Köszi Sakab,élvezek elbaszni csak úgy 3 órát az életemből.Szóval,ha van még vkinek olyan ötlete mint Sakabé akkor az nyugodtan tartsa meg magának és aki tud egy jó megoldást arra,hogy lehetséges-e hogy vírus megfertőzi a Copperhead egeremet és ha tud is rá megoldást az írjon plz.KÖSZI!!!!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
SIFIKA
(lelkes újonc)
Próbáltad azt a megoldást, hogy nem teszed fel a ''Gyári CD''-s drivert hanem letöltöd a legújabbat és azt??????????

[Szerkesztve]
What do you believe in ?????

Klaus
(újonc)
Igen próbáltam,de ugyan az az eredmény ill a vírusok akkor is feljönnek ha nincs telepítve a driver.

Newl
(fanatikus tag)
Hali,
na figyelj haver.
Sakának igaza van, béna vagy. 
Úgy indul hogy mélyformázás. Ha rám hallgatsz akkor ezalatt szünetmentes tápról megy a géped.... hehehe
Na de komolyan, telepíts tűzfalat, használj vírusirtót meg az SP2-t is rakd fel. Ha mindez megvan nem jöhet be semmi, ezt kizárhatod. Ha azután is szopat tovább a dolog akkor irtsd le öcséd gépéről a vírust amit hálón állandóan megkapsz. ( feltételezem egy alhálózatot hsználtok és routeren keresztül megy a net )
Olyan hogy Copperhead firmware vírus tudtommal nincs, de amiről még nem hallott az ember nem jelenti azt hogy nem is létezik. Mindenestre minimálisnak tartom a valószínűségét hogy elborult agyú beteg emberek egerek firmwar-jére irnának vírust. ( hacsak nem a konkurens Genius vagy mittom én ki emberei azok...
)
Röviden ennyi.
Teccikérteni?
Newl
Mondom, Meseországban élünk.

SaKaB-86
(tag)
Köszönöm szépen Sakák nevében
látom azért van még vki aki nem csak a CH fényezéséhez ért itt...

-FreaK-
(őstag)
Már ne haraudj de a saját hozzánemértésed eredményeképpen elszemetőlödött gépeden próbálnak segíteni de te sajnálsz 3 órát az életedből és eddíg sz*rsz minden megoldási javaslatra.Ez nálam kimeríti a szánalmas kategóriát.
Ennek ellenére én is megpróbálok segíteni h lásd nem csak beszólni tudok(teszem hozzá sztem jogosan):
Spyware-ek is vannak vagy csak azok vannak? Ugyanis ezek nem bújnak meg 0. sectorban aljasan mint a vírusok és egy helyeken kizárólag az internet felől érkezhetnek innentől kezdve megint ''user error'' a dolog.. sőt ha vírus is van akkor az valószínűleg szintén kívülről jön akár vírusos email útján és hasonlók.Próbáld meg h leformázod megitn a rendszerpartíciót(de ezzel még másik particíóról ugyanúgy fertőződhet a gép) és nem dugod rá netre és hálózatra,és így futtas le minden vírusírtót/spywareírtót ami létezik valamint rakd fel a CH driverét.Kétlem hogy akár csak mésformázáshoz is kellene nyúlni manapság ne mnagyon léteznek olyan vírusok amiket csak így lehet eltávolítani tudomásom szerint.Jah és ne csak egy vírusírtóra támaszkodj már ez is félsikert jelent..
[Szerkesztve]

SaKaB-86
(tag)
MItörtét itt kéremszépen?
1hete még ha azt mertem mondani h bot record v 0 szektor ahol azok a fontos adatok vannak h meik fájlt hol található a lemezen szal ha ezt mertem mondani akkor le lettem húrrogva h hülye vagyok de látom hálistennek nem 1edül vagyok ''hülye''

SIFIKA
(lelkes újonc)
Szerintem sokan vagyunk olyan ''hülyék'' mint te

SaKaB-86
(tag)
hááát 3napig vagymedig senki nem szolt 1 szót se szal...

