Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead

(#1951) Quentin

Quentin
(fanatikus tag)

Ha már itt vagyok mint régi CH-s írok egy pár sort a mostanra 3 éves körülivé vált egeremről...

Pár hónapja úgy szétkopott a bal mikrokapcsolója, hogy kénytelen voltam egy keményebb Raiffaisen-es reklámpapírból kivágni egy kis darabot és betenni. Azóta keményebb mint a jobb oldali. :)

Aztán lássuk... 3 év sok idő és hát szegény CH-n elég csúnyán meglátszik az idő vasfoga. Nappal kikapcsolt állapotba jobb nem ránézni mert elég gusztustalan. A gumi csík megsárgult és hámlik egyes részeken. Az alsó fele ami a gagyi filléres műanyagból van, rettentő ocsmány és mindig dzsuvás azon a részen ahol az oldalsó gombok vannak mert nem tökéletes az illesztés. Így ált. a kezem ügyébe eső BKV bérlettel pucolgatom.... ;) A gombok olyanok mintha koszosak lennének pedig nem azok, csak elkezdett kopni róluk a gumis bevonat, alatta pedig felsejlik a kőkemény csillogós műanyag... Őszintén egy csúcskategóriás egértől ennél többet vártam ilyen téren. Technikailag nézve hasít mint állat, bár mostanság sokszor előfordul, hogy Win indításkor nem érzékeli így mehet a hajolgatás és a berhelés a gép seggénél.. Persze mindig akkor mikor pl. bicajozásból jövök haza... ;)

Ha összegeznem kéne akkor azt mondanám, hogy nagyon megszerettem az egeret és amíg szét nem esik már nálam marad, de csalódtam a Razerben mert egy csúcskategóriás TOP egér nem szabadna, hogy így nézzen ki 3 év után. És nem volt LAN-okon, igyekeztem vigyázni rá kezet mostan sokszor használat előtt stb... Az biztos, hogy maradok a Razernél de ezek után elsődleges szempont lesz számomra a külső minőség. A belsőre amúgy se igazán lehet panasz bár a CH-nál régen azért voltak gondok.

Hát kb. ennyi lett volna a szösszenetem. Hogy összességében megérte e? Magam sem tudom miért de meg. :)

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#1952) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah...ha már mindenki beírta a véleményét, akkor beírom én is. Kb. 3 éves az én egerem is, és egy ICEMAT 2.0 dübörög alatta. Igazi "hardcore gamer" igénybevételnek van kitéve. ;] Csak Crysis Wars-ban 1600 órája szolgálja gazdáját, az az engem, ez eddig tökéletesen és hiba nélkül. :K A többi játékot nem számoltam, de talán Crysis Wars-ban ill. az fps műfajban van a legnagyobb igénybevétel egy egér számára. Nálam az eredeti burkolat 1 év alatt ronggyá kopott, de nem estem kétségbe. Vettem hozzá egy CH Pro Tools-ot és átcsréltem a burkolatot, ami azóta is tökéletes állapotban van. Bár leginkább a súlyolás miatt vettem meg a Pro Tools-ot, mert semmi súlya nem volt az egérnek, és van egy szint ahol már számítanak olyan apróságok hogy 5g,10g vagy 15g nehezebb egy egér.
Belepattintottam a 10g súlyt, rátettem az új borítást és azóta úgy van, és nincs megkopva. ;) Mikro kapcsolók hibátlanok, ahogy az optika is. :C Célszerű beszerezni sűrített levegőt, és azzal megfújni ha pontatlan lesz. Ha szájjal fújod, az nem jó, mert véletlenül ha beleköpsz fújás közben, rosszabb lesz mint volt, és macerásabb is kitakarítani. Félévente alkoholos fültisztító pálcikával azért letörlöm az optikát, majd utána kap sűrített levegőt az esetleges ott maradt elemi szálak eltávolítása miatt.
Az egér pad, mivel üveg, sűrűn takarítom, főleg 1-1 nagy derbi előtt. Mert bár apróság, de ez is számíthat. :K ;)
A tapasztalatom az volt, hogy a szövet padot nem szereti. Üveg, fém, vagy műanyag padon érzi elemében magát. Az ICEMAT 2.0 előtt Egy FunC Archetype műanyag padom volt, amin azért otthagyta vas fogát a sok-sok kemény ütközet, de ameddig használtam bajom nem volt az egér pontosságával. ;] Az ICEMAT 2.0 más szint, de aki anyagilag teheti (9k), és nem érzékeny az üveg ridegségére, mindenképpen ilyen padot vegyen, mert meg fog táltosodni tőle a CH. :K Persze csak akkor kell ilyen pad, ha sok fps van a porondon, és számít a pad gyorsasága. Mivel nem XL-es méret aki "low sense" játékos annak nem lesz jó.
Szóval én mint gamer...100% elégedett vagyok! :K :C

