Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#851) -FreaK- válasza SaKaB-86 (#848) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

A legtöbb ember pedíg pártatlan:) azt nézi hogy neki éppen mi a legjobb.. a forma tekintetében meg már jó sokszor le lett írva hogy azt válaszd ameik neked jobban kézreáll:)
Olyan nincs hogy az egyik kényelmesebb mint a másik(általánosságban), csak olyan van h NEKED kényelmesebb az egyik v a másik.

(#852) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Mától én is klubtag vagyok :DD
Minden szép és jó, legfrisebb fw, 1000hz is megy, stb, csak 1 bajom van. Ahogy felemelem és odébbrakom, akkor is mozog a kurzor, és ez kicsit zavaró asztalon/csében. Hozzá kell szokni? Vagy magasabbra kell emelni? :D Eddig optikai egerem volt, ott kb2-3 mm magasságból már nem látta az egérpadot :)

(#853) SaKaB-86 válasza -FreaK- (#851) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Hát ez igy van de hát majdmeglátjuk ;)

(#854) Quentin válasza Pietrosz (#852) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Gratula!!

Én is optikairol váltottam. Az emelgetést szokni kell bizony de én rövid idő alatt hozzászoktam.Meg nem is kell annyit emelgetni mivel high-sensel nem kell nagyon mozgatni az egeret hisz ugy nagyon gyors... :DD

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#855) Pietrosz válasza Quentin (#854) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Korai volt az öröm :O
Windowsban minden fasza, semmi gond, de:
Hideg indításnál, vagy windowsból történő restartnál lefagy a boot, mielőtt felismerné a procit, ramot, stb.
Tehát csak úgy indul a gép, ha bekapcsolom, majd nyomok egy resetet. Restartnál detto. Mindjárt kitépem a hajamat :DD Mi ez? Tuti az egér csinálja, és nem lehet szoftveres.
6.17i firmware van, alaplap an8 ultra. Ha lehúzom az egeret, akkor indul pöccre a gép :F
Próbáltam másik csatlakozót is, semmi. Nemsokára megnézem mit kezd egy másik gépben az egér.

(#856) Pietrosz válasza Pietrosz (#855) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Legújabb alaplap bios megoldotta hálistenek :DD

(#857) BIA-881

BIA-881
(újonc)

Hali! Én szeretnék tőletek arról érdeklődni, hogy holnap jön meg a CH-m, de már tülkön ülök, mert hallottam olyat, hogy a CH nem megy aVIA-s alaplapokon meg a sima 1.0-ás USBken! Erről nem tud nekem vki felvilágosítást adni? Írjatok mailt létszi ha tudtok vmit a bia881@atw.hu címre vagy vegyetek fel MSN-re: bia881@hotmail.com

Köszi előre is!

BIA-881

BIA-881

(#858) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Szasztok gyors segitség kellene az egéren hogyan tudom a bal ill a jobb gombot levenni????

//unrealnorth.com

(#859) Quentin válasza VAN der BOSS (#858) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Remélem ez elég gyors segítség! :D

http://razerblueprints.net/index.php?option=
com_content&task=view&id=110&Itemid=42

Itt találsz egy tutorialt az egér szétszedéséről. Sok sikert hozzá! :))

[Szerkesztve]

(#860) VAN der BOSS válasza Quentin (#859) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

köszi ez gyors volt :R

//unrealnorth.com

(#861) Newl válasza Pietrosz (#852) üzenetére

Newl
(fanatikus tag)

Hi,

először zavaró aztán simán megszokod. Ez tulajdonképpen az alkalmazott lézeres technológia sajátossága. kb 1-2 hét után már nem fogod csinálni, leszokik róla majd a kezed automatikusan. :D

Üdv.:

Newl

Mondom, Meseországban élünk.

(#862) Newl válasza BIA-881 (#857) üzenetére

Newl
(fanatikus tag)

Megy ne aggódj.

Max az frissitési frekid maximuma lesz alacsonyabb.

üdv.:

Newl

Mondom, Meseországban élünk.

