Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#951) bLL^ válasza L. (#950) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Azért h eXactmact-on a rough-t nemviszi enyhén dicséri a Razer tervezőit. :((( Nekem egy hét volt míg gém-ben megszoktam és pontosabban is lőttem. ;]

1337

(#952) LanyUs

LanyUs
(kvázi-tag)

Sziasztok, kaptam kölcsön egy Razer Copperheadet tesztre ( Steelpad S&K paddal ) és mivel már elég sűrűn kell tisztítgatnom a jó öreg görgőst :D úgy döntöttem veszek egy ilyet.

Az 5L padról tapasztalatok? Azt vagy a Razer Mantis Speedet ajánlanátok hozzá inkább?
Akinek van tapasztalata légyszíves írjon, mert holnap meg is venném a párost :))
Razer Mantis Speed Mat ( 5e )
VS.
Steelpad 5L ( 8e )

A kényelem az elsődleges szempontom, nem az ár. Segítséget előre is köszi.

(#953) Eagl3 válasza LanyUs (#952) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szeva!
Nekem 5L-em van, igaz G5-el használom, de nagyon jó pad. Nagy, masszív, csúszós, nem csúszkál az asztalon, f@szán néz ki és kényelmes a csuklónak is. Szvsz ha nem sajnálod rá azt a 8e forintot akkor ez a jobb választás. :)

(#954) LanyUs válasza Eagl3 (#953) üzenetére

LanyUs
(kvázi-tag)

Mióta van meg a padod? Csak azért kérdem, mert más fórumon írták, hogy hajlamosabb a kopásra. Te hogy látod?

Azért köszi a segítséged, szerintem ez a pad lesz ( bár nincsenek, de szerintem a mantis sem kophat kevésbé az 5L-nél )

(#955) Eagl3 válasza LanyUs (#954) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5 hónapja van meg kb. persze valamennyire kopik, de attól még teljes értékű pad marad sztem.

(#956) Quentin válasza LanyUs (#954) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hi!!

Nekem Mantis Speedem van. Nagyon jo ''kis'' pad csak ajánlani tudom. Hogy kopik e? Nem igazán hisz szövetpad és azok azért nem kopnak ugy mint a müanyagok és társaik. Szvsz ilyen árakban tök mind1 melyiket veszed egyikbe se fogsz csalodni. A Mantis hibája sztem h nagyon nagy. Ennyi.
Most látom h ma mész venni.Talán még olvasod a hszemet...
Amugy üdv a CH-klubban!!! :D

Chao!!

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#957) Rolee21

Rolee21
(újonc)

Hi. Icemat 2.0-ás egérpadom van. Egy ilyen egeret szeretnék mellé durrantani. Nyugodtan megvehetem, vagy akadni fog, esetleg ugrálni a kurzor vagy valami probléma lesz vele..? Köszi

(#958) bLL^ válasza Rolee21 (#957) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Több egérpad-egér kompatibilitási tesztben is olvastam h az Icemat-okon nem müxik a Copperhead. Én nem ajánlom neked. :(

1337

(#959) Rolee21 válasza bLL^ (#958) üzenetére

Rolee21
(újonc)

Csodás...:(
Akkor marad a Diamondback..:(

(#960) darabka

darabka
(tag)

Én előzetes próba nélkül, ''vakon'' vásároltam be Copperhead + Mantisból a Mistralnál (ott volt a legjobb az ár és mivel engem jól ismernek, mert k* sokat shoppingolok ott, nem szokott a garival sem gondom lenni)... :C

Igen jó kombináció a kettő egyűtt, bátran ajánlom mindenkinek! Hihetetlenül precízen lehet navigálni azon a padon, csak íróasztalt kell cserélni hozzá... :P

To protect trees means exterminating beavers.

(#961) S.Sanct

S.Sanct
(újonc)

Hello!
Én most szerdán fogok egérpadot venni csak még mindig nem tudom melyiket vegyem!
Vagy razer exactmat-ot vagy mantist szeretnék venni!Az exactmat anyiban jobban tetszik hogy két oldalú és igy biztos hogy nem rosz oldalt veszek (a mantis csak enyiből nem tetszik illetve hogy nagyon nagy és nem biztos hogy elfér :B )! Ha van valakinek tapasztalata hogy a CH menyire jó exactmat-al plz irja meg!!
elöre is köszönöm!!