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#1953) Quentin válasza zack (#1952) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

A Pro Tools-on én is gondolkoztam de ha jól tudom az nem olyan szép fekete mint a gyári burkolat :) A súlyozás sosem vonzott különösebben, egérpadok tekintetében én csak szöveten használom és hasít. :) Razer Mantis Speed. Gyak. hozzá csinálták és látszik is szerintem rajta. Szereti :D . Csak dög nagy így nem mindig van hely számára az asztalomon. :)

(#1954) zack válasza Quentin (#1953) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mantis Speed-ből van kissebb méret is úgy tudom. A nagy méretű az low sense érzkenységre van, és e mellett rohadt sok hely kell neki. :U Direkt ilyet vettél? :F
Igazából engem az, hogy mennyire szép nem igazán érdekel, lehet hogy nem fekete, de jóval ellenállóbb az eredeti burkolatnál. Nekem a világító Razer jel is megolvadt, így azt is cseréltem, de a Pro Tools-ban nem átlátszó van, szóval azóta nem világít. Ez mind csak felesleges csicsa. Pontos legyen, ez a legfontosabb. Nem hinném hogy van olyan aki a külseje miatt vesz CH-et. :B Az egyik legpontosabb egér a piacon, simán pro gamer szint, és a hasonló Logitech egereket leiskolázza a kategóriájában.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#1955) Quentin válasza zack (#1954) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Hát nekem a külső is számított mivel tudtam, hogy a belsővel nem lesz baj. Igazából szerintem a két gyártó (logi, razer) szinte minden új egere bőven jó. A fogása meg a külseje sokat nyomott a latban. Végre egy gyártó aki nem csak kék világítós cuccot nyomat :)

A Mantis bol nem tudom van e kisebb a Speed meg a Control is jo nagy. Én high-senses vagyok ezért ekkora pad nem játékhoz hanem munkához kellett. De mióta van rajztábla nálam így nincs akkora szükségem a cuccra.

(#1956) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Ha tud valaki win7 drivert ne tartsa magába.

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#1957) Turbo B.

Turbo B.
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lassan 3 éves az egér és mostanában a jobb klikk alig reagál...
Van hogy akárhol nyomom meg a felületét nem reagál, van hogy erőteljesen kell nyomnom, csak akkor érzékeli.

Kérdés: Egy Pro Tools megoldaná a helyzetet, ha igen hol lehet venni? (nem webshop)

Előre is köszi aki válaszol.

say_world pf! ||| say_team pipulj! ||| tell_attacker ktb!

(#1958) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Elképzelhető, hogy lesz Win 7 driver ehhez az egérhez?
Ti próbáltátok már Win 7-el? jó hozzá a vista driver?

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#1959) Zoty@80

Zoty@80
(tag)

Sziasztok! Vista64 alá próbálta már valaki feltenni a gyári cd-s egér drivert? folyamatosan valami hid gecinek ismeri fel és ha felrakom a drivert azt irja ki hogy no mouse detected..:S már próbáltam úgy hogy kihúztam és leszedtem az összes létező drivert és amikor visszadugtam nem engedte a razer cd-ről telepíteni hanem a vista magától feltette hid szabvány usb egeret.. :(
valami ötlet rá?

Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 4GB DDR3 OCZ 1600Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1

(#1960) Undoroid válasza Zoty@80 (#1959) üzenetére

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Szia!