(#863) A.P.I.

A.P.I.
(fanatikus tag)

Hi, az lenne a kérdésem, hogy x-ray thunder 9-en (ABS, rücskös), működ-e ez a csoda?
A diamondblack megy szépen rajta.
Köszi előre is

''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit

(#864) A.P.I.

A.P.I.
(fanatikus tag)

Az ember csak magában bízhat, megvettem és kipróbáltam. A kérdés többé nem kérdés.

''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit

(#865) A.P.I.

A.P.I.
(fanatikus tag)

Na nem rossz egér...
A Razer control 6.17-es firmware-t mutat, ez 6.17a, b ,c...i???, honnan tudom meg.
Ezen kívül az 1000Hz-es usb-hack ellenére is max 500Hz-en megy (túlélem, csak nem értem, mert a Diamondblak-em megy 1000Hz-en, ja és ahogy visszaolvasgattam másoknál is jelentkezett ez a dolog).

(#866) SaKaB-86

SaKaB-86
(tag)

Na sziasztok! Beléptem én is mától a CHsok klubjába ;)
Elöször is nagyon megvok elégedve az egérkével!Bár van 2 dolog ami nem teccik vagy szokatlan!Az 1ik az a gumi boritás végig az kicsit kényelmetlen úgy fogni vagy nemtom lehet még nemtanultam meg hogy kell normálisan fogni de majd elválik a másik a jobboldalon lévő 2 gomb nekem tejesen használhatatlnamer most vagy én vagyok fura kezű de az idtennek nemtudom elérni :( de ez nem is baj elég a többi;)
Lenne pár kérdésem:
Nem lehet azt belőni vhogy hogy mutassa 1 2 mpig a dpit amikor változtatom a profilokat?Mer t így vaktába váltogatom:S
Sensitivity options az mi a csoda?és menyin kell lennije átlagba?
On-The-Flyn belülvan 2pipa egyik az az on másik meg a show on screan ezek misodák mert sajna leírást nem kaptam és az még nem találkoztam ilyenekkel:(
Ja meg még van 1 amit nemtok az meg a Windows Pointer Speed?.
Meg van értelme ennek az 500Hz meg 1000Hznek?Mert párhelyen irták h semmi értelme az egésznek!Mert most nekem ''csak'' 500on megy hiába lövöm be hogy 1000en mennyen.Elöre is köszike a válaszokat :R

[Szerkesztve]

(#867) SaKaB-86

SaKaB-86
(tag)

Up vki :F nem hiszem h senki se tudja a választ :O

(#868) SIFIKA válasza SaKaB-86 (#866) üzenetére

SIFIKA
(lelkes újonc)

A gumi borítás először nekem is nagyon furcsa volt de kb. egy-két hét után már inkább előnyös volt legalábbis nekem.
A jobb oldali két gomb pedig azért nem áll kézre a normálisan fejlődött végtagú embereknek(én nem tartozom közéjük) mert ugyebár ez egy teljesen szimetrikus egér bal és jobbkezeseknek(az a két gomb a balkezesek számára van ott).

A többihez most nem akarok hozzászólni mert teljesen nekem sem tiszta(még nem volt időm belemászni a driverbe ennyire), csak azt tudom javasolni kicsit olvass vissza a totyikban.
Ez mindíg segít. :D

Remélem azért tudtam valamit segíteni :)

What do you believe in ?????

(#869) Quentin válasza SaKaB-86 (#866) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hi!

Kicsit kihalt ez a fourm...

A fogás miatt ne aggodj. Meg lehet szokni sztem simán bár nem 1 Logitech ez tény. A bal oldalon lévő két gomb balkezeseknek készült ugyhogy az nekünk jobbkezeseknek igazábol csak profilváltásra jok.