[Szerkesztve]

(#962) bLL^ válasza S.Sanct (#961) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Az exactmaton a durvább oldalon nem az igazi a ch, a mantison meg már majdnem olyan jó mint a Steelpad 5L-en + az exactmat eléggé sercegő hangú volt egy hete amikor havernál kipróbáltam fél év 5L után, szvsz Mantis Speed a kttő közül a jobb. :DDD

1337

(#963) Salak válasza S.Sanct (#961) üzenetére

Salak
(tag)

Nekem razer Mantis Speedem van, szerintem abszolút tökéletes egérpad. Jó nagy, halk és nem kopik az egér :)

"Winners never quit and quitters never win."

(#964) S.Sanct

S.Sanct
(újonc)

köszi :D :R
Játékokhoz (Counter-strike) nem jobb a mantis control?

[Szerkesztve]

(#965) bLL^ válasza S.Sanct (#964) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Azt még nem próbáltam , speednél viszont nemhiszem h jobb. :)

1337

(#966) LanyUs válasza bLL^ (#965) üzenetére

LanyUs
(kvázi-tag)

Csáó bLL, írtad, hogy ''fél év 5L használat után''. Úgy döntöttem, hogy még várok pár hsz-t. Én kipróbáltam egy Steelpad S&S-en, de kicsit már túl ''vajazottan'' ment :))

Tapasztalatod szerint az 5L mennyire ''gyors''?
A felülete teljesen sima, mint a Mantis speednek?

Ha ezekre tudnál válaszolni, akkor kb. be tudom már lőni, hogy megéri-e nekem az 5L.
Nem vagyok pesti, különben már a Pixelbe próbálgattam volna :))

(#967) bLL^ válasza LanyUs (#966) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Különböző lanokon és haveroknál próbáltam a CH-t és én ilyen következtetésre jutottam:
5L és Razer Mantis Speed hasonlóan jól csúszik(nekem 5L jobbam bejött), Mantis rohadt nagy és hajlékony, 5L viszont ''csak'' nagy, de nekem így is elég viszont beton stabil mint egy műanyag v üveg egérpad. S&S-ről meg csak annyi a véleményem ami már erősen szubjektív, h utolsó D-lanon jobban csúszott az asztalon a CH mint a csapattársam S&S-én... :C :DD :C

1337

(#968) LanyUs válasza bLL^ (#967) üzenetére

LanyUs
(kvázi-tag)

Köszönöm a válaszodat ( és hogy ilyen gyorsan :R ). 5L-t veszem meg. Elolvastam már vagy 600 hsz-t és a teszteket, de ezekre a kérdéseimre nem találtam megfelelő választ ( no meg a tapasztalatnál jobb nincs :D ). Megszokás után jöhet a durrrrr ;)

(#969) bLL^ válasza LanyUs (#968) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Nincs mit. :)

1337

(#970) dDiego

dDiego
(senior tag)

Sziasztok!

Én is boldog tulajdonosa vagyok egy ch-nek + egy Mantis speednek. Tökéletes páros.

Csak van egy kis bibi az egérrel:
konkrétan Day of Defeat Source játékban nagyon ritkán hirtelen elkezdem nézni a földet, pedig nem is akarom :) , tehát mivel invert mouse-t használok felfelé mozdul az egér, teljesen magától (én nem mozdítom)

Ennek mondjuk igazán csak lövés közben van NAGY hátránya.
Lécci help! :O

báránybőr = juhhéj

(#971) dDiego

dDiego
(senior tag)

driver 6.09
firmware 6.17i

báránybőr = juhhéj

(#972) darabka válasza dDiego (#971) üzenetére

darabka
(tag)

Hehe, az szar, mikor ellövöd a saját lábujjadat... :C

Nem teljesen egyedi az eset, nekem UT2004 alatt nagyon ritkán (talán 3x fordult elő fél év alatt) idegesen balra rántja a fejét a figura... :U

Bekalkuláltam a kéthavonta -1 fraget, ez egy b*szott jó egér! :R

To protect trees means exterminating beavers.

(#973) dDiego válasza darabka (#972) üzenetére

dDiego
(senior tag)

Megoldottam! :)

kopp-kopp

A legújabb firmware segített (6.17i). Legalábbis tegnap még nem fordult elő, pedig nekem nem 3x volt félévenként, hanem mondjuk 2x naponta.
Ja és a 6.17b-vel még mindig csinálta a hülyeséget.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

báránybőr = juhhéj

(#974) bLL^

bLL^
(senior tag)

Hi!

Fél év után rászántam magam h driver+firmware-t frissítsek. :DDD(Eddig sose hibázott az alap 6.07 driver+6.17-es firmware-el) Új driverrel stabilnak kéne lenni az 1000Hz-nek v ingadozhat? (mouserate)

1337

(#975) tuskooo válasza bLL^ (#974) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Elvileg minddel ingadozik, nem? :F

(#976) bLL^ válasza tuskooo (#975) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Biztos? :F

1337

(#977) Quentin válasza bLL^ (#974) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hi!

