Milyen egérpadod van?
Progressive Trance 4eva!

Milyen egérpadod van?
Progressive Trance 4eva!

A türelem tornaterem

WOW ezt nézzétek meg, ez egy future mouse (copyright by mordeaux
) !!!!!!
A türelem tornaterem

Ú de megvenném az egered ha lenne most cashem
Amúgy ajánlanám hogy ne G5-re válts mert annak több egérpadon problémája van,többek között az ilyen savval maratott padokon is mint a tiéd
ismét egy vélemény az új 6.16H fw-ről:
I like this firmware:
- 6.16G 500 Hz and lags in high dpi
- 6.16H 1000Hz no more lags in high dpi
I was disapointed, but now i will enjoy a lot.

6.16H nem birja a gyors mozgásokat, nagy mozgásnál össze vissza ugrál, mintha 500ftos optikai lenne :/
A türelem tornaterem

hello
nekem meg mindig nem erkezett meg a cucc sajna , de latom elegge sok a gond vele
"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

amugy szerintem jó egér, lehet mégse adom el
csak akkor uj pad kell 
A türelem tornaterem

ajanlom a metroba kaphato 200 Ft-os egerpadot annal megbizhatobb nincs
ha azon nemmegy akkor az eger a szar

A Pixeltől érdemes lenne rendelni ilyen egeret? Csak azért érdeklődöm, mert még nem rendeltem tőlük, nem tudom mit várjak... Pls help!

nah sracok , ma vettem CH t , raktam ra legujabb drivert/616H firmwaret , most steelpad QCK+ om , van es ha megrantom rajta képtelen követni , (mint az első optikai egerek)
valaki adjon tippet , varjak a kovetkezo firmware re , vagy vegyek uj padot , ha vegyek akkor miet , melyik az amin ha rendesen megrantom nem hibázik ,, (az asztalon pl nem hibázik , meg papir lapon sem) de megis csak dukál alá valamien pad...

szerintem semmin nemkellene hibáznia.
bazze, lehet maradok a DB-mnél.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

firmware 6.17b (beta) , sajna ez sem segitett

nah, szoval , ugy nez ki megoldódott a probléma ugyanis: megnéztem a sok szenvedés után a polling rate et , stabil 500Hz volt (az eger 1000 re volt állitva) ekkora esett le a tantusz , a regebbi egeremhez csinaltam 500hz es usb hack et , jolvan persze eredeti usbport.sys em nemvolt , de azert kitoroltem hatha visszairja a windoz ,,, persze nem irta vissza, no nembaj , csinaltam 1 windoz ujrarakast , es lass csodát stimmel a polling rate , az egér nem laggol , rántani is tudom . jah firmware 6.17b vel

nem , még mindig szar ........................

Próbáld ki hogy leveszed 2000dpi ról 800ra! Nekem is 2000dpi nél ha rantottam nem reagalt rá egyből! De 800dpi n megy simán!

megpróbálom , de addig is felteszem a nagy kérdést , :
meik az a pad ameiken tökéletesen megy , és legalább 30cm , de inkább 40 széles .....

kipróbáltam , nem segít
ms1.1 is jobban birja a rántást 4X........

qck+ steel el nekem semmi baja

hello
vegre megerkezett a cucc havernak ugyhogy gyors be is uzemeltem . Az AGY sotweretol vettem es megvagyok veluk elegedve teljes mertekben arban is e sszallitasban is nagyon korrektek . Egy X-Ray thunder 8 alatt fut az egerke 1000hz-n hat egy mezei eger utan elegge nehez volt vele iranyitani , de nekem telejsen kezrealtak a gombok es kenyeleme sis volt nagyon 6.16 os firmware es 6.08 as driver semmi lagg semmi . Ajanlom mindenkinek ak iakar egy tutti e smeno , de szolid egeret

Hali!
Fido, tudnál nekem egy linket adni, hogy honnan rendelted?
Előre is köszi... 