Newl
(fanatikus tag)
Hi,
hogy visszatérjünk a topic eredeti témájához egy kicsit, el kell hogy mondjak valamit.
Gyerekek ez egy kibaXXott jó egér. Pénteken is akkorát sikerült harcolnom vele hogy csak na! Tényleg úgy van, hogy elöször meg kell szokni a fogását, de aztán nem akarsz mást a kezedben tartani! Überkira.
<SEX*P!STOS>$PAPA szólt hozzátok. 
Üdv.:
Newl
Mondom, Meseországban élünk.

Quentin
(fanatikus tag)
Sziasztok!! Eléggé pang a topik!!
Ma vettem egy Mantis Speed-et a Pixel-ben. Kiprobáltam a Control-t is de h őszinte legyek nekem a kettő közt nem sok különbség volt annyi h a Control érdesebb ez meg sima. Egy baja van ennek a padnak mégpedig az hogy K***SZOTT NAGY!! Alig találok neki helyet. Azért vettem ezt mert Razer, mert jó és ,mert ''csak'' 6000 HUF. Ennél többet nekem 1 egérpad se ér! Jó az a ''kis'' hengeres doboz hozzá, igyekszem majd megőrizni LAN-on még jol johet ;) .
Amugy télleg nagyon cool a Speed, most már egész jo vagyok Counter Strike CZ-ban bár még csak 6 v 7 napja játszogatok vele. Mondták többen h tipikus low senses pad. Hát az s ez a dobozán is rajta van. Be is kellet kapcsolnom a hardware-es egérgyorsitást kettes szintre és igy már elég gyors. 1 szó mint száz: A pad király, és eszméletlen jol megy a zöld copperheademhez!!!!!!
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

SIFIKA
(lelkes újonc)
Grat a padhoz, meg persze az egerek terén mutatott kiválló izlésedhez 
nekem is az a problémám hogy nincs sok helyem 
pont ezért veszek egy steelpad QiK-et 
csak lenne már meg 
Hello!
Ma vettem egy Anarchy Red CopperHead-et. Belőttem a Profilban, hogy 1000hz-et mennyen, de a mouserater szerint 700hz-nél többet nem visz. A Firmware a legfrisebb 6.17i. Nemtudja valaki mi lehet a gond? de ha visszaállítom 500hz-re akkor is 700hz-et mutat átlagban

SaKaB-86
(tag)
Akkor te még szerencsés is vagy mert nekem alapba 500Hz volt max!Usbt meg kell hackelni mivel az XP alapba 125 Hzet bír de rohadtúl felesleges.Én meg hackeltem de semi érezhető külömbség!Mondhatnám azt is h paraszt vakítás! De ha kicsit vissza olvastál volna akkor láttad volna h mások szerint sincs semmi értelme! de ha gondolod [link] itt 1 link és lépésről lépésre leirja! 1ébként üdv a CH Clubba 

SaKaB-86
(tag)
Az a vicc h amenyire írtóztam az összes Razer egérkétől anyira megszerettem így 2 hét alatt. és ha már más egérhez kell nyúlnom borzaztó és rádöbbenek h hogy a jóégbe használhatam 1,5évig egy 2e forintos hama egeret, mert nem tisztán mozog vagynemtom hogy mondjam de mint ha szaggatna megmit tom én. Na meg ugye a fogás.Szal ha bárki is Razeren gondolkozik ne féljen váltani 
[Szerkesztve]

Hunner
(kvázi-tag)
Ne azt a programot használd a Hz mérésére. Sok cuccal akadhat ami a gépedben van. Használd ezt [link]
Ha még most sem menne 1000Hz-en akkor töltsd le ezt [link] Ez megpacheli az usbport.sys-t amit a windows\system32\drivers mappában fogsz megtalálni. azért írom le mert kérni fogja
[Szerkesztve]
LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

S.Sanct
(újonc)
Ezel a progival nekem elérte a max 1032 MHz-t átlagban amikor kis mozgásokkal az ikonoknál mozgatamm akkor meg 200-500 körülit!!Nem tom hogy ez pontosan jó e hogy ott csak 200-500 dde ha gyorsan mozgattam simán nyomta az 500-1000 körüli MHz-et!!

