Pont azért választottam a Razert és nem az MX518at, mert ez kétkezes. Akinek jobbkezes kell, annak ottvannak a Logitech cuccok. De nem értem, ha ez is kényelmesí akkor mi a fenének még egy jobbkezes design is?
Ember embernek farkasa.
Pont azért választottam a Razert és nem az MX518at, mert ez kétkezes. Akinek jobbkezes kell, annak ottvannak a Logitech cuccok. De nem értem, ha ez is kényelmesí akkor mi a fenének még egy jobbkezes design is?
Ember embernek farkasa.

Azért mert NEKED kényelmes,nekem jobb lenne a jobbkezes változat,ezért SZERINTEM kéne egy jobb kezes.De ez teljesen emberfüggő,le lett írva sokszor..
totál értelmetlen ezen vitatkozni... ez olyan mintha ízlésen vitatkoznánk..

nekem 4.0 van és az is jobb kezes. de ezért a razerért lehet lecserélem, bár mx 518 is csábito volt ,de most jönnek majd uj logitechek..

ilyen alapon a balkezesek is hőböröghetnének hogy legyen balkezes változat is, de ha mutatsz nekem balkezes egeret vagy bármi mast akkor megértelek. Mellesleg balkezes emberekből sincs hiány ezen a bólygon csak az ő fejükre úgy tesznek nagy általánosságban.......Gondolom ebböl kitaláltad én is balkezes vagyok és igencsak örülnék egy ilyen minőségű egér balkezes verziójának is.

Nekem ez az első olyan Razer egér ami eggyáltalán nem teccik
. Most plasmam van ami jobban néz ki! Ha ezt lecserélem akkor inkább egy logitech G5-öst veszek nem a kényelem miatt hanem mer jól néz ki és jó egér is egyben! Nekem full mindeggy hogy jobb kezes-e az egér vagy jobb és bal ugyanúgy tudom használni! CS 1.6 4EVER!!! source SUXXXXX

Egy kis up ide ! 
kis olvasnivaló:
Bővebben: link
de a második sajnos német 
A türelem tornaterem

nekem egy ilyen kell 
A türelem tornaterem

sztem a microsoft laser 6000 lesz az asz kiveve ha telleg 1000dpi s lesz 

Állítólag 2000dpi, 16bit és 7000+ fps lesz, de én nem bizok a microsoftban, én maradok a razernél, ha 2szer annyiba kerül akkoris 
A türelem tornaterem

Csá
tudom hogy nemszeretitek ha nem olvassak végig de egy villámkérdés:
-Magyarországon mikor várható? 12k körül lessz? 
Si vis pacem, para bellum.

Októberben lesz kapható világszerte. Ha megnézed a Razerstoret, akkor ott 69.99 EURO, ami kb 17-18 ezer magyar forint, a Pixelben viszont 17.900+áfa lesz egyes értesülések szerint.
A türelem tornaterem

Szal lehet értelmesebb megrendelni neten, de kitudja egyelöre 
A türelem tornaterem

Ezt nézzétek meg !
Razer Copperhead driver! ha feltelepititek, nem irja felül az egér drivereteket, mert nem találja a copperheadet
de érdemes megnézni a configurator panelt és a help fájlt, a firmware update a legérdekesebb
) meg a profile changer gomb az egér alján 

A türelem tornaterem

Megjelent már valahol?
Az élet egy k***a szar játék,de rohadt jó a grafikája :)))

UP!

ÁP!

2 különböző razer drivere fel megy a gépre?

Amerikában már egy ideje kapni... mi hozzánk persze a lehető legkésőbb jut el..
A hivatalos európai forgalmazás okt.5.-én kezdődik ha jól rémlik,az ebay-en pedíg már lehet is előrendelni.Talán érdemes lenne megkérdezni a razer sotre-t h mikor tudják számítani,elképzelhető h ha most megrendeled akkor 1-2héten belül kezedben lesz.

Lehet 2 különböző Razer drivere egy gépen?

Sztem lehet, ha 2egér van bedugva igen
októbertöl lesz kapható egész európában
A türelem tornaterem
(#71) HQ Johnnie válasza kamikaze boci (#1) üzenetére

Hi All! Jó hogy rátalátam erre a topicra!
Kb 1 hete találkoztam a Copperhead-el, de csak sajnos neten. Próbáltam előrendelni, de nem jött össze
Nem tud vki vmi biztatót mondani, hogy hol és mikortól lesz kapható kis hazánkban ez a cucc? Előre is thx!
Sorry az offért! Most látom csak az infókat 
[Szerkesztve]
ehh...

mondom október első hetétöl lesz elérhető európában mindenhol, már irtam párszor 
A türelem tornaterem

Vettem Copperheadet !
de szar benne a firmware 
A türelem tornaterem

Menjmáááá!Az gyors volt.De mi az a firmware és mi szar benne?
Unreal Tournament rulZ

Jah elsiettem sajnos, ahogy kapható lett pixelben, rögtön vettem 
a Firmware az a, végülis a belső drivere az egérnek, a Copperheaden már frissiethető. Az enyém az ujabbakkal nincs jó viszonyban 
A türelem tornaterem

az enyém a 9603as tied melyik?
iagziból a 777re vadásznák 

Elöbb irtam Razerguynak a razer blueprints forumon, aztmondja elvileg amit én kaptam az csak Sample, szal kirakati
Talán tud adni egy használható firmwaret...
A türelem tornaterem

a Tieddel nincsenek gondok ?
A türelem tornaterem

számozot kirakati?
durva lenne deha igaz pixelnek annyi.... 

este értem haza Pécsre mentem északa dolgozni mostértem haza alszok egyet aztán délutűn megnézem hogyműkődik!
összehasonlítom mx510el is...

