Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Punkbuster

(#51) ploteus válasza gmester (#49) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem fut a PnkBstrA a rendszerfolyamatokban.

www.punbuster.com, pb frissítést letölteni, feltelepíteni, cod2 elindít, 0-ás gombal konzolt lehívod, megnézed, hogy betöltötte e.

Ha nem, akkor lehet a vista, tűzval egyéni beállításokat igényelnek, vagy a frissítést egy másik módszerrel (ami külön aktiválja a pnkbstrA-t és pnkbstrB-t) kell végrehajtani.

[ Szerkesztve ]

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#52) ploteus válasza Punbuster? (#50) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyszerűen kirugott a szerver admin.

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#53) sziryboy

sziryboy
(lelkes újonc)

Kivág a server ezzel a hibaüzenettel: PunkBuster must be Enabled before joining this server.
PunkBuster can be Enabled/Disabled in the Multiplayer Options menu. Visit www.evenbalance.com for PunkBuster support.
Hol tudom bekapcsolni a PunkBustert? A "Többjátékos Mód Beállítások" alatt hiányzik, a Punkbuster be/ki lehetőség. CoD 1.3-as patch van fent.
apbi_1.1 frissítés megvolt.
Mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget!

(#54) wmarci

wmarci
(senior tag)

Nekem egy nagyon súlys problémám van a pb-vel...Elindítom a játékot majd egyszer szétkapcsol a szerver...
ilyen azt mondom-jól van csatlakozok újra
Na itt van a bökkenő
Ha újra csatlakozni akarok és rákattintok az adott szerverre..hirtelen elűnik a zserver ..és nincs többé... nem lehet megtalálni...
És a hibaüzenet csak ennyi: a szerver szétkapcsolt
ezt írja ki, de nem tom miért
és ez már nagyon sokszor volt , ezért csak néhány szerverem van összesen cod2-ben
Pls segítsetek....ezt a szemétséget nem értem.. :( :( :( :(

(#55) sziryboy

sziryboy
(lelkes újonc)

kép!
Hol tudom bekapcsolni a PunkBustert?

(#56) ploteus válasza sziryboy (#55) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

CD kulcsot nyisd le, ok-d le, majd nézd meg megjelent e ebben a menübe a Punkbuster rész. Elméletileg ott fog majd megjelenni!

(#57) ploteus válasza wmarci (#54) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nincs fent vmi netoptimizáló segédszoftver, nem esetleg olyan szerverhez kapcsolódsz, ami külföldi, és magas a ping aránya?
Vagy tűzfal beállítások, esetleg vista alatt írási jogok.

Bár a kérdésből nem lehet meghatárzoni mi lehet a probléma, mert nem ismerjük a hibakörnyezetet. Miből indítod, milyen az oprendszer, stb.

(#58) sziryboy válasza ploteus (#56) üzenetére

sziryboy
(lelkes újonc)

kép!
Sajna itt nincs :-(
Nem értem :F régen tudom hogy itt volt a többjátékos mód beállításnál.

(#59) sziryboy válasza ploteus (#56) üzenetére

sziryboy
(lelkes újonc)

Azért köszönöm!

(#60) ploteus válasza sziryboy (#59) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A pb-t újra telepítetted már?

(#61) wmarci válasza ploteus (#57) üzenetére

wmarci
(senior tag)

Xp-m van..és Ase-val indítom...
vgay van más kereső is..

(#62) ploteus válasza wmarci (#61) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Xfire vagy a játékon belül konzolosan:
0-és gombal lenyitod, majd /connect IPcím

(#63) sziryboy válasza ploteus (#60) üzenetére

sziryboy
(lelkes újonc)

Aham, de megpróbálom újratelepíteni a játékot, aztán lesz ami lesz.