Kérdéseidre a válaszok: A dpi mutatás hiánya engem is zavar de erres sajnos nincs megoldás ezidáig. A Sensitivy Options azt jelenti h Érzékenységi Beállítások azaz itt lehet beállítani az egér érzékenységé/sebességétt(a 10 fokozatu skála); a görgetés sebességét(Scroll speed);bekapcsolni az universal scrollt(ez azt jelenti h ha lenyomod a középső görgő-gombot akkor megjelenik egy 4 állásu nyil és ilyenkor amerre mozditod az egeret arra görget);az on the fly menüpont alatti két négyzet:1.bekapcsolhatofd h az egér érzékenységét program nélkül is állithasd ugy h nyomvatartod az egyik oldalso gombot(ezt be kell konfigurálni a gomboknál) majd pedig a görgö görgetésével modosithatod az egér érzékenységét.2. A show on the screen azt jelenti h mutassa e a képernyőn h épp állitod az egér érzékenységét az előbb leirt modszerrrel.;a Double click speed az meg ugye a dupla katt sebessége amit a töréstesztben le is tesztelhetsz.

Az egér nekem is ''csak'' 500hz-en megy sztem az is tökéletes. Az értelme? Az egér reakcioidejét csökkenti.Minnél több hz, annál gyorsabb reagálás.Legalábbis én igy tudom. Ha nem igy van vki javitson ki. Összehasonlitásképp: az átlag egerek 125hz-en mennek.

A windows pointer speed azt jelenti h mekkora legyen a windowsban a mutato sebessége.

Remélem tudtam segiteni!

Chao

(#870) Quentin válasza A.P.I. (#865) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

A firmware-t sajna nekem is igy irja ki h 6.17... Én se tom h épp milyen van fennt. A legegyszerübb ha frissited a 6.17i re.Az 1000Hz ről annyit h amennyire tudom a Windows usb portjának a sebbessége alapbol 125Hz. Ennek tükrében az 500HZ is szép sztem. Az 1000-et el lehet érni az usb port meghackelésével de nincs sok értelme sztem.

(#871) SaKaB-86 válasza Quentin (#869) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Uh értem nagyön köszike a kimerítő válaszokat.Lenne még 1 2 kérdésem...
ELöször is h belöttem a profilokba a 400 800 1600 2000 dpit de csak 3fogozatot érzékelek mármint mozgás külömbségbe bár lehet hogy az 1600 és a 2000 között nincs érezhető külömbség.
Sensitivy Options:azt még értem h érzékenység de most akkor ennek mi értelme már mint a csúszkának ha a dpi variállásal ugyan azt érem el. Ennek mi az alap beálítása?
on the fly: Belötem az 1ik gombot erre bepipáltam mind a 2 pipát,nyomvatartom azt a gomot amire belöttem tekerem fel le mint a hülye a scrollt de semmi változás meg semit nem ir ki ezmiért lehet?Meg ez most tulajdonkéépen csak anyi h nem gombokkal tudom állítani a dpit hanem scrollal?
Ezt a hzesdolgot értemmert elolvazsgattam azóta 1 2 cikket rólla és ugye ha jólemléxem az 500Hz az 2ms az 1000Hz meg 1mses kését eredményez azaz h másodpercenként hány jelet küld az egérke 500at vagy 1000et!És tényleg mindenhol azt irják hogy nincs észrevehető külömbség. Visza olvastam kicsit itt és irtátok h a vezérlőpultba vmit át kell állítani v kikapcsolni vmi egérgyorsítást meg nemtommég mit kell csinálniés akkor pontosabb lesz vagymicsoda.Ez mit takar?:)
Ajobboldali 2 gomb meg h nem jutott az eszembe:D azt hittem h én vagyok béna de ahogy áttettem a balkezem alá máris kézre esett ;)
szal még 1xer nagyon köcike a válaszokat :R

(#872) SaKaB-86 válasza SIFIKA (#868) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Köcike a válaszokat;) tényleg meglehet szokni ezt a gumis izét mert ma egésznap codoztam és tényleg sokkal jobban kézben lehet tartani és hirtelen rántásoknál sem csúszik meg 1 pillanatra se a kezem rajta, nem hülyék ezek mármint a Razeresek :D

(#873) Quentin válasza SaKaB-86 (#871) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Nos lássuk csak.....

A csuszkának van értelme. A dpi-t hagyd 2000en és a csuszkát mondjuk 2re. Aztán rakd a csuszkát 10re.érezhetően gyorsabb lesz.Igazábol a csuszka erre jo h tudd finomhangolni az egeret.Én csak a 2000-t használom hisz az a legjobb..... :))

On the fly.... :az egyik oldalso gombra állitsd h on the fly sensitivity. Majd ikszeld be azt a két négyzetet a sensitivity menüben az on the fly alatt. Utánna mennie kell.Lenyomod mondjuk a 2 es gombot és görgeted a görgőt megjelenik egy csuszka még a játékok alatt is ahol látod h épp milyen érzékenységen van és tudzs rajta változtatni.De amugy ugyanaz a 10es skála.Ilyenkor nem a dpi-t allitja amugy,csak az érzékenységet.

A Vezérlőpultos beállitás: annyi h az egér beállitásainál a mutato sebességét hagyd középállásba,ne rakd följebb.Inkább a játékokon belül ill. az egér driver-ében állitgass.

(#874) SaKaB-86 válasza Quentin (#873) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Tényleg most már jóóó nagyon köcike megjelent lehet h ott rontottam el h csak az 1ik profilba tanítottam be a gombot. És most már tényleg megjelenik a kis menüke ;) Bár még mindig nemtudom h mi a 2ő között a külömbség:Dmert mondjuk ha pl 800on van a dpi és az érzékenység 10en akkor ugyan az mintha 2000lenne 5ös érzékenységgel vagy fordítva hogy ha 2000dpin van az egérés 0án az érzékenység akkor az ugyan az mintha 800on lenne normál érzékenységnél?Nem de?2000dpin használnám énis csak idáig egész életembe alap 800dpis egérkével CODoztam megminden és most igy hirtelen a 2000 elég durva:D mert most 2000el az is nehéz hogy egyáltalán 1kis piát betudjak pipálni mert mindenhovamegy a mutató csak oda nem ahoa kéne :D de mondjuk majd megszokom!
Egérpadnak ti mithasználtok?Hallotam h a műanyagon jobban csúszik deelkopik a textilen meg kevézsbé csúszik de az tovább bírja.Ezekről az üveg padokról hallotatok már vmit?mert én 2napja egy ilyen 40cm x 30cms tükör hátulján használom azon úgy csúszikmint a jóég, de sima üvegen v tükrőn nemmegy lézerke nem birja.

(#875) A.P.I. válasza SaKaB-86 (#874) üzenetére

A.P.I.
(fanatikus tag)

Az egérpad kérdés engem is érdekel. Nekem egy X-ray thunder 9 van, még a diamondblackhez vettem, sajna érdes, ezért gyors rántásoknál laggol. Állítólag majdnem minden sima felületűvel jó, kivéve üveg. Amit ajánlgatnak: Func Surface 1030, SteelPad 5L, Razer eXact Mat...stb. Ezekből kellene választani, de kipróbálás nélkül nehéz.

(#876) SaKaB-86 válasza A.P.I. (#875) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Lag az az h ugirk ugye?Ezek árba menyiért vannak kb, mert nézetem én is 1 2öt de hát ilyan 7 8 9 ezerért láttam és én anyit nem nagyon adnék kiérte mert nem hiszem el h majdnem anyiba kerül aza rohad műanyagdarab mint maga az egér :D

(#877) Quentin

Quentin
(fanatikus tag)

Hi!

Egérpad kérdés: Steelpad 5L(7900+ÁFA) vagy Razer MANTIS-speed/control(4990+ÁFA) padok. Én sokfele informálodtam és a legtöbben ezekre esküsznek. Én még asztalon ill. müanyag egérpadon nyomom de a seggén lévő talp már csunyán bekopott. Az egér kb.3 honapos.
Amugy a bolt ahol az egeret vettem és ahol a padok is vannak türhető áron és ki is lehet őket probálni: www.pixel.hu
A 2000dpi-t meg szokni kell. Eleinte nekem is nehezen a bepipálás de most már természetes. Most értem el oda h 2000dpi-n 10es fokozaton használom. Max 1-2 játékba leveszem 8ra. Az egérpadrol még annyit h sztem se ér annyi pénzt de hamarosan beruházok egyre mert nagyban javitja az egér használati értékét, na meg elég sokáig kitart nem ugy mint a talpak amik kopnak müanyagon és asztalon és azok cseréje sem 2 fillér.

