Üdv!
Lachesissel kapcsolatban szeretnék kérdezni: mantis speed egérpadon mennyire szuperál?
Olvastam már a topicban olyat is erről a párosról, hogy tökéletes meg olyat is hogy ugrál a kurzor meg pontatlan stb, úgyhogy nemtudom mit gondoljak 
Az igazsághoz azis hozzátartozik, hogy kis érzékenységen szeretném használni(vagyis a mantis egész szélességében rángatnám általában).
Választ előre is kösz!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
kolding
(újonc)

Gyufaaa
(PH! addikt)
Eddigi tapasztalatok azt mondják, hogy a szövet nem igazán fekszik a patkánynak. Egy kemény felületű padot keress. 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

kolding
(újonc)
Értem, kösz a segíteséget, valószínű, hogy inkább egy deathadder lesz a dologból, ahhoz legalább nem kell majdnem annyiér még egy egérpadot is vennem 

Gyufaaa
(PH! addikt)
Azt te tudod. Én egy filléres dell padot használok. Bár a DELL azért nem ad sz@rokat. Kiválóan futott rajta a Lachesis is, illetve a Mamba is frankón teljesít. Nem feltétlen kell milliós dolgokban gondolkodni szerintem. 

kolding
(újonc)
Jogos
de sajnos a nekem megfelelő méretben (kb 40 cm széles) kemény felületű padról nem igazán hallottam (főleg nem olcsóról). Szövet padok közül viszont a goliathust szoktam a lachesissel együtt látni képeken meg mindenféle ajánlatban, vagyis gondolom ellennének egymással, dehát mint mondtam, úgy már nem bírná a pénztárcám. Na sebaj, a deathadder is bőven megfelel az igényeimnek 

Gyufaaa
(PH! addikt)
Így már vágom. 

DjOrfeus
(kvázi-tag)
nekem pld Exact mat/speed em van alu és ezen mindenhogy kis dpi vel és nagyal is tökéletessen mükszik !
Ha egy cápa evett a kezedből ( a lábadból is fog ) !!!

LuzZzer
(tag)
Nah kezdek kiborulni! A fekete matrica probléma megoldódott amióta levettem. Állítólag hivatalos support is azt ajánlja hogy vegyem le, ezért levettem. Nem billeg, nem úszik. Vettem egérpadot, szintén szövet, de kicsi Steelseries mini Qckit, aranyos. Amitől most kapok idegbajt az az, hogy firmware és driver udate óta ugrál az egerem Win7 64-bit alatt. A szépsége dolognak hogy az ugrálás megszüntetése végett volt firmware update Razer szerint. Valaki találkozott hasonló problémával? Tudta orvosolni valahogy?
Üdv, L
Az élet szép, a világ rossz!

Chesterfield
(fanatikus tag)

Gyufaaa
(PH! addikt)
Sajna az egérpad is kezd olyan lutri lenni mint a memória vásárlás alaplapokba.
Milyen színű az egérpad? Pl. Mambának nem fekszik az eXactMat egérpad.
Egy megasoma kell neki, legalább is annak a felülete olyan ami megfelel neki. Érdekes és egyben megdöbbentő dolog. 

LuzZzer
(tag)
full fekete, néha cicaszőrös mikor átmegy rajta a macs
de mindig letakarítom
Az élet szép, a világ rossz!

Gyufaaa
(PH! addikt)
Próbáld meg egy fehér vagy világos felületen az egeret. Kaptam egy infót egy fórumtárstól. Ő is hasonló cipőben járt mint én. Most egy Roccat Taito-t tesztel (delfinbőr szerű). Azt mondja ez most klafa az egérnek. Nekem is valószínű ez lesz, de még várok egy kicsit. Vagy ha jó árban tudok szerezni akkor Megasoma Razeréktől!
Következő a tényállás amit kiderítettem mint Razer Mamba tulaj.
Az új nextgen egereknek új fejlesztésű padok kellenek, mert a nagyfelbontású érzékelő nem birkózik meg a régebbi felületekkel. Nekem van itthon Func Archetype 1030 aminek van egy érdesebb és egy simább felülete, és van ICEMAT 2.0 is. Mindegyiken ugrált a Mamba, pedig egyik se volt olcsó pad. ICEMAT ára még mindig 10k környéke. Majd hosszas utánajárások eredményeként vettem egy Roccat Taito-t ami mindössze 3,2k szövetpad, viszont 8000dpi is elbír, a nano felületének köszönhetően, ami fogásra olyan mint a delfin bőre. Ezzel tökéletes lett, és nem ugrál. Sajnos sok ilyen pad nincs még, de azt kiderítettem hogy a legjobb felülete jelenleg a Roccat Taito-nak van. Razer padot akartam, de azt mondták felejtsem el őket, mert a Taito jobb felülettel rendelkezik. A Razer Megasoma 12k környéke, sztem ennek a felét se éri, de még így is lutri hogy viszonyul az egerek nagyfelbontású érzékelőihez. Ahol vettem a Taito-t (pixel.hu) volt Megasoma is, de szó sem esett róla, csak annyi, hogy a Razer padoknál az új Taito sokkal jobb. Egy próbát megér mindenkinek, mert 3,2k. Ha pedig megoldja a problémát, ahogy nálam is, akkor nagyon sokat fogtok spórolni vele. 
Remélem hasznos volt az infó. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Gyufaaa
(PH! addikt)
Naná! Tapasztalatok mindíg hasznosak!

Lachesis94
(újonc)
Üdv
2 hónapja vettem a Razer Lachesis Destructor párost, és nagyon jól szuperál együtt
A Lachesis-hez csak kemény felületű egérpadot érdemes venni.Nincs vele semmi bajom, nem ugrál, nem mozog a kurzor.Egy kis hiba : az egérpad kicsit vonza a port :S
Meg vagyok vele elégedve, a SuperGamer.hu-tól rendeltem, másnap már ki is hozták.
Ez a kemény felületű egérpad elég tág fogalom.
Van fém, műanyag és üveg is. Ez olyan mintha azt kérdezik milyen autót használsz, és azt feleled hogy sportautót amibe egy egy Honda RX8 is beletartozik és egy Bugatti Veyron is.
Mint írtam, nem a felület milyensége számít, hanem a pad kialakítása. Ha nagy dpi-s egerekhez optimalizálták akkor egyénfüggő, ki milyen felületet szeret.
Imperator / Mamba egerek 5600 dpi-s érzékelőjéhez jelenleg a legjobb alternatíva a Roccat Taito. Persze bármelyik jobb egér meghálálja a jó minőségű pontos padot, ami 2-3000 dpi egérnél már fonos tényező.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

HalasKYO
(fanatikus tag)
Nah akkor nekem lenne egy kérdésem. Egeret kell vennem munkához, a logitech től tőbbet nem veszek... volt G5 öm most revolution és köszönöm elég belőle. Úgy döntöttem razer lesz és kölcsön kaptam kipróbálni egy Lanchesis -t nagyon kényelmes jó ez még a 3G s verzió, de neten látom a razerfelujította 3,5G s re 5600 dpi.re
Nekem 3ds studio max, stb 3d progokhoz kell.
A kérdésem az hogy szegény kis hazánkban hol milyent lehet kapni ?
Mennyiért és esetleg hol ?
És Soproni vagyok, esetleg vmi infó ?
Vagy azok még csak később jönnek ba magyarországra ? elvileg 3 dik negyedév idén.
Várom valaszotokat lehetőleg PÜben üdv Halas
Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

Gyufaaa
(PH! addikt)
Keresd meg kotibor kollégát. Érdemes!
Szűrj rá az apróknál.

gyapijani5
(újonc)
Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna az egérrel, hogy tökéletesen működik, a legújabb win7 driverrel, a legújabb firmwarrel. De amikor kattintok (jobb gombbal), az egér kurzorja előre mozdul egy ici-picit minden alkalommal. Miért lehet ez? Nekem Steelseries 5L egérpadom van, amin a DB 3G simán futott, a Lachesis is egész érzékeny, de ha 1800 DPI-n használom, akkor szinte alig mozog. Egérgyorsítást már kivettem. Ez még a régebbi 4000 DPI-s Lachesis.
A segítségeteket előre is köszönöm.