Sikerült valami megoldást találni a feltett kérdésedre?

Pont most kínlódok egy Msi K9n Sli Moboval,mert nem hajlandó vele együtt működni az egerentyű...Pontosan ugyan azt a hibaüzenetet írja nálam is!Az egér drivere: V6.10,Firmware: V6.19,Op-rendszer XP Prof.-SP2

Előre is köszönöm a segítséget! :R

Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

(#1961) XP NINJA válasza DummyBoy (#1050) üzenetére

XP NINJA
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem van ilyen egerem, nagyon meg vagyok elégedve,, kényelmesen elhejezett gamer gombok, jobb, és balkezeseknek eggyaránt, amikor első használatnál automatikusan feltelepíti a windows, akkor az egér gyorsaságát lehet a gombokkal álllítani!

Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van

(#1962) Undoroid válasza Undoroid (#1960) üzenetére

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Probléma megoldva!

Leírom,hátha más is belefut ebbe a hibába!

Az alaplai chipkészlet frissítése és az egér firmware cseréje (V6.17-re) áthidalta az összes problémát! :K

Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

(#1963) CsCsigusz

CsCsigusz
(lelkes újonc)

Gondolom már észrevettétek, de ha mégse akkor akinek kell, fent van a razerzone.com-on a driverek közt a Win7-es driver is.

Ezeket az "USB-n nem ismeri fel a win" bajokat meg sokszor tényleg csak úgy lehet, ha felteszed egy másik gépre vagy ahol működik (tudom, hogy ez se mindig megoldható :( ) és felteszel egy másik firmware-t.

Nekem anno a 6.17-es volt rajta ugye amikor vettem (legalább is azt hiszem) és az is meg az utána lévők is csinálták, hogy néha nem ismerte fel az egeret a razeres progi, és csak újraindítás után vagy úgy se...
Aztán talán a 18-as firmware-rel már nem volt annyira gond, meg újraindít miegymás, aztán amikor duplán klikkelt azt hittem az is szoftveres először és felraktam rá a 6.20-at. Azóta minden gépen felismeri amin próbáltam, vista alatt is felismerte (mondjuk nem a 64bitesen próbáltam) de majd ki szeretném próbálni Win7-en is a távoli közeljövőben.

A nem klikkel, vagy duplán klikkel bajra meg csak a ProTools nyújtott megoldást legalább is nekem. Azt viszont már nem tudom hol lehet ilyen kitet kapni mert elég rég volt az is, de azért előtte jó ha felnyitja az ember és meglesi hogy mi a baj.

Nálam spec. Mantis Speeden van használva, nem azt mondom, hogy kifogástalan (főleg így hogy már egy ideje megvan a pad is, és akárhányszor kimostam már ahogy kell, azért már csak nem olyan mint új korában) de amire kell arra teljesen elegendő, meg neten már nem sokat játszok. De az elején ezen is rendesen hasított a rágcsáló.

Ha újra nagyon fps-hez kéne az egér (amit már kötve hiszek) akkor viszont én nem hiszem, hogy megvenném ezt az egeret, vagy amikor anno ez volt a csúcs razernél, most sajnos nem hiszem, hogy vennék egy csúcs razeres egeret ezért. Azok miatt amiket Quentin is mondott, meg amiatt is mert csak voltak vele bajok és az lelombozza az embert (még ha nem is megoldhatatlanok hála az égnek). Azért ha 10 ezer HuF fölött költ egy egérre az ember már elvárható lenne, hogy legalább 3 évig ne legyen semmi baja vele.
Ahhoz képest 2 évig jó volt, de utána kellett a ProTools is, hogy továbbra is jó legyen de lehet én gyürkölésztem túlságosan nem tudom. Na meg a változatosság gyönyörködtet alapon :DDD

