Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis

(#151) Lajkó válasza whYz (#148) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Igérem hogy rajta leszek. ;)

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#152) Lajkó válasza peron (#149) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Na ez már kielégítő válasz. THX :DD :C

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

(#153) xuser válasza peron (#144) üzenetére

xuser
(újonc)

hi

érdekelne a lachesis, ha megvan még

(#154) peron válasza xuser (#153) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

megvan persze, pihen mert nem használom. írj privit.

Mi vagyunk azok, akiktől óvnak a szüleink.

(#155) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

A kilenc gomb hogyan van leosztva? A képek alapján ezt sejtem: 2 bal oldalon, 2 jobb oldalon, 2 a görgő alatt az érzékenység beállítására, 2 a görgőtől jobbra, ill. balra, 1 pedig maga a görgő. Ez számomra 6 gombot jelentene (görgőt nem szeretem gombnak használni, az érzékenység állítókat pedig nehezen lehetelérni játék közben, és más célra használni), ami azért elég jól hangzik. Ha valamiben tévedtem légyszíves korrigáljatok. Köszönöm.

(#156) DrGonzo22 válasza DrGonzo22 (#155) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Ja, és ha tudtok esetleg ennél is több gombot a magáénak mondható egérről, akkor ne hallgassátok el:)

(#157) Lajkó válasza DrGonzo22 (#156) üzenetére

Lajkó
(őstag)

például, de ezt inkább nem ajánlanám.

(#158) DrGonzo22 válasza Lajkó (#157) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Köszi, most amúgy egy G5 egerem van, egyedüli gondom vele, hogy tulképpen ez egy 3 gombos egér. Ez a razer modell pedig 6 gombos, és wow-hoz nagyon jól jönne még néhány + gomb:)

(#159) Lajkó válasza DrGonzo22 (#158) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Nekem Copperhead-em van, és + vok vele elégedve. Még a jobboldali két gomb közül is tudok 1et használni(azaz összesen 6ot)

(#160) Lajkó válasza DrGonzo22 (#158) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Azt mondod, hogy ilyened van, és ezen csak 3 gomb van??? :F

(#161) DrGonzo22 válasza Lajkó (#160) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Igen, mert úgy számolja az 5 gombot, hogy:

jobb-bal

görgő (de ez használhatatlan, mint gomb)

2 érzékenység állító (ezeket nem nagyon lehet játékokon belül átprogramozni- legtöbb játék nem látja őket, ill. rendkívül kényelmetlen is lenne őket játék közben használni)

végül jobb hüvelykujjnál van 1 gomb, ami a fotók alapján 2-nek néz ki (legalábbis én azt hittem ez 2 gomb, és csak a design miatt néz ki 1-nek, sajnos nem)

az egér billentyűbeállításainál még gombnak tekinti a görgő balra-jobbra döntését is (ezeket a játékok szintén nem tudják gombként értelmezni)

Szóval a görgőt 3 gombnak veszi + a két érzékenységet beállító gomb (csak win parancsokat lehet ehhez az 5-höz kapcsolni az alapértelmezett feladatokon kívül, így játékban nem lehet velük mit kezdeni), marad a jobb-bal, meg a hüvelykujj gomb:(

[ Szerkesztve ]

(#162) Lajkó válasza DrGonzo22 (#161) üzenetére

Lajkó
(őstag)

De azt hallottam, hogy az MX 518-nak minden gombja konfigolható játékban. Legalábbis Fear Combatban.
Akkor ez sem lenne igaz?

(#163) whYz válasza DrGonzo22 (#161) üzenetére

whYz
(senior tag)

minden gombja konfigolható csak rendelj hozzá egy bill gombot pl insert vagy akármi és akkor már be tudod állítani szal használhatod a:
jobb click, bal click, görgő előre, görgő hátra, görgő gomb, jobbra döntés, balra döntés, dpi fel, dpi le, és az oldalsó gomb
na számold össze :DD és mind használható

(#164) DrGonzo22 válasza Lajkó (#162) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy ez nem csak az egerünkön, hanem a játékon is múlik. pl. warcraft3-ban próbáltam a hüvelykujj gombot használni valamire, nem tudtam sehol, de az mondjuk nem egy mai játék. WOW-ban biztosan be lehet állítani a hüvelykujj gombot, és biztosan nem reagál scroll döntésekre, a többit meg se néztem, mert egyik sem áll kézre. De szerintem azokat be lehetne állítani, csak éppen rendesen használni nem lehetne őket, mert a +/- eléréséhez szinte le kell venni a kezünket az egérről, a görgő kattintás pedig nem megbízható (főleg egy olyan játékban, ahol szükség van a scroll-ra).

(#165) DrGonzo22 válasza whYz (#163) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Igen, de aminek mondjuk értelme is lenne az egyedül a görgő jobbra-balra döntés. Csak amikor visszajössz win-be minden alkalommal újra vissza kéne állítani alapfunkcióra. Ez elég körülményes, de így legalább lesz 5 használható gombunk (bár inkább 3+2, mert a görgő döntés miatt fel kell engedni a mutatóujjunkat, így akkor egy pillanatra meg kell állni - legalábbis WOW-ban)

[ Szerkesztve ]

(#166) Lajkó válasza DrGonzo22 (#165) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Miért a G5-nek a progijában nincsenek menthető profilok? Csak hogy ne kellene a visszaállítással bíbelődni.

(#167) whYz válasza Lajkó (#166) üzenetére

whYz
(senior tag)

nincsenek :DDD

(#168) Lajkó válasza whYz (#167) üzenetére

Lajkó
(őstag)

LOL. :Y
Na ezt látod nem tudtam, de olyan kézenfekvőnek tünt mint 1 pofon. ;]

DrGonzo22: Persze akkor még mindig ott van az a +oldás, hogy olyan gombokat konfigolsz be amiket ritkán, vagy akár soha nem használsz. Vagy ez sem olyan 1xü ahogy azt elképzelem?

[ Szerkesztve ]

(#169) DrGonzo22 válasza Lajkó (#168) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Az a baj, hogy csak a +/- érzékenység ilyen, azokat elérni pedig nagyon kényelmetlen, de a grögő jobbra-balra döntést megpróbálom majd beállítani (csak most inaktív a wow accountom:((( )

(#170) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Na úgynéz ki, hogy még vagy 2-3 nap, és énis boldog tulajdonosa leszek egy darab Lachesis Phantom White-nak. :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#171) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Bár azt még most sem értem, pedig töröm a fejem 1 idelye rajta, hogy miért nem tesz a Razer oldalra is dűthető görgőt az egereibe.

(#172) whYz válasza Lajkó (#171) üzenetére

whYz
(senior tag)

mert ez egy gamer egér.

(#173) Lajkó válasza whYz (#172) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Akkor a Logicech nem gyárt gamer egereket???
pl.: MX518, G5, G9

(#174) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Na. +érkezett a kicsike, remélem minden ok a csomaggal.
Megyek és ráverem.. :DD

whYz: mellesleg igazad volt, az a oldal amit ide belinkeltem, az nem volt frankó. :F

(#175) whYz válasza Lajkó (#173) üzenetére

whYz
(senior tag)

a logitech kicsit máshogy közelíti meg a gamer témát...
razer ottvan minden lanon, nagyobb rendezvényen mindenkit sponzoral nézi a jatekosok igenyeit a logi nem azzal kezdte a sorozatat h jatekos egerek... inkabb belenyom mindent egy egerbe es attol lesz gamer h legdragabb, de ettől még lehet ugyan olyan jó
de h néz ki az egy gamer egéren h össze-vissza lötyög a görgő, megnyomni nemlehet és baromihangosan recsegve kattog? nem egy gamer egérhez való :(

mx518 nem dönthető görgős...

