Felkerült egy firmware a razer oldalra, azt most érdemes frissiteni? Mert nekem és néha ugrál az egér, egy kicsit idegesítő amikor célzok.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés

peron
(kvázi-tag)
Semmit sem ér. A hiba megmaradt és úgylátszik ez nem egyedi. A kollégám is ilyen egeret vett ő is erre panaszkodik. Amúgy minden rendben vele 
Mi vagyunk azok, akiktől óvnak a szüleink.

whYz
(senior tag)
hja lézeres egerek fő hibája h hibáznak/ugranak de egy jó egérpaddal elkerülhető 

peron
(kvázi-tag)
exactmatná jobbat? minek...

whYz
(senior tag)
hogy menjen rajta az egééééééér mégis mineeeek
nem mondom hogy sz*r pad de ha egyszer nemszereti a lézert nincs mit tenni... nekem is 2 padom ment a fiokba

peron
(kvázi-tag)
mire gondolsz? valami icemat üvegpadra?

whYz
(senior tag)
üvegen nemhiszem h megmozdulna...
minden lézer mást szeret mint utolag rájöttem... szal ami a g5-ömnek tetszett az az ikarimnak nemtetszik szal meg kell találni a legjobbat
nekem az sx maximálisan bevállt

jugeen
(PH! addikt)
Firmware v1.56 beta & Click accuracy tool Username: user, Password: razer14313
firmware frissites utan azonnal ujra kell bootolni!!!
es akkor hogy mit is tud ( igaz angolul ):
1. Fix random cursor jump issue
On certain hard, textured surfaces (plastic style mats), the laser reflects at an odd angle on the the lens rim, causing it to register as a "false positive" creating a jump. This has been fixed in almost all cases, but if you're suffering from this, please try out the new firmware and see if it addresses your problem.
2. Click accuracy tool (to improve stationery or double clicks)
At high dpi or on software surfaces, pressing the mouse button invariably causes the mouse itself to move one or two counts/pixels. The new 1.55 firmware allows you to adjust some variables to suit yourself.
Basically, when you press down on a mouse button, the Lachesis will now monitor a window of X milliseconds (0 to 160ms), during which, if in ANY FRAME it detects movement EQUAL OR LESS than Y counts (0 to 5), it will ignore the data as unintentional movement by you.
For example, my hand isn't very steady when I double click or slow snipe. I typically set X to 100ms, and Y to 1 pixel. This allows me to double click accurately, and I don't suffer when I'm making fast click and drag motions either.
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Lajkó
(őstag)
Szerintem teljesen korrekt az alakja, és az a plusz 2 gomb mindent visz.
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Lajkó
(őstag)
és mi az a CSé??? LOL Miért kell mindig azon mérni a dolgokat? Annyi más játék van még azon kívűlis.
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

jugeen
(PH! addikt)

Lajkó
(őstag)
Bárcsak már szükségem lenne rá

Mazka05
(őstag)
Legujabb a Driver version 1.00 és Firmware version 1.58?
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

Lajkó
(őstag)
LOL
Nekem lila gőzöm sincs, de szerintem ez a topic +halt

[ Szerkesztve ]
Hát nagyon sokba kerül ez, jo hogy nincs sok ember itt.
Note 2 ?

Mazka05
(őstag)
Csorok vagyunk

Mazka05
(őstag)
Egyébként az alakra vissza térve ez is baromi kényelmetlen, csak úgy mint az előző Copperhead-em.

Lajkó
(őstag)
Sajna még nem volt alkalmam 1 ilyet letapizni, de nekem nagyon bejön az ergonómiája az tutti 
mod: jah és a 9 gomb. 
[ Szerkesztve ]

Mazka05
(őstag)
Jól néz ki, de kényelmetlen... 9 gombot meg én öszintén lexarom... Nem tudom hogy ki tudja valaki használni...

