Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#251) DuRaCeLl válasza iWm.Solyom (#246) üzenetére

DuRaCeLl
(kvázi-tag)

és mennyibe kerülne ez nekem?? :D

(#252) MrStokes válasza DummyBoy (#249) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Engem ez annyira nem zavar, mivel jelenleg Logitech MX510-es tulaj vagyok (remelem mar nem sokaig) es mar azon sem erem el a jobb oldalso gombokat, de koszonom, megvagyok nelkuluk :D Igaz nem is vagyok hc FPS gamer, meg ilyesmi, el tudom kepzelni h sokszor jol johet plussz 2 programozhato gomb.

Mas. Tudja valaki, h pl a Pixelnel meg mindig ezt a 1st Edition verziot aruljak?

(#253) MrStokes válasza sulytalan (#247) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Sztem 2K HUF-os Geniusnal mar szinte barmi jobb, szoval ha CH-t esetleg nem is erdemes (nem tudom), de legalabb Geniusnal vmi normalisabbat, pl Logitex MX310 vagy 518, esetleg vmi Microsoft egerke.

(#254) -FreaK- válasza DummyBoy (#249) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

A diamondbacknél pont ugyanez a helyzet,szal nem tudom miről te beszélni.. :)
Mellesleg direkt így tervezték azért hogy a balkezeseknek is legyen ugyanúgy két elérhető oldalsó gomb és nem azért hogy a kis DummyBoy-nak rossz legyen.. emelett meg az összes gomb programozható:)

(#255) Fido01

Fido01
(fanatikus tag)

nah megrendeltem a acooperheadet egy X-Ray thunder8 blue kisereteben remelm komoly kis cucc lesz . A kezmerettel nem lesz baj ha valkinek amiat tnem kenyelmes mert szep nagy kezem van

"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

(#256) Fido01

Fido01
(fanatikus tag)

egy ujabb kerdes szoval az eger enm nekem lesz az A.GY Softwarebol lesz (ma rmegvan rendelve) szoval ez a firmware frissites mibo lall ??? olyan mint a BiOS flasheles (me azt se csinaltam meg soha) vagy a driverban amit csak naturba fel kell rakni abba van valmi alapbol ? pls help me gmielott le elsz cserelve a gep nehogy beszopjak vele

(#257) Dare2Live válasza Fido01 (#256) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

razerzone.com on részeletsen levan írva.

várjuk a tapasztalatokat elméletileg az egyik hanem a legjobb kombinációt veszed. :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#258) DuRaCeLl

DuRaCeLl
(kvázi-tag)

én is hozzá jutottam végre egy ilyen szépséghez tegnap csak 15 percet teszteltem de nekem semmi olyan gond nem jelentkezett mint amit hallok általában!!
SZóval a first edition is jól mükszik nálam!!! :D

(#259) NixxX

NixxX
(újonc)

Hali!

Tegnap vettem.
ANIMAL !!!!
Csak 2 kérdés.
1. Nem kellene hogy legyen OSD mikőrben dpi-t, vagy profilt váltok az egér gombjaival???
2. WinXP. Eng. Eszközkezelőben a MICE alatt nekem vmi USB Compilant mice van, és állítólag ott Razer Copperhead-naek kellene lennie. Nektek???

Köszi

(#260) DummyBoy válasza -FreaK- (#254) üzenetére

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmmm...

A kis DummyBoynak annyi a baja csak, hogyugye található a DiamondBack-en és a CopperHead-en is 4 oldalsó programozható gomb ... DE!!!

Ezeket csak a DiamondBack-en lehet használni (Én használom ...), CopperHead-en nem ...

Ez az én bajom ... Hogy hiába van belőlle 4, hacsak 2 használható ...

Az oké hogy úgy tervezték, hogy szimmetrikus legyen, de akkor annyi eszük lehetett volna, hogy elérhető legyen mind a 4 gomb ... Értem?

''Live Fast! Die Young!''

(#261) MrStokes válasza DuRaCeLl (#258) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Ezt orommel hallom, ugyanis en ma delutan megyek az enyemert. A Razer ExactMat mar megvan, most kiegeszitem egy hozza valo egerrel is :D

Amugy az elado megnyugtatot, hogy ha barmi gond van vele, akkor kicserelik, szoval no para ( ez csak a sajat megnyugtatasomra irom :DD )

(#262) MrStokes válasza DuRaCeLl (#258) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Amugy hol vetted, h 15 percig hagytak, h fogdosd? :DD

(#263) DuRaCeLl válasza MrStokes (#262) üzenetére

DuRaCeLl
(kvázi-tag)

otthon teszteltem!!! :D
de csak annyit hagyott a csajom!! :O

(#264) DummyBoy válasza DuRaCeLl (#263) üzenetére

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én amikor hazavittem az eXactMat-ot és a DiamondBack-et, próbálgattam, aztán el kellett ugranom valahova, addig a Kedvesem ült a gép elé ...

Megyek haza ... DiamondBack oldalra eltéve, eXactMatr kék szövetpad feltéve, azon az MX700 ...

Mai napig így használja ... nem szereti mert túl gyors ...

Ellenben én a melóban meghalok az egerészéstől, mert a ''DELL'' optikai egér a 3 éves szövetpadon kevésbé siklik mint a Razer Duó :)

(#265) Mr.Trouble

Mr.Trouble
(újonc)

[OFF]Csak annyit DummyBoy hozzászólásához, hogy én kipróbáltam az Ő plasmáját, és az én kezemben annak is csak a bal oldali gombjai voltak elérhetők. Az ő keze viszont pont akkora, hogy eléri az összes gombot.[

Ez van kis ember, kis kéz/OFF]:O

[Szerkesztve]

(#266) DummyBoy válasza Mr.Trouble (#265) üzenetére

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Te neked nem melózni kéne most? :) :) :)

Rákoppintanak a kezedre a net miatt :) :)

Mellesleg a hwsw-n meg azt olvastam, hogy valaki a Diamondback-en nem érte el, a CopperHead-en igen ... érdekes ...

(#267) Mr.Trouble

Mr.Trouble
(újonc)

Annak nem tudom milyen formája lehet a kezének :P

(#268) gyvi válasza Mr.Trouble (#267) üzenetére

gyvi
(lelkes újonc)

Pakson lakik... :DDD

(#269) pinnacle

pinnacle
(őstag)

Én is egy ilyen egér vásárlásán gondolkozom,de előtte megkérdezném,hogy tényleg sokkal jobban (pontosabban) megy a játék az új Razerrel?

(#270) gyvi válasza pinnacle (#269) üzenetére

gyvi
(lelkes újonc)

Attól függ mihez viszonyítod.

Egy ''mezei'' egérhez viszonyítva ég és föld.

(#271) Fido01

Fido01
(fanatikus tag)

kocce elolvastam es megis ertettem talan valamennyit belole szoval roviden valak iazert elmondai mit csinljak (legeslegelsos alkalommal)
az eger pedig havernak lesz de majd megyek es kiprobalom majd mondok velemenyt (hozzateszem hogy egy golyos genius utan van ez tehat annal biztosan jobb :DD )

(#272) Fido01

Fido01
(fanatikus tag)

vajon Szombaton jarkal meg futar ??? (hatha akkor szombaton meglesz a gep meg az eger kombo is )

(#273) NBT válasza Fido01 (#272) üzenetére

NBT
(lelkes újonc)

Szombaton már nem nagyon járnak a futárok, csak nagyon ritkán! Sztem hétfő lesz belőle de az tuti, hogy akkor már hozzák a cumót!;)

Progressive Trance 4eva!

(#274) NBT

NBT
(lelkes újonc)

Hagy kérdezzem már meg, lesz a Razer Copperhead-ről és a Logitech G5/G7-ről összehasonlító teszt/cikk a PH!-n?

Progressive Trance 4eva!

(#275) kovsol válasza Sn00k (#240) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

Bővebben: link
nekem egy régebbi logitech egerem van és az is kb 950Hz es átlagot csinál így! szóval nem kamú

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#276) Molti válasza kovsol (#275) üzenetére

Molti
(lelkes újonc)

Kipróbáltam az MX510-es egeremen ezt a cuccot és 124-125Hz-s átlagból 450-480Hz-s átlag lett. Köszi a tippet :R

(#277) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Na akkor egy kicsi copperhead tesztinger:
Pozitív:
- ott világít ahol kell, nem úgy mint az elődöknél (szeménszáján)
- driver probléma még nem merült fel nálam (v6.04 firm: v6.13)
- a háta domborúbb a plazmánál, kényelmesebb (közepesnél kiscit kisebb tenyerem van)
- a középső görgő kényelmes, halk, ritkán recézett
Negyatív:
- az oldalsó gombok és az oldalsó gumicsík zavaróan rossz helyen, illetve nagyon kiugrik, izzadós tenyérnél csúszhat
- lötyög a bal gomb (18eFt)

CoD élmények:
- mint minden egeret ezt is szokni kell de nagyon, de nincs akkora különbség a CH és plazma között
- nehezebb a plazmánál kicsit (érezhető), ezért nekem ez is szokatlan volt elsőre...
- naggyon gyors, érzékeny, stb. a csipát újból szokni kell (kb. plazmánál 1-2 hetembe került, szentem ennél is)

Ha a tizes skálán kellene pontoznom:
Az előző egeremhez képest (plazma) klasszisokkal jobb): 9/10 a bal gomb miatt

Még egy negatívum:
- a teflon talpak mozgatásnál nem egenletesek, azaz minimális smirli érzés. De csak jobbra balra mozgatva (S&S Steelpad)

R.I.P. Steve

(#278) Heng®

Heng®
(kvázi-tag)

Én is tulajdonosa lettem egy ilyen egérnek és bizony a beüzemelésnél voltak problémáim. A 6.13firmware-el kaptam az egeret és amíg ezt ne cseréltem le a 6.16osra addig bizony a gyors rárántásoknál (CS 1.6) laggzott az egér. A 6.16os firmwarrel viszont minden nagyon szuper gyors precíz mozgások és nagyon pontos az egér. Még egy furcsa dolog, ha az egér mellé (mikor 1000Hz-re van beállítva) dugom a nyomtatómat, akkor mikor újraindítom a gépet nem találja az egeret se meg a nyomtatót sem :D. Ha egy sorral lentebb teszem minden ok bár ez lehet egyéni hiba is.
Razer Diamondback magma-ról cseréltem és eddig megérte.

Még egy pozizívum nagyon tetszik ahogy a karma jele kéken lüktet rajta, olyan mintha dobogna a szíve :D

Az életben nincsen olyan probléma aminek ne lenne megoldása.. csak a megoldást észrevenni nehéz! /mostanában nem nagyon vagyok a net előtt telefonon elérhető vagyok/

(#279) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

honnan nyomtad le a firmaware update-et? a Razer honalpjáról, tudom, de honnan?

R.I.P. Steve

(#280) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, és neked a bal gomb nem lötyög picit?

R.I.P. Steve

(#281) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

még mindíg a pénzt gyűjtöm, de nem adok el a DB-t se ha megveszem úgydöntöttem.

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#282) Heng® válasza ent (#279) üzenetére

Heng®
(kvázi-tag)

A drivert mikor felrakod csinál egy firmware konyvtart és abban találod meg xxxxx.s19 a kiterjesztése. A razer honlapján olvasd el figyelmesen, hogyan kell mert nem túl egyszerű és mindenképpen legyen előtte egy tartalék egered, mert az update során kelleni fog.

Az életben nincsen olyan probléma aminek ne lenne megoldása.. csak a megoldást észrevenni nehéz! /mostanában nem nagyon vagyok a net előtt telefonon elérhető vagyok/

(#283) Heng® válasza ent (#280) üzenetére

Heng®
(kvázi-tag)

JA és a gomb egyáltalán nem lötyög.

(#284) NBT válasza ent (#277) üzenetére

NBT
(lelkes újonc)

Ugye ez a bal gomb lötyögés nem mindegyik CH-nél van?:F Pont most akarok ilyen egeret venni és félek, hogy megbánom!

Progressive Trance 4eva!

(#285) ent válasza Heng® (#282) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

jaja, a plazmám mindig a kezemnél van!

ha neked nem lötyüg, akkor megyek gariba cserélni...

R.I.P. Steve

(#286) iWm.Solyom válasza NBT (#284) üzenetére

iWm.Solyom
(kvázi-tag)

Enyém se lötyögött, de már 2 hete szervizben van, cseréljék már kiiiiiiiiiiiiiiiii :(

A türelem tornaterem

(#287) HQ Johnnie

HQ Johnnie
(újonc)

Sziasztok! Huhh már rég jártam erre... :)

Lassan egy hónapos lesz a CH-m a drága :DDD Alapvetően játék (COD) miatt vettem meg és el kell mondanom, hogy abszolute nem bántam meg! Nekem is lötyög a bal egérgombom, de már megszoktam. Az egér játék közben hihetetlenül gyors és precíz! Egyszer visszatettem a régi egeremet (Logitech Mx 800) és förtelem volt vele játszani, pedig azt nagyon szerettem az mx800-ban hogy egy kicsit nehéz és jól koordinálható, pontos... No hát a CH pontosabb... Ent negatívumként említette a kiugró gumiperemet... sztem pedig pozitvum, játék közben, ha fordulok, akkor az egeret gyakorlatilag csak a gumiperemnél fogom a hüvelyk és a gyűrűs ujjammal. No de kinek a pap kinek a papné...
A jobb oldali gombok... Nálam a dpi szabályozására vannak beálítva, eleinte sokat, most már szinte soha nem használom, így ez sem zavar, hogy nem érem el rendesen...
Azonban egyetlen probléma még mindig megmaradt az egérrel kapcsolatban: ha kikapcsolom vagy ujrainditom a gépet akkor ki kell huzni és ujra be kell dugni... :((
Ez a probléma megoldódott-e már vkinél és ha igen akkor melyik firmware-val és driverrel????? (nekem most 6.07-es driver és 6.13-as firmware van)
Pls Help! :(((

ehh...

