az egér már adott ugye) 

kiki22
(fanatikus tag)
csak az egernek egy sima feluletensem kene ugralni 1 vagy felcentiket.en ugygondolom.ez mar nem a padtol fugg

Lajkó
(őstag)
Sajnos ez az eszmefuttatásod merő balgaság
, de ha 1 kicsit utánnanéznél a témának, akkor megkímélnéd magadat, és minket is az effélle megnyilvánulásoktól. Elöre is THX

kiki22
(fanatikus tag)
rendben mester akkor legyen igazad.

Bandeee
(tag)
Pajtások! Remekül műxik Müta Müta Mantis Speed-en jelentem! Firmware flash, legújabb 1.64-re (kiki kollégának nem ment), megy mint állat, semmi ugri-bugri meg miegymás esti mese, irtom náci disznókat DoD-ba, meg CS:S-be! Nagyon pontos és precíz egérke, csak kicsit kemények nekem oldal kapcsolói, dehát majd néhány ezer kattintás után jó lesz 

kiki22
(fanatikus tag)
ment nekem a frissites de utanna is csinalta.lehet nalam volt a gond.csak a legujabb firewarerol vissza frrissitettem 1.0 ra.coppernel is felraktam a legujabbat es akkor szarakodott.x y tengelyel probaltadmar.bar az is lehet tul alacsony dpin hasznaltam,mert en 800 on szokata.badeee te milyen neven jatszol cssben?
en a lamas klanban voltam egy ideig ha ismered
Pontosan.
Szvsz szerintem az egész Razer fíling 1 hype, a Logitech ek sok szempontból jobban beváltak nálam. Még jó hogy írtad a X Y tengelyes nyavaját, most már egész biztosan elkerülöm ezt a rágcsálót.
..
[ Szerkesztve ]

Lajkó
(őstag)

Bioshock
(kvázi-tag)
Ha ennyire jó mért szabadulsz meg tőle te is? 
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paraolimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

Bandeee
(tag)
Nem tudtam vele Countér Strákolni, kicsi volt a tenyeremben!
Valami testesebb egérke után nézek!! 

Bioshock
(kvázi-tag)
Értem.Kösz a választ.[link]
lehet rá lenne szükséged 
[ Szerkesztve ]
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paraolimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

Bioshock
(kvázi-tag)
Bár ez sem rossz szerintem: [link]

Bandeee
(tag)
Már azt hittem vmi bikinis egérre gondoltál
[link] [esetleg?]

Lajkó
(őstag)
Aki szeretne venni ilyen egeret, azoknak klick !!! 

Szatesz
(őstag)
Sziasztok miért lehet hogy néha amikor hozzányulok ugrik vagy 2-3 cm ert az egerem. Mit kell beállitani hozzá hogy jolegyen mert zsir ujonann vettem ma....Elöre is köszi a válaszokat...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Lajkó
(őstag)
Háát, nem lehet hogy a felület amin 'húzgálod', nem neki való ? 
Amúgy ez nem beállítási probléma szvsz.

Gyufaaa
(PH! addikt)
Csákány skacok. Szerintem kurva nagy egér! Brutál fasza. Bár a lapát tenyeremnek egy kicsit csöpp, mert az ujjaim körbe leérnek.
Bányásztenyér
De sebaj. COD2 ill. 4-ben nem igazán tudok vele érvényesülni. Nagyon meg kell szoknom még, de megoldom ezen játékokat a régi kis A4Tech egérkémmel. Remélem egyszer megszokom a sebességet.

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

hommeros
(senior tag)
Én is kipróbáltam a lachesist, 4000dpi-on razer egérpadon ugrál az egér kicsit, szinte lehetetlen vele pozícionálni fix pontra. Elég nagy vakításnak tűnik ez a 4000dpi. 2000DPI-n semmi gond vele.
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

Gyufaaa
(PH! addikt)
én nem tom. Nekem semmi bajom vele. Én egy DELL egérpadot használok hozzá ami egy kicsit gumírozott felületű és hófehér. Nemtom mennyire befolyásolja a pozicionálást, de 4000dpi-n és 1000Hz-en használom a kicsikét és nagyon brutál. Iszonyat pontosan tudok vele pörkölni. :-) Csipánál különös képpen jó. 

Steve007
(lelkes újonc)
Szerintetek egy ilyen egérhez egy Qpad XT-R jó választás?
Egy ilyen RAZER-t szeretnék venni, meg persze egérpadot hozzá, gondoltam talán jobb lesz mint az 5 éves A4Tech-em 
Gondoltam még a Logitech G5-re is, de attól félek az az egy kezes dolog nem jönne be nekem...
Valakinek van valami tapasztalata a kettővel együtt? Esetleg a Qpad-al?

Gyufaaa
(PH! addikt)
Többivel tapasztalatom sajna nincs, de az A4TECH és az 5 éves nyüstölés ismerős!
Én is egy ilyet nyüstöltem kb ennyi ideig. Az után az egérke után ez egy vadállat. Idő kell még megszokja az ember. De ha megszokod
Szerintem először csak próbáld ki sima fehér felületen. Akár egy lapon is. Könnyen kitapasztalható majd mi lesz a tökéletes választás. Nekem sincs alatta semmi fullos, csak egy DELL hófehér enyhén gumírozott felületű egérpad. Van egy sima felületű is, de azon egyrészt már túl érzékeny másrészt túl könnyen mozog és engem idegesített. Minden kis pisszenésre eltáncolt. Ezen viszont faxa. 
UI: Egyébként frankónak tűnik az egérpad. 
[ Szerkesztve ]

Steve007
(lelkes újonc)
Igazából én az A4Tech-el nagyon is jól tudtam játszani, és maradt is volna nekem az addig ameddig be nem hal, imádom ezt az egeret, hozzá vagyok szokva, csak a haverok mondták, hogy ha ilyen szar A4-al és egérpad nélkül így tolom, akkor milyen lenne egy profi egérrel és egérpaddal....na hát ezért mondtam, hogy na jó 5 év után megengedhetek magamnak ennyit, úgyhogy most nemrég megrendeltem egérpadostól. Amúgy az egy kicsit ijesztő, hogy nehéz lesz majd megszokni, mert én azon izgulok a legjobban, hogy álljon rá rögtön a kezem, mert annyira ismerem magam, hogy én nehezen szokok hozzá egyébként. Szóval remélem, hogy azonnal megszokom, és csak jól sülhet el. Az egérpadról meg annyit, hogy nagyon jó anyagból van elvileg, és a Qpad-ok legjobbja.

Gyufaaa
(PH! addikt)
Csalódni szerintem nem fogsz benne. Én nekem kellett idő még hozzászoktam a sebességhez. De nagyon jól finamítható a kicsike a kézhez! Szerintem tuti választás! 
[ Szerkesztve ]

hommeros
(senior tag)
lachesishez ki milyen padot használ?
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

Steve007
(lelkes újonc)
én QPAD XT-R -t használok, épp ma jött meg az egér, tegnap az egérpad...
más: valaki el tudná magyarázni nekem, hogy a driverban, hogyan állítsam be a dolgokat? pl mi a legjobb egy játékhoz? hány hz és hány dpi? Valami nem stimmel amúgy sem, mert nagyon nehezen állítom be, 500 dpinél valamikor olyan lassú, hogy az 4000-nek felel meg meg ilyenek.... valaki tudna segíteni?