Lajkó
(őstag)
Akkor ezekszerint Te már fogtál ilyet? Mondjuk abbam teljes mértékben igazat adok, hogy a jobb oldali gombok eléggé rossz helyen vannak, de talán valami kevésbé sűrün gasznált funkciót lá lehet biggyeszteni. 

Mazka05
(őstag)
Nekem ilyen van... Elötte Copperhead volt fél évig azelött egy másik fél évig..

Lajkó
(őstag)
Akkor newm lenne kedved valami kis tapasztalatféllét +osztani velem? és a fórumtársakkal
Én így nagyobb oldalak tesztjeiből állíthatom hogy low sens-re nem jó, olyan értelemben hogy sniperre, mini mozgatásokra a formája miatt alkalmatlan.

Lajkó
(őstag)
Dobnál nekem valamien nagyobb oldal linket, persze csak magyarnyelvüt ha lehet.
Illetve ezzel azt akarod mondani, hogy amikor távolra célzol vele, akkor valamilyen oknál fogva nem tudod mellétenni az ujjadat? Mert én így célzok távolra. kitámasztom az ujjamal. 
[ Szerkesztve ]
Sajnos angol az oldal!
Egyébként valami olyasmire gondoltak szerintem is.

Lajkó
(őstag)
Hát mindenesetre remélem, hogy 1x majd szerencsémlesz lepatizni 1 ilyet.
Addigis beérem azzal az angol linkel.

Lajkó
(őstag)
Hát köcce, bár nem sok új infóhoz jutottam
Mármint az angol miatt.

Lajkó
(őstag)
Mellesleg ez Írországban nem többn mint 8-9 ezer forint.

jugeen
(PH! addikt)

Lajkó
(őstag)
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
Egérke

jugeen
(PH! addikt)
mi itt a lényeg?

Lajkó
(őstag)
Szerintem az ára lenne az AMI

whYz
(senior tag)
én nemlátom az árát... baromiszar egy oldal 

Lajkó
(őstag)
29.99 Angol font.
De lehet hogy nem az oldal a szar??? 

jugeen
(PH! addikt)
a kepen valoban egy Lachesis szerepel, de mellette az alabbi szoveg:
Razer Diamondback Plasma ... £ 29,99 at Electric Software

Lajkó
(őstag)
Tom, de az oldal csalóka.
Van kint 2 cimbim, és az 1iket rávettem hogy legyenszives befáradni 1 boltba, és kérdezzen rá hogy komolyan ennyi-e. Ennyi a Lachesis
[ Szerkesztve ]

whYz
(senior tag)
hát gondoltam h félrenézted
azért szép lenne egy db áráért egy lachesis
még direktbe is 80$ 

jugeen
(PH! addikt)
vicces, hogy olcsobb 10£-tal, mint a Copperhead. sry, de nekem ez budos. meg ha ket cimbid is van kint, es pont Cambs-ben.....

Lajkó
(őstag)
Tudom hogy eléggé fura, de hidd el hogy így van. Nekemis "büdös" volt a dolog, azért kértem + a haveromat hogy nézzen utánna. Aki mellesleg Dublin-ban lakik a Leopadrstreet nemtom hányszám alatt, csak 1 ilyen boltban volt, és nem ebben. Csak sajna Őt nem izgatja ez a dolog annyira mint engem, és beérte azzal, hogy most nincs, mert elfogyott, de egyébként igen ennyibe kerül
Összesen 2 boltban volt, és mind a 2 boltban annyi volt, de jelenleg nem volt, mert elkapkodták.