[link] tess innen rendeltem a padot es az egeret is

eger driver ben : 2000 dpi 500hz
firmware 6.17a
usb file patchelve az usb patcherrel 500hz ra
egérpadom : QcK+ Steel
Tökéletesen működik!!!!!
[Szerkesztve]

akkor az én egerem a szar , vagy te jáccol nagy sens el , 6.16G töl 6.17b ig minden firmwaret kiprobáltam , minden DPI , és minden rate beállítással , ha meg kell fordulni (40cm es rántás) akkor egyhelyben marad , vagy fölnéz mint 1 szaregér ,, és ez nagyon undorító 18.500 ért ....
azt hiszem visszaszokom a cigire , és befestetem az ősz hajszálaimat ...
[Szerkesztve]

Hol állitod a senset?
Két lehetőség van rá a sensitivity optionsnál és a master sensitivitynél(Windows pointer speed)!
Asszem ha a masternel vettem lejebb akkor nekem is szar volt ha bizonyos szint alá huztam de ha a sensitivity optionsban akkor lettt jó!!

megpróbáltam , sajna nem segít , amugy a tied first edition ? azapoén hogy asztalon , vagy bármilyen sima feluleten tökéletes , nem hibáz stb ....

Nekem is First Edition!
Teljesen új volt a qck amikor vettem az egeret!!
Nem lehet hogy neked már kikoptatta a régi egér és azért nem megy? 

hát az én QcK m se régi , és eléggé egyben van még.

Kész , Vége , Kiakadtam .............
tehát , ha nemfut a razer driver akkor ugy 1000hz korul megy az egér (average) , de ha fut a driver akkor 500hz ,, DE!! akkor is 500Hz ha 125Hz re , vagy 1000Hz re áálítom az egeret .......... egyébként ezzel a géppel a DB tökéletesen ment 1000Hz en , minden felületen ........
ha most megölhetnék valahkit akkor azt a hosszúhajú majmot , aki a razer oldalán állandóan löki hogy ''WE ARE FOR GAMERS'' ,,, . .. ütném szét a fejét (3 napon belül visszaveszik? vagy legalább levásárolhatom az árát?)

Valamit te nagyon nem jól csinalsz! Amugy az usb filet is át kell allitani mert attol ha te allitgatod a driverben még nem fog valtozni! Max annyin megy amennyin az usb fileban megadtal! Szoval ha te 500re allitottad az usb patcherrel attol meg nem fog 1000en menni ha te a driverben megadod! viszont ha 500ra allitottad usb patcherrel és a driverben megadod a 125HZ t akkor simán megy gondnélkül. Azert megy 1000en driver nélkül mert annyira van allitva az usb portod. Ha 125re allitod akkor driver nélkül 125 el fog menni!
Nem felejtesz rányomni az apply gombra néha? 

plz ennyire ne nézz lámának , amugy korábban írtam hogy újraraktam a windozt , tehát natur 125 hz es USBport.sys van a gépen .
szerk , most fölrakok akkor 1 , 1000Hz es usbport.sys t ha akkor sem lesz drámai vátozás megyek a boltba .
[Szerkesztve]

visszavittem ,, bevették tesztelni.........

hat ugylatom en eszmeeltlen szerencses vagyok amugymeg havernak (mert neki lett veve) 1000hz re van allitva de csak driverben szoval akkor hackelni kene az USB portot ???amuigy az elozo egerhez kepest tenyleg nagyon erzekeny

Kösz a linket Fido. Az egeret megrendeltem, ha minden igaz a hét közepe fele itt is lesz... Remélem használható is lesz 

Új firmware 6.17d:
- cold boot issues
- button reponse time
- enables 125, 500 and 1000 Hz modes
[link]

hello
lenne egy hatalmas gondom
tehat mar vagy 4-5 napja faszaul megy az eger havernak 6.16 os firmwarerel es 6.08as driverrel , de most nemreg egszercsak beszart az eger ha kinyomja a gepet ugyanugy világit az eger + nem hajlando megmozdulni mi lehet a gond avyg mit csinaljon vele mert elegge elhuzta magat hogy ennyit er a 18.000Ft os eger (es sztem igaza is van)
a 6.17D vel ez mar jo ???