NewRemn73
(újonc)
vacilalok, hogy Deathadder-t vagy Lachesis-t vegyek...
az egereket tenyeres fogasban hasznalom
melyiket ajanljatok inkabb
[ Szerkesztve ]

Gyufaaa
(PH! addikt)
Ha tenyérbe fogod szerintem a Lachesis-t válaszd. Ha támasztott kézzel és ujjheggyel akkor inkább a DA-t.
gyapijani5: Szerintem túl érzékenyre van állítva az egered. Vedd visszább. Nem a dpi-vel van a gond. Azt tornázhatod feljebb.
[ Szerkesztve ]

Tothgera30
(PH! kedvence)
...inkább Lachesis-t
. Szokni kell a formát, de utána nagyot üt
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

Termigáßor
(tag)
Szerintem meg menj el a Pixel-be, és próbáld ki mindkettőt.
A Lachesis elsődlegesen pont hogy karmos fogásra van kitalálva (bár lehet fogni tenyérbe is), és DeathaAdder való igazából tenyérbe. (nem értem miért fordítva ajánlották az előbb)
Látatlanban senkinek nem ajánlom a Lachesis-t mert elég fura formája van. Szokni kell. Átlagos vagy annál nagyobb kézbe való. De ha már lachesis akkor vedd az újabbat (Lachesis 5600dpi avagy Lachesis Refresh)
Viszont, ha tenyeres vagy, inkább az Imperatort nézd meg (szintén razer, úgyanúgy 5600dpi). Persze a DeathAdder-ben sem fogsz csalódni, de az előbbi kettő pontosabb és több gombja van.
Még egy egeret érdemes megnézned: a Steelseries Xai Laser-t.
shield(gun) only...

Lucifer6280
(fanatikus tag)
Hello!
Vettem 1 Lachesis-t még a régebbi 3G-st és olyan problémám lenne hogy a szoftver amit kaptam hozzá nem akarja fel ismerni, Esetleg valakinek valami ötlete?(Win7-em van)
Előre is köszi a segítséget.
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
(#575) Lucifer6280 válasza Lucifer6280 (#574) üzenetére

Lucifer6280
(fanatikus tag)
Mostmár jó!! Valaki tud hozzá ajánlani valami jó kis egérpadot?
[ Szerkesztve ]
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
(#576) Termigáßor válasza Lucifer6280 (#575) üzenetére

Termigáßor
(tag)
Azt mondják a Roccat Taito elég jó és nem is drága. Nálam egy razer mantis-on megy (igaz ez az újabb 5600dpi-s változat), de szereti a steel4d-t is, meg az asztallapon is jól érzi magát, nem válogatós.
shield(gun) only...
Üdv
arra lennék kiváncsi hogy a Lacheis és a refresh változata közt mi a különbség?
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Termigáßor
(tag)
1. a szenzor 4000 helyett 5600dpi (ugyanaz mint a mamba, imperator és a naga szenzora)
2. a görgő másképp néz ki (szerintem jobb)
3. a fények színei (a görgőé és a hátán lévő logóé egymástól függetlenül) változtathatóak
4. szövet borítású kábel (ez nem tudom mennyire jó dolog, egyelőre elég merev)
5. a szenzor körül kapott egy kiegészítő csúszótalpat, ami elvileg javít a LOD-on (gyakorlatilag meg szedi a szöszt ha szövetpadod van, és egy idő után elkezd ettől ugrálni. Ilyenkor p.zs. sarkával - vagy ha van egy ecset a közleben akkor azzal kíméletesebb - kitörlöd a szmötyit és minden jó megint. Pár napig. Szóval lehet, én leszedem ezt a plusz skatezt róla.)
6. nem tudom a régi milyen volt de ennek alapból nincs drift control-ja (prediction), tehát nem egyenesíti ki a vízszintes-közeli mozdulatokat, ergó marha pontos. Az előző egeremhez képest (DB3G) látványos javulást tapasztalok a célzásban. (bár a formát kb 1 hónap után tudtam megszokni)
7. ezt sem tudom hogy volt az elődben, de 100 és 5600 dpi között 100-as lépésekben szabadon állítható a dpi.
[ Szerkesztve ]
shield(gun) only...

