Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#351) threebit válasza GAlli (#349) üzenetére

threebit
(újonc)

Ugyan az az egérpadom van mint neked nem tudom miért nem jó! Fix nélkül próbáltad már? 6.08 as driver?

[Szerkesztve]

(#352) nahat válasza GAlli (#349) üzenetére

nahat
(tag)

Szia
Nekem ugyan nem CH-m van, de ahhogy olvastam a lézeres egerekhez fűződő topicokat nekem úgy tűnik, hogy a barázdásabb, durvább, recésebb:) (nem tudom hogy mondjam még:) ) felületeket nem szeretik annyira. Sokkal stabilabbak az újszerű lézeres egerek a sima felületeken. Ha van lehetőséged nézd meg mit szól mondjuk a thunder, vagy a steelpad 4D, vagy akár a func 1030-as pad simábbik oldalán. Nekem olyan érzésem van, hogy azokon rendesen fog működni. (üvegpad lehet hogy teljesen rosz neki, valahogy így rémlik)

[Szerkesztve]

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#353) GAlli válasza threebit (#351) üzenetére

GAlli
(tag)

sajna fix nélkül sem jó,

más: szóval eddig nekem az jött le hogy , valóban nem szereti a lézer a barázdás felületeket ,
ami pedig különösen rossz neki hogyha fekete az egérpad, állitolag nagyon sok fényt elnyel , és nem ver eleget vissza, tehát az ideális egérpad szerintem kb 1 matt szürke steelpad 4s
persze ilyen nincs :)

[Szerkesztve]

(#354) MrStokes válasza GAlli (#353) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Hm, pedig az Exactmate is fekete... Es tokeletes vele :DD

(#355) risingtide

risingtide
(lelkes újonc)

Elmennek ezek a jó büdös francba :O Augusztus óta csorog a nyálam ezért az egérért, Anarchy Red kivitelben. Az még rendben is lett volna hogy 3-4 hetet késik a kékhez képest, de most megint rádobtak még egy hónapot. Elfogytak a piros LED-ek vagy betörtek hozzájuk is mint a Valve-hez és lenyúlták a tervrajzokat? Jó lesz ha mozognak mert még a végén benézek hozzájuk és akkor én csinálok egy kis anarchy-t :(((

Waldorf MicroQ & XTK, Clavia Nord Rack 3 & Micromodular, Yamaha CS1x, Steinberg Midex 8, De Armond Ashbory, Mackie Onyx 1620i

(#356) threebit válasza MrStokes (#354) üzenetére

threebit
(újonc)

Hát igen 3 fajta fekete egérpaddal próbáltam és mindegyikkel simán ment! Lehet hogy egyesek hibás egeret kaptak :D

(#357) GAlli válasza threebit (#356) üzenetére

GAlli
(tag)

ez nem vicces:( majd 20k t kiadsz erte es szar....

(#358) GAlli

GAlli
(tag)

teszt CS.hu rol : [link]
ennyit errol .... :( :O :(((

[Szerkesztve]

(#359) threebit válasza GAlli (#358) üzenetére

threebit
(újonc)

Kicsit elavult driverrel készítették a tesztet! 6.07 driver 6.16b firmware
Azóta már kijött egy 6.08 as driver és egy hivatalos 6.16 is és 6.17e firmwarenel jár az egér firmware! Szóval semmi baja az egérnek, az egy dolog hoyg neked nem működik!

(#360) GAlli válasza threebit (#359) üzenetére

GAlli
(tag)

ha utána nézel , rájössz 6.16H ota a felület érzékelésben nem volt fejlesztés,

[Szerkesztve]

(#361) threebit válasza GAlli (#360) üzenetére

threebit
(újonc)

Igen és a 6.16h firmware egy ujabb firmware mint a tesztben szereplő 6.16b!

(#362) -FreaK- válasza GAlli (#360) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Tévedsz,azt folyamatosan fejlesztik.

6.17a differences from 6.16h.
1. Profile button ''repeat'' bug fixed.
2. DPI up/down bug fixed.

6.17b differences from 6.16h.
1. Profile button ''repeat'' bug fixed.
2. DPI up/down bug fixed.
3. Adjusted surface detection on sensor (should improve performance on more surfaces)

Attached is the 6.17c firmware which resolves cold boot issues.

