Igérem hogy rajta leszek. 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Igérem hogy rajta leszek. 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Na ez már kielégítő válasz. THX

hi
érdekelne a lachesis, ha megvan még

megvan persze, pihen mert nem használom. írj privit.
Mi vagyunk azok, akiktől óvnak a szüleink.

A kilenc gomb hogyan van leosztva? A képek alapján ezt sejtem: 2 bal oldalon, 2 jobb oldalon, 2 a görgő alatt az érzékenység beállítására, 2 a görgőtől jobbra, ill. balra, 1 pedig maga a görgő. Ez számomra 6 gombot jelentene (görgőt nem szeretem gombnak használni, az érzékenység állítókat pedig nehezen lehetelérni játék közben, és más célra használni), ami azért elég jól hangzik. Ha valamiben tévedtem légyszíves korrigáljatok. Köszönöm.

Ja, és ha tudtok esetleg ennél is több gombot a magáénak mondható egérről, akkor ne hallgassátok el

például, de ezt inkább nem ajánlanám.

Köszi, most amúgy egy G5 egerem van, egyedüli gondom vele, hogy tulképpen ez egy 3 gombos egér. Ez a razer modell pedig 6 gombos, és wow-hoz nagyon jól jönne még néhány + gomb

Nekem Copperhead-em van, és + vok vele elégedve. Még a jobboldali két gomb közül is tudok 1et használni(azaz összesen 6ot)

Azt mondod, hogy ilyened van, és ezen csak 3 gomb van??? 

Igen, mert úgy számolja az 5 gombot, hogy:
jobb-bal
görgő (de ez használhatatlan, mint gomb)
2 érzékenység állító (ezeket nem nagyon lehet játékokon belül átprogramozni- legtöbb játék nem látja őket, ill. rendkívül kényelmetlen is lenne őket játék közben használni)
végül jobb hüvelykujjnál van 1 gomb, ami a fotók alapján 2-nek néz ki (legalábbis én azt hittem ez 2 gomb, és csak a design miatt néz ki 1-nek, sajnos nem)
az egér billentyűbeállításainál még gombnak tekinti a görgő balra-jobbra döntését is (ezeket a játékok szintén nem tudják gombként értelmezni)
Szóval a görgőt 3 gombnak veszi + a két érzékenységet beállító gomb (csak win parancsokat lehet ehhez az 5-höz kapcsolni az alapértelmezett feladatokon kívül, így játékban nem lehet velük mit kezdeni), marad a jobb-bal, meg a hüvelykujj gomb
[ Szerkesztve ]

De azt hallottam, hogy az MX 518-nak minden gombja konfigolható játékban. Legalábbis Fear Combatban.
Akkor ez sem lenne igaz?

minden gombja konfigolható csak rendelj hozzá egy bill gombot pl insert vagy akármi és akkor már be tudod állítani szal használhatod a:
jobb click, bal click, görgő előre, görgő hátra, görgő gomb, jobbra döntés, balra döntés, dpi fel, dpi le, és az oldalsó gomb
na számold össze
és mind használható

Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy ez nem csak az egerünkön, hanem a játékon is múlik. pl. warcraft3-ban próbáltam a hüvelykujj gombot használni valamire, nem tudtam sehol, de az mondjuk nem egy mai játék. WOW-ban biztosan be lehet állítani a hüvelykujj gombot, és biztosan nem reagál scroll döntésekre, a többit meg se néztem, mert egyik sem áll kézre. De szerintem azokat be lehetne állítani, csak éppen rendesen használni nem lehetne őket, mert a +/- eléréséhez szinte le kell venni a kezünket az egérről, a görgő kattintás pedig nem megbízható (főleg egy olyan játékban, ahol szükség van a scroll-ra).

