6.07el kaptam.
a legujabb firmel már nagyon kevés bajvan vele kivételt képez az előzőleg említett amíg drivere be nem töltődik addig nemmegy azmeg ugye bejelentkezés után töltődik be ergo minden gépindításkor kikell huzni bedugni az egeret. (legalábbis nekem mert öbben használjuk ezt a gépet.)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Fade_Away
(őstag)

Achill3uS
(PH! nagyúr)
Ez érdekes, nekem anno ezt a gigabyte lapom csinálta, más lapba nem volt gond.. tegyél fel másik bios-t hátha..
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Molti
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Egérvásárlás előtt állok, és kicsit bizonytalan vagyok... Jelenleg egy Logitech MX510-sem van, de le szeretném cserélni vagy egy másik Logitechre (MX518,G5) vagy egy Razerre (Copperhead). Ha haver nem figyelmeztet, akkor egyből megveszem a Logitechet, de ma délután meg este nézelődtem, és egyre jobban húz a szívem a CH felé, csak vannak vele szemben fenntartásaim.. Többek között az ''félemlített'' meg kicsit, hogy mennyien megszívtátok az új rágcsálótokkal, és nem szeretnék vele én is így járni... Nomeg még nem volt a kezemben igazán Razer, kivéve haver Diamondját... asszem az van neki... 

threebit
(újonc)
Hello!
Nektek a hirtelen rántásokra nem reagág késlelteve? Tehát lassan csordogál át a poziciojaba nem pedig ehybpl?! Ez mitől lehet? 2egérpadon probalta már! 3ik egérpadon meg helyben marad ha hirtelen rantom!?!?

Fade_Away
(őstag)
eztcsinája anyám notebookján és a zsírúj an8al is a legutolsó firmwareval.

threebit
(újonc)
Megvan mitől volt! Ha 2000dpi n hasznaltam akkor CSben 1es sensel csinalta, de ha levettem a dpi t 400ra és CSben 5ös sens akkor normalisan reagal minden rántásra!! Nem tudjátok ez mitől lehet? Vagy ne hasznaljam 2000dpi n? 

X@b3e
(PH! addikt)
Nekem a Plasma is csinálja, hidd el, USB probléma, nem az egerentyű
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Achill3uS
(PH! nagyúr)
nekem a Plasma nem szórakozik az an8-al, és az azusszal se volt gond, lehet mégis förmver 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
akkora rotflt vágtam le elöbb az aláírásod miatt, hogy most nyomban el is kérem!
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

gyvi
(lelkes újonc)
Kapcsold be a biosban az USB Mouse opciót (vagy állítsd BIOS-ra, nem tudom pontosan hogy van AN8-on), illetve az alaplapon vannak jumperek amik az USB portokat szabályozzák (wake up). Benne van kiskönyvben hol, melyek ezek, ezeket is engedélyezd, ugyanis tudtommal a gyártó alapból kikapcsolva tartja. Remélem segít, ha nem, más tippem nincs.
[Szerkesztve]

-FreaK-
(őstag)
Hát igazából én sem hiszem hogy ez az egér miatt lenne,tényleg inkább az alaplap és usb port körül kéne keresgélni.Azonban ha semmisem segít próbáld kia legújabb 6.16b firmware-et,azt mondják aza legjobb.Még körülnézek neked a blueprintsen biztos írták már erről a problémáról és a megoldásáról is

Molti
(lelkes újonc)
Szerintetek már megéri, azaz ''biztonságos'' a Copperhead megvétele... vagy még mindig akadnak ''hibás'' darabok???

iWm.Solyom
(kvázi-tag)
nyugodtan vehetsz már
A türelem tornaterem

Molti
(lelkes újonc)
Ok, akkor asszem már megyek és rendelem is 

threebit
(újonc)
Na nekem 2000dpi nel meg mindig furan reagál ha egerpad egzik vegebol atrantom a masikba!
[Szerkesztve]
Mire jó az állítható felbontás?:S 
Hmmm???

X@b3e
(PH! addikt)
Az sajna nem ér semmit, legalábbis nálam alapból be volt kapcsolva az USB mouse support

X@b3e
(PH! addikt)
Hát még én mit vágtam le, amikor olvastam

jugeen
(PH! addikt)
Végre kiadak megint egy új firmware-t, ami már műxik 1000Hz-en!!! 
Hi,
Attached is the latest 6.16G beta firmware.
Please note that 1khz creates a considerable CPU load, 7% average, so it may not be the best rate to set at if their machines are optimised for high quality graphics instead of high frame rates. The CPU load is an issue with 1ms, since that is controlled by the CPU, and has nothing to do with the mouse.
What is the version of your driver currently? Please ensure that your driver is 6.07 first before updating the firmware. If you do not currently have it, you can download it from
http://www.razerzone.com/copperhead.
Remember to uninstall your current driver before installing the 6.07 drivers. After installing to the 6.07 drivers, update your firmware to 6.16 attached. You can only update your firmware using driver version 6.07 or above, otherwise you will kill your Copperhead.
Thanks.
Regards,
Andy
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

HQ Johnnie
(újonc)
Na ezt kipróbálom én is... Nekem is ugyanaz a gondom, mint Fade-nak. De csak ez, más semmi, jól műxik a patkány, játéknál is teljesen megszoktam már. most 6.07-es driver és 6.13-as firmware van fent. Lehet, hogy le kéne szedjem a 6.15-öst??
ehh...

HQ Johnnie
(újonc)
Találtál vmit Freak?
ehh...

Sn00k
(őstag)
Srácok , most mi van ezzel a 2000dpi vel?
Ez a gyakorlatban , annyit tesz, hogy 2000hz-en kezeli az egeret?
Ezt a Win + usb letudja kezelni egyáltalán?
Van ennek értelme?
Mármint a 2000hz-nek 
![;]](/dl/s/v1.gif)
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

Sn00k
(őstag)
A firmware most végülis micsoda? Valaki írja már le please rendesen...

NBT
(lelkes újonc)
Hi!
A 2000 dpi annyit jelent, hogy 2000 dot/inch, vagis az egérbe épített lézer 2000 pontot érzékel inch-enként. Valószinüleg egy kicsit félreértetted ezt a dolgot...
A ''firmware'' pedig az egér drivere...
Progressive Trance 4eva!

X@b3e
(PH! addikt)
Az eleje stimmel, de a firmware meg a driver két külön dolog

NBT
(lelkes újonc)
Tényleg! Bocs a hülyeségemért, valamiről énis igencsak lemaradtam
De akkor mostmár szeretném énis tudni, hogy mi az a firmware
Progressive Trance 4eva!
ezt a 6.16ot honnan lehetne leszedni?
már nagyon unom a ki be dugdosást minden indításkor....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

jugeen
(PH! addikt)
Újabb hír!!!
Driver Release Changes
6.08 driver changes:
1. Will state ''No mouse detected'' instead of ''Firmware: 6.01'' if no Copperhead is detected. Eliminates a lot of confusion.
6.16 firmware changes from 6.13:
1. Eliminates ''movement lag'' issue at high DPIs and high speed movements that some users experience.
2. Fixed ''sleep mode'' issue where Copperhead does not go to sleep together with the host computer.
3. Adjusted ''Single Key'' assignment behaviour when keyboard keys are assigned to mouse buttons:
Keys will no longer automatically release until mouse button is released
4. Various bugs that crept into beta releases between 6.13 and 6.16 final addressed.
Please take note: 1000hz produces a significant amount of CPU load when moving the mouse.
You can test the affect of the various polling rates on your own system by pressing CTRL-ALT-DEL and going to the ''Performance'' tab in the Windows Task Manager, and monitoring the CPU usage display.
On our test rig P4 1.8hz, when doing nothing else:
CPU usage average is 7% at 1000hz.
500hz and 125hz have averages of 5% and 1% respectively.
If you are using applications that have a very high CPU load, you may experience degradation of your system performance if your CPU is not fast enough. A quick fix would be to set your Copperhead to 125hz (which is ''normal'').
Letölthető:
Bővebben: link

HQ Johnnie
(újonc)
hmmm és ez mit akar jelenteni?
ehh...

blade44
(lelkes újonc)
A változtatásokat írja le, az előző verzióhoz képest.
Felraktam, és ajánlom ezt mindenkinek 

X@b3e
(PH! addikt)
A firmware a hardverbe beépített célprogram, amiről egér esetében nem nagyon hallhattál ezeddig, mert ez új.
A driver pedig egy olyan szoftver, mely az op. rendszer számára biztosítja az adott eszköz megfelelő működtetésének a paramétereit. Dióhéjban

NBT
(lelkes újonc)
Kösz szépen a választ!
Progressive Trance 4eva!