A gamer részét tekintve a dolognak viszont egy nagyon remek kis patkány, és még ma is bőven állja a sarat (erre teremtették) ha az ember kicsit fpsbolond és ezzel akar fraget gyűjteni. Egyébként a PT-os lépés óta hálistennek semmi baja nem is volt (de ezt is inkább lekopogom). Én is ki fogom már bírni vele míg végleg beadja a kulcsot de ez remélem még jó sokára lesz mert nagyon a szívemhez nőtt. :DD

bocs a hosszú postért :U

(#1964) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem 4 éve van meg a mantis speedel együtt, az egeret egyszer sem szedtem szét, a padot sem mostam ki, csak nedves ronggyal nagy ritkán áttöröltem, és a széle sem rojtosodott fel. soha, semmi baja nem volt. most is ugyanúgy működik, mint újkorában. egyedül egy szépséghibája van, a jobb gombról egy helyen lekopott az a vékony csúszásgátló filmréteg. a driverekkel sem volt semmi gondom, a win7-re a vistásat tettem fel probléma nélkül, de most felrakom ezt a 7esre valót is

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#1965) Turbo B.

Turbo B.
(lelkes újonc)

Nekem 3 éves az egér, de nemrég cseréltem le DeathAdder -re...

Az első egér nem volt hajlandó 1000 és 500Hz -en működni, mert minden 5. klikkelgetésnél azt hitte, hogy folyamatosan nyomva tartom a gombot. :U
Próbáltam minden usb hack et, különböző programokat, de nem akart működni, szerencsére szó nélkül kicserélték, gondoltam a másik már nem fogja ezt produkálni, tévedtem... ezt már nem akartam vissza vinni, mert gondoltam h nálam lehet a probléma, így hagytam 125Hz -en amin szerencsére jól működött.

Közel 1-1,5 év után, egyszer csak elkezdte csinálni azt, hogy akadt a sensor és kihagyott 10-12 pixelt, de csak ha balra mozdítottam az egeret, jobbra tökéletesen működött. Nem tudtam mi lehet a baja, de másnapra elmúlt. Majd 1-2 hónapra rá ismét előjött ez a hiba és egyre sűrűbben, gondoltam biztos piszkos, ezért ahogy tudtam megpróbáltam kitakarítani és szerencsére elmúlt.

Újabb 1 év után kezdte beadni a derekát a jobb oldali gomb, néha jól működött, néha nem, volt hogy teljesen le kellett nyomni tiszta erővel, hogy érzékelje a gombnyomást, itt mondtam, hogy nem mehet ez tovább. Nem akartam ProTools -t venni, mert nem is tudtam, hogy hol lehet egyáltalán kapni :DDD másrészt nem voltam benne biztos, hogy ha veszek egy ilyet akkor meddig bírja tovább.

Nálam is eléggé lekoptak és besárgultak az oldalsó gumik, valamint már eléggé koptak a gombok is, pedig vigyáztam rá ahogy tudtam, nem ejtettem le stb.
Egy S&S SteelPad -on muzsikált az egér ami az idő folyamán középen egyre simább lett a felülete a padnak. Egy réteg teflon talpat el is használtam.

Más gondom ezeken kívül (szerencsére!) nem volt vele, minden esetre azért többet vártam ettől az egértől ha már kiadtam érte közel 15k-t mikor vettem...

Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a DeathAdder vajon meddig fogja bírni, ami mily meglepő működik 500 és 1000Hz -en is eddig gond nélkül...

(#1966) XP NINJA

XP NINJA
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_razer_copperhead_2/hsz_1-50.html

Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van

(#1967) -Rahan-

-Rahan-
(kvázi-tag)

Próbáltam más helyeken is utána nézni, de nem találtam információt. Hogyan kell a Razer copperhead szétszedését folytatni, ha az alján, hátul található csavart már eltávolítottam. Elől szorul az egér, a felső részt nem tudom kiemelni, de nem merem erősebben megfeszíteni, nehogy eltörjön valami és nem látok egyéb csavart, ami elől rögzítené az alsó és a felső részt egymáshoz. Találtam egy linket amin elvileg rajta van képekkel illusztrálva, de sajnos már nincs meg az oldalon.