6.17d. It has improved button response time for better performance in RTS games

Attached is the 6.17e beta firmware.
This version improves cold boot issues. Surface tracking performance remains similar.

6.16-os bétáknál nem irtak hogy miket javitottak de abbol is kijött vagy 3-4 féle.

A razernél legalább dolgoznak rajta keményen nem úgy mint a logitechnél, a G5-öt egyszerűen ne mtudod használni bizonyos felületeken.A probléma azonban az agilent féle lézer senzorban van mert nem elég kiforrott még,ezen próbálnak a razernél javítani.

[Szerkesztve]

(#363) GAlli válasza -FreaK- (#362) üzenetére

GAlli
(tag)

''surface tracking performance remains similar.''
tehát nem tévedek , volt sok bugfix , de a felulet erzekelesen nem fejlesztettek.

(#364) threebit válasza GAlli (#363) üzenetére

threebit
(újonc)

Nem vitatkozok veled mert nagyon okos gyerek vagy
Ez az összes a 6.16h utanni valtozasok. 6.16h előtt volt egy csomo firmware!
6.16b meg régebbi és ez szerepel a tesztben!

6.16b<.....<6.16h<6.17e

6.16b és a 6.16h között lehetett felületi érzékelés fejlesztés csak arrol sajna nincs infom!

[Szerkesztve]

(#365) threebit válasza GAlli (#363) üzenetére

threebit
(újonc)

6.17b nél : Adjusted surface detection on sensor (should improve performance on more surfaces)
Ez nem felületi érzékelés már bocsáss meg?!?!!

A tesztben nem 6.17b van hanem 6.16b!!!!

[Szerkesztve]

(#366) GAlli válasza threebit (#365) üzenetére

GAlli
(tag)

okes :R :R :R

(#367) sysrq

sysrq
(senior tag)

Sziasztok.
Segitene valaki a fw. frissitésben?
Odáig jutok hogy az egeret kihuz, gomb benyom, win felismeri, de nem találom a jw32 bizbazt. w6.13 rol (zsir uj) szeretném a 6.17d-re frissiteni.
Mit rontok el?

(#368) sysrq

sysrq
(senior tag)

Közben megoldottam....

(#369) Helvir

Helvir
(tag)

Bevallom lusta voltam mind a 368 hozzászólást végigolvasni, ezért megkérdezem:
1. Már nincsenek driveres problémák vele (mindig ég a led, nem ismeri fel a gép stb.?
2. Az alján az optika kék színű-e? (ez fontos számomra)
3. Szerintetek kényelem és kialakítás szempontjából jobb-e az mx518-asnál
4. az mx518-as és a közte feszülő 8 ezres árkülönbség megéri-e?
Előre is köszi!

(#370) threebit válasza Helvir (#369) üzenetére

threebit
(újonc)

Nekem jelenleg semmilyen problémám nincs vele!
Az alján nem kékszínű az optika mivel lézeres egér ezért nincs rajta optika :D Szóval az egér alja egyáltalán nem világit :D
Nekem ezek a nyomott logitech-ek nem jönnek be, ha balkezes vagy akkor meg nagyon rossz az mx518 :D Azért vettem ilyet mert hasonlit az mx300ra és könnyen megszoktam a fogását!! Nemtom hogy kényelmes e :D
Sztem megérte, jó kis egér!!!

(#371) MrStokes válasza threebit (#370) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Nem latszik semmilyen szinu feny, de azert ne nezzetek tul sokaig a lezer optikajaba, mert nem tesz jot a szemnek. Ellenben a ragcsalo hatan pulzalo fenyt tessek megcsodalni! :))

(#372) Fido01

Fido01
(fanatikus tag)

havernak is ilyen van es semmi de tenyleg semmi gond nincs vele minden faszan muxik

"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

(#373) gyvi válasza Fido01 (#372) üzenetére

gyvi
(lelkes újonc)

Jaja, tényleg zsír, bár van egy kis negatív gyorsulás. Low senssel játszom, jelzem SOHA nem vettem játék közben észre, egyedül mikor tesztszerűen rángatom, akkor lehet érezni egy finom kis lassulást. Ez kb. egy 30-40 centis villámgyors (amit a kezed bír :) ) rántásnál vehető észre de jelzem még így is 3-ból 1x jelentkezik. Ha nem 60x60-as egérpadon 0.1-es senssel tolod (CS), akkor észre sem fogod venni.

(#374) Helvir

Helvir
(tag)

Akkor alázza az mx518-at és a g5 öt is?
Most mennyibe kerül a legolcsóbb helyen, mert eléggé elvesztettem az eszemet a kék ledek láttán!!!

(#375) NBT válasza Helvir (#374) üzenetére

NBT
(lelkes újonc)

Azt nem mondanám, hogy alázza a G5-öt de az MX518-at igen... Ja és lenne nekem is egy kérdésem, jobban elfér a hüvelyk ujjatok a Copperhead oldalán mint a Diamondback-én? Nekem annyi bajom volt a DB-mel, hogy alig birtam úgy megfogni az egér oldalát, hogy stabil legyen a fogás... Valszeg a közeljövőben én is megpályázom a Copperhead-et, fura lesz MX518 után, de a Razer-eken legalább nem izzad a kezem... (kopp, kopp, kopp) :DDD

Progressive Trance 4eva!

(#376) threebit válasza NBT (#375) üzenetére

threebit
(újonc)

DB nél az volt a bajom hogy ahol a gombok voltak nekem ott esett kézre a fogás, szoval mindig nyomkodtam az oldalso gombokat! A CH nal ezek a gombok lejjebb kerültek és így kényelmesen meg tudom fogni, nem kell figyelni arra hogy véletlenül ne nyomjam meg az oldalsó két gombot!

(#377) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

nemtudom, elbizonytalanodtam, lehet maradok a DB-nél...

nincs túl sok gond ezzel a copperheaddel? miaz h lézer szenzor (ami elvileg abban lenne jobb egyrészt h simább felületeken is tud működni , pl üveg...) nem, ez nemmukodik, válogat.
hat bazze.

érdemes egyaltalan venni?

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#378) GAlli válasza aDM|RaL^ (#377) üzenetére

GAlli
(tag)

egyéni vélemény : nem.
légyszives 3bit most ne kezdj el oltani hogy csak a tied szar , irtam hogy egyeni velemeny.

(#379) threebit válasza aDM|RaL^ (#377) üzenetére

threebit
(újonc)

Logitech g5 nem működik üvegen! Razer CH működik!!! Szerintem is maradj DB nél, nemsokára neked is eltörik a kábel és akkor valamilyet venned kell :D

[Szerkesztve]

(#380) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

A legújabb fw(6.17f):
[link]
Valaki írta hogy neki minden tökéletesen működik a legújabb 6.09es driverrel és ezzel a firmware-el,de ilyen drivert még nem találtam,lehet h csak elírta..

(#381) pinnacle

pinnacle
(őstag)

A Copperhead és a Logitech G5-t (15K az ára) között vacilálok.Valaki próbálta már mind kettőt?Nem tudom melyik a jobb.

(#382) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Sziasztok! Ma jött meg végre a sokat várt ch-m, de volnának vele problémáim. :O
Először is az a bajom, hogy ha hirtelen megrántom, olyan mintha egy 500 Ft-os egeret rángatnék.. szal szar... lehet hogy csak szarul frissítettem a szoftvereket rajta. Most mi a legújabb... ja.... és a firmware-t hogy tegyem fel, tehát kell nyomni rajta valami resetet vagy akármit???

Légyszi segítsetek, nagyon fontos volna

(#383) Molti

Molti
(lelkes újonc)

De télleg :O

(#384) sysrq válasza Molti (#383) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Melyik driver-t raktad fel?
Az ora melleti ikonra kattintva tudod megnézni a driver és a firmware verzioját.

(#385) Molti válasza sysrq (#384) üzenetére

Molti
(lelkes újonc)

a driver verziója 6.09 a firmware verziója pedig 6.13

Csak azt nem tom hogyan tegyem fel a frissítéseket, mert mindenféle szarságot kell vele csinálni... lehúzni az egeret, benyomni a seggén a cuccot visszadugni az egeret meg minden, csak aztán nem akarja frissíteni a frimware-t.... :(

(#386) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Mármint valami hibát ír ki amivel nem tok sok mindent kezdeni :(((

(#387) sysrq válasza Molti (#385) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Khöm.
A 6.09-est nem ismerem. A hivatalos oldalon a 6.08 az utolso, nekem az is jo, javaslom tedd fel azt. De nem eröszak te döntesz.
A fw frissitésel medig jutsz el?
save/load
update fw
megadod a fw helyét
egér kihuz
gomb nyomvatart
egér bedug
egért win felismer
usb bizbasz telepit
fw frissül
müködik
örül

(#388) Molti válasza sysrq (#387) üzenetére

Molti
(lelkes újonc)

Most sikerült végig megcsinálni, de még mindig vannak probléáim :(((

Mostmár pölö a firmware-nél már N/A van :F :F :F

(#389) sysrq válasza Molti (#388) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Melyik fw-t ''raktad'' bele?
n/a elméletileg nem lehet, ha a drivert leszeded-majd-ujratelepited ki kellene irnia a verzioszámát.

(#390) Molti válasza sysrq (#389) üzenetére

Molti
(lelkes újonc)

hát kérlek a legfrisebbet szedtem le a razer oldaláról... a verziószáma a következő: 6.17b

még kicsit szenvedek vele, aztán szertinem alszok az ügyre egyet...amúgy neked milyen verziószámú cuccaid vannak?

(#391) sysrq válasza Molti (#390) üzenetére

sysrq
(senior tag)

driver 6.08
fw 6.17e

(#392) Molti válasza sysrq (#391) üzenetére

Molti
(lelkes újonc)

Megtennéd, hogy elküldöd nekem mailban ezeket?

Itt a címem : juhasz88@freemail.hu

Vagy msn-en is megdumálhatjuk ha van kedved hozzá :U A címem ugyanaz mint az e-mailem.

Köszi a segítséget. Jó éjszakát :)

(#393) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Amúgy a razerzone-ról szedted őket, vagy máshonnan? Mert egy linket is elfogadnék szívesen :U

(#394) sysrq válasza Molti (#393) üzenetére

sysrq
(senior tag)

[link] -FreaK- linkelte régebben.

[Szerkesztve]

(#395) threebit válasza Molti (#388) üzenetére

threebit
(újonc)

Ha azt irja a firmware nél hogy N/A akkor nem jól frissitetted vagy a drivert kell ujratenned! Nekem is csinálja néha, de másodszorra jó lesz :D 6.13-as firmwarrel valóban elég szarul működik :D

(#396) Takhanto

Takhanto
(senior tag)

Hy all,nekem razer Db. Plazma egerem van.Azon lehet frissíteni fw-t ??

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#397) aDM|RaL^ válasza threebit (#379) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

ez oltás.

kábeltörés nekem csak akkor következett be, amikor még nagy CRT-m volt, és a talphoz nyomtam néha az egerentyűt (régi MS 1.0, explorer... nem egy elterjedt egér... mondhatni első igazi optikai) ezmeg X hónapja van nálam, és nagyon nem akar eltörni, egy func1030on legelget:D francba a CH gyermekbetegségeivel...:(

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#398) blade44 válasza sysrq (#394) üzenetére

blade44
(lelkes újonc)

na végre! ezzel már tényleg megy 1000Hz-en ;)

(#399) sysrq válasza Takhanto (#396) üzenetére

sysrq
(senior tag)

A Daimondblack-on nem lehet fw frissiteni, ezt a copperhead-nél vezették be, mármint a win alol történö frissitést. (Gyakorlatilag megoldhato, de olcsobb ha veszel egy ujjabb egeret, ha csak nem vagy vérprofi a szoftver-hardver terén)

(#400) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Hali!

Bocsi hogy csak most írok, csak péntek este haverokkal úgy berugtunk, hogy asse tudtuk hol vagyunk :U
Amúgy sikerült frissítenem az egér dolgait, köszi a segítséget. De télleg, egyedül nem ment volna... Az egér nagyon faszán megy 1000Hz-en... Tök csöcs :D Köszi :R :R :R

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.