Igen, de aminek mondjuk értelme is lenne az egyedül a görgő jobbra-balra döntés. Csak amikor visszajössz win-be minden alkalommal újra vissza kéne állítani alapfunkcióra. Ez elég körülményes, de így legalább lesz 5 használható gombunk (bár inkább 3+2, mert a görgő döntés miatt fel kell engedni a mutatóujjunkat, így akkor egy pillanatra meg kell állni - legalábbis WOW-ban)
[ Szerkesztve ]

Miért a G5-nek a progijában nincsenek menthető profilok? Csak hogy ne kellene a visszaállítással bíbelődni.

nincsenek 

LOL.
Na ezt látod nem tudtam, de olyan kézenfekvőnek tünt mint 1 pofon. ![;]](/dl/s/v1.gif)
DrGonzo22: Persze akkor még mindig ott van az a +oldás, hogy olyan gombokat konfigolsz be amiket ritkán, vagy akár soha nem használsz. Vagy ez sem olyan 1xü ahogy azt elképzelem?
[ Szerkesztve ]

Az a baj, hogy csak a +/- érzékenység ilyen, azokat elérni pedig nagyon kényelmetlen, de a grögő jobbra-balra döntést megpróbálom majd beállítani (csak most inaktív a wow accountom
)

Na úgynéz ki, hogy még vagy 2-3 nap, és énis boldog tulajdonosa leszek egy darab Lachesis Phantom White-nak.

[ Szerkesztve ]

Bár azt még most sem értem, pedig töröm a fejem 1 idelye rajta, hogy miért nem tesz a Razer oldalra is dűthető görgőt az egereibe.

mert ez egy gamer egér.

Akkor a Logicech nem gyárt gamer egereket???
pl.: MX518, G5, G9

Na. +érkezett a kicsike, remélem minden ok a csomaggal.
Megyek és ráverem.. 
whYz: mellesleg igazad volt, az a oldal amit ide belinkeltem, az nem volt frankó. 

a logitech kicsit máshogy közelíti meg a gamer témát...
razer ottvan minden lanon, nagyobb rendezvényen mindenkit sponzoral nézi a jatekosok igenyeit a logi nem azzal kezdte a sorozatat h jatekos egerek... inkabb belenyom mindent egy egerbe es attol lesz gamer h legdragabb, de ettől még lehet ugyan olyan jó
de h néz ki az egy gamer egéren h össze-vissza lötyög a görgő, megnyomni nemlehet és baromihangosan recsegve kattog? nem egy gamer egérhez való 
mx518 nem dönthető görgős...

osztom az álláspontod, és tényleg nincs az 518 on dűthető görgő. 
[ Szerkesztve ]

Hát igen
Ez bizony nem 1 kiforratlan Copperhead progi, és firmvare. (és egér)
Bedugom, felismeri,cd be,feltelepít,és restart. Tesztrpogi balról, jobbról, felülről, alulról. Minden tökélletesen műkszik. Az 1000 Hz az 1000 Hz !!! Minden konfigolható. A progi teljesen 1szerü, és mégis teljes, és kézreesnek a baloldali gombok is.
Mindez Driver: 1.0 , Firmvare 1.0 -val, na ez a nemmind1 !!!

15000ért eladó razer lachesis 1 napot használtam 2 év gari van rá. érdeklődni csak privátban.
jah és ajándék skatesz 2000ft értékben:S

A Skatez az milyen pontosan? Mert 1 kis ár1eztetéssel lehet hogy érdekelne.

Kezd haldoklani az MX518-am, így be kell ruháznom egy új egérre. Három lehetséges típust néztem ki: G5, G9 és Razer Lachesis. Valójában a Razorról érdekel a véleményetek. Elmentem, megtapogattam mindhármat, még mindig az ős-MX500 formaterve jön be a legjobban. Ami a Lachesisben zavar: minden más Razerhez hasonlóan a kidolgozás a Logitechez képest "gagyi"-nak tűnik (illesztések, mozgó részek), de ez az első egerük, aminek már tetszik a fogása. Pár tapasztalat érdekelne: úgy hallottam, a Razerek borzasztó gyorsan amortizálódnak. Én egy Logitechet 1.5-2 év alatt gyűrök szét, először a vezetékkel vannak gondok, aztán a gombokkal. Lachesis mennyire bírja? Menyire stabil és kompatibilis a szoftver? Mennyire koszolódnak az illesztések?
"... ami van, széthull darabokra."

