Nekem is ez volt a gondom,igaz én 3 napon belül vittem vissza.
6.09 driver 6.17b firmel azóta simán megy.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
pinnacle
(őstag)

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
ja ugy értem!! 

Badb0y
(PH! addikt)
Melyik most a legfrisebb firmware 
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

KBB
(kvázi-tag)
6.17g
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Ááá, behalok. Most kezdtem el igazán játszani a patkánnyal, eddig csak konfigolgattam + egyéb és nagyobb rántásokra úgy reagál mint a régi szutyok optikák (Qpad xl egyik sarkából a másikba). Mintha lett volna már itt ilyen probléma... valaki vágja ez mér van?
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Jah legfrissebb driver és 6.17g firmware van fenn.
by KBB

Badb0y
(PH! addikt)
Próbáld meg egérpad nélkül úgy is csinálja-e

KBB
(kvázi-tag)
Pad nélkül is ezt csinálja a szemét, csak ott nagyobbat kell rántani hozzá. Gondolom a pad több információt tartalmaz neki.
De behalok, ilyenre nem emléxem, hogy csinált volna, pedig amikor megvettem akkor is low sens-el teszteltem... mit állíthattam el...
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Másik.. hiába az új driver, firmware 500 hz fölé akkor sem tudom tornázni...
by KBB

pinnacle
(őstag)
Próbáld meg a 6.17b-vel.Azzal semmi gondom sincs.1000Hz is megy.

pinnacle
(őstag)
Újraindításnál lefagyott az egér,megnyomtam az oldalán lévő gombot,erre magához tért. 

KBB
(kvázi-tag)
Lehet az H-s firmware-el nem csinálja ezt.... próba cseresznye.
Nekem a B-sel se megy az 1000 Hz....
Az usb-t nem kell patchelni igaz?
by KBB

Badb0y
(PH! addikt)
Én azt is Patcheltem 
Egyébként ezt a patchert honnan lehet letölteni 

KBB
(kvázi-tag)
by KBB

pinnacle
(őstag)
Én ne patcheltem,nem is kell a Razer megcsinálja,ami azért is jobb mert csak az egér USB portja lesz 1000Hz-es.Szerintem ha az összes USB port 1000Hz-es az gondot okozhat.

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
ha soha nem patcheltem az usb-t akkor lehet soha nem ment 1000hz-en??? 

KBB
(kvázi-tag)
Én nem patcheltem, de nekem 500 akármire állítom a razer configban 500 hz.
by KBB

pinnacle
(őstag)
Nekem a ''gyári'' Profile 5, 1000Hz,2000dpi.

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
és mivel nézitek meg, hogy mennyi??
mert tegnap végre kicserélték az egerem és tegnap felraktam a 6.17b-t de sajna tesztelni nem volt idöm! 

pinnacle
(őstag)
Mouse rate checker.
[link]

GAlli
(tag)
miután megpatcheled azután sem lesz jó , viszont patchelés után próbáld ki egérdriver nélkül , : 1000hz en fog menni ..............
ami a rántásokat illeti az nemfog megjavulni 
egyébként mien alaplapod van ?

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
miárt nem akarja az új drivert elfogadni??

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
felrakom a 6.17b-t és ugy érzékeli mindha a 6.13-as lenne fent!!! 

pinnacle
(őstag)
Szerintem valamit elrontasz a firmware frissítés közben.
Ha tudod próbáld meg egy másik gépen.

MarKoo
(VIP)
Jól olvastam, hogy a felhasználók többségénél kiküszöbölte az ''akadás'' problémákat az új fw és driver? 

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
de a 6.17g-t se találom!! 

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
valaki segitsen pls frisiteni!! 

KBB
(kvázi-tag)
Ahhr... én ezt nem értem, pedig irták a FW frissítésben, hogy már megy az 1000 Hz 
Ami a rántásokat illeti ma ellátogattam a pixelbe és lógtam a nyakukon egy majd fél órát a következő tapasztalatokkal tértem vissza:
- Low sensitivity beállításnál a Qpad már a közepes rántásoknál is ''darabosan'' követi le a mozgást, az egyszerű ASZTAL is jobban birja ezt.
- Icemate üveg padon se az igazi az egér, low sens-en meg-meg akad a mozgása
- Poénból ráraktam a G5-öt is az icemate-ra de meg se mukkant rajta 
- Razer Mantis Controll és Speed-en is TÖKÉLETES az egér. Hatalmas rántásokat is lekövet (pedig ugye a mantis állat nagy). Érdemi különbség az egér pozícionálásában nincs a két pad között, maximum annyi, hogy a Speed-nek a kellemesebb a felülete és egyenletesen sima. A controll meg ilyen ''hiányos'' szövet; olyan érzésem volt rajta, mintha már eleve kopva lenne a pad. Ez kicsit unszimpátiát ébresztett bennem a tartósságával kapcsolatban és mivel a pozicionálás mind a kettőnél kb. ugyan olyan preciz volt, ezért a Speed mellett döntöttem (mellesleg a Speed dobozán a Key Specificatons-nál a 2. pont ez: Speed surface for low sensitivity gamers.)
Brutálisan nagy pad, de valahogy mégis jó, hogy ekkora. Vasárnap - hétfőn majd otthon is tesztelem, egyenlőre ennyi volt a benyomásom róla a pixelnél töltött idő alatt. Amúgy náluk még 6.16-os FW volt.
by KBB