(#1968) Turbo B. válasza -Rahan- (#1967) üzenetére

Turbo B.
(lelkes újonc)

http://razerblueprints.net/index.php/Copperhead/copperhead-disassembly-guide.html

(#1969) -Rahan- válasza Turbo B. (#1968) üzenetére

-Rahan-
(kvázi-tag)

Köszönöm, de már rájöttem, hátrafelé kell meghúzni és akkor lejön.

(#1970) -Rahan-

-Rahan-
(kvázi-tag)

Ha nem működik a bal és/vagy a jobb egérgomb, akkor nem szükséges lecserélni az egeret. Szét kell szedni, de csak a felső burkolatot kell eltávolítani. Élve a burkolat eltávolítása adta lehetőséggel én kitisztítottam az egér belsejét, nekem csak a görgőnél volt több szőrszál és néhány szöszmöt, itt akár porszívót is lehet használni.
Ezen a burkolaton található a kézzel nyomható két egérgomb és a burkolat belső felén a hozzájuk tartozó távtartók, nálam a bal egérgombnál ez kopott el, már egy kicsit lógott az egérgomb. A távtartó végére pillanatragasztót kentem, hagytam hogy rendesen megkössön, majd a burkolatot visszaraktam és megnéztem, hogy még mindig lóg-e. Ezt a műveletet addig ismételtem amíg túl hosszú lett a távtartó és a gomb alapból lenyomott állapotba került. Ekkor finom dörzspapírral a távtartó végén lévő megkötött ragasztó egy részét ledörzsöltem, de csak nagyon keveset. Ezután megnéztem, hogy jó-e. Ezt is több lépésben megismételtem, míg jó nem lett. Egyébként a jobb gomb alatti távtartóval is megcsináltam ugyanezt. Most mind a két gomb nagyon jól működik.
Így bárki meg tudja javítani a nagyon drága Razer Copperhead vagy akár más típusú és/vagy márkájú egerét ahelyett hogy újat kellene vásárolnia. Ám ha az egér gomb mikrokapcsolója ment tönkre, akkor ez a módszer hatástalan :)

(#1971) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egy windows update bekavarhat az egér driverének, hogy melyik azt nem tudom, de pár napja kezdte el azt csinálni, hogy leválasztja majd vissza az egeret az oprendszer. utánanéztem, nemzetközi fórumokon is panaszkodtak ilyesmire.

(#1972) MrStokes

MrStokes
(lelkes újonc)

Nekem 2 ilyen egerem is volt az elmult 3-4 ev alatt. Sajnos mindkettonel a bal gomb 1,5-2 eves hasznalat utan tonkrement, minden kattintast duplaklikknek ismert fel ezutan. Gondolom a mikrokapcsolo adhatta be a kulcsot. Pedig eskuszom, nem allat modjara nyomkodtam.

Eddigre a mar altalatok is leirt elhasznalodas jelei is megjelentek igen eszreveheto modon: megsargult es elkopott oldalso gumiresz, a gombokrol brutalis modon lekopott teflon(?) bevonat. Minbdezek ellenere nagyon megszerettem.

Miutan a masodik CH is tonkrement, gondoltam egyet, es vettem egy DeathAdder-t. Most azt hasznalom, de valahogy nem az igazi a CH utan. Meg csak 1-2 hete hasznalom es lehet, hogy meg nem volt eleg ido hogy hozzaszokjon a kezem, de a CH utan tul nagynak tunik, na meg a kezem sem tul nagy, es minta nem ernenek el rendesen az ujaim a gombok szeleig. Szoval eleg fura erzes a CH utan.

(#1973) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

lehet, hogy nem driver hibáról van szó. letöröltem a drivert, újra is indítottam, de alkalmanként még most is újraindul. nem akarom, hogy meghaljon! nem akarom lecserélni! :O

(#1974) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szétszedtem, kitisztítottam, már nem kapcsol le, kopp-kopp

[ Szerkesztve ]

(#1975) Quentin válasza -Rahan- (#1970) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

Én egyszerűbb módon oldottam meg a gombok hibáját, szépen behajtottam egy kis darab keményebb szórólapot és ráraktam a mikrokapcsolóra. Azóta tökéletes, bár kívülről egyre gusztustalanabbul néz ki már az elhasználódás miatt. 14k ért ez azért csalódás számomra picit mindenképp.

