Töltsd le akkor ezt a FW-t és előtte telepísd fel azt a Drivert ami a razerzone-on a legfrisebb!
[link]
by KBB

Töltsd le akkor ezt a FW-t és előtte telepísd fel azt a Drivert ami a razerzone-on a legfrisebb!
[link]
by KBB

most ugynézki minden ok!! 
felraktam a 6.17.b-t és minden ok eddig!! 

De mér szenvedsz még mindig a B-vel, van már G is! Dobd fel azt, mert találni fogsz még ebben hibát 
by KBB
Hi!
Nekem jövő héten érkezik CH+Exactmat koóperáció. Egy picit félek mert nekem nagyon kényelmesnek bizonyultak a Logitechek. (mx 510, 518) Azért cserélem le az 518at mert a plussz két gomb jól jönne CS Source-höz. Szval a kérdésem az lenne hogy könnyű lesz-e átszoknom? Ha nem akkor már most jelzem eladom...
Üdv:
Deter
[Szerkesztve]

Aki az ergós egerekhez szokott annak nem tetszik a CH formája. Aki az olyanféle egerekhez, mint az MS IMO 1.1A azoknak bejön.
A +2 gombot felejtsd el. Azért van rajta mintkét oldalán 2-2 gomb, hogy a jobb és ball kezesek is egyformán tudják használni a hüvejk ujjukkal a két gombot. A másik oldalon lévő két gombot ember aki eléri. Kis újjal nagyon nehéz, gyűrűs újjal pedig csak úgy tudod, ha közben ''elcsúszik'' a mutató és a középső újjad a két fő gombról. Szóval oda általában csak ilyen profil váltás meg hasonlókat érdemes pakolni, amit nem sűrűn használ az ember, pláne nem játék közben.
Szóval ha jobban tetszik akkor az egér 5+2 gombos
5 használható kényelmesen +2 meg azért hogy ez jobb ill. ball kezeseknél is így legyen 
by KBB

Valaki akinek van copperhead-je csinálja meg ezt a tesztet légysz!!!!!!
http://www.a4tech.com/en/micejudge.htm
THX
Mondd el egy vonalnak, mi az a gömb!

nekem mx500 volt leötte és gyorsan megszoktam de tény, hogy csak az egyik oldalon lévő gombok használhatok!!
de könyebb mint az 500 és szebb is! 

Lol, érdekes progi ez, na majd ha visszaérek holnap a koliba este akkor kipróbálom a CH-el is meg átolvasom a használati útmutatót, igy hirtelenjében az MS Intellimouse Optical 1.1A 95 pontot kapott 
by KBB

Hát az fix, hogy a CH gyönyörű. Én amúgy is KÉK mániákus vagyok, házam is Antec Sonata kék neonokkal, szóval ebbe a képbe a CH abszolult beleillik 
by KBB

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051217/236506951Felv_tel1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg</p><p>Áruld el miért kellet ez?
[Szerkesztve]

Énse teljesen értem mire jó ez, ha már egy 1.1A is 95 pontot kap vele...
by KBB
Csak az objektivitás kedvéért:[link]
Merthogy sokan szidták a G5-öt, hogy nem műx. bizonyos padokon (a CH sem...
) és hogy nem is fog, mert nem lehet firmware-t frissíteni benne...bezzeg a CH-ban... 
primus inter pares

Mert az A4 tech csinált 1 csodaegeret amit ezzel a programmal teszteltek.
Az A4 tech egere 95 pontot kapott (elvileg 2000DPI optikai szenzor van penne ami nem is létezik) na szóvl én megcsináltam 1.1a val a tesztet 95 pont (125Hz) megpróbáltam 1000Hz en is de nem mért semmit ez a fos program.. Kiváncsi voltam mit ír ki egy copperhedre 
Mondd el egy vonalnak, mi az a gömb!

Jó hír srácok, új Bétás firmware 6.17i :
nemkell mostmár kibe huzgáni az egeret hidegindításkor
[link]

Ezért kerölt az elölapi usb-re az egérke...
Te már ezt használod?

Felraktam az új egeremre, de ingazodzik a HZ. Nem állandóan 1000 Hz-en megy.
Mi lehet a baj? 6.09-es driver.

hi,
amikor definiálnék egy macrot, akkor ugye a jobboldalon a config panelen előhoz egy ''Advanced Function Inputs'' ablakot. Ott a Special Keys alatt vannak még gombok, amik inaktívak. Azokat hogy lehet aktivizálni és mit rejtenek egyáltalán?
Amit szeretnék és igazából még nem találtam meg h hol és hogyan lehetne, az az h programokhoz külön definiálni a gombok jelentését. pl.: btn2 firefoxban fület zárjon be, egyébként viszont alkalmazást... Microsoftról váltottam és ezt a featuret már annyira megszoktam..., de a lényeg h miért inaktív az a 3 gomb a konfignál?? 
kösz
ab

mennyire ingadozik ? egy gyors mozdulat során is ugrál?