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
nekem a 6.13-as van fent valaki help pls hogy tudom felrakni a 6.16-ost??

pinnacle
(őstag)
Ha akad az egér akkor ki kell cseréltetni.Az egérrel biztos,hogy gondok vannak,azért cserélték ki szó nélkül nekem.
Nekem is akadt,kicseréltettem, 6.09 driver,6,17b firmwarem van 5.Profile(1000Hz 2000dpi) és BÁRMILYEN felületen gond nélkül megy az egér.Szerintem szokni kell az egeret mert én is Windows 3.Razer 3-as beállítással kezdtem,most Windows 6,Razer 5-nél tartok.
A firmware frissítés itt van leírva.
[link]
Innen lehet letölteni.
[link]
[Szerkesztve]

KBB
(kvázi-tag)
Qpad-on próbáltad már? Win sensi 5(default), razer 1, 2000 dpi, 1000 hz. Húzd relativ gyorsan az egyik sarkából a másikba az egeret. Még rántani se kell ahoz hogy lásd hogy nem szereti a padot.
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Ezjó! A razer store-ban máskép van irva a Key Specification-ja a mantisnak:
[link]
2. Speed for high sensitivity gamers
A dobozán meg ez áll:
2. Speed surface for low sensitivity gamers
Most akkor igazán ők sem tudják, hogy kinek szánják... leginkább a copperhead alá 
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Jah természetesen mindkettő a Mantis Speed-ről olvasható 
by KBB

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
thx sikerült megoldani! 
ja és nekem Qpad van és tökéletesen müködik vele!!

KBB
(kvázi-tag)
Akkor próbáld meg amit én irtam: win sensi 5 (középen), razer sensi 1(minimum), 1000 Hz és 2000 dps. Rántsd egyik feléből a másikba relative gyorsan, a sebességet változgathatod, nekem két különböző Copperhead-el is Qpad-on ugyan olyan darabosan követi le a mozdulatot.
by KBB

pinnacle
(őstag)
Továbbra is azt mondom,hogyha az egér akad akkor ki kell cserélteti!
Még a CD tokon,fehér papír,sőt az alkaromon is simán fut nekem. 
Én úgy tudom,hogy a Windows 6. a default beállítás,de lehet,hogy mindegy.

nahat
(tag)
USB-n nekem bárhány Hz-re rakom, darabos lesz az összes egér mozgása. Ha ps2-re dugom és 200Hz-re állítom, akkor teljesen kisimul. Nem tudom, hogy ez CP esetében is így van-e, de ha tudod akkor kipróbálhatod.
''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

KBB
(kvázi-tag)
Azt hogy melyik a win default saccoltam.
Az egér mellesleg minden felületen működik, még qpadon is el lehet vele böngészgetni meg mid és high sens-ben játszani. Ha figyeltél akkor azt írtam hogy ultra low sens-en és nagy rántásoknál.
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Uff, akkor ott valami az alaplap/driver beállításokkal lesz a gond. Minden egérrel így van? Én nem ilyen durva hibákról számoltam be 
by KBB

threebit
(újonc)
Akkor nekem miért működik ultra low sensel és rántásokkal is teljesen normálisan!?!?!?!?Legutolsó firmware frissítés megoldota ezt a rántás problémát és most 6.17b firmware van fent. Nem merem feltenni a legujabbat nehogy vissza jöjjön a hiba 

copperhead
(fanatikus tag)
Eladó 3 hete a Pixelben vásárolt Razer Copperhead + HYPERGLIDE FOR RAZER, 16K-ért.Eredeti csomagolás,számla,garancialevél van.
Az egér tökéletesen működik (1000Hz,rendszer felismeri) csak én egyszerűen nem tudom megszokni a ''fogását''.

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
nekem semmi gond nincs vele!!
de viszont most megint az csinálja, hogy bekapcsolásnál nem akarja érzékelni!! 

KBB
(kvázi-tag)
Csak örülni tudok, hogy nektek nincs gondotok vele. Nekem volt, Pixel-ben ugyan az, váltottam mantis-ra, most már én is happy vagyok 
by KBB

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
erre a bekapcsolási nem érzékelésre van valami jó megoldás??
Gigabyte k8n-es alaplapom van! 

KBB
(kvázi-tag)
Most te melyik Firmware-t is tetted fel?
Minden egyes indításnál van ez a probléma?
by KBB

copperhead
(fanatikus tag)
Meg kell nyomni az oldalán a gombot akkor magához tér.

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
most felraktam a 6.17.b-t és majdnem minden inditásnál csinálja és semmit nem csinál bármelyik gombot nyomom is!
csak ha kihuzom és vissza dugom!! 

copperhead
(fanatikus tag)
Nekem a 3-as gombhoz volt társítva az on-the-fly,én ezt nyomtam.
Ha állandó ez a problémád vidd visszacseréltetni.