(#878) A.P.I. válasza SaKaB-86 (#876) üzenetére

A.P.I.
(fanatikus tag)

[link], most olvasom épp egy egy fórumon, hogy a textil padok a jobbak hozzá.

(#879) Klaus

Klaus
(újonc)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a copperhead egér belső memóriája fertőzhet-e meg vírussal?És ha igen akkor hogy lehet azt leírtani ill. a belső memóriát törölni?Help plz

(#880) SaKaB-86 válasza Klaus (#879) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

nagyon kétlem sőt kizártnak tartom h te ahoz a memohoz hozzáférjél vagy esetleg a vírus persze ha nem vagy ilyen programotó matematikus :)

(#881) SaKaB-86 válasza Quentin (#877) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Hát ez tény h a csúszkák se olcsóak bár nemtom meddig fogja bírni de 1500Ft 2 garnitúra szerintem azzal 1 évet vagy legalább 3/4évet kibirok.Erről a Revoltech világítos padról tudtok vmit?Mien?mert az ára még barácságos is (atöbbihez képest persze :) ) és nem utolsó sorba világit is és szerintem nem gyengén nézne ki csak kérdés menyire lehet használni.
Az ára meg 4100Ft a computermodon.
[kép]

(#882) S.Sanct válasza SaKaB-86 (#881) üzenetére

S.Sanct
(újonc)

hello!
Bár saját tapasztalom nincs a paddal kapcsolatban de itt egy oldal ahol csupa jót ir róla: http://www.flash.hu/

(#883) Klaus

Klaus
(újonc)

Nos figy,a gépemet már elég sokszor raktam újra és eddig semmi baja nem volt,de kb 3 hete vettem ezt az egeret és kb fél hete hálózatot építettem tesóm gépe és az én gépem között.Szóval tesóm gépe vírusos volt és átkerült az én gépemre is,akkor leformáztam az egész winchester t és most mikor újraraktam csak eredeti CD ket használtam amihez vírus nem férhetett és mikor felteszem a Copperhead driverét(az eredeti CD ről)és utána megcsinálom a netemet egyből megtámadják a spywarek,trojaik a gépemet.Help me plz(aki tud)!!!Ja és még annyit, ha nem teszem föl az egér driverét akkor nem támadják meg a vírusok a gépemet.

[Szerkesztve]

(#884) SaKaB-86 válasza Klaus (#883) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Ez szerinem kizárt ha fent van a driver hanem a virus elérhető lenne de kétlem h bárki is ilyen virust irt kifejezetten erre az egérre!MIven ezen az egéren kivül nem nagyon van amibe van belső memó!Szerintem nállad mély formázni kéne a vinyót mert lehet h a boot sektorba vagy hol van vmi gáz!azt meg 1xerü ujra tenni format c: \mbr vagy / per mindig keverem ;) én ezt csinálnám meg feltenném mondjuk a AVGt és akkor azt majd leszedni ha van vmi fönt!Én ezt csinálnám majd mondják a többiek ök mit tennének:) remélem tudtam segítni

(#885) SaKaB-86 válasza S.Sanct (#882) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Köcike a linket mindjárt elolvazsgatom,nem ismertem ezt a lapot.