Ez egy gyors rántás volt: [link] Ha lassan húzom át az ablakon, akkor ilyen 3Hz-től a olyan 1031Hz-ig megy.

2399 Hz! Megalol! 
by KBB

szerintem patch eld meg 1000hz esre az usbport.sys t , ha jol tudom ez utan nemfog 1000hz fole menni , es ha nem megy fole akkor kovetkezo fazisban ala semmegy. [link] csokkentett modban csereld ki a patchelt filet az eredetivel , mert visszairhatja a windoz rendes modban.

Meghekkeltem már, de így is fölé megy. Most meghekkeltem a te progiddal és a helyzet változatlan. Illetve annyiban változott, hogy 2508Hz a maximumom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy létezik, hogy ezért nem megy a nyomtatóm? 

valakinek csinált olyat az egere hogy néha fogja magát és belassul?? 

Nekem olyat csinált az egér, mint mikor egy görgős egér alá kosz megy, egyik irányba mintha falnak ütközne a kurzor. Felfordítottam, és az optika köré ragasztott matrica alól kilógó ragacs összeszedte a port. Egyelőre leszedtem, majd pillanatragacssal visszaragasztom.

Hellosztok
Hol tudnék venni ilyen egeret, olcsón. Mondjuk olyan 16-17 ezer forintért. Remélhetőleg legyen futár.

Hi.
Nekem max 500hz en megy az egér akármit csinálok vele,szval 499.
Próbáltam azt a patchet amit te linkeltél,és még mást is,de semmi változás,a dr-ben 1000hz 2000dpi.Valami ötlet?

Ha driverben visszaveszem pl 125hz re akkor is 500 at mutat a mouseratecsekker.
V6.09
V6.17i

Nekem is pontosan ugyan ez a problémám. Amióta megvan az egér akármit csinálok vele, akármelyik FW akármelyik Driver van fenn 500 Hz stabilan, hiába veszem le mondjuk 125-re vagy tolom fel 1000 Hz-re.
Szóval passz, egyenlőre nincs 5letem 
by KBB

Nekem meg nem stabil 1000Hz-en megy. 

Driver nélköl is ugyanaz a szitu,ötcázzzzzzz hz
[Szerkesztve]

Döntöttem eladom

létezik hogy ezért nemmegy a nyomtatod
nem értem miért megy 1000hz , fölé . én ha meggebedtem akkorsem ment 500hz fölé:

igen csinált néha ilyet

én már eladtam.

Jah... énse teljesen értem, hogy mér van ez az 500 Hz-es mániája... de végül is abban maradtam, hogy nagyon mind1, hogy most 500 vagy 1000, én úgysem érzem meg a különbséget.
by KBB

Nekem se a Hz a baj,hanem az egérpadomon nem megy jól,és nem váltok egérpadot.

Milyen padod van?
by KBB

Ja már látom.... passz, nem ismerem a padot. Mantis-on csodálatosan megy.
by KBB

16-17 körül nem tudom ki viszi le ?-re!! 

Na mindegy, csak láttam máshol 16 -ért. De ott zárva vannak január 5-ig. Én addig meg nem akarok várni.

Hello!Most lettem egy uj CH tulajdonos 
Corepad Magna egérpadom van, és tökéletesen müködik rajta 6.17i FW-el!(1000Hz,2000Dpi,semmi lagg, semmi hiba, tökéletes
)
Szoval ezt a párositast csak javasolni tudom!(Nagyon örülök, hogy nálam nem jelentkezett semmi probléma
)
Az élet egy szar játék, de a grafikája az nagyon ott van !

[link] Itt tudsz venni,és van postázás is

én a legvégén 13k ért hirdettem PH! n és nem ment el , (ph! n)

igen, ezt már láttam. Csak én bontatlant akarok venni. Nem azért mert rossz a tiéd. Csak újat akarok.

okéj,de ez mitől rossz?három havert kérdeztem mindegyiknek 500hz,

pont az írtam, hogy a tied nem rossz, csak nekem új kell. Pontosabban bontatlan.
(#598) Gábor vitéz válasza assasin_bug (#567) üzenetére

Ezt a funkciót én is nagyon hiányolom! Vissza is tettem az InrelliPoint programot, de amint sejteni lehetett ezzel az egérrel nem műxik (be lehet állítani profilokat csak nincs hatásuk)
Valami alternatív megoldás kéne. Valami kis progi amivel lehetne profilokat létrehozni!
De leginkább a ch driverét kéne kiegészíteni ezzel.
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

[link]
Már megy 1000hz en.

és mi a recept? Nálam 333 és 2800Hz között ugrál a freki mint ahogy már valaki írta is.
Driver: 6.09 FW: 6.17b
(a 6.17i fw-t honnan lehet beszerezni?)
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD