OK az biztos hogy mind2-ő lowsenzes és a speed jó fps-hez, (pl quake,ut,stb...) de 1 CS-ben ami kevésbé pörgős és sokkal fontosabb az hogy pontosan céloz ott szerintem jobb a control még ha csak 1 kicsivel pontosabb is!!!!
Azt sajna nem tom hogy a Battle Fieldhez menyire pörgös de gondolom ahoz a speed jobb!!!(csak hogy a fő kérdésnél maradjunk)
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
S.Sanct
(újonc)
Hmm köszi ... már csak azt nem tudom, hogy ennek a Mantisnak mennyire kényes a felülete?
Ugyanis ''picit'' nagyobb mint a szabad hely az asztalomon
Ezért mindenféleképp rá kellene tennem majd a bill szélét ...
Mit gondoltok erről?
Vagy keressek kisebbet?
''Live Fast! Die Young!''

S.Sanct
(újonc)
lenyomtam az oldalt ugyhogy már külön irom mert nem tom az előzőt szerkeszteni!!!
Persze az előző hozzászólásommal nem azt akarom ondani hogy a speed rosz vagy valami biztos pontos az is ugyhogy csak ajánlani tudom én is és az is biztos hogy a CS-nél is jól megy csak háát van ami még jobb Cs-ben!!!(a többi game-hez inkább speed jobb szerintem)
Hogy öszinte legyek igy a hozzá szolásaiddal kicsit elgondolkodtattál mert mantis controlt akartam venni mert föleg CS-zek de most elég erösen gondolkodom a speed-en mert azért szoktam Ut-zni meg hasonlóakkal is játszani és igy belegondolva a CS-zni is biztos jól lehet rajta!!!
DummyBoy: háát szerintem a bill.-től nem lesz semmi baja de ezt nem tudom pontosan ugyhogy más hozzászolásának higyy jobban!!!
[Szerkesztve]

Quentin
(fanatikus tag)
Hi!
Counter Strike-al én rengeteget játszok, és a Speed megállja a helyét simán!! Amugy meg sztem csak megszokás kérdése az egész.
Ha budapesti vagy javaslom menj el a Pixel-be és próbáld ki mindkét padot.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Ha valakinek van razer eladó egere az privizzen rám
(Kéken világítós infrás)
Üdv: Csabee.

Quentin
(fanatikus tag)
A Control felülete némileg kényesebb mint a Speed-é hisz érdes. Amugy meg nem lesz semmi baja a padnak hacsak a billentyűzeted nem 20kilos 
Arra figyelj hogy ha rárakod a bill. szélét a padra lehetőleg nem mozgasd rajta mert az azért nem hinném h jot tenne neki! Ennyi.

Quentin
(fanatikus tag)
Hát infrás egér itt nem nagyon lesz sztem........ 

Quentin
(fanatikus tag)
Az egérhez alapbol adnak egy tarcsi talpkollekciót. Amugy csak akkor vegyél ha már kopik addig felesleges szvsz. Hogy mennyi idő alatt kopnak az padfüggő. Nekem asztalon hamar elkezdtek kopni de miota mantison használom egyáltalán nem kopnak a talpak.

Rana
(újonc)
Kösz a helpet! De szerinted a hyperglideot vagy a teflonszalagot vegyem melyik a jobb? Mert a pixelben megesküdtek hogy a hyperglide de az 2x annyiba is kerül
Sorry
Elírtam
Optikai egérre gondoltam

Quentin
(fanatikus tag)
Semmi gond!
Amugy meg ebben a topicban az se nagyon lesz hisz a Copperhead lézeres egér. De majdnem...

lol
lézeres? az nem az optikai?
[Szerkesztve]

Quentin
(fanatikus tag)
Hát jo kérdés. Én a Hyperglide talpakat venném. Amugy meg sztem a célnak mindkettő megfelel. Biztos nem heccből 2szer annyi a HG bár az is biztos h valojában nem ér annyit.De sztem előre semmiképp se vegyél hisz ha rendes padon használod az egeret akkor sztem egy évig simán elmegy a tartaléktalpakkaal együtt! Sőt tovább is!