gadjoe66
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van nekem egy Razer Lachesis egerem ami meghíbásodott. Tudomásom szerint a Razer 2 év garit vállal rá. De én a Gömb Computernél vettem 1,5 éve, kerestem őket és azt állítják, hogy 1 éves garanciát vállalnak rá 
Mit lehet ilyenkor tenni? Keressem meg a Razert, vagy nyeljek egyet, rossz helyen vettem és kész?
üdv.: Norbi
CHIEFTEC 550W, ASUS P8P67LE, I5 2400 SZANDI,Cooler Master Hyper212+, 4GB KINGSTON DDR3 1600MHZ,Crucial m4 (Micron C400) SSD 64GB SAPPHIRE 5770 512MB GDDR5 (rev. 3 cooler)

themodoman
(újonc)
Tegnap vettem egy Lachesis-t. Ma ki is cseréltem mert hibás volt: apró mozgásokra indokolatlanul elmászott a kurzol, volt h "beakadt" és csak mászott felfele folyamatosan, plusz, ha megráztam csörgött benne valami mint valami kinder tojásban
Szóval nem indult jól a kapcsolatunk (első Razer egerem), de a Pixelben szó nélkül kicserélték egy jóra, és ez már teszi a dolgát rendesen. A formát azért még szoknom kell. Egy kérdésem lenne, nem tudja valaki h lehet-e állítani a logo pulzálását, esetleg konstans világításra bírni. Hátha van valami alternatív megoldás, mert a driverrel csak színt lehet állítani, meg kikapcsolni. Előre is kösz.

peron
(kvázi-tag)
Pixel a legjobb! Lachesis-t nem ajánlom, kb egy hónap után túladtam rajta. Nekem a Copperhead vált be, munkára, játékra. A pulzálás a Razerek névjegye, jobb ha megszokod
.
Mi vagyunk azok, akiktől óvnak a szüleink.

ballalajka88
(újonc)
Nekem olyan gondom van, hogy most tettem fel a Win 7-et de nem akarja felismerni a Firmware az egeret.:S
Az alábbi üzenetet kapom:S Meg a Firmware verziója kicsit zavar, hogy a razer honlapon csak 1.94 van, de nekem meg 6.01et ír ki. Mi lehet a gond? Hogy lehetne helyrehozni?
Előre is köszi

KaakukK16
(tag)
Sziasztok!
Ti biztos jobban értetek az egerekhez,mint én szóval lenne egy kérdésem!
Érdekelne,hogy mi a jó választás?! Logitech vagy Razer egér kéne,! Mint gondolom itt többen is én is játékos vagyok! Hány DPI-s egért érdemes venni lehetőleg nem 20 ezrekért!
10K körül,mit ajánlotok, és mennyire számít,hogy 5700dpi-s vagy egy kulturált 4000dpi körüli egeret veszek?
Köszi előre is! 
Crysis 2!:) Üdv!

Termigáßor
(tag)
@gadjoe66
Hát ilyenkor a saját költségeden kell(ene) eljuttatnod a gyártóhoz. 2 év garit a Razer egerekre csak a Pixel vállal, mert ő a magyarországi forgalmazó. Ha nincs komolyabb gondja érdemes lehet inkább megjavíttatni (pl. duplakattintás, kábeltörés), de ha a szenzor döglött meg akkor nem lehet javítani.
@themodoman
Max kikapcsolhatod. Nálam az is bevált, hogy egész sötét színt állítottam be így szűkebb tartományban pulzál és nem olyan erősen (inkább csak feldereng, és hosszabbak a sötét szakaszok)
@peron
Megszokható a Lachesis de tény, hogy nem hamar. Nálam majdnem 3 hónap után jött el az hogy egyből beleillik a kezembe ahogy megfogom. Azóta nagyon adja... (meg jönnek az aimbot gyanúsítások
)
Amúgy előtte nekem is Copperhedjeim voltak, de mindig lett valami bajuk, így a 3. után egy Diamondback 3G-re cseréltem. Azt kell mondjam a DB pontosabb volt, mint a CH (gagyibb összeszereléssel), de a Lachesis viszont - talán mert nincs benne prediction - a DB-nél is pontosabb. (átlagban 25-30%-ot javultak a statjaim!)
Csak egy nagy baja van: a z-tracking (főleg szövet padon)
shield(gun) only...

Termigáßor
(tag)
@ballalajka88
Nem jó drivert + firmware-t töltöttél le! A nagyob verziószámú a régi (4000dpi) Lachesishez van a kisebb verziójú az újhoz.
@KaakukK16
Ne a dpi alapján válassz. 1600-2000 fölé úgyse fogsz menni. pl én az 5600dpi-s egeret 800-on használom. (a régi 1800dpi-set is annyin használtam) Nézz teszteket a neten, arra figyelj hogy a számodra fontos dpi beállításban ne legyen számottevő negatív vagy pozitív gyorsulása az egérnek. Ilyen téren a (régi 1800-as) Razer Death Adder a legjobb. Illetve ha olcsó de jó egér kell akkor MS Intellimouse Optical 1.1a (kb 4K) 10K környékén meg az Explorer 3.0 (szintén ms) Viszont ezek csak 400dpi-sek, szóval mai monitorokon lassú lehet a desktopon...
A forma pedig legalább olyan fontos mint a szenzor. Hiába egy jó műszaki paraméterekkel megáldott egér, ha egyszer nem illik a kezedbe... szóval mindenképp ki kell próbálni vásárlás előtt. Ajánlom a Pixelt
[ Szerkesztve ]
shield(gun) only...

