És enyém lett a 400.-ik üzenet 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Fido01
(fanatikus tag)
amugy ti hogyan taakritjatok az egret hogyan helyes ennek tisztisa na meg az egerpadot mivel lehet
"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

Red spot
(kvázi-tag)
gombot varrtam:rettenetesen kényelmetlen.
DÖGÖLJETEK MEG!NEM NEM TI!HANEM ŐK!!

Helvir
(tag)
Már lehet nálunk kapni vmi emberi áron, és ha igen hol?

Helvir
(tag)
Már lehet nálunk kapni vmi emberi áron, és ha igen hol?

sysrq
(senior tag)
Pixel.hu
Ök a forgalmazok, a Magyarországi boltok többsége tölük veszi.
Most ép 14.900+fa az ára.
Elárulnád nekem miért nem tudtad te magad megkeresni ezeket az infokat?

Helvir
(tag)
Mert vannak itt nálam tájékozottabb és kedvesebb emberek. 

Molti
(lelkes újonc)
Hali!
Néztem a linket, nagyon zsír és tök szépen néz ki, de vajon a használhatósága is ennyire jó?
Mondtam már? A CH-hoz kaptam egy Steelpad-ot
A késés miatt egy kis ajándék 

Molti
(lelkes újonc)
Igazad van. Itt sok kedves, és segítőkész ember van. És ha szépen megkéred őket, akkor biztos segíteni fognak...talán ![;]](/dl/s/v1.gif)

Helvir
(tag)
Hááát, szépen kérem, mert jó lenne tudni minnél több helyet

GAlli
(tag)
az írták hogy 100% ig kompatibilis lézeres egerekkel

KBB
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Milyen egérpadot ajánlotok a rágcsáló alá?
by KBB

Molti
(lelkes újonc)
Én, mint ahogy már írtam Steelpadot (4D) használok CH-m alatt és szertintem tök csöcs
De nekem még nagyon tetszik Gali által belinket Steelpad is, nagyon szép 
Meg ahogy mondta, még használni is lehet ehhez az egérhez (is).

KBB
(kvázi-tag)
Az az új steelpad nekem is teccik, de még nem láttam ilyet magyar árlistában.
by KBB

Helvir
(tag)
Szerintetek nagyon gáz, ha Copperheadhoz csak mezei egérpadom van?

sysrq
(senior tag)
A Rufusz-ban: 16.650, mult héten nem volt nekik, mikor volt épp nem volt pénzem (pech).
A.GY. Software: 18.125 szokott lenni deha elfogyott volna, másnapra hoznak.
Pixel: már irtam, mindig van és kiprobálhatod néhány exkluziv egérpadon.
Ezek mult heti infok, vigyázz a világ mozgásban van! 
Az egérpad meg felhasználo függö, nekem spec. nem jött be az üveg, Meg hát a méret a lényeg (X-RAY aquapad3 van, tapintásra gumiszerü, nagy és olcso).
A razer meg nem is kényes annyira a pad anyagára mint a G5, legalábbis én még panaszt nem hallotam (egy olyan ember akinek adok a szavára azt mondta legyen fekete és nagy a többi mindegy).

Helvir
(tag)
A Rufusos ár bruttó? Nagyon köszi a helpet még1x!

-FreaK-
(őstag)
Megjelentek a végleges 64bites driverek diamondbackhez és copperheadhez egyaránt.
Link és letöltés:
[link]
A razer a napokban mutatja be legújabb fejlesztéseit a Tarantula billentyűzetet,a Piranha fejhallgatót/headset-et,a Viperhez hasonló Pro megoldásokat professzionális felhasználásra valamint a Boomslang egér limitált szériáját(még egy rókabőr..).
Forrás:
[link]
A Tarantuláról már van kép is ami a Singapore-i bemutatón készült.
[link]
[Szerkesztve]

GAlli
(tag)
egyebkent 6.17f ota mar egesz jol hasznalhato lett az egerem, qck n

Molti
(lelkes újonc)
Csak 1 kérdés: Az a ''Windows XP 64 bit users'' mit takar??? 

Fido01
(fanatikus tag)
hy havernak egy X-Ray Thunder 8 van e smeg van elegdeve vele es szerintem szep is blue ekrettel van a copperheadhez

pinnacle
(őstag)
Valaki lenne olyan kedves,hogy leírná a firmware frissítés menetét.Valamit értek angolul,de nem szeretnék benézni valamit.Köszi!

Fido01
(fanatikus tag)
hello melyiket a legelsot vagy mikor masodjara teszed fel ??? (ugyanis en elsonek mikor raktam az pofonegyszeru volt csak jottt magatol az egesz )

KBB
(kvázi-tag)
Ebben a cikkben leírják (lefordítják) hogy hogyan kell:
http://www.counter-strike.hu/index.php?k=article&i=695
Nem nagy para amúgy.
by KBB

pinnacle
(őstag)
Köszi!Először frissítenék.