Rana
(újonc)
Szvsz az a 2000 Huf nem oszt nem szoroz ha már 22 ért kapom meg a padot meg az egeret. De a postaköltség 2000 forint
Pesten meg nagyon nem szoktam járni szoval jobban járok ha most megrendelem. Én is Hyperglide-ra gondoltam mert nem kell vagdosni
És még vmi. Melyik a legujabb firmware és driver a máuszhoz?
[Szerkesztve]
Üdv!
Köszi a válaszokat ... találtam még valamit:
fuNc Archetype ... valaki használ ilyen padot? Vélemények? (Hmmm rákeresek, hátha van topicja
)

Quentin
(fanatikus tag)
Akkor marad a Hyperglide amivel a vagdosást simán megsporolod. 
Driver: 6.09
Firmware: 6.17b

Rana
(újonc)
Találtam a neten egy 6.17i firmwaret. Az régebbi? De lehet rosszul gondolom.
Nem szeretném elolvasni elölről a több, mint ezer hozzászólást, tehát bocsássatok meg, ha olyat kérdezek, amire a válasz már részben, vagy egészben elhangzott!
Kb 1 hónap múlva szeretnék venni az új gépemhez egy Razer Copperhead egeret. Jelenleg egy DB Magma boldog tulajdonosa vagyok.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Copperrel milyen problémák fordulnak elő firmware, illetve driver szinten. Megmaradtak még a DB hiányosságai, vagy sikeresen kijavították őket? Gondolok itt a gyors felhasználóváltás során bekövetkező driverösszeomlásra (a driver fut, csak közben minden konfig elveszik, csak az újraindítás, vagy a végleges ki-bejelentkezés segít), a ''teljesen véletlenszerűen gombot nyomok, görgetést érzékel'' jelenségre, amik nagyon meg tudják keseríteni néha az életem. Továbbá milyen más hibái vannak?
Eléggé kukacoskodónak hangzik, de a jó dolgaira nem érdemes rákérdezni, mert a csapból is az folyik (tehát azokkal tisztában vagyok). Bár szerintem az 1600 és 2000 dpi között nem hinném, hogy fogom érezni a különbséget. Ha viszont DB hibái valamilyen szinten ki lettek javítva, megérné számomra azt a plussz X ezer forintot.
Szerk: Olyan emberek válaszát várnám, akiknek hosszabb távú tapasztalata van az egérrel kapcsolatban.
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.

S.Sanct
(újonc)
Oks köszi! majd kiprobálom öket !!

Quentin
(fanatikus tag)
Elméletileg újabb!
Én már nem nagyon követem a firmware dolgokat.Mindig azt mondtam h csak akkor frissitsen bárki is ha gondja van az egérrel.Nekem a 6.17b van fennt és az 1000Hztől eltekintve mindne tökéletes.

Quentin
(fanatikus tag)
Nos lássuk csak.....
A Copperhead-nek az össes hibája kijavitásra került a legujabb firmware-driver kombinációban.
A Driver itt sem mindig tökéletes néha szokott fagyni de nem sokszor. Az általad emlitett hibák egyikét sem tapasztaltam. Egyéb hibákrol pedig nem tudok. Persze a fentebb már általam emlitett driver-firmware páros használata szinte kötelező, mert különben lehetnek bosszanto hibák!
A 2000 és az 1600 dpi özött valoban nem érzékelni különbséget.
Sztem nyugodtan vedd meg az egeret,nem fogsz benne csalodni mert véleményem szerint minden téren(külső-belső)fejlődött a DB-hez képest!!!!!!!!!!!!!

dDiego
(senior tag)
Ha valakinek ez segít, nekem a 6.17b firmware nem oldotta meg a gondomat(néha lenéztem játék közben), de a 6,17i igen. 
báránybőr = juhhéj
Köszönöm szépen a választ!
Ember embernek farkasa.

SIFIKA
(lelkes újonc)
Ezt kifejtenéd nekem egy kicsit bővebben ha megkérlek(ez most nem kötekedés akar lenni).
Mert az én CH-mhoz legalábbis, nem adtak plusz talpakat, vagy én nem találtam meg?
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
What do you believe in ?????

