Odatehetted volna hogy számodra értelmes gombokat,akkor viszont értelmetlen lett volna a mondat mivel a razer nem neked gyárt egeret hanem mindenkinek(design most más tészta).Mondom mindezt azért mert nekem nagyon teccenek a razer gombjai,igaz lehetne nagyobb de a kialakítása sztem nagyon jó.Ha tényleg olyan sokat cs-zel nem értem miért nem teccik mert pl oldal irányú ''rántás''-nál se mozdul el az újad a kialakítás miatt,mindíg a lehető leggyorsabban tudsz vele kattintani.Nem tudom miért jó ha a burkolat és a gombok egy anyagból vannak.. azon kívül hogy jól néz ki(ami ugye megint szubjektív).Mielőtt rákérdeznél használtam mx510et
Azzal viszont teljesen egyetértek hogy csinálhatna csak jobbkezes egereket,mert az emberek többségének(nem mindenkinek) az mx-ek formája kénylemesebb és játékban is használhatóbb.Ezt írták is a razer fejlesztőinek korábban a formát kritizálva amire az volt kb a válaszuk, hogy az mx-eket otthoni,irodai,álltalános használatra tervezték a razert meg kifejezeten játékra... ezen jót röhögtem.. attól még az kényelmesebb és játékra is jobb használni...(ismétlem a többségnek).
A razer(magma,chameleon) otpikája meg nem jobb mint az mx518é,inkább fordítva,azt fejlesztették egy kicsit hogy kiküszöböljék a pixel átugrást.
Mindíg ''elfelejtitek'' odaírni h ''szerintem'' 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés