De nem csak azt az állatfajt nem favorizáljuk, amelyik használja, hanem azt is aki alaptalanul megvádol a használatával. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
MarKoo
(VIP)

Quentin
(fanatikus tag)
Na ez a faj a kedvencem! Felmegyek 1 serverre az IGI 2ben játszok v fel órát, erre vki megvádol h csalok mert 1más után 3szor lelőttem. Ő meg előtte engem vagy 20szor... Nemtom mit kell összevissza vádaskodni!Rohadt idegesitő! Azért mert CH-m van az nem csalás
....
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Quentin
(fanatikus tag)
Amugy meg javaslom a Tomb Raidert. Ott automatikus célratartás van....... 

axolotl
(újonc)
koszi
tudom, hogy bármeddig várhatok... de azért mégse akarok logitech-es lenni!! 

tuskooo
(PH! addikt)
Kétlem, hogy lenne ilyen beállítás...

Newl
(fanatikus tag)
Tisztelt MODERÁTOR Úr!
A válaszom: Igen! 
Üdvözlettel:
Newl
Mondom, Meseországban élünk.

Newl
(fanatikus tag)
Szia,
hát igen. Pl. COD UO-ban volt egyes meg sorozatlovés állithatóság némelyik fegyveren. COD2-ben ezt elhagyták a fejlesztők.
- nekem pedig tetszene -
Tudod Quentin mi a klánunkban már jóideje COD UO meg COD2-t nyomunk.Jó ez nekem, de gondoltam itt hátha tud valaki ilyenben tanácsot adni.
Ha lesz valami akkor szólok.
egyébként valami A4tech egérről alottam hogy van rajta direkt erre a célra egy plusz gomb ami csak eyeslövésre van. Gondoltam akkor lehetne ilyet csinálni nekünk copperhead tulajoknak is valami szoftveres trükközéssel.
Üdvözlettel:
Newl
(halál minden cheaterre!)

Jocy
(fanatikus tag)
Az én Ch-met vissza kellett vinnem,mert pár perc után a bal gomb úgy döntött,hogy nem működik tovább.......A boltban is ugyanezt csinálta,így nem nálam volt a hiba.Úgy néz ki,kifogtam egy rossz példányt....Remélem az újal már nem lesz gond!Csak már nálam lenne.... 

Sabre
(senior tag)
pixelbe vetted?
másik kérdés : q-padon müxik a ch????

Newl
(fanatikus tag)
Igazad lehet,
ugyenez a gond - ha rendszertelenül is - de sajnos nálam is fennál!!!
Üdvözlettel:
Newl
Ma vettem meg az egeret 16.500er (br). lehetett volna olcsobban 15.500er mar lehet kapni, de jovolt.
Ami tetszett:
-a legujabb firmware volt rajta, nem kellett tokolni vele.
-jatekban latvanyosan jobban teljesit a 4000 forintos logitekemnel
ami nem tetszett:
-a sulyozas nincs benne (nemmintha kellett volna, csak ha mar 16ezret (!) kiadok egy egerer ne vagjanak at vele)
-a kabel tul vekonynak tunik, felek hogy nemhuzza sokaig
-az oldalso gombok.... ez egy nagy gyengeje az egernek... a 2 felso gomb rendkivul jo, es erzekeny. az oldalso gombok kemenyek, erosebb nyomast igenyelnek. raadasul meggyozodesem, hogy tulsagosan kozepre tettek, igy a 1-1 hatso oldalso gomb hasznalata nehezkes. nembeszelve ha ezt a 2 dolgot osszeadjuk: (jobb kezes leven) a jobb oldali elso gomb benyomasa nehez, a jobb hatso gomb meg kihivas. Szoval a gombok lehetnenek elorrebb, nem kellene gyakorlatilag az egesz keztartast megvaltoztatni egy gombnyomasert, es lehetnenek konnyebben benyomhatoak, plane mivel ugye az ujjunkkal oldaliranyba nyomjuk es a kezunk nem erre lett kitalalva....