(#288) Dare2Live válasza HQ Johnnie (#287) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

énis evvel küzdök.....

6.16fwvel néha müködik.....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#289) Heng® válasza HQ Johnnie (#287) üzenetére

Heng®
(kvázi-tag)

6.16-os firmware-t tedd fel nekem is ez volt a problémám a 6.13-al. 6.16al eddig tökéletes.
mod:
A súlya nekem is kicsit kevés, de állítólag lehet hozzá venni külön súlyokat. Hétfőn ennek utánnanézek.

[Szerkesztve]

(#290) Heng®

Heng®
(kvázi-tag)

A neten ezt találtam:

Up to 3 customizable weight standards and optional dummy buttons (Razer Copperhead Pro-Tools™ accessory kit sold separately for ~$10)

(#291) gyvi válasza Heng® (#282) üzenetére

gyvi
(lelkes újonc)

Nem fontos a tartalék egér, egyszerűen Entert kell ütni. Szerencsére a focust ráyomták OK-ra... (Milyen kis figyelmesek...).

Blueprintsen olvastam, hogy az a srác, aki a fentebb belinkelt USB Patchert csinálta, most azon dolgozik, hogy külön lehessen minden USB eszköz frissítését állítani. Akkor elvileg a nyomtatós probléma megoldódna.

(#292) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Copperhead negatívum folytköv:
- ma nem indult el az egér, de előtte
- cod közben (hiába tettem fel az új firware-t) gyors célzásról közeli közben bugol, ugrik...

R.I.P. Steve

(#293) HQ Johnnie válasza Heng® (#289) üzenetére

HQ Johnnie
(újonc)

És hogyan tudom leszedni ezt a 6.16-os fw-t? asszem már kérdeztem eccer, de elfelejtettem a megoldást... :F

ehh...

(#294) MrStokes válasza HQ Johnnie (#287) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Nah nekem is megvan a dragaszag, es nagyon tetszik. Eleinte kicsit furcsa volt a fogasa MX510 utan, de 2 nap alatt nagyon jol hozzaedzodott a kezem :D

Eleinte nem akarta beismerni valamiert a WinXP, aztan atdugtam 1 masik USB portra es most mar ok. Nekem lehet h csak szerencsem van, legujabb driverrel es gyari FW-rel muxik, nincs ez a ki-be dugdososdi jatek szerencsere.

Nem tudom, h van-e ertelme egyaltalan update-elni a FW-t, igy is jol muxik. Igaz en nem hasznalom FPS-ekben, nem vagyok annyira erzekeny az aprobb valtozasokra.

Nekem mintha a jobb oldali gomb lotyogne kicsit, kivancsi leszek kozel 1 ev mulva milyen allapotban lesz a jobb oldali gomb, remelem birni fogja a strapat.

(#295) MrStokes válasza HQ Johnnie (#293) üzenetére

MrStokes
(lelkes újonc)

Legujabb drivercsomag letoltesevel lejon a FW is. Es ha jol emlexem, valahova a telepites konyvtaraba teszi le a FW-t, s19 a kiterjesztese ha jol emlexem.

(#296) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

''The 6.16H firmware is a huge step forward so definately flash to it!:)''
Egy vélemény a blueprintsről.
[link]
Bár nem biztos hogy itt a 6.16H van fennt ugyanis csak annyit írnak hogy 6.16.

(#297) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Mit tudnátok ajánlani, honnan rendeljem a CH-t, illetve honnét érdemes? :U

[Szerkesztve]

(#298) Molti

Molti
(lelkes újonc)

Jah meg hol a legolcsóbb? :DD

(#299) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Na ittenvan a 6.16H tessék felrakni:)
[link]

(#300) iWm.Solyom

iWm.Solyom
(kvázi-tag)

Ma kicserélték a CHmat, alapbol 6.13mas firm. 6.16tal nagyon zsír :D csak az a gáz, hogy a spéci egérpadomon nem megy rendesen :((

A türelem tornaterem

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.