(#1976) faranus

faranus
(fanatikus tag)

sziasztok az lenne a kérdésem hogy meik egeret vegyem a copperhead nagyon bejöm szerintetek meik a 3 közül
[link]
[link]
[link]

nagyon gyorsan kéne a válasz mert még ma meg szeretném renelni előre is köszi

üdv faranus

[ Szerkesztve ]

tisztelettel faranus :R

(#1977) dav1dkaah válasza faranus (#1976) üzenetére

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Nekem 2 éve vagy lehet hogy már 3 Razer Copperheadom van. Nagyon megbizható egér. Játszottam már ROCCAT KONE-val is. A copperhead az elég nagy, nekem a kone az jobban kézre illett. Mx518 at is elég sok gamer használja, de szerintem inkább Copperheadot vegyél. Nagyon megbizható, és ne feledd From Gamers To Gamers:D

Forza INTER!!! * NETHERLANDS *

(#1978) dav1dkaah

dav1dkaah
(tag)
LOGOUT blog

Látom páran szenvednek a driverrel:D
Nekem 1x nem volt fent driver és tökéletesen müködött az egér win7 en vistán mindenhol ... :D

Forza INTER!!! * NETHERLANDS *

(#1979) faranus válasza dav1dkaah (#1978) üzenetére

faranus
(fanatikus tag)

köszi mindent inkább a kovát rendeltem meg mert nagyon jól néz ki mongyuk ez másodlagos de copperhead nekem egy kicsit nagy hát remélem jó lesz és köszi mindent

tisztelettel faranus :R

(#1980) jokeman

jokeman
(fanatikus tag)

Sziasztok van egy ilyen egerem, ki lehat kapcsolni valahogy a kék fényt , mert éjszaka kicsit zavar, :R

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

(#1981) FehérHolló válasza jokeman (#1980) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Forrasztópákával.

Más: Ez az egyetlen olyan Razer egerem, ami 2 évnél tovább bírta. 2 db Diamondback és 1 Krait halt meg nem sokkal a gariidő lejárta után. Bizakodom. :)

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#1982) jokeman válasza FehérHolló (#1981) üzenetére

jokeman
(fanatikus tag)

Szóval nem lehet? :F

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

(#1983) mmmilan

mmmilan
(újonc)

Sziasztok!

Keresek eladó Razer Copperhead-et. Gomb vagy görgő hibások előnyben, de hibátlan mozgásérzékelés követelmény!

Bye,
Milán

(#1984) tommje

tommje
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem nem annyira jön be a Copperhead Gigabyte M8000x után kényelmetlen :)

" Nem szeretem ha privát üzenetre nem válaszolnak "

(#1985) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

5 év után tegnap meghalt a görgő az egeremen.
Hogy lehet szétszedni egy ilyen CopperHead-et úgy, hogy még össze is lehessen rakni? A teflontalpak alatt vanna a csavarok, vagy csak "pattan"?

Vagy érdemes lehet esetleg újraflashelni a firmware-t, hogy reseteljem? (Lehet "software"-es gond a hardware-en belül? ; A windows nem szar, a billentyűzeten is van görgő és azzal görögnek az ablakok.)

Kezdem azt hinni, hogy ennek "lelke" is volt, mert pont most terveztem "leselejtezni" laptop egérnek, és kiváltani egy Lachesis-el, aminek jobban tetszik a fogása (nemrég markoltam rá egy ismerősömnél, erre hazajöttem, és épp az aprón nézegettem a lachesis hirdetéseket, mikor nem gördült tovább a böngészőablak. :DDD :((( ; A régi laptop egeremet is azért cseréltem volna erre, mert szar a görgője, úgyhogy már oda sem a legjobb a CH. :(( )

(#1983) mmmilan
Hoppá. Nem ezért néztem be ide, de dobj egy privit, hogy mennyit adsz érte. (Csak a görője rossz, illetve le van már kopva a gombokról a bevonat, de ez gondolom nem érdekel.)

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#1986) janos666 válasza janos666 (#1985) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, a hátsó teflontalp alatt van egyetlen csavar, aztán szétpattan.