KaakukK16
(tag)
Nekem játékhoz kell,ugyhogy 3-4 ezer dpi-t kifogok használni a pontosság,és jó érzékenység érdekében!
Engem ez érdekel,hogy igy hogy nem csak "sima " gépezéshez hanem komolyabb gamernek való egér tekintetében kell egy jó egér!
Crysis 2!:) Üdv!
Üdv ! Lenne egy olyan kérdésem hogyan lehet és mivel lehet megtakarítani a Lachesis görgőjét besárgult sajnos ! Hipóval nem akarok neki esni ...
" Nem szeretem ha privát üzenetre nem válaszolnak "

macikos
(PH! addikt)
A nagy erő nagy felelősséggel jár
LOL ilyen is van ?

kösszi 
Szia kirpóbáltam javult sokat de nem olyan mintha most vettem volna 
Razer Lachesis-el kapcsoltban nagyon jó egér ma hozta meg postás vettem egyet 4000Ft-ért
1 dpi = 1ft 

Tehát megérte nagyon
Kénylemes egérke 1 óra utána olyan érzés volt mintha meglnee vagy 2 éve !
Képekről ítélve azt hittem hogy nagyobb és nehezebb lesz! De ez így ahogy van pont jó !
Fehérszínűn világít az enyém !
1750 dpi -n játszok 1000 Hz in game sene 2.1

Elégedett vagyok ! Ehez képest a copperhead gatyi ...
[ Szerkesztve ]
Miért van az Razer Lachesisnél hogy néha felránt cod4 közben ? megyek megyek és egyszer azt veszem észre hogy az eget nézi a karakter
Ez miii ???
Valami megoldás ? (szövet egérpadot használok) 
Nem sűrűn van ilyen de amikor van zavaró
Megvan a Hiba !!! Az egérpadom ! Kipróbáltam egy SS QCk mini-n tökéletes

DIMITRIUS
(kvázi-tag)
Lenne egy kérdésem a nagy Razer gurukhoz
adott egy Razer lachesis de még a "régi" 4000dpi-s. Azt szeretném kérdezni vele kapcsolatban, hogy nem e tudtok valami alternatív megoldást a ledek egyedi színváltoztatásához. Csak azért gondoltam erre mert az új képes rá de hiába kerestem a régire sehol sem találtam ilyesmit :S
VW Golf 2 1.8 16v <3

XanD3R
(senior tag)
Tudnátok segíteni abban, hogy merre érdemes teflon talpakat/skatez/ venni egy lachesis egérhez? Eléggé elkopott a sok használattól 

Gyufaaa
(PH! addikt)
Szerintem e-bay-en nézz körül. 

kispapa
(újonc)
Hy!
Ha esetleg él még a topik a kövi lenne a problémám:
Szal megy az egér rendesen de...cod4 alatt nem müködik az advanced functions,nevezetesen a gombokhoz hozzá rendelt parancs nem elérhatö játék alatt.
Eddig ment minden gond nélkül de valamiért begárgyult a win 7-m már volt driver uninstal frimeware frissités stb..az érdekes hogy mondjuk asztalon megy a cucc rendesen.
most is azzal ugrattam le a kurzort
elöre is köszi!
[ Szerkesztve ]

forguet
(tag)
Szasztok!
5600DPI-snél olyat tapasztalok, hogy naponta egyszer megszűnik működni az egér.
Kurzor nem mozog, gombok off.
A hibát úgy sikerült orvosolnom, hogy a profilok beállítása után leszedtem a razer drivert, így most hibátlanul műxik.
Egyre inkább csalódnom kell a razerben...copperheaddel semmi bajom nem volt, deathadderből hibásat kaptam, ennek meg a drivere fos.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

Gyufaaa
(PH! addikt)
Még az első generációs Mambám van. Ezzel sincs gond. De az újakkal kapcsolatban a Mamba topikban elég sok panasz jön. Valamit nagyon kezdenek elcseszni razerék. Összeszedhetnék magukat... 

HoloPainen
(újonc)
Sziasztok,
tegnap sikerült vennie gy Razer Lachesis Refresht és több problémám is van vele sajnos.
Az első hogy nagyon kemény a bal és jobb gomb, szinte fárasztó kattintani vele. Ez a kisebb baj, ez még megszokható, a nagyobbik gondom az hogy akármilyen felületre teszem, az egér inog/billeg. Tehát ha kattintok bal gombbal (amihez eleve több erő kell a megszokottnál) az egész egér maga mozdul egy picit, ezzel azt eredményezve hogy amikor kattintok valamire és épp nem tökéletesen fogom a kurzor elmozdul kattintás során és nem találom el amit kéne, roppant idegesítő. Tudtok erre bármilyen megoldást, esetleg extra teflontalpak segíthetnek? Mert úgy látom az inogást a szenzor körüli kiemelkedés eredményezi. Előre is kösz a segítséget.

forguet
(tag)
Ezt az inogást amúgy én is tapasztaltam az elején, és zavart, de most már nincs jelen.
Valszeg bekopott 
Vagy csak összeszoktunk. Nagyon jó kis egér.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

Gyufaaa
(PH! addikt)
Detto. Mambánál is volt, de hamar beállt a dolog.

cannibal
(fanatikus tag)
Sziasztok! valaki cserélt már talpat lachesis-en? Mennyi egy ilyen akció? Milyen talpacska való alá?

Kiratheonly
(újonc)
Sziasztok!
Nekem egy 4000DPI-s Lachesis-em van. Meg vagyok elégedve vele, viszont kezd kicsit unalmassá válni, hogy kb naponta kétszer sensort kell tisztogatnom, mert folyton összeszed valamilyen koszt. Hihetetlen érzékeny, így fontolóra vettem, hogy leváltom a jó öreg Steelpad 5L-es egérpadom. Valaki esetleg tudna nekem ajánlani egy high-end egérpadot hozzá? Szeretem a különleges egérpadokat is, volt már Icemat-om is a rev.1-es. Most viszont vevő volnék bármi újra, ami megfelelően támogatja a lézer sensort. Nem vagyok most nagyon otthon az újabb padok terén, ezért kéne egy kis segítség.
Üdv.
//The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow// Intel Core i7 2600K~8GB Kingston 1600Mhz~Sapphire HD6950@70~ASUS Maximum Gene-Z

deimmoss
(újonc)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy Razer Lachesis 4000dpi-s egerem és elkezdett ugrálni, olyan mintha laggolna. Az 1.10-es driver van a Win 7-en (64bit) és az 1.94-es firmware. Sphex kemény, műanyag egérpadon használom, de kipróbáltam más felületen is és mindenhol ezt a hibát produkálja. Kb. 5 perc után kezdi, van, hogy alig akar mozdulni, majd nem nyúlok hozzá pár percig és újra normálisan mozog, majd pár perc és újra ugrál.
Szerintetek kuka ez az egér vagy lehet még vele valamit kezdeni?
Segítséget köszönöm!
deimos
Ugyanez kezdődött pár napja nálam is, pedig régi a rendszer. Nekem segített, hogy az egér alján lévő profile gombot megnyomtam, pár másodperc alatt újratöltődik és onnantól tökéletes, de ezt napi egyszer el kell játszani.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

deimmoss
(újonc)
Én is próbáltam már minden beállítást, de nekem mindegyik lehetőségnél elkezdett laggolni. 
deimos

tikki
(újonc)
Üdv!
Vásároltam egy Razer Lachesis-t 5600Dpi-s kiadás.
Következő kérdésem lenne, hogyan lehet azt megcsinálni a Macro funkciónál hogy, lenyomom egyszer a balegér gombot, felengedem, utánna pedíg a beállított késleltetéssel addíg ismételgesse ezt a három "parancsot" amíg nyomom a Macro gombot.
Ez előtt egy A4Tech X7-em volt, annál meg lehetett csinálni, ott a következőképpen nézett ki:
Macro File:
LeftDown 1
LeftUp 1
Delay 2 ms
GoWhile 1 6
Ott nagyjából ennyi volt a dolog.
Razernél hogyan tudom ugyan ezt megcsinálni?
Köszi előre is, tikki!