driver 1.0 firmware 1.0 -val minden tökéletes, 1500Hz, egyből minden pepec, és elégg masszívnak tűnik ( minden gomblya azzal a speckó anyaggal van bevonva, mint eddig pl egy copperhead 1-es és 2-es gomblya ) és nem bírtam vele olyat rántani, h beszarjon 

http://www.supergamer.hu/steelseries-glide-padsurfers-p-132.html
ilyen a skatez
15alatt nem adom a patkányt így is szegeden 17500ért adják használtan

Hali !
Éppen a napokban szált el a razer diamondbackem és szeretnék venni 1 uj razert patkányt !
Melyiket érdemes most meg venni?A diamondback nél vallamenyivel nagyobb egér kellene mert elégé kicsi volt.

Hello razer copperheadom volt csak tonkre ment mert eleg sokat cod ozok... ez az egér jobbb ..? érdemes megvenni nagyon jo egeret akarok....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
A helyedbe mást választanék. Találsz ennél jobbat olcsóbban. Például ha a márkánál maradsz akkor a DeathAdder tökéletes választás. Nagyon pontos, jó fogású egér.

1 nagy büdös .......
Bárki bármit mond, ez a legfaszább egér amit eddig kiadtak minden téren !!! 

Jah, és ha komolyan érdekel, akkor itt van 1 PH-s hirdetés, ennél olcsóbban nem veszel az tutti. 
Jaj most alig bírtam ki, hogy mondjak valami sértőt.
Minden esetre az én véleményem volt ...

Persze én sem sértésnek szántam 
Lehet én is veszek ilyet.
Mjad,
Note 2 ?

Nekem mx518 volt, 3 és fél év alatt kicsit szétment, legjobb amit eddig gyürtem. Megvettem ezt. Háááát. Razert sose szerettem, kényelmetlen volt mind1ik. Futár meghozza kibontom, azigen, doboza az ottvan, kis tépőzáras fedél
Programját feltettem, hát el kell mondanim hogy egyszerübb és sokoldalub mint a logiteché volt. Kényelmetlen utánna az biztos de meg lehet szokni és olyan váratlan fejeseket osztok vele azt sem értem hogy sikerült.
Lézeres de kiakasztani nem sikerült az alap firmwareval sem. Képek alapján annyira nem voltam elájulva, de most hogy itt figyel az asztalomon.... gyönyörűűű 

Hello ! Ahogy nézem a hsz-eket, eddig mindenkinek bejött ez az egér aki megvette. Szerintetek egy Razer Mantis Speed pad jó ehhez ? Van egy G7-em. Még garis, de pölö ha elindítom az Operát (néha) és COD--ban mostanában ismét lefagy. Egyszerűen se jobbra, se balra. Van aki szerint a pad a hibás, de lehet, hogy külföldi szeró. Nem tudom. A lényeg, hogy bejön ez az egér, de nagyon. Igaz, eddig legotech és wireless párti voltam, de utálom ha a lekéselnek, miközben szerencsétlenkedik az egerem. 
[ Szerkesztve ]
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

Szia. Nekem Steelpad QCK MINI-m van, és tökélletesen műkszik rajta.
szerk.: -mondjuk nem hinném hogy az a pad lenne a baja. 
[ Szerkesztve ]

Nekem egy Razer exactmat-em van és (meglepő módon) szuperül megy.
Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen
Tökéletes. 

Köszi mindenkinek. Meglátjuk. Lehet, hogy becserélem egy g9-re (csak addig mivel fogok codozni ?
) és ha nem tetszik odaadom a fiamnak és veszek egy ilyen egeret. Hova jut ez a világ, amikor már a legotechben sem bízhat az ember.
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya

nem tom ki hogy van vele, de nekem még ezzel az 1.64es firmwarrel is elugrik néha az exactmat-om speed oldalán .... a másikon nem néztem mondjuk 

Nekem még egy régivel (fw) megoldódott ez a gond, de már sajnos nem tom megmondani melyikkel, azóta eladtam.

Ja és exactom van nekem is.

A Mantis-t felejtsd el, textil ennek nem jó. Vagy Exactmat vagy az új Destructor.
[pixel.hu]