jah es igen mivan akkor ha pl nemsokara lesz uj gepe havernak akkor a drivert + a firmwaret ugyanugy kell rarakni mint erre vagy ott ma rmasabb a firmware felrakas mert lattam a razerzoneon hogy ha masodjara rakod mar mashogyan kell , de gondolom friss rendszerre ugykell mintha uj lenne

a driver a gépben van , a firmware t az egérben , tehát , csak a drivert kell újrarakni ,
egyébkent annyiban külömbözik amikor másodszorra raksz rá firmwaret , hogy nem jön elő az az usb eszkoz telepítés (miután gomnyomvatartva dugod be) hanem rögtön kezdődik a firmware frissítés.(persze ha új gép lesz akkor előszőr elő fog jonni)

koszi szepen valhogy enis igy gondoltam

Érdemes nekem egyáltalán CH-t vennem mostanság vagy vegyek inkább jó öreg DB-et és akkor nem jönnek elő ezek a mizériák?Nem tom,tanácstalan vagyok 

DB hibátlan, egyszeruen tudja azt amit reklámszöveg ír , anno az enyém ment 1000hz en tökéletesen , minden egérpadon működik . ezzel szemben olvasd el a korábbi hozzászólásaimat.

A DB-vel is voltak gondok anno rendesen (pixel kihagyás, stb.). A piaci premier után fél évvel lett belőle az ami most van (driver optimalizálás).
CH egyenlőre még nem kiforrott, viszont a gombkialakítása jobb (nekem), azonkívül tökéletesen fut Exactmaton. Érdemes elmenni pixelbe, ott kipróbálni, valószínű van olyan padjuk, mint ami neked otthon van, és azon is megnézni mit tud. Mellette szól még az is, hogy itt nemcsak a drivert, hanem a firmwaret is lehet frissíteni, valószínű később minden tekintetbne jobb egér lesz belőle mint a DB.
Szvsz 2-3 hónap és már ennél is látni az eredményeket.
(Nálam tökéletesen műxik, lag nélkül, viszonylag stabil 1000hz-en).
Galli. Nekem is van olyan padom mint neked. Őszintén szólva nem a legtutibb, Razer Exactmat-al összehasonlítva ég és föld... Néztem mind2-n különféle egereket és meg kell mondjam sokkal jobban komálták a Razert. Icemat-el is összahasonlítva, a sarki üvegesnél készítetett üvegpad bizony jócskán alul marad, hibázik rajta az egér (nem akad ki nagy rántásra, de kihagy pixeleket. MS 1.1A, DB, CH)

nekem thunder 8 van altta es eleg faszan megy vele (bar hangsulyozom viszonyitasi alpom nincs , de lagzani nem lagzik szal ninc svele gond)

Köszi!Alaposan átböngésztem a CH és a DB topicot és a te hozzászólásaidat.Maradok a DB vásárlása mellett.

Sztem rosszul döntesz! Azért mert egy embernek nem megy az egér az egy dolog! Nekem tökéletesen működik 3 fajta egérpaddal is próbáltam semmi gondom nem volt vele! Elején votl kis probléma de megoldotta az első firmware frissítés! Reméljük CH nek nem fog eltörni a kábel mint a többi razer esetében!!

nekemis faszaul muxik valamelyik nap volt vele gond de egy usb ki es bedugas megoldotta (valszeg valmi virus vagy rendszerhiba volt)

Igazából nem egy ember véleménye alapján döntök,csak a fórum visszaolvasása közben nem volt mindenki annyira pozitív mint ahogy az egy ilyen egér esetében elvárható lett volna.Kábel eltörés!!!Egyre jobb.

Elmész pixelbe és kipróbálod,akár a saját padodat is viheted hogy azon próbáld ki,ha semmi probléma nyugodtan megveheted.A kábeltörésről meg annyit hogy bárminek megtörhet a kábele,ez azonban leginkább a useren múlik.Én is a Ch-t javasolnám amúgy db helyett.

igazabol sajnos nem allok ugy anyagilag hogy vegyek meg 1 10000 ft os egerpadot ehez a nem tul olcso egerhez , masik dolog hogy nekem szuksegem van a meretre , CS zek , es elegge lowsens el jaccok , persze gyorsitas teljesen kiveve regfix el . Egyébként ugy alakulnak a dolgok , hogy valoszinuleg nem veszik vissza garba , ugyhogy kenytelen leszek valamit alakitani , tehat föl van dobva a labda : kinek mien padja van es hogy megy rajta a copperhead?