Ha már itt vagyok mint régi CH-s írok egy pár sort a mostanra 3 éves körülivé vált egeremről...
Pár hónapja úgy szétkopott a bal mikrokapcsolója, hogy kénytelen voltam egy keményebb Raiffaisen-es reklámpapírból kivágni egy kis darabot és betenni. Azóta keményebb mint a jobb oldali. 
Aztán lássuk... 3 év sok idő és hát szegény CH-n elég csúnyán meglátszik az idő vasfoga. Nappal kikapcsolt állapotba jobb nem ránézni mert elég gusztustalan. A gumi csík megsárgult és hámlik egyes részeken. Az alsó fele ami a gagyi filléres műanyagból van, rettentő ocsmány és mindig dzsuvás azon a részen ahol az oldalsó gombok vannak mert nem tökéletes az illesztés. Így ált. a kezem ügyébe eső BKV bérlettel pucolgatom....
A gombok olyanok mintha koszosak lennének pedig nem azok, csak elkezdett kopni róluk a gumis bevonat, alatta pedig felsejlik a kőkemény csillogós műanyag... Őszintén egy csúcskategóriás egértől ennél többet vártam ilyen téren. Technikailag nézve hasít mint állat, bár mostanság sokszor előfordul, hogy Win indításkor nem érzékeli így mehet a hajolgatás és a berhelés a gép seggénél.. Persze mindig akkor mikor pl. bicajozásból jövök haza... 
Ha összegeznem kéne akkor azt mondanám, hogy nagyon megszerettem az egeret és amíg szét nem esik már nálam marad, de csalódtam a Razerben mert egy csúcskategóriás TOP egér nem szabadna, hogy így nézzen ki 3 év után. És nem volt LAN-okon, igyekeztem vigyázni rá kezet mostan sokszor használat előtt stb... Az biztos, hogy maradok a Razernél de ezek után elsődleges szempont lesz számomra a külső minőség. A belsőre amúgy se igazán lehet panasz bár a CH-nál régen azért voltak gondok.
Hát kb. ennyi lett volna a szösszenetem. Hogy összességében megérte e? Magam sem tudom miért de meg. 
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Csak Crysis Wars-ban 1600 órája szolgálja gazdáját, az az engem, ez eddig tökéletesen és hiba nélkül.
A többi játékot nem számoltam, de talán Crysis Wars-ban ill. az fps műfajban van a legnagyobb igénybevétel egy egér számára. Nálam az eredeti burkolat 1 év alatt ronggyá kopott, de nem estem kétségbe. Vettem hozzá egy CH Pro Tools-ot és átcsréltem a burkolatot, ami azóta is tökéletes állapotban van. Bár leginkább a súlyolás miatt vettem meg a Pro Tools-ot, mert semmi súlya nem volt az egérnek, és van egy szint ahol már számítanak olyan apróságok hogy 5g,10g vagy 15g nehezebb egy egér.
Célszerű beszerezni sűrített levegőt, és azzal megfújni ha pontatlan lesz. Ha szájjal fújod, az nem jó, mert véletlenül ha beleköpsz fújás közben, rosszabb lesz mint volt, és macerásabb is kitakarítani. Félévente alkoholos fültisztító pálcikával azért letörlöm az optikát, majd utána kap sűrített levegőt az esetleges ott maradt elemi szálak eltávolítása miatt.
. Csak dög nagy így nem mindig van hely számára az asztalomon.
Direkt ilyet vettél?
Az egyik legpontosabb egér a piacon, simán pro gamer szint, és a hasonló Logitech egereket leiskolázza a kategóriájában.

; A régi laptop egeremet is azért cseréltem volna erre, mert szar a görgője, úgyhogy már oda sem a legjobb a CH.
)

![[link] [link]](http://winnie.fw.hu/1.jpg)