(#64) sziryboy

sziryboy
(lelkes újonc)

Hogy rohadjon meg az összes befőttem!
Nem jutok zöldágra ezzel a ... PB-el :(((
Újra feltelepítettem a játékot, PB ki-be kapcs nuku, majd 1.3 pach felrak, semmi, PB-t frissítettem, semmi... ehh...megpróbáltam az apbi_1.1-el, de így sem jó. Mi a rákot csináljak, hogy be tudjam kapcsolni a PunkBustert? Nem értem régen be tudtam kapcsolni, most mi a retekért nincs? :W
A cod4-et meg nem bírja a gépem sajna. :O

(#65) ploteus válasza sziryboy (#64) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Esetleg ellenőrízd le, hogy fut e a PB rendesen:
[link]

(#66) sziryboy válasza ploteus (#65) üzenetére

sziryboy
(lelkes újonc)

Köszönöm szépen a segítséget! :R
Közben már Pubson kolléga megmondta a frankót: hogy a config_mp.cfg fileba =>
seta cl_punkbuster "1" volt nekem"0", átírtam 1-re és már műxik is. :K

(#67) Darellus

Darellus
(újonc)

xy has been kicked
via punkbuster (for 0 minutes)
RESTRICTION: service communication failure:
Pnkbstrb.exe initialization failed

Hiba jelenkezett nekem a WarRock nevű játéknál.
A 10. hozzászólás nem válik be.

Boldog karácsonyt! És help pls.

(#68) muvezetoHUN

muvezetoHUN
(újonc)

Sziasztok..
Help !!
Minden serverről kidobál a punkbuster.
A Game.: Battlefield 2142....
Ja és a CallOfDuty 2 simán megy Multiban :(

(#69) bugajozsi

bugajozsi
(újonc)

Hy!
CoD4 MP indításnál "Error Unable to initialize Punkbuster. Punkbuster is disabled."
Kezdő vagyok szóval fingom nincs mit tegyek. légyszi irjatok már mit kellene csinálni hogy tudja multiplayerben is jáccani. köszi :O

(#70) bugajozsi

bugajozsi
(újonc)

Na most szenvedtem valamit,most már nem irja ki amikor belépek,szimplán csak azt amikor kapcsolódnék a serverhez hogy ERROR key code in use.Plesae try reconnecting later... hogyan lehetne áthidalni ezt a problémát?
:F

(#71) babape

babape
(újonc)

Üdv!

CoD2vel átszanék Xfire-ön keresztül! Rákapcsolódok a szerverre aztán 2 erc után ledob ezzel az üzivel:

Server Disconnected-(nv) Punkbuster kicked player

punkbustert tegnap teleítettem fel, sztem elég friss lehet.

Megköszönnm ha tudnátok segíteni! Üdv és B.U.É.K

(#72) ollie válasza bugajozsi (#70) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Eredeti a CoD4-ed? Ha nem, az a baj. Ha igen, már valaki használja a cd kulcsodat, ilyenkor csak megpróbálhatod kicseréltetni a saját példányodat a forgalmazónál.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#73) Blizz

Blizz
(senior tag)

Sziasztok nem tudjátok mi lehet a probláma a punkbusterrel ahoy belép a COD4be egyböl ledob és a punkbustert hibáztatja 1.4-es verzió alatt

battle tag: molaritary#2139

(#74) RVN01

RVN01
(újonc)

Az az igazság ,hogy kezdő vok. EL tudnátok magyarázni ,hogy tudom felrakni a punkbustert és használni is??

(#75) csaszinho

csaszinho
(újonc)

Hello!!
Nekem a cod2-vel lenne egy kis gondom. A pb egyszerűen kidob a szerverekről ezzel: no standard characters. Vajon mi lehet? Valaki segithetne mert megőrülök. Ja amugy vista home premium van a gépemen...

LOLOLOLOLOL

(#76) Interjuan

Interjuan
(újonc)

Látom elég elhagyatott mostanában ez a topic de hátha találok megoldást...
csatlakozás után kb 3 mp-el történik az alábbi hibakódú cumizás:
http://images.netbag.hu/20080104/07344646277.gif

(#77) Interjuan

Interjuan
(újonc)

Azért kibővítem egy kicsit h kiszűrjek pár dolgot:
Elég régi játékról van szó amivel éveket játszottam és mindíg ugyanarra a rendszerre ugyanúgy van felrakva ugyanazzal a módszerrel tehát csakis a ku...a punkbusterrel lehet a probléma.Tűzfalam alapból nincs az nem kavarhat,újraraktam a játékot pb mappába a pbsetupot beraktam frisítettem, de ugyanez jön ki.Ismét kiléptem feladatkezelő pnkbstrb.exe-t kikapcsoltam de ugyanez utána ezt az A variánsal utána mindketőt ki egyszerre de sehogy...teljes tanácstalanság.