Quentin
(fanatikus tag)
Az egérhez kaptál egy fekete majdnem kör formáju kis füzetszerűséget? Na abban találhatóak a talpak beragasztva. Hogy milyen minőségűek azt nem tom mert még nem probáltam őket.

Quentin
(fanatikus tag)
A lézeres az nem optikai legalábbis tudtommal(de javitson ki vki ha tévednék!). Különbség kettő közt:
- Legszembetűnőbb hogy az optikai egerek pirosan világitanak a seggüknél míg a lézeresek nem bocsájtanak ki fényt.
- A lézeres technológia sokkal nagyobb precizitást tesz lehetővé.
Így röviden ennyi. Bővebb felvilágosításért forduljon....

Halihó!
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen szépségnek, de lenne egy lámpa kérdésem 
Hogyan tudom megállapítani milyen firmware van a micikében?
A driver annyit ír hogy 6.17 ... na de hogy melyik???
Miért mind a Pixel-el jöttök, az a legdrágább hely az országban...
Bocsi és nem tudjátok van-e valami kisebb méretű egyed a mantis-okból ??
Bár gondolom nincs. És a Qck nem elég jó a Copperhead-hoz ??!! elvégré nemtom miért kell 16000-res egérhez 12000-es egérpad.
A Qck-t csak azért kérdem mert nekem is Qck mini-m
van, és bár mantis-t nm de icemat2.0-t már próbáltam és nemtom nekem annyival nemjött be jobban.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
Jah valaki próbálta már a Krait-ot ?? tom nem copperhead de azért mégis 
Hali!
Először is azért mondja valszeg mindenki a pixelt, mert:
1: ők a hivatalos forgalmazók (Úgytudom ...)
2: ki tudod próbálni a miciket egy rakás padon ...
3: 500 huf különbség nem különbség egy 18 ezres egérnél ...
Mellesleg én ma vettem egy Archtype padot ... nagggyon király, de többet majd csak 1 hónap múlva tudok mondani ...
Krait meg ugyanaz mint a DiamonBack csak oldalgombok nélkül, meg ''állítólag'' valamit machináltak a megmaradt gombokkal, hogy érzékenyek és tartósak maradjanak ... RTS-hez ...
Na hogy ebből mi az igaz ...

Az optikai egereknek két fajtája van: a LED-es és a lézeres. Ha jól tudom, akkor az infrások is a LED-es kategóriába tartoznak. Tudod, ami világít, az mind optikai, mivel fénnyel/fény segítségével működik. 
Szerk:
Válasz DummyBoy (1030) hozzászólására:
500 forint igenis különbség. Kb. ennyibe kerül egy rövidital, amivel meg lehet ünnepelni a vásárlást. Bár egyedül inni nem jó, tehát venni kell két egeret, amin megspórolod az ivótársad itókáját is.
Kraites marketing bullshitből meg kb annyi igaz szvsz, hogy 3 gombos meg hasonlít a DB-re belsőleg.
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.

Quentin
(fanatikus tag)
Köszönöm az okosítást!! 

Quentin
(fanatikus tag)
Amugy pedig én is azért ajánlottam a Pixelt mert nagyon segitőkészek, és mert ki lehet náluk probálni mindent ami számomra nagyon fontos volt egy ilyen drága eszköz vásárlásakor.
Egyedül a Mistralba olyan olcsó az egér h azt mondjam most már jobban megéri ott venni ha nem életbevágoan fontos a kiprobálás mert 3000e HUF az azért mégis 3000 HUF... Nekem amugy meg csak a beutazás is került egy ezresbe ugyh mikor én vettem az egeret meg a padot mindegy volt már az a párszáz forint...

Quentin
(fanatikus tag)
A Mantisokbol csak egyfajta méret van sajnos.H miért kell 1 16rugos egérhez egy 12 rugos pad? Nem kell! A Mantis pl csak 5e HUF körül van max ha tul nagy levágsz belőle bár az picit barbár megoldás

Az Icemat nem nagy szám sztem...Hogy a Qck elég jo e a CH-hoz azt nem tom. Keress rá a forumban a pad nevére hátha találsz rola véleményt.
Na további jó napot!! 