Hunner
(kvázi-tag)
Ez azt jelenti hogy a mouse rate checkerrel ellentétben,ez felfogja hogy az egér 1000Hz-en megy, valamint meg tudod nézni hogy jól ''hackelted'' e meg az XP-t.
Amúgy nekem is ugrál 200 és 1000 HZ között. Ez a program ilyen 
Peak:2030Hz! Szóval tud ez az egér elég sok dolgot 
[Szerkesztve]

S.Sanct
(újonc)
Nekem hackeles nélkül megy igy! a 2000 MHz már elég szép 
[Szerkesztve]
na minden ok! máuszrét csekker is meg ez a másik progi is 1000hz-et mér.
Peak-nek meg 1052hz-et mér.

csika
(tag)
Nagy gondom van a Copperheademmel. Webezés közbe csak azt mondta hogy nem mozdul. Gombok működnek rajt, egér világít, de meg nem mozdul. Ha elindítom a Razer configot akkor egyből egy hibaüzenet jön hogy ''No mouse detected''. Ennek ellenére a firmware frissítést megcsinálja. Tettem fel másik drivert is (6.09) firmwirenek a 6.17g-t és 6.17i-t tettem fel. (eddig a 6.17g-vel ment frankón). Razer config a firmwire verziójához azt írja ki hogy N/A (gondolom mert nem is érzékeli az egeret - ennek csak az mond ellent hogy világít és a gombok működnek). Mit lehet tenni most vele? Ötlet, javaslat? Így GPS előtt elég gáz ... Mikor máskor is menne tönkre ...
Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!

csika
(tag)
Razersupporton találtam:
PROBLEM
Mouse lights up, buttons respond but the cursor is not responding. It stays in one spot.
SOLUTION
Try the mouse on other USB ports and on another PC if possible.
If it still fails to respond, your mouse is dead.
We'd suggest that you send the mouse back to the retailer to get an exchange where possible.
Nem hangzik túl jól ...

SaKaB-86
(tag)
Másik gép?Kihúz bedug stb?
Nem igaz már vagy 10 embert hallotam akinek megpusztult a CHja...1ébként ez a szöveg mit jelent angolból nem vok vmi jó.

csika
(tag)
Másik USB porba próbáltam, másik gépeben is, a helyzet ugyanaz.
Utóbbi másfél évben 2 MS intellimouse 4.0-ás puszult meg nálam (bal gomb romlott el mindkétszer), most meg ez. A WOP35-os csuka egér meg 3 éve működik ...

Quentin
(fanatikus tag)
Hi!
csika: Nekem is csinálja azt az egerem h a Winos induláskor hol látja hol nem, de ha Neked más gépbe se müxik akkor valszeg halott.
Elég peches vagy egerek terén..
Azért ha van garid mindenképp vidd vissza.
PowerBuldog : Üdv a Copperhead-esek táborában!!! Remélem jol szolgál majd az egér!! 
Nekem amugy az a gáz h most vettem egy Genius kb-29e mutimédiás gombokkal felszerelt billentyüzetet. Namármost föletelepitem, nagy nehezen belövöm a gombokat erre restart és a Copperhead-et nem látja a Driver-e de müxik. Ha átdugom az egeret egy másik usb potrba és ujrarakom adriver-ét akkor az egér megy tökéletesen de a billentyüzetet nem látja induláskor a Winfos csak dugo ki-be után. Na erre varrjatok gombot.... Talán 1 Winfos reinstall segitene de mivel julius elején gépcsere lesz már nem szivesen xaraxok ezzel mert elég sokminden van most a gépen....... Azért érdekes.... 

csika
(tag)
Nekem telejes jól működött a Copperhead. Csak ha nem rendesen lett leállítva a windows (reset), akkor kellet USB-t kihúzni illetve vissza. De az havonta egyszer volt ...
kösz, jó érzés RézFejűnek lenni
eddig nagyon megvagyok elégedve vele, azt leszámítva, hogyy néha alíg bírom lekövetni
minth rükvercből fénysebességre kapcsoltam volna, az előző egérhez képest. vissza is fogtam az érzékenységét winfosban 6-ra