(#78) kakula válasza Balancee (#2) üzenetére

kakula
(újonc)

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a cod 2 -el ,hogy 1-2 percen belül ledob a szerverről!
Eddig rendesen működött,most meg azt írja ki,hogy szétkapcsolás név punkbuster kicked player.Ha valaki tud segítsen,hogy mi lehet a probléma mert megőrülök. :W

pb frissítést már csináltam!

Előre is köszi

(#79) S!K()LY

S!K()LY
(újonc)

hello! nekem az a problémám hogy minig kidob mindeggyik szerverről ezt írja ki:Server Disconnected - :.:M.K.SZ:.: S!K()LY punkbuster kicked player':.:M.K.SZ:.: S!K()LY (for 0 minutes) ...RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initiolization failed ez mért van hogy kiírja??? :O

(#80) S!K()LY

S!K()LY
(újonc)

helló! ha nektek ezt írja ki Server Disconnected - :.:M.K.SZ:.: S!K()LY punkbuster kicked player':.:M.K.SZ:.: S!K()LY (for 0 minutes) ...RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initiolization failed frisitsétek autómata pb frisitővel!!!!!!!!!! nekem megoldotta a problémám csak az a gond hogy minden nap frisitsétek!!!!!!!!!!!!!! mert csak úgy jó!!!!!! :)

(#81) Ice_man15

Ice_man15
(újonc)

Heló mindenki van egy kis problémám a Cod 2 multi-ban a pb ezt írja ki : PunkBuster must be Enabled before joining this server. PunkBaster can be Enabled/Disabled in the Multiplayer Options menu. Visit www.evenbalance.com for PunkBuster support. (Amúgy ez azóta van amióta frissítettem a pb) Ha valaki tud segíteni az segítsen előre is köszi.

(#82) smithy91

smithy91
(újonc)

sziasztok nekem ezt irja ki:pb client not responding?ez mi mert 2 percenkénmt kidobál miatta

(#83) Vasili

Vasili
(újonc)

Sziasztok!
Nekem az a problémám (CoD4ben !!!) Hogy az összes PB-s szeról kidob...
Ezt írja ki:

Vasili Punkbuster permament ban issued on this Game Server for player "Vasili"... GLOBAL Punkbuster GUID BAN 866c76c2.

Nem használok semiféle csítet !!!!

Előre is köszi

- Tizedes, maga nem volt ott a álcázó gyakorlaton! Tizedes:- Miből gondolja?

(#84) RADMA

RADMA
(újonc)

Sziasztok!
Kéne egy kis HELP!
Van egy "kis" problémám a PB-vel.
Progi: WolfET
Újra raktam a gépet, a progit, frissítés mindenre... megvolt. patch stb...
Csatlakozok egy serverre és ezt írja ki:
WARNING: PB kick for non-standard characters and all PB restrictions on this server
Pár percet lövöldözök, aztán befagy az egész. Semmire sem reagál. :F
Előre is köszike! :R

(#85) Pz.V.Ausf.G

Pz.V.Ausf.G
(újonc)

Helló!!
Nekem a Bf2-vel van problémám..méghozzá következő
Punkbuster kicked player(for o minutes)
RESTRINACION: Service Communication faiture PnBstrA.exe
Mit tegyek??
előre is köszi a segitséget..

(#86) Attila14 válasza Vasili (#83) üzenetére

Attila14
(fanatikus tag)

Frissítsd a pb-t és ha akkor se jó akkor cseréld a cd-kulcsot!
Nekem is ugyanez volt a probléma! :DD

Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

(#87) Pz.V.Ausf.G válasza Attila14 (#86) üzenetére

Pz.V.Ausf.G
(újonc)

eredeti játékom van..