KBB
(kvázi-tag)
Én tegnap vettem a Copperhead-emet és én is először frissítettem, mondjuk a hivatalos Razer oldalon leírtak szerint és nem volt gond a folyamattal.
Annyi apróság, hogy amikor az OK gombra kell kattintani ''firmware'' módban az gondokat okozhat(olyankor nem funkcionál az egér)... valamiért nekem nem volt rajta a focus és igy nem tudtam kattintani rá. Utána bekötöttem egy PS2-es egeret és azzal kattintottam, utána tökéletesen megcsinálta 
by KBB

pinnacle
(őstag)
Köszi! Ha véletlenül elrontok valamit a firmware frissítésben az hazavágja az egeret és a garancia is elvész (leginkább ettől félek), mint például a DVD írók esetében?
A TAB gombbal is lehet a menüpontok között választani,ha jól emlékszem.
[Szerkesztve]

KBB
(kvázi-tag)
Képes valaki normális módon elérni az egéren a jobb oldali két gombot?
Egyszerűen nem áll rá semelyik ujjam. Mert bal oldalon még oké, hogy a hüvejk újammal kényelmesen tudom nyomni, de a jobb oldalit hogyan? Kis vagy gyűrűs ujjal?
Valahogy nem tudom kényelmesen kapcsolgatni...
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Szerintem nem lehet elrontani, hacsak mondjuk pl elmegy az áram miközben a frissítést csinálja... de szerintem olyankor ha újra frissíted akkor jó lesz.... valszeg 
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Kész... ez az egér 5+2 gombos. Ahol a +2 gomb azért van, hogy jobb és bal kezeseknek is kényelmes legyen az az 5 gomb ami adott. Game közben el lehet felejteni azt a +2-őt... szeritnem, de ha valaki valami okosabbat tud ossza meg velem 
by KBB

Fido01
(fanatikus tag)
hat nemtudom elegge lehetetlen helyen van de ugye ez olyan nagy kezueknek valo es pl nekem nemis olyan kenyelmetlen a kis ujjammal illetve ami melett van azzal lerni oket csak meg kell szokni es megyis az rendesen nemis annyira erzekenyek hogy lepten nyomon kattingass vele tehat gyakorld sokat es egyszercsak oly merekben eldeformalodik a kezed hogy jois lesz 

KBB
(kvázi-tag)
Lol, igen, pont azt szeretném, hogy akezem deformálódjon az egérhez 
Amúgy valakinek sikerült belőni az 1000 Hz-et? Most 1000-re van feltolva legfrisebb driverrel és legfrissebb firmware-el(6.09, 6.17g) és mouserate checker csak 500-at ir rá max.
by KBB
dvd irok esetében tuti nemvész el a garancia...
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
tégy meg annyit, hogy visszaolvasol picit mielött kérdezel
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Badb0y
(PH! addikt)
Melyik firmware-rel megy 1000mhz-n mert 6.17d-vel és 6.09 driverrel nem 
Linket kérekszépen 
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

Badb0y
(PH! addikt)
6.17F-et is feltettem, bár a driveren belül csak 6.17-et mutat és az 1.1 mouse rate még mindig csak ~500. Mit csináltam rosszul. Azt mondták first edition.
Be van dugva egy másikegér is de nem hinném, hogy lenne jelentősége.
ICEMAT egérpad van hozzá.
[Szerkesztve]

KBB
(kvázi-tag)
Nekem is ez a problémám, de le lettem ugatva, hogy olvassam vissza fórumot. Visszaolvastam és nem kaptam konkrét választ a kérdésemre.
First Editon rá is van irva az egérre, az első 10 000 db egyike, ami készült, nincs jelentősége. Nekem 6.17g firmware van fenn és ugyan ez a probléma. Amúgy ezt a razerblueprints.net -ről le tudod szedni.
by KBB

Badb0y
(PH! addikt)
Visszaolvastam de én se lettem okosabb ...

Badb0y
(PH! addikt)
na megy az 1000hz. az volt a baj hogy nem alaplapi usb csatiba volt bedugva az egésr, hanem kártyaolvasósba és ház tetején levőbe.
2000DPI-s letapogatást lehet valahol ellenőrizni?
[Szerkesztve]

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
Hi all!!
Olyan kérdésem lenne, hogy mostanság olyan problémám van az egeremmel, hogy fogja magát és lefagy majd kicsi idő mulva újra indul már probáltam az összes usb portban de mindenhol ezt csinálja win hiba vagy egér szerintetek??
A legújabb driver van fent!! 

KBB
(kvázi-tag)
Ezt nekem akkor csinálta amikor valami ''vad'' makrót állítottam be egyik gombra és meg is nyomtam
by KBB

KBB
(kvázi-tag)
Nekem alaplapiba van dugva és ha átdugom máshova akkor a driver fel se ismeri 
by KBB

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
semmi nics konfigolva a gonbokra tehát nem értem miért csinálja ezért vissza lehet vinni?? 
mert nagyon idegesit!!

GAlli
(tag)
lehet kapni razer mantis t pixelben , ha vesz valaki várom a tapasztalatokat

Badb0y
(PH! addikt)
Ujabb hiba. Találkozott már vki ilyennel? Ha nem próbáljátok ki.
Jobbra balra mozgatásnál(nem megszokott sebességgel, hanem irreálisan gyorsan) nem reagál rá az egér. Miért
1000 HZ mouserate szerint 

KBB
(kvázi-tag)
Ezt régi otpikai egerek szokták csinálni, nem képesek nagyobb elmozdulást érzékelni rövid időn belül. Ennek az egérnek nem szabadna ilyet csinálnia. Nekem nem is csinálja.
by KBB