MrStokes
(lelkes újonc)
Sziasztok CH klubtagok!
Jomagam szinten klubtagnak szamitok. 
Mar jopar honapja megvan a dragaszag, de eddig lusta voltam firmware-t frissiteni,
mivel eddig nem kezdtem el ugy istenigazabol hasznalni, szoval nem war-oztam vele. (Hogy birtam ki eddig?
)
Na, lenyeg a lenyeg, van 1 kis gondom vele.
Az eger bal oldalan levo ket gomb-ra beallitott funkciokat adott jatekban (World of Warcraft) rendszerint szereti felcserelni. Szoval van amikor jol mukodik, es adott gomb lenyomasakor a beallitott dolgot csinalja, de van amikor pont a masik gombra bealitottat.
Mintha a masik gombra nyomtam volna. Termesztesen nem ez a helyzet, direkt megneztem, hogy a megfelelot nyomtam-e le.
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Egy firmware-driver frissites megoldhatja ezt a gondot? Netan jatek-specifikus dologrol lenne szo? (/me nem hiszi)
[Szerkesztve]

mm00
(fanatikus tag)
Nem lehet hogy vmelyik másik gombbal profilt váltasz és a másik profilban máshogy vannak a gombok?

MrStokes
(lelkes újonc)
Nem. 
Kozben megtalatam a problema leirasat a hivatalos oldalon es a javaslatnak megfeleloen drivert es firmware-t frissitettem es lass csodat, mar nem keveri ossze a ket gomb funkcioit.
Mindig tanul az ember valamit. 

Quentin
(fanatikus tag)

Quentin
(fanatikus tag)
Szomoruan tapasztalom h a korábbi balsejtésem (aminek nem mellesleg itt a forumon már ''hangot'' is adtam) beigazolodni látszik. A Razer ugy tünik h leállt a Copperhead fejlesztésével. Lassan már fél év is eltelik a legutso Driver+Firmware ota. Pedig azért azt a Special Keys menupontot én szivesen kiprobálnám, meg még finomithatnának 1-2 dolgon esetleg....... 
Azért ez szomoru.................. 
hát, én egyelőre még a rózsaszín ködben úszok. nem fedeztem fel semmilyen problémát még.

cLime
(újonc)
Haj,
szétvágtam a diamondbackem, és most kéne vennem egy újat, de elképedve olvastam a tavaji copperheades cikket hogy mennyi probléma van vele.
Érdemes próbálkozni vele, kijavították már a problémáit vagy maradjak a diamondnál amivel soha semmi para nem volt leszámítva az elcseszett oldalsó gombokat?

Quentin
(fanatikus tag)
Hi!
Miota kijött a legutolso driver-firmware páros asszem nyugodtan kijelenthetem h a Copperhead egy fantasztikusan jo egér lett!Az ominozus cikk még a legelső firmware-ek egyikével készült,amikkel tényleg sok gáz volt. Sztem nyugodtan vehetsz ilyen egere,mivel a hibákat azota orvosoltákt!! Amugy 1 jo tanács. Ha budapesti vagy sztem a Pixel-nél vedd (nem ott dolgozom!
) mert ott ki lehet probálni és nagyon rendesek is sztem. ja meg vegyél hozzá egy jo egérpadot (Razer Mantis, Steelpad 5L a két legjobb sztem).

Quentin
(fanatikus tag)
Hát ott nem olcso ez igaz....
Asszem a Mistralban 14e HUF áfásan. Annál olcsóbban még nem láttam....

Hunner
(kvázi-tag)
Tényleg a mistralban a legolcsóbb [link] 

HarryDEC
(tag)
Sziasztok!
Tervezem copperhead vásárlását, de anyagilag megvagyok szorúlva így nemtok -most- egérpadot venni hozzá. Van nekem egy maratott üveg padom, azon elmendegél a kcsike, vagy mindenképpen valami műanyag kell neki?
Előre is köszi
Korán keltem, hol az arany?