Sztem ingadozhat az érték simán. A lényeg h menjen 1000Hzen is és az átlag is a körül legyen. Egyfolytába nem fog 1000Hzen menni hisz pl. ha lasabban mozgatod az egeret kaphatsz nagyon alacsony értékeket is.

(#978) bLL^ válasza Quentin (#977) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Hát, attól függ. 600-800-1200at mutat általában. :DDD

1337

(#979) tuskooo válasza bLL^ (#978) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Nálam is így van, mondjuk ez csak egy magma :)

(#980) bLL^ válasza tuskooo (#979) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Akkor az újabb driverek mire jók?

1337

(#981) S.Sanct válasza bLL^ (#980) üzenetére

S.Sanct
(újonc)

Hi
Az első driverek még hibásak voltak nem ment 1000Mhz-el vagy ''laggolt'' vagy nem 2000 dpi-vel ment és hasonló hibák ! Az ujj driverekkel/firmwarekkel ezeket a hibákat javitották ki!Nálam ingadozik az hogy menyi Mhz-el megy.De az 1000 Mhz-et eléri!

(#982) bLL^ válasza S.Sanct (#981) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Akkor ok, 1200al túl is teljesít egy kicsit. :))

1337

(#983) Carlo007

Carlo007
(kvázi-tag)

Üdv mint tapsztalt egér fogok egy kérdés mi éri meg jobban teljesitménybe mivel árba + - ugyan ott vannak egy logitech G5 vagy egy Razer Copperhead érveket kérek melyik és mért. Én olasgatam rola teszteket mind kettöröl és mindegyikröl irtak jot ill rosszat kérdés melyikel járok jol?
:F
:R :R
thx

(#984) S.Sanct válasza Carlo007 (#983) üzenetére

S.Sanct
(újonc)

Hi!Mint CH tulajdonos énm inden képpen a Copperhead-et tudom ajánlani mert kényelmes,pontos,jó stb...De a G5-tel sincs semmi bajom talán fogásra kicsit kényelmesebb de nekem az a forma nem tetszett tulságosan.Ha valami olyan helyen laksz vagy vanak olyan haverjaid ahol/aki-nél ki tudnád probálni őket tedd meg szerintem és atttól fügően válasz hogy mejiknek jobb a fogása számodra vagy épp mejik válik be jobban ott akor(én ezt tettem csak én a CH és az mx518-között!!! persze a CH nyert).A Copperhead-nek nincs hátránya szerintem!! a G5-nek meg csak anyi hogy nem minden paddal ''kompatibilis''í!!!!!!!!!
Remélem tudtam segiteni!(bár túl sok érvet nem írtam)

[Szerkesztve]

(#985) Carlo007 válasza S.Sanct (#984) üzenetére

Carlo007
(kvázi-tag)

thx a választ irjatok még véleményt tapasztalat :))

(#986) dDiego válasza S.Sanct (#984) üzenetére

dDiego
(senior tag)

én úgy tudom, hogy G5 csak 500Hz-es polling rate-et tud, a CH meg ugye 1000Hz-et

báránybőr = juhhéj

(#987) S.Sanct válasza dDiego (#986) üzenetére

S.Sanct
(újonc)

Ja jó igen a G5 tényleg csak 500 Mhz!!! most néztem!!!de szerintem az nem érezhető hogy csak 500Mhz el megy de azért ez még 1 indok a CH mellett ! :)

[Szerkesztve]

(#988) Carlo007

Carlo007
(kvázi-tag)

Thx válaszotokat aszem Razernél teszem le voksomat :R :R :R :R

(#989) Hunner

Hunner
(kvázi-tag)

Azt kihagytátok,hogy a CH-ban van macro szerkesztési lehetőség, míg a G5 ben ilyen nincs

LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

(#990) dDiego válasza Hunner (#989) üzenetére

dDiego
(senior tag)

elmondanád, hogy ez mi, mert én nem tudom

báránybőr = juhhéj

(#991) tuskooo válasza dDiego (#990) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Rövid 'programokat' tud futtatni belső memóriából.