Lajkó
(őstag)
Jah és még annyit, hogy az a Cimbim aki elment +nézni az egeret, az azt mondta hogy +veszi nekem ajándékba.
De mivel nem talált így hazaállított egyí golyós, 3gombos DELL egérrel, ami elfekvőben volt neki otthon. 
[ Szerkesztve ]

whYz
(senior tag)
hát az tényleg érdekes ugynis
több száz vagy ezer egeret kéne venniuk hogy ilyen áron tudják árulni és nemhinném hogy azt pillanatok alatt elkapkodják
melyik bolt volt az? mert amit mutattál azt erősem kétlem h képes lett volna erre, főleg 2 bolt
[ Szerkesztve ]

peron
(kvázi-tag)
Akit esetleg érdekel az enyém eladó (Lachesis) 12 eFt ért, kb 4x használt. Doboza nics mert azt a csajom kiszúrta volna
. Nem tudom megszokni sajnos, maradok a Copperheadnél.

peron
(kvázi-tag)
Azé alkuképes vagyok.

Lajkó
(őstag)
Ez már fóbia???
Senki nem mondta, hogy ebben a boltban volt a cimbim. Igazábol nem tom hogy melyikben volt. Lila gőzöm sincs, mint ahogy neked arról, hogy az a bolt milyen forgalmat bonyolít aminek a linkjéböl elindult az én keresgélésem és érdeklődésem. De abban biztos vagyok, hogy Dublin 1ik legnagyobb számtechboltjában volt először, és ott azt mondták hogy nincs, de nemis tudják hogy mikor hoznak legközelebb.
Amúgy ez tipikus, igazi Magyar gondolkodásmód amivel Te érvelsz. Miböl gondolod, hogy nekik több száz, vagy ezer darabot kell ahhoz rendelni hogy +érje??? Honnét tudod, hogy ott milyen a piac, kinek milyen igényei vannak, mennyibe kerül a nagykerekbe Dublinba, és kinek van 4000 dpi-re szüksége??? Vagy 1álltalán kivel tudják elhitetni, (mint a Magyarok többségével) hogy igenis szüksége van rá??? LOL SO ...

Lajkó
(őstag)
Azt akarod ezzel mondani, hogy azért adod el 4 k.-val olcsóbban mint a bolti ára, mert nem jó az alakja?

whYz
(senior tag)
hehe az igazi magyar gondolkodás
mikor mondtam én egy szóval is h a haverod abba a boltba volt? te ezt a linket hoztad be az ár miatt de kiderült h kamu, nem tudsz felhozni egy oldalt árlistával de a haverodnak mindent elhiszel... igazi magyar gondolkodásmód
én legalább tudok érvelni és nem terelem a szót hülyeségekkel
számolj kicsit: ha razer 80$-ért árulja az egeret és azon ugye nincs rajta semilyen kisker stb akkor azokat még átszállítani európába + költség és ugye ha értenél egy kicsit akkor tudnád h miért gondoltam h ennyit kéne rendelniuk belőle de ez csak egy példa volt, szóval elég sokat kéne venniük. Milyen a piac? Most ez nemtudom, hogy jön ide de h dublinba miért van szükség ennyi lachesisre azt kitudja...
Nemtudom h te mit olvastál... senki nem akarja elhitetni az emberekkel h 4000dpi-re van szükségük. A razer profi gamerekkel fejleszt általában és azok is max 1600dpi-t használnak de általában 1000körül szal a razer is tudja h mi a helyzet és mivel ez nem ilyen kis 4000dpi vadász 11éveseknek készült ezért senki nem is várja el h a 4000dpi miatt vedd meg
ha meg a számokért veszed az egeret akkor gratulálok... de ettől nem leszel jobb 
mod: ha mégis tudsz mutatni árakat akkor elnézést kérek az egészért 
[ Szerkesztve ]

peron
(kvázi-tag)
Nem is az alakjával van probléma... nekem túl érzékeny, a gombocskák oldalt, én fullra szoritom az egeret és mindig megnyomom azokat. Nem jön be ennyi. Kollégám is ilyet vett neki nagyon bejön. Mondjuk ő egy A4techről váltott, tehát összahasonlítási alapja nem sok van. Maradok a Coppernél, az kiváló, a gumirozása oldalt nekem a legjobb. Masszív alég súlya van. Ja a Lachesis sztem könnyű is.