Úgy tűnik kikopott a görgő mechanikus erőáttáte, de majd kerítek valahonnan egy kis pillanatragasztót, és végleg összeragasztom a forgó tárcsával, amit hajtott.

És ha már úgy is szét volt szedve, akkor kiiktattam a LED-eket: A görgőét egyszerűen addig hajlítgattam, míg tőből letört az érintkezője, a körkörös fénycsövet pedig lepattintottam, majd az épp kéznél lévő csavarhúzóval egyszerűen lemorzsoltam a két kis LED-et, ami bevilágította, a tenyér alatti logó világítását pedig egyszerűen nem csatlakoztattam vissza a NYÁK-ra (ezt az egyet nem gyalultam ki fizikailag, ha esetleg mégis hiányozna egy kis pislákolás -> és lehet tényleg vissza is dugom majd ezt a kis pilácsot).

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#1987) janos666 válasza janos666 (#1986) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pillanatragasztót nem találtam sehol, így egy két kompenensű ragasztót használtam, ami kb. acél szilárdságúra köt. Remélem elég tartós lesz vele a görgő. :DDD
(Illetve fixen beragasztottam vele a lézer diódát is, mert annak is el volt már pattanva a műanyag tartó pöcke , csak még nem mozdult el eléggé, hogy gondot okozzon. Most már lehet ütni vágni, a bele az tovább egyben fog mardni, mint hogy megreped a váza. :C)

Végül kitéptem belőle a Razer logó LED-jét is, mert próbaképp visszadugva így egyedül még zavaróbb volt, mint mikor az egész égett, mint egy benzinnel belocsolt karácsonyfa. (De kb. annyial könyebb lett az egér, mint amennyi fémporos ragasztót belepancsoltam.) :D

(#1988) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van egy Razer CH-m Mantis Speed-el, és az a problémám, hogy ahogy húzom az egeret a mutató ugrál, tehát nem lehet egyenes vonalat húzni.
Van ötletek mivel lehet probléma?

Előre is köszönöm!

(#1989) Winne válasza Yushchenko (#1988) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Az érzékelő útjába nem kerülhetett semmi?

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )

(#1990) Yushchenko válasza Winne (#1989) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Mire gondolsz?
Lehet ma szétszedem, már úgyis mindegy neki.

(#1991) Winne válasza Yushchenko (#1990) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Bármilyen nagyobb kosz, valami akadék. Arra azért figyelj, hogy ne okozz benne nagyobb kárt, mint ami volt előtte.

Kábelt esetleg vizsgáld meg, hogy nem lehet-e törve valahol.

(#1992) Yushchenko válasza Winne (#1991) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, igyekszek. Bár már vettem egy másik egeret is :B

(#1993) Winne válasza Yushchenko (#1992) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Milyet vettél? :)

(#1994) Yushchenko válasza Winne (#1993) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Revoltec-et :DDD Szégyellem magam, de már úgysincs időm játszani.

(#1995) Winne válasza Yushchenko (#1994) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Hát szégyellheted is. :D Büntetésből köteles vagy elpostázni nekem a Copperheadedet, mert már nem érdemled meg... :P

(#1996) Yushchenko válasza Winne (#1995) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én szerintem ezzel nem fogok szórakozni. Elpostáznám, de mit csinálnál két CH-val?

(#1997) Winne válasza Yushchenko (#1996) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Jó lenne tartalékba, ha meg lehetne csinálni. :D

(#1998) Winne válasza Winne (#1997) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

És a két nagy öreg egymás mellett, még jó ideig pislogjanak!

[link]

:R :R :R :R :R :R :R :R

(#1999) Yushchenko válasza Winne (#1998) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

szépek XD

(#2000) Winne válasza Yushchenko (#1999) üzenetére

Winne
(PH! kedvence)

Az a vicc, hogy azóta is így használom, mindkettő be van dugva és hol az egyikre nyúlok rá hol a másikra. Vicces egymás mellett a kettő. :D

(#2001) 3matyi3

3matyi3
(újonc)

e

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Razer Copperhead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.