(#886) Hunner

Hunner
(kvázi-tag)

Az egérpados témához szólnék hozzá.
Lehetőségem volt kipróbálni az egeret szinte az összes ''pro egérpadon'' Steelpadon,Mantison,Qpadon,és egy Xray padon.
A konklúzió:
Az égér érezhetően jobban mozog Steelpadon mint Q-padon vagy Xray-en.
Mantisról nembeszélek az hozzá van gyártva :)
Próbáltam 4D-n,4S-en 5L-en és Qck minin(ugyanaz mint a quick,csak kisebb).
A Qck minit meg is tartottam :D
A 4D műanyag pad, a 4S fém,az 5L különleges borítású,a quick meg szövet.
Lehet csak én éreztem,de szöveten nekem jobban csúszott,jobban is ment a játék
(Cs 1.6,BF2)
Azoknak akik jó egérdadot szeretnének a copperheadjük alá,azoknak ajánlhatom a Steelpadokat. Akiknek kicsi a helyük az asztalukon azoknak ideális lehet a qck mini mert jó :DDD és a bruttó fogyasztói ára kemény 1548 Ft a rufusz computersben.
Kb 1,5-2 hónapja van meg, és azóta a Copperheadem csúszkái semmit nem koptak :D

[Szerkesztve]

LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

(#887) jakewyler

jakewyler
(senior tag)

Sziasztok
érdemes ilyen egeret venni ennyi pénzért,tulajdonképpen mivel tud többet a többinél azon kivűl hogy több gomb van rajta meg nagyobb dpi-s? :Y
előre is thx

(#888) Hunner válasza jakewyler (#887) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

Ha sokat játszol, vagy balkezes vagy,vagy csak úgy flancolni akarsz a haverok ellőtt, esetleg LANon akkor mindenképp érdemes.

Nagy pozitívum a macrok jelenléte.
Én pl. Visszahoztam Cs 1.6ba a dragshotot.(amikor hirtelen zoomolsz,lősz,elváltasz sec weaponra,majd vissza)
És ezt egy gombbal meg tudom csinálni,kb 1 sec alatt.
Vége az AWP-s kempelésnek. Így már merek vele rusholni is :D

Meg gondolom van egy csomó más jó tulajdonsága, de most hirtelen nem jut eszembe ;)
Majd a többiek

[Szerkesztve]

(#889) jakewyler válasza Hunner (#888) üzenetére

jakewyler
(senior tag)

hát akkor lehet nekem való ez az egérmert cod2-ök, meg a moddingolt gépemhez illik is a kék szín,csak hát itt az ára ami a rossz tulajdonság :DDD

(#890) S.Sanct válasza Hunner (#886) üzenetére

S.Sanct
(újonc)

hi!!
razer eXactmatot nem probáltál még mert én olyat szeretnék csak nem tom menyire szerreti az egér?!!?!?!?!?a mantis sokan mondják hogy jó hozzá de nekem anyira nem tetszik hogy én válaszam meg mejik tetszik...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#891) Klaus válasza SaKaB-86 (#884) üzenetére

Klaus
(újonc)

Kasab látom nem érted.Már többször raktam újra a gépemet,többször formáztam le és minden rendben van míg az egér driverét fel nem teszem.Nem azt mondtam h erre az egérre írtak volna vírust,hanem azt hogy ha driver szabályozni tudod a profilját amit meg is tart akkor erre mért ne kerülhetne vírus???És azzal szarra se megyek ha feléteszek vmi programot,mert nem tudom leírtani mert állandóan újrakreálja magát és mivel semmi más adathordozó nincs fenn amiről rákerülhetne ezért kérdezem azt hogy leheteséges-e hogy a Copperheaden legyen a vírus?És ha igen akkor hogy távolítsam el.HELP PLZ!!!

(#892) SaKaB-86 válasza Klaus (#891) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Na szal énmint Kasab :DD :DD :DD mondom azt hogy az rohadtúl lényegtelen h te leformáztad.Mert attól nem irod újra a boot sektort!azt csak a mély formázásal tisztítod ki!