Neked milyen gondok vannak vele?
A razer blueprintsen pedíg olvass a copperheades fórumban olvastam már firmware problámákról...
Ott mindíg fenntvan amúgy a legújabb amit kiad a razer..
Downloads->V6.14gBETA
Ezt rakd fel.

Már probáltam.
Valami Razeres sráccal irogattam és ő mondta, hogy ami alapbol 6.01-es ahoz másmilyen firmware kell.
Nem müködik a szenzor ha ujabb firm van rajta, de a gombok igen 
Alap firmel pedig laggol és az 5ös gomb hoz még hozzányom egy sima 1-es gombos kattintást is, szal olyan mintha 2gombot nyomnék le egyszerre, ja és 1000hz-n átlag 190hz mouse rate checkerrel
[Szerkesztve]
A türelem tornaterem

nemlehet valami bétát kaptunk?
nekem a fw upgrade se megy,,,,
1 unploug mouse from computer now
2 locate profile button on the bottom of the mouse and hold it down without relasing plug the mosue into the usb port
3 click ok to continue
szoval nyomvatartom az alján lévő gombot és bedugom de ilyenkor nemismeri fel mint egér ergo okra se tudok clickelni deha bedugom mx 510et és okra clkickelek akkor is failed.....
nagy bétának nagy átverésnek tűnik az egész így félóra szenvedés után

ujabb aranyos dolog:
amig a saját egérkezelő softwareja be nem töltödött nemműködik és mivel ez bejelentkezés után van és egér nélkül nemlehet bejelentkezni hacsak nemdugok rá a gépre egy másik egeret nemtudok bejelentkezni aztán miután betöltött mindent már megy.....
ez egy k* nagy 19.000Fts bughalmaz egyelőre.... nagyon mérges vagyok.

Velem is ez volt, de volt hozzá egy mégkoraibb firmware amitöl mégbugosabb, de bejelentkezéskor már müködik, remélem nagyon gyorsan javitják majd...
Amint megtudok valami ujabb dolgot, rögtön irok
[Szerkesztve]
A türelem tornaterem

Hát ja..
Ezeket a first edition egereket nem tudom miért adták még ki.. igazából a hardware az kész van de a software-en még sok mindent kell javítani.Mindenesetre jóhír hogy keményen dolgoznak rajta a razernél és igen hamar válaszolnak minden levélre,reagálnka a fórum hozzászólásokra és tényleg nagyon felhasználóbarát a csapat,minden tiszteletem az övék DE ezt egy kicsit elsiették.Mondjuk nagyjából meg is értem mert a logitech g5 ugye picivel hamarabb jött ki és minden elvesztett nap bevétel kiesést jelent.A a razer mentségére még h a logitechnek a software-e nem nyújt semmi újat az mx518hoz képest míg a razernél azért kitaláltak ezt-azt..
A jövőre nézve nem kell aggódnotok mert biztos hogy ki fogják javítani a problémákat, sajna addíg meg szívás van csak(én is igen mérges lennék az biztos..)
szerk: látogassátok és olvassátok gyakran ezta fórumot:Bővebben: link
+ az oldal download részét 
Itt minden hibát leírnak és ha van valamire megoldás az itt jelenik meg a leghamarabb.
[Szerkesztve]

Még szerencse, hogy türelmes ember vagyok 
Freak, Te nem a noiz bátyja vagy ?
A türelem tornaterem

kedves bátor emberek akik már vettek copperheadet
ha rendesen mukodik majd, akkor szoljatok, mert addig gyujtom a zsét, hogy a DB-t lecseréljem.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Amugy a hibák ellenére rohadt jó egér, és a változó fényereje ááááááá isteni
A türelem tornaterem

Deh

hát cs seknek kötelező a csere erre a hibák ellenére is az tuti.....
btw G5öt is kipróbáltam BPen éshát nekem ez sokkal jobban bejött

Na freak én anno klánvezére voltam az öcsédnek
TA klán, sokat dumáltunk, nem emlékszel ? 

A türelem tornaterem

csá
érezhető az eltérés van a DB és CH között??
mert ha csak a dpi-t nezem 1600-2000 akkor nincs nagy kulombség
-erősebb változást éreztek?
-ugye itt is állithato az x/y tengely---->ez fontos nekem sok hs miatt --->et ben 3kell 1embernek 

[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

UT-soknak meg főleg
pörgés rox.
bár még mindig hangsúlyozom, klánomba a legjobb gyerek, aki mellesleg mo-n a kategóriában mondhatni a legjobb, egy 2000ftos a4techhel vagy vmi hasonló ''noname'' egérrel nyomja. mondtam hogy vegyen jobbat, de ő azzal traktál hogy az neki tökéletes, de ha azzal úgy játszik, kíváncsi lennék mit tolna egy DB/copperheaddel.
Mindenesetre én tuti váltok, mert egérbuzi vagyok. És én pl nemszeretnék a4techel jáccani.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Hi!
Érdemes akkor most megrendelni a Copperheadet vagy várjon vele az ember????? A zsé megvan rája 
ehh...

Na Copperhead fanok, olyat mutatok, hogy be**artok 
Amugy szabad szemmel nem látható, de a webkamera látja 
A türelem tornaterem