Badb0y
(PH! addikt)
A két jobboldali gomb balkezeseknek lett kitalálva. HA előrébb lenne nem lenne szimmetrikus és nem lehetne mindkét kezes egér.
Ahhoz hogy azokat a gombokat kényelmesen tudd használni, eszméletlen ormótlan kezednek kell hogy legyen.
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu
Hmmm ... Razer tudor urak 
A súlyozás nincs benne, se a dummy buttons, ellenben KÜLÖN kapható lesz majd (Valahol olvastam, hogy már kapható, de RazerStore-ban még nem látom ...)
A Tarantulát meg belinkeltem a topikjában, megváltoztatták kicsit a kiézetét, az egyszerűen ocsmányról egyszerűen gyönyörűre 
![[kép] [kép]](http://blog.razerzone.com/images/ces2006/razer-tarantula1.jpg)
![[kép] [kép]](http://blog.razerzone.com/images/ces2006/razer-tarantula2.jpg)
Íme 
Valamint kérdeznék is ... a CH-nál mennyivel lehet bonyolultabb makrókat hozzárendelni a billentyűkhöz mint a DB-nél? Nekem most DB van, imádom, de kicsit zavar, hogy pár dolgot nem tudok melgoldani benne (Még
) ... (pl.: Bill lenyomás és folymatos nyomvatartás ... )
[Szerkesztve]
''Live Fast! Die Young!''

Badb0y
(PH! addikt)
1. Lesz ilyen tarantula magyar kiosztásba 
2. Ez ugye világítós 
3. Hogyhogy nincs a CH-ba súlyozás + ez a dummy buttons mi 
4. Nem tudom a nevét sry, de az a következő sárga gusztustalan razer mibe fog többet tudni mint a ch 
[Szerkesztve]
1. Nem tudom ... (Annyira nem is érdekel, de valszeg nem lesz
)
2. Nem tudom ... (Képeken pár bill világít, hát összetenném érte a két kezem ha úgy világítana mint a G15 ...)
3. Olyan súlyok amikkel kisúlyozhatod a CH-dat ... igérték hozzá, de valami Pro cuccként külön kapható ... dummy buttons ... olyan gombok amire kicserélve hiába nyomod .. nem működő gombok ... (Értelmetlennek tartom ...)
4. Krait: Naranccsárga lesz ... 3 gomb 1600 dpi, de a gombok kifejezetten RTS-hez valóak (ergó gyengébb lesz de a gombokon változtatnak valamit
)
''Live Fast! Die Young!''

Jocy
(fanatikus tag)
Igen pixelben vettem,azóta kicserélték és ezzel már semmi gond! Nekem mezei 400 ft.-os egérpadom van,és tökéletesen műxik rajta! Egyébként király az egér,halálgyors.....

Antibá
(tag)
Nemrég én is vettem egy CH-t,de mindenképpen le akartam cserélni a kb egy éves Steelpad 4D-t.A tartóság volt a fő szempont ,mert a műanyag padok eléggé kopnak,igaz jobban is csúszik az egér rajtuk.A választásom a steelpad 5L-re esett,mert nagy,kényelmes,kifejezetten lézeres egerekhez lett kifejlesztve,és majdnem úgy csúszik mint egy műanyag pad.Ezt annak is köszönheti,hogy a szövet felett van egy vékony műanyag réteg ami meggátolja a szövetpadok szokásos kikopását,de jobban csúszik a szövetnél.Mivel hosszabb időre vettem a padot is meg az egeret is ezért vettem még az egérhez hyperglide csúszkát aminek a zacsijában szerencsére két szett van egyszerre.
A pad 9000,a csuszka meg 2400 forintba került.
Nagyon elégedett vagyok a Razer Cooperhead-Steelpad 5L párosítással,mindenkinek csak ajánlani tudom. 
[Szerkesztve]
hi all
Az a kérdés merült fel bennem az egérpadomra pillantván hogy hogyan lehet tisztítani ?
Ha vki esetleg tudna segíteni... megköszönném
KÖSZI

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek
Hivatalosan is kinntvan az uj driver a razerzonen
Copperhead™ Driver V6.09 and Firmware V 6.17i Download
Description: Driver Changes from 6.17b 1. DPI switching bug resolved. 2. Cold boot issue resolved on these motherboards: -nForce 3 K8N -nForce 4 K8NF-9 -nForce4 A8NSLI -Intel 82801 BA/CA -Intel 82801 DB/DBM -Intel 82801 EB 3. The Profile button (on the bottom of your mouse) behaviour has been modified. Now, holding down for 15 seconds reboots the mouse instead of resetting to factory default, very useful if you encounter a cold boot issue (no more reaching behind your computer to unplug you
Modified: 27 Feb 2006 03:16 PM Total Downloads: 305
jók a cold boot javítások.....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Badb0y
(PH! addikt)
Akkor marad ez a csúcs
király 

Badb0y
(PH! addikt)
Nem laggol az eszméletlen nagy hatalmas rántásoknál 
Nem tudom olvastad-e a fórumot előzőleg

code1005
(fanatikus tag)
Ma veszem át az egerem egy control paddal 
------------------------------------------------------------

Badb0y
(PH! addikt)
A világítást nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert éjszaka zavar 
Természetesen kihúzás nélkül.

code1005
(fanatikus tag)
Nekem nem világít ha a gép ki van kapcsolva. Viszont a mouserate szerint csak 500Hz-en megy az USB portom. Hogy lehet ez? A legújabb driver, firmware feltéve, az alaplap pedig egy Gigabyte NF4.

Badb0y
(PH! addikt)
Hát épp ez az, hogy nincs kikapcsolva, és azt akarom, hogy ne világítson 
Melyik firmware van fennt?

code1005
(fanatikus tag)
6.17i
Tehát te azt szeretnéd, hogy be van kapcsolva a géped és ne világítson az egér?

Quentin
(fanatikus tag)
Asszem azért nem megy 1000Hz-en mert a Windows XP nem támogatja az USB port ekkora sebességét. Az 1000Hz csak akkor fog menni ha meghackeled a windows usb -re vonatkozo fájlát ez viszont kihatással van a géped sebbességére(lassulni fog vmelyest). Javaslom olvass vissza, sokat irtak erről a témárol. Amugy meg sztem tök felesleges az 1000Hz, bár az igaz h ha tudja miért ne használd, ha be tudod állitani. Nekem is 500on megy de igy is verhetetlen. Engem sokkal inkább zavar h a driverben a a Special Keys menüpont nem érhető el. Irták h majd egy későbbi driverben elérhető lesz. Kiváncsian várom, azonban félek h leállnak hamarosan az egér szoftverügyi javitgatásával ami kár lenne...

Quentin
(fanatikus tag)
Zavar a világítás? Pedig éjszaka a legszebb sztem az egér!!
Amugy sztem nem lehetséges, de javaslom nézz körül itt:http://razer.tigga.org/
de sztem ismered ezt a honlapot. Esetleg probálj meg rávenni egy programozo ismerőst ha van h probáljon meg irni 1 olyan progit ami h ha nem mozgatod az egeret mondjuk 5 percig lekapcsolja azonban amint megmozditod ujra bekapcsol. Nem tom lehetséges e de 1 probát megér....

Quentin
(fanatikus tag)
Ahhoz h bármiféle tanácsot tudjunk adni kéne még info: Egérpad tipusa anyaga. Ha müanyagos olcso fogd es töröld le egy nedves rongyal. Ha márkás müanyagos akkor esetleg fujj ra vmi tisztitoszert de ne sokat és töröld le.Ha olcso szövet, dobd be a mosogépbe 1 körre
,ha márkás arra nincs tippem. Ha üvegpadod van akkor is vmi tisztitoszer ráfujása es letörlése vmi nem karcolo kendővel. Ezek voltak az en tippeim, akinek van még csak bátran!!
[Szerkesztve]

code1005
(fanatikus tag)
kibékültem én a 500Hz-el
még így is szokni kell az érzékenységét.

Badb0y
(PH! addikt)
Ne békülj ki. Hackeld meg sztem. Én nem vettem észre semilyen lassulást.

Quentin
(fanatikus tag)
Ez csak attol függ h milyen gépe van. Én kiprobáltam es az en szutyok 1600+osom lassabbb lett valamelyest. Ha 2000+ vagy afeletti gépe van nem vszinü h bármit is észrevenne.

Quentin
(fanatikus tag)
Magátol a hackeléstől nem kell ám megijedni,nem egy nagy kunszt. Van 1-2 oldal ahol egész jol le van irva a folyamat pl itt: http://www.egermuzeum.hu/modules.php?name=articles&op=show&id=3
Esetleg érdemes megprobálni, fizikális kárt ugyse okozhat az egeredben ill más usb-s eszközben.
Sok sikert!

code1005
(fanatikus tag)
Gép szerintem bírná (AMD64 3000+ meg egy giga ram)

code1005
(fanatikus tag)
De úgy látom a oldalon csak 500Hz-ről beszélnek, az meg most is megvan.

code1005
(fanatikus tag)
szorri, nem olvastam végig 

ombr€
(újonc)
Hello most vettem meg a copperhead-et és van egy kis bajom vele, bedugom mindent ugy csinálok ahogy kell de amikor elindítom a szoftverét ahol be lehet állítani az egeret azt irja ki: ''no mouse detected'' és nem tudom mit csináljak már mindent kipróbáltam ha tudtok légyszives segitsetek.Így csak az egér felét tudom használni.köszönöm
ombr€

VAN der BOSS
(őstag)
Olvass má vissza picit minden le van irva sztem..
//unrealnorth.com

VAN der BOSS
(őstag)
Huhh ezeket a képeket honnan szerezted??
//unrealnorth.com

Badb0y
(PH! addikt)
PH-n is írtak róla vagy 1 éve 

VAN der BOSS
(őstag)
de ezt a bill lehet már kapni egyébként,mo-n? mert sehol nem találtam
[Szerkesztve]
//unrealnorth.com
A profilokat tárolja benne.... 
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

code1005
(fanatikus tag)
Szerintem közben már rájött ő is, így az idő távlatában... 

Badb0y
(PH! addikt)

hi all!
most láttam (remélem nem rosszul), hogy megjelenet a 6.09 -es dirver 6.17i firmware párosítás 64bit -es windowshoz... akinek már fennvan és lehet vele végre firmware-t updatelni az írjon 
előre is kössz
w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

Jocy
(fanatikus tag)
Nekem mindenféle hack nélkül megy 1000hz-en! Az órajelet a driver állítja be,de csak arra a portra,amelyikbe be volt dugva az egér a telepítéskor! A többi port frekije alap marad! A lényeg,hogy mindig abba az aljzatba dugd az egered,amelyikben a driver telepítésekor volt!

SIFIKA
(lelkes újonc)
Jocy és ezt mivel ellenőrizted??
What do you believe in ?????

SIFIKA
(lelkes újonc)
Még lenne egy kérdésem minden kedves copperhead tulajhoz 
Pontosabban azokhoz akik meghackelték az USB-jüket
Nem tapasztaltatok semmilyen problémát(instabil rendszer pl ????)
Előre is köszi!
What do you believe in ?????

Hunner
(kvázi-tag)
Na akkor én válaszolnék is. Szóval én egy USB patcher nevű progival oldottam meg a dolgot Letölthető [link]
A rendszer ugyanolyan stabil mint volt, és ezzel a módszerrel, ha csinálsz egy biztonsági másolatot, akármikor visszaállíthatod.
LG Optimus 2x - Miui 2.3.23