Sn00k
(őstag)
OKÉ!
Na de ,akkor a 2000dpi teljesítmény, az hány hz-es kezelést tesz lehetővé(max) ?

NBT
(lelkes újonc)
1000 Hz, de lehet 500 Hz-en is járatni, csak az ilyen lézeres egereket már érdemesebb 1000 Hz-en használni a precízebb mozgás érdekében
Progressive Trance 4eva!

Sn00k
(őstag)
NBT oké THX! Mostmár ez a része világos számomra...
X@be a firmware-ra tudnál egy jó példát mondani

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
nem tudtok olyan forumozot aki olcson tud ilyet?? 

^Bundi^
(őstag)
annyi kiegészítés, hogy a firmware nem az egér drivere hanem az egér beleégetett drivere (mint pl a bios az alaplapokon)
dpi= dat per inch 
lásd scanner nyomtató..stb 

Nos Omnes Una Manet

Sn00k
(őstag)

X@b3e
(PH! addikt)
Firmware olyasmi, mint az alaplap biosa. DVD íróban pl. ez határozza meg, hogy melyik lemezt hányszorosan tudsz megírni. Egy jópár írónál a gyári fw-vel nem is tudod kihasználni a maximális írási sebességet, és a frissítésével aktualizálhatod a hardwaredet

Sn00k
(őstag)
Az 1000hz-en ,hogy tudjátok működtettni a mouse-t?
Meg kell pachelni az USB portot

jugeen
(PH! addikt)
USB patchelést nem kell csinálnod.
Az már a multé!
[Szerkesztve]

Sn00k
(őstag)
Egér driverben, már benne van, és tudja is kezelni 1000hz-en?
Vagy fent kell lennie Win sp2 nek is?

gyvi
(lelkes újonc)
Egér driverben van benne. Választható 125Hz, 500Hz, illetve az 1000Hz is.
Nálam SP2 van, 1000Hz megy, bár nem megy annyin az egér. Gondolom firmware hiba, majd valamelyik későbbi frissítés rendberakja.

Sn00k
(őstag)
Okééss THX!

DuRaCeLl
(kvázi-tag)
erre senki semit??

iWm.Solyom
(kvázi-tag)
Lehet ha az enyémet kicserélik a pixelnél, eladom.
A türelem tornaterem

sulytalan
(újonc)
Hi!
Kérdéseim lennének!
1. Érdemes-e ilyen egeret vennem ha előtte 2000ft-os Genius-sal szambáztam és semmilyen egérpadon! Érdemes-e vennem egy CH-t egérpad nélkül?
2. Kaphatóak már normális, teljesértékű (hardware-leg) egerek?
3. A Rufusz computer-nél láttam bruttó 16k-ért. Vegyem ezt, vagy inkább menjek tutira a pixelben? Bővebben: link Szaküzlet --> Poziciónálók
Kösz előre
[Szerkesztve]

Molti
(lelkes újonc)
Hali!
Az első kérdésedre válaszolnék: szerintem mindenképpen érdemes lenne olyan egeret venni, jah, és ajánlom hozzá az egérpadot, mégha az csak egy 200 forintos is... 
Szóval ez lett volna a személyes véleményem... Mellesleg még nem rendeltem meg az egeret, de valszeg a héten megejtem... márcsak azt nem tom hogy kitől kéne... ötletek? 
Üdv Mindenkinek!
Szóval a múltkor a kezembe fogtam egy ilyen kis aranyost ...
De úgy néz ki nem fogom lecserélni rá a DiamondBackemet ... az ok egyszerű ...
A bal gombokat az oldalám még csak-csak elérem, de jobbkezesként a jobb oldali gombok eccerűen elérhetetlenek ... erre igazán gondolhattak volna amikor kitalálták 
Ugyanis adott egy egér amin van +4 programozható gomb és ebből 2-t nem ér el senki csak akinek el van törve a kisujja 
(Legalább nem kell pénzt költenem ... csak így marad a fényár az egér körül
)
Ellenben maga a mici nagyon tetszett, de emiatt jobban tudom használni a DiamondBack-et ...
Apropó ... valaki aki DiamondBackről váltott CopperHead-re ... éreztek valami különbséget a két egér között?
''Live Fast! Die Young!''