Quentin
(fanatikus tag)
Nem kell neki müanyag sőt pad se komolyan! Csak akkor3-4 honapon belül eléggé bekopik a talpak közül 1 v több. (saját tapasztalat). Amugy az egérhez mint nem sokkal ezelőtt irtam a Mantis és a Steelpad 5L a két best of. Bár szerintem ''ár teljesitményben a Mantis a bajnok hisz az ''csak'' 6000 HUF mig a Steelpad 10e HUF.A Mantis nagy hibája a nagysága sztem. A lézeres egerek az üvegpadokért nem rajonganak tulságosan ezt jo ha tudod. Hallottam h valakinek elment rajta de sokaknak meg nem. Én probáltam nekem nagyon nem jött be.
Ha 2-3 honap mulva tudsz veni padot addig szvsz egy ''tesco'' padon is eléldegél.....

bLL^
(senior tag)
Nem feltétlenül műagyag kell neki (szövet a best ahogy felettem is írta Quentin).
1337

bLL^
(senior tag)
Az 5L áráról csak annyit h nemcsak pixel van a maga aranyárával. Kiskerbe pl nekem 8700Ft volt úgy hogy pixeltől volt nagykeresen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
1337

HarryDEC
(tag)
off
Döntöttem nem Razert vettem. Mostmár én is egy G5 -ös boldog tulajdonosa vagyok!
Mákom van (?), nekem gond nélkül megy az eddigi padomon (maratott üveg) pedig ez is lézer, semmi hang, semmi akadás. Gyárilag az 1.1-es frimware van rajta, csak a cd-n kapott 2.42a-t cseréltem le 2.6-osra. Tényleg most ez a legujabb?
(néha azt sem tudom mit írjak)
Bocs az off-ért.
on
[Szerkesztve]
Korán keltem, hol az arany?

bLL^
(senior tag)
''Mostmár én is egy G5 -ös boldog tulajdonosa vagyok!...Tényleg most ez a legujabb?''
Ezt inkább a G5 ésG7-be. 
1337

Quentin
(fanatikus tag)
Igazad van abban hogy a Pixelnél vannak olcsóbb helyek is. Azonban nálam fontos szempont volt h ki tudjam probálni a padokat, mert igen nehéz volt a döntés. 1-2 helyen beprobálkoztam h ki lehetne e probálni de hol bunkon h kedvesen közölték h nem. A Pixelnél ez természetes dolog volt. Azzal kezdték mikor mondtam h a Mantis Speed kéne h probáljam ki azért a többit is(azt csak nem gondolták h többet is veszek
, még csak az kellett volna! )
Szoval nálam vásárláskor sokat számít a bolt hirneve, megbizhatosága, eladok normális viselkedése stb.Ezért vettem a Pixelbe magát az egeret is bár máshol kicsit olcsobban megkaphattam volna.
Amugy meg sztem az 5L még 8700ért is drága. Nálam a Mantis 6000es ára volt a plafon.
Nehogymá 2 egérpad árába legyen egy egér! Elég felháborito sztem legyen az egérpad bármilyen istenkirály is!
Razer Mantis a Mistralban 4600FT
ennyi minusz pénzt megért szerintem, hogy nem próbálhatja ki az ebmer. 

Quentin
(fanatikus tag)
Nekem nem érte meg pedig szeretem a Mistralt is!! Láttam h ott olcso a pad meg maga az egér is(bár mikor az egeret vettem akkor még a Mistralban nem lehetett kapni). Nekem fontos volt a pad kiprobálása, meg anno az egéré is.Ilyen dolgokat nem szeretek ugymond vakon venni.Még ha mások véleményét kikérem előtte akkor sem. Ez van.

bLL^
(senior tag)
Jah padkipróbálás az jó dolog lehet, csak mondjuk aki vidéki az v felutazik h kipróbálja v fizet pluszban 1000-2000et a szintén zsákbamacskára... 
[Szerkesztve]
1337

Quentin
(fanatikus tag)
Hát igen.....Vidékről ezért felutazni...Nem vállalnám be.
Én Pest-megyei(Vecsési) vagyok az utazási költség volt kb. egy plussz ezres most h igy számolom. De ez van sajna.. Nagyon Bp. centrikus az ország.... Meg nálunk nem az a természetes h az ilyen dolgokat mindenhol kiprobálhatod(egér+pad, gamepad, kormány joystick stb) hanem ritka kivétel. Szomoru... 

L.
(újonc)
Én is beruháztam egy ilyen egérkébe. 2-3 nap volt mire megszoktam. A Steelpad 4D-men a ''rough'' sideon nekem kicsit akadt gyors mozgásoknál, a sima oldalon viszont működik jól. Utánaszaglászva találtam is padlistát mi mivel működik: http://www.esreality.com/?a=post&id=972376