Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#29) -FreaK- válasza GAlli (#18) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Odatehetted volna hogy számodra értelmes gombokat,akkor viszont értelmetlen lett volna a mondat mivel a razer nem neked gyárt egeret hanem mindenkinek(design most más tészta).Mondom mindezt azért mert nekem nagyon teccenek a razer gombjai,igaz lehetne nagyobb de a kialakítása sztem nagyon jó.Ha tényleg olyan sokat cs-zel nem értem miért nem teccik mert pl oldal irányú ''rántás''-nál se mozdul el az újad a kialakítás miatt,mindíg a lehető leggyorsabban tudsz vele kattintani.Nem tudom miért jó ha a burkolat és a gombok egy anyagból vannak.. azon kívül hogy jól néz ki(ami ugye megint szubjektív).Mielőtt rákérdeznél használtam mx510et:) Azzal viszont teljesen egyetértek hogy csinálhatna csak jobbkezes egereket,mert az emberek többségének(nem mindenkinek) az mx-ek formája kénylemesebb és játékban is használhatóbb.Ezt írták is a razer fejlesztőinek korábban a formát kritizálva amire az volt kb a válaszuk, hogy az mx-eket otthoni,irodai,álltalános használatra tervezték a razert meg kifejezeten játékra... ezen jót röhögtem.. attól még az kényelmesebb és játékra is jobb használni...(ismétlem a többségnek).
A razer(magma,chameleon) otpikája meg nem jobb mint az mx518é,inkább fordítva,azt fejlesztették egy kicsit hogy kiküszöböljék a pixel átugrást.
Mindíg ''elfelejtitek'' odaírni h ''szerintem'' :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.