(#992) Quentin válasza dDiego (#990) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Játékos szemmel ez annyit jelent h egy gombra beprogramozhatod h mondjuk vegyen fegyvert, lőszert,páncélt gránátot.... Ennyi :D

(#993) dDiego válasza Quentin (#992) üzenetére

dDiego
(senior tag)

király
köszi

báránybőr = juhhéj

(#994) Okoska2

Okoska2
(fanatikus tag)

Miota nekem is ilyen egerem van sokkal tobb heccsatot nyomok. Meg egy erv a CH mellett. Mx 518 rol valtottam es jol tettem.

Milyen operációs rendszert használsz? - Lidocaint és szikét.

(#995) DummyBoy

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv Mindenkinek!

Valaki hasonlított már össze eXactMat-ot és Mantis-t? Melyik a jobb Copperhead-hez?

Jelenleg DiamondBack-em és eXactMat-om van, de csere lesz CopperHead-re ...

És valszeg padot is cserélek (Nem azért mert nem jó, hanem mert vinnék el az eXactMatot a DB-vel ...)

CH-hoz mit vegyek? Mantis? (BF2, C&C ...)

Előre is köszi!

''Live Fast! Die Young!''

(#996) Quentin válasza DummyBoy (#995) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hello!

Copperheadhez a kettő közül én a Mantist ajánlanám abbol is a Speed változatot. Ugy hallottam hogy az Exactmat-nak csak az egyik oldalán müxik jol a Copperhead. Amugy meg tudtommal még CH nem is volt mikor volt már Exactmat. Ezért is inkább a Mantist ajánlanám hisz azt már a CH-hoz fejlesztették. Előnye ami egyben a hátránya is az a mérete sztem.Amugy nagyon cool ''kis'' pad csak ajánlani tudom!!!! Tökéletesen megy vele a CH!

(#997) S.Sanct

S.Sanct
(újonc)

Hi! Nekem is mindenki a amntis ajánlotta bár még nemsikerült megvennem :( !!!
A razerhonlapján utána olvastam mantisből a speed való Fps játékokhoz a control CS-hez és MMORP-hoz (vagy mihez) illetve rpg hez!!!

(#998) Quentin válasza S.Sanct (#997) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hello!

Hogy melyik pad mihez valo azt hagyjuk sztem. Nekem Speed van és tökéletes mindennemü játékhoz illetve grafikai progikhoz. Amugy mindkét pad(Speed,Control) low-senses csak a Controllnak érdes felülete van ezáltal ugyan pontosabb picit mint a Speed viszont lassabb is(meg engem idegesiett az érdes felület :D ). Én mindkét padot probáltam de nekem a Control nem jött be. Az érdes felület tartossága is kérdéses sztem. A Speed-el semmi gond nincs ugyhogy tényleg csak ajánlani tudom annak akinek van helye otthon :D !!

U.I.: Amit a razer honlapján irnak az 1 dolog. Persze, egyik pad erre másik arra valo és a legjobban akor jársz ha mindkettőt megveszed. Persze.... :))

(#999) Rana

Rana
(újonc)

Üdv!
Rendeltem a pixeltől Egy razer Copperheadet és egy Steelpad S&S SK-t. Az a kérdésem hogy rendeljek e hozzá Teflon talpakat pluszban vagy hiperglideot. Ill. Milyen gyakran kell ezeket cserélni? És kopik egyáltalán a hiperglide az alján ha cseréled rajta a teflon talpakat? Előre is köszi a helpet.:)

Amúgy a belső memória arra jó hogy saját beállításokat tudsz tárolni a dpihez és a frissitéshez és azt egy gombnyomással el tudod érni. Bár ennek nem sok értelmét látom.:D De majd ha megkapom az egeret akkor kiderül:)

[Szerkesztve]

(#1000) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Hi all
Nos nekem már jó pár hónapja CH-van igaz már a második :Y de pár tapasztalatot le irok,tahát nekem az előtt Logi. MX-szériából való egereim voltak mindeggyikkel játszottam 510,518,G5 de a tapasztalatom az hogy a CH sokkal kifinomultabb minden tekintetben főleg célzásban igy párhónap után azt mondhatom hogy A logi egerekhez képest 20-30% jobban lövök bár ez sokmindene múlik de én ennek tudom be.Az egérpadok közül a Mantis speddel és Controllal is játszottam elég sokat és ugy érzem hogy a Speed sokkal jobb FPS játékoknál mivel én 2k4-ezem elég sokat ami köztudottan igencsak reflex játék nagyon jól teljesit a Speed könnyü az enemyn tartani a célkeresztet,elég jól ki lehet löni messziről(HS ;] ) és a közel harcokban is nagyon könnyü ''seperni'' szóval ezt a kombinációt bátran ajánlhatom mindenkinek.

//unrealnorth.com

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.