(#88) Attila14 válasza Pz.V.Ausf.G (#87) üzenetére

Attila14
(fanatikus tag)

Én Vasili kérdésére válaszoltam! :D
A te problémádban sajna nemtudok segíteni mert nem játszottam multyban a BF2-vel!

Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

(#89) For357y

For357y
(fanatikus tag)

Sziasztok. Nekem is hasonló problémám volt a PB-vel, mint itt sokaknak. NEvezetesen, hogy percenként ledobott, és írta, hogy kézzel frissítsem a PB-t. Ezt meg is tettem, minek következtében ugyan úgy ledobált, majd gondolt egyet, és most már 1 perc játék után játszhatatlanra fagy a játék(CoD4) Ez annyit tesz, hogy 1 percig tökéletesen fut, aztán megakad a kép, és csak 5 másodpercenként mozdul meg egy pillanatra, a hang meg megy tovább. Valakinek valami 5let? Most már sehol sem tudok játszani, mert mindenhol ezt csinálja... :S

Egyébként meg szerény véleményem szerint semmi értelme ennek a PB-nek, sok PB-s szerveren játszottam már, de ez senkit sem akadályozott meg h csaljon...

"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007

(#90) _Peter_

_Peter_
(újonc)

Csáztok új vok engem is mindig kidobál a Cod2 a ...(for 0 minutes)... üzenettel! mivel sokáig tartana elolvasnom az összes hsz-t ezér kérdem itt: MI A MEGOLDÁS? :W :Y :F :)
Am arra tudom a megoldást aminek a vége fx_sort=0 :))

(#91) Dortmund

Dortmund
(újonc)

Szasztok

Az a probléma hogy nem lehet bekapcsolnom a punk bustert a multiba!

Kérlek segíts!!

(#92) Dortmund

Dortmund
(újonc)

valaki segítsen már
Kérlek

(#93) Ice!? válasza gmester (#49) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyan ez a bajom :F Meg tudtad valahogy oldani? / Pontosabban ezt írja ki / Eddig XP-n ment rendesen, most Vista-m van... Számít ez valamit? :F

♥ prelude

(#94) Ice!? válasza Vasili (#83) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Előfordul... Az a nagy helyzet, hogy a Te cd-kulcsoddal már csítelt valaki, és bannolták... Keress másik kulcsot, vagy vedd meg a gamet :DD

♥ prelude

(#95) For357y válasza Ice!? (#93) üzenetére

For357y
(fanatikus tag)

Ilyet nálam is csinált, az a hiba, hogy a PnkBstrA.exe nem fut a rendszerfolyamatokban. Indítsad el manuálisan, és elvileg rendbejön.

"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007

(#96) Ice!? válasza For357y (#95) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kössz, bevált :C

♥ prelude

(#97) For357y válasza Ice!? (#96) üzenetére

For357y
(fanatikus tag)

Szívesen :)

(#98) Robotsyte

Robotsyte
(újonc)

Sziasztok olvasgattam az eddigi commenteket mert nekem is ilyen problemám van.
Eddig azt írta hogy frissítsem manuálisan ezt megtettem aztán azt írogatta hogy nem tud kapcsolatot teremneteni a pnkbstrA.exe-vel aztán felraktam valami cuccot amit a a 65-ös HSZ-ben linkelt be a srác és azóta ugyan ezt írja ki csak a pnkbstrB.exe-vel megpróbáltam eleindítani de úgy sem válltozott semmi.

(#99) sNiP3rFun

sNiP3rFun
(tag)

Játék elindít Multiplayer Optionsba belép Punkbaster engedélyez(YES) játékból kilép és letölti
Ezt. Majd játék indit és minden oké!

(#100) Robotsyte válasza sNiP3rFun (#99) üzenetére

Robotsyte
(újonc)

Sajna ez sem segít ugyanazt írja ki hogy mit tom én... pnkbstrA.exe

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Punkbuster
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.