Hunner
(kvázi-tag)
Nekem Qck minim van,és tökéletesen megy vele a CH.
Csúszik rajta mint az állat, és egyátalán nem koptatja a talpakat (már vagy 2 hónapja
)
Szóval egérpadra nem kell költened. ^^ 
LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

SIFIKA
(lelkes újonc)
A füzet megvan de úgy látszik a plusz talpakat már kihagyták 

Quentin
(fanatikus tag)
Az szép!!
Amugy a füzet utcso oldalán kellene lennie a lap aljához ragsztva. Talán a helye még látszik...
Azért ez köcsögség...
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy nagy kérdésem: Megy ezerrel az új mici, de valami nyugtalanít ...
Anno a Diamondback úgy jelent meg az Eszközkezelőben mint Razer DiamondBack ...
De most a CH sima HID kompatibilis egér eszköz vagy mi-ként jelenik meg ...
(Ettől függetlenül minden műxik rendesen ...)
Érdekelne, hogy nállatok is így van, vagy csak én sakkoztam el valamit?

S.Sanct
(újonc)
Na én is meg vettem a mantis-t Quentin neked szaktanácsadónak kéne mened mert télleg kipróbáltam a kettőt és végül mégis a speednél maradtam mert zavart a control érdes felülete!!
ugyhogy köszi 
A CH-hoz talapkat nekem se adtak sajna mindegy még birja szerencsére az alap!!!
Fehérholló: igazad van az az 500huf télleg sok ha piárol van szó 

SIFIKA
(lelkes újonc)
Nekem is HID szabványnak megfelelő egérként ismeri fel, úgyhogy nem sakkoztál el semmit, szerintem.
először én is furcsáltam 
[Szerkesztve]

Quentin
(fanatikus tag)

Gratula a padhoz!!!
Gondolkoztam a tarcsi padok kérdésén... Lehet h nektek azért nem adtak mert nem First Edition-otok van...De ez csak 1 ötlet...
18000-res egérnél itt van a probléme kék copperhead-ot 15990-ért lehet venni bruttóba, a másik meg soproniak emg hasonlók mondják, bár kicsitt OFF-os.
Ténylg hogyan lehet kipróbálni ??? haza lehet vinni, vagy valami ?? vagy megnézheted hogyan csúszik az kikapcsolt egér az egérpadon, esetleg játszhatsz is 2-3 percet...
[Szerkesztve]
Mind-1 azért köszi a válaszokat 
http://www.pcboot.hu/index.php?page=reszletes&kod=7902 itt van link ha nemtetszik elhinni -2000Ft.
Én nem szoktam jáccani, de van 2-3 gép különböző egerekkel, meg tele játékokkal ...
Körben pedig egy rakás pad ... oda viszed őket ahova akarod (Épületen belül persze
)
Gondolom jáccani is lehet, én inkább a kényelmességet/hangot/súrlódást meg ilyeneket nézem ...
Anno én így vettem MX518 helyett DB-t, meg hozzá padot ... az volt a kényelmesebb és számomra legjobbnak tűnő kombó ...

tuskooo
(PH! addikt)
Nálam diamondback is így van 

Rana
(újonc)
Az újabb egerekhez is adnak pót talpakat legalábbis nekem adtak. Nagyon király az egér. Egy Steelpad S&S el használom. Eleinte elég rossz voltnem csúszott rajta meg elég hangos is volt. De pár nap után elkezdett gyorsulni. Most ugy csuszik rajta mint a jégen, nagyon jó. 20%kal több headshot
Ezt a kombót merem ajánlani bárkinek.
Mégegy hülye kérdésem lenne:
CH-hoz adnak olyasféle tasakot, mint a DB-hez adtak még a legelején?
Ember embernek farkasa.

Quentin
(fanatikus tag)
Nincs tasak, de szerintem az amugy is csak arra volt jo h megtörje az amugy se tul vastag kábelt.....