(#176) Lajkó válasza whYz (#175) üzenetére

Lajkó
(őstag)

:K osztom az álláspontod, és tényleg nincs az 518 on dűthető görgő. :R

[ Szerkesztve ]

(#177) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Hát igen :R Ez bizony nem 1 kiforratlan Copperhead progi, és firmvare. (és egér)
Bedugom, felismeri,cd be,feltelepít,és restart. Tesztrpogi balról, jobbról, felülről, alulról. Minden tökélletesen műkszik. Az 1000 Hz az 1000 Hz !!! Minden konfigolható. A progi teljesen 1szerü, és mégis teljes, és kézreesnek a baloldali gombok is.
Mindez Driver: 1.0 , Firmvare 1.0 -val, na ez a nemmind1 !!!

(#178) AlexR@D

AlexR@D
(újonc)

15000ért eladó razer lachesis 1 napot használtam 2 év gari van rá. érdeklődni csak privátban.
jah és ajándék skatesz 2000ft értékben:S

(#179) Lajkó válasza AlexR@D (#178) üzenetére

Lajkó
(őstag)

A Skatez az milyen pontosan? Mert 1 kis ár1eztetéssel lehet hogy érdekelne.

(#180) Apophis

Apophis
(őstag)

Kezd haldoklani az MX518-am, így be kell ruháznom egy új egérre. Három lehetséges típust néztem ki: G5, G9 és Razer Lachesis. Valójában a Razorról érdekel a véleményetek. Elmentem, megtapogattam mindhármat, még mindig az ős-MX500 formaterve jön be a legjobban. Ami a Lachesisben zavar: minden más Razerhez hasonlóan a kidolgozás a Logitechez képest "gagyi"-nak tűnik (illesztések, mozgó részek), de ez az első egerük, aminek már tetszik a fogása. Pár tapasztalat érdekelne: úgy hallottam, a Razerek borzasztó gyorsan amortizálódnak. Én egy Logitechet 1.5-2 év alatt gyűrök szét, először a vezetékkel vannak gondok, aztán a gombokkal. Lachesis mennyire bírja? Menyire stabil és kompatibilis a szoftver? Mennyire koszolódnak az illesztések?

"... ami van, széthull darabokra."

(#181) AlexR@D

AlexR@D
(újonc)

driver 1.0 firmware 1.0 -val minden tökéletes, 1500Hz, egyből minden pepec, és elégg masszívnak tűnik ( minden gomblya azzal a speckó anyaggal van bevonva, mint eddig pl egy copperhead 1-es és 2-es gomblya ) és nem bírtam vele olyat rántani, h beszarjon :R

(#182) AlexR@D

AlexR@D
(újonc)

http://www.supergamer.hu/steelseries-glide-padsurfers-p-132.html
ilyen a skatez
15alatt nem adom a patkányt így is szegeden 17500ért adják használtan

(#183) XenHai

XenHai
(tag)

Hali !
Éppen a napokban szált el a razer diamondbackem és szeretnék venni 1 uj razert patkányt !
Melyiket érdemes most meg venni?A diamondback nél vallamenyivel nagyobb egér kellene mert elégé kicsi volt.

(#184) Szatesz

Szatesz
(őstag)

Hello razer copperheadom volt csak tonkre ment mert eleg sokat cod ozok... ez az egér jobbb ..? érdemes megvenni nagyon jo egeret akarok....

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#185) harylmu válasza Szatesz (#184) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

A helyedbe mást választanék. Találsz ennél jobbat olcsóbban. Például ha a márkánál maradsz akkor a DeathAdder tökéletes választás. Nagyon pontos, jó fogású egér.

(#186) Lajkó válasza harylmu (#185) üzenetére

Lajkó
(őstag)

1 nagy büdös ....... :DD Bárki bármit mond, ez a legfaszább egér amit eddig kiadtak minden téren !!! :K

(#187) Lajkó

Lajkó
(őstag)

Jah, és ha komolyan érdekel, akkor itt van 1 PH-s hirdetés, ennél olcsóbban nem veszel az tutti. :B

(#188) harylmu válasza Lajkó (#186) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Jaj most alig bírtam ki, hogy mondjak valami sértőt. :) Minden esetre az én véleményem volt ...

(#189) Lajkó válasza harylmu (#188) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Persze én sem sértésnek szántam ;)

(#190) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet én is veszek ilyet.
Mjad,

Note 2 ?

(#191) tyby82

tyby82
(újonc)

Nekem mx518 volt, 3 és fél év alatt kicsit szétment, legjobb amit eddig gyürtem. Megvettem ezt. Háááát. Razert sose szerettem, kényelmetlen volt mind1ik. Futár meghozza kibontom, azigen, doboza az ottvan, kis tépőzáras fedél :DDD Programját feltettem, hát el kell mondanim hogy egyszerübb és sokoldalub mint a logiteché volt. Kényelmetlen utánna az biztos de meg lehet szokni és olyan váratlan fejeseket osztok vele azt sem értem hogy sikerült. ;] Lézeres de kiakasztani nem sikerült az alap firmwareval sem. Képek alapján annyira nem voltam elájulva, de most hogy itt figyel az asztalomon.... gyönyörűűű :C

(#192) Svájcinéger

Svájcinéger
(senior tag)

Hello ! Ahogy nézem a hsz-eket, eddig mindenkinek bejött ez az egér aki megvette. Szerintetek egy Razer Mantis Speed pad jó ehhez ? Van egy G7-em. Még garis, de pölö ha elindítom az Operát (néha) és COD--ban mostanában ismét lefagy. Egyszerűen se jobbra, se balra. Van aki szerint a pad a hibás, de lehet, hogy külföldi szeró. Nem tudom. A lényeg, hogy bejön ez az egér, de nagyon. Igaz, eddig legotech és wireless párti voltam, de utálom ha a lekéselnek, miközben szerencsétlenkedik az egerem. :D

[ Szerkesztve ]

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#193) Lajkó válasza Svájcinéger (#192) üzenetére

Lajkó
(őstag)

Szia. Nekem Steelpad QCK MINI-m van, és tökélletesen műkszik rajta.

szerk.: -mondjuk nem hinném hogy az a pad lenne a baja. :F

[ Szerkesztve ]

(#194) MichaelSD válasza Svájcinéger (#192) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Nekem egy Razer exactmat-em van és (meglepő módon) szuperül megy.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#195) harylmu válasza Svájcinéger (#192) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Tökéletes. :K

(#196) Svájcinéger válasza harylmu (#195) üzenetére

Svájcinéger
(senior tag)

Köszi mindenkinek. Meglátjuk. Lehet, hogy becserélem egy g9-re (csak addig mivel fogok codozni ? :W ) és ha nem tetszik odaadom a fiamnak és veszek egy ilyen egeret. Hova jut ez a világ, amikor már a legotechben sem bízhat az ember.

A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

(#197) Triv

Triv
(újonc)

nem tom ki hogy van vele, de nekem még ezzel az 1.64es firmwarrel is elugrik néha az exactmat-om speed oldalán .... a másikon nem néztem mondjuk :))

(#198) peron válasza Triv (#197) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

Nekem még egy régivel (fw) megoldódott ez a gond, de már sajnos nem tom megmondani melyikkel, azóta eladtam.

(#199) peron válasza peron (#198) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

Ja és exactom van nekem is.

(#200) peron válasza Svájcinéger (#192) üzenetére

peron
(kvázi-tag)

A Mantis-t felejtsd el, textil ennek nem jó. Vagy Exactmat vagy az új Destructor.
[pixel.hu]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer lachesis
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.