(#893) SaKaB-86 válasza Hunner (#886) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Üh köcike a tapasztalatok megosztását ezek a stilpadok közülö a fémet néztem ki csak hát vmi 8 9 rongy :( 1ébként olyan nincs ami rohadt olcsó rohadtjól csúszik nem lagol lézerrre let tervezve meg örökélet+1 nap legyen :D ja meg nem utolsó sorba rohadt nagy legyne ne ilyen 10cmx 15cm ;)

(#894) Klaus válasza SaKaB-86 (#892) üzenetére

Klaus
(újonc)

Ember te itióta vagy???Faszért szólsz hozzá ha gőzöd nincs az egészről???Felteszem újból az xp t és megformázza a cd a winchestert teljes formázással... Legközelebb akkor szólj hozzá plz ha vmi értelmeset tudsz hozzá nyögni és vmi megoldást a problémámra!!!!!!!!

(#895) Quentin

Quentin
(fanatikus tag)

Látom beindult a forum.......

SaKaB-86: a mantis sztem elég jo pad mivel ahhez az egerhez lett tervezve, az ára a még elmegy kategoria nálam(4990+ÁFA) méretei pedig elég nagyok (444mmx355mmx4.3mm).
Olcso lézeres egerekhez fejlesztett pad sztem nem létezik. Gondolom azt hiszik h ha már kipengettél 1x ezer HUF-t akkor még belefér egy ''kis'' plusszköltség :)) . Csak ez nem amerika sajna........

Klaus: Az egér memoriájának virus általi megfertőzése??? Erre nagyon kicsi a valoszinűség, mivel nem olyan a memoriája amihez csak ugy hozzáférhetsz.Csak a saját programja képes irni azt.Véleményem szerint csak ugy kerülhet rá virus ha a rátöltött firmware-tartalmaz esetleg, vagy netalántán maga a driver virusos, de ez esetben az egér maga nem fertőződik meg.Sztem.De aki okosabb a témában nyugodtan kijavithat.
Amugy a gyari cd-n lévő drivert inkább ne erőltesd. Mindenhol azt irják h lehetőleg ne telepitse senki mert elég szar.

Chao

(#896) SaKaB-86 válasza Klaus (#894) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

Na figyelj csak te nagyon szerencsétlen! Akkor elmondok neked 1 2 dolgot!1, segíteni akartam neked baz+ mivel irtál h hülye vagy és elkurtál vmit és nem tudod megcsinálni 2,Míg én normális stílusba beszélek veled addig te is légyszives tedd azt mert különben jól szájbaba**lak te kis paraszt! 3, Úgy láccik eléggé nagy gyökér vagy és még okoskocc is mivel ha anyira csóri hülye vagy h nemtudod mi a formázás meg a mély formázás között akülömbség akkor csak sajnálni tudlak te szerencsétlen.Mivel haazt a kiba***t winyót csak az xp telepítésnél formázod le akor nem tesz irja újra a 0 sektort. Ja és még 1 te engem ne idíótázzál le ha segíteni akarok tekis sz*r rágó!

Bocs a hangnemért de az ilyen kis idíóta balfa****szok felbasznak mindig!

(#897) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

csak hogy érintőlegesen szoljak a témához nekem is volt anno fél éve olyan virusom vagy nem tom mi hogy egyszerüen uj hdd-t kellet vennem mert nem tudtam leirtani semmi féle képpen , természetesen valószínű hogy én voltam a béna de sima win reinstall nem volt elég neki,szóval vagy deep format vagy uj hdd más lehetőség nincs,vagy tényleg a letöltött driver+ firm-ben van valami

//unrealnorth.com

(#898) tuskooo válasza SaKaB-86 (#881) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Engem rohadtul zavarna az usb-kábel dudorja :D

(#899) Hunner válasza S.Sanct (#890) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

eXactmatot,nem próbáltam sajnos. Ismerős nem hozott külföldről :(
Sorry.
De sztem ugyanúgy menne rajta mint műanyag steelpadokon
Sztem érdemesebb átnézni itt Prohardveren az egérpadok topikba,és ott megkérdezni, hogy hogy megy a CH eXactmaton.

(#900) SaKaB-86 válasza tuskooo (#898) üzenetére

SaKaB-86
(tag)

az a fent jön ki nem?Ott meg nem egerezel;)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.