ha ez nekem szólt, én nem neked válaszoltam
a te problémádra: próbáld meg kézzel frissíteni a punkbustert: [link]
[ Szerkesztve ]

ha ez nekem szólt, én nem neked válaszoltam
a te problémádra: próbáld meg kézzel frissíteni a punkbustert: [link]
[ Szerkesztve ]

Hello ime a hiba worldbe sikerült felrakni akit érdekel az segitsen léci:[link]
Köszi
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi

Csáó nekem is a Punkbuster problémám van....játszok kb. egy percet és kidob....A következőt írja ki...:
Szerver Szétkapcsolt- Celtic Warrior Punk Buster
kicked player Celtic Warrior (for 0 minutes)
...No Packet Flow.

Persze a CoD 2-vel játszok....De a CoD 4-el is ugyan ez a baj...Eddgi ment minden jól...Csak aztán formáztunk egyett és utána meg nem igen akar menni a játék...

Csáó nekem punkbuster problémám van...Játszok a CoD 2-vel és kb. 1 perc után ledob....Ezt írja ki:
Szerver Szétkapcsolt- Celtic Warrior Punk Buster
kicked player Celtic Warrior (for 0 minutes)
...No Packet Flow.

Hi!
A konzolba azt írja h warning:corrupted interface. Gondolom ennek közbe van ahhoz h 1perc utána kidob a pb. Vki segítsen plz! 

Ja és amikor kidob azt írja ki h xy has been kicked
punkbuster (for 0 minutes)
RESTRICTION:disallowing programe/driver[80521]
Sziasztok
Nem is annyira probléma, de jópofa kérdés.
Vki regisztrált már punkbusteren nicket? Aki nem tudná, a saját nickjét levédetheti ezzel a megoldással (12$/year).
Befizettem paypal módszerrel, de utána mit kell csinálni? ki segítene lefordítani szakszerűen ezt az oldalt? (pb_plist) name registry
R.I.P. Steve

Felraktam w7-et ,xfire-t,punkbuster-t. cod2-nál a punkbuster azt írja hogy: uknown windows API finction (131133), mi a megoldás?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

Hi
Az létezik hogy a punkbuster miatt kékhalált dob a gép?
Történt ugyan is az hogy volt egy kis upgrade a gépen és feltelepitettem viszza az enemy territory quakewars-ot(eredetit) és amikor joinolni akartam serverre azonnal dobálta a kékhalát ,kb 1 hét után eszembe jutott hogy már csak a kizárásos alapon maradta punkbuster ami okozhatja a gondot ,és ugy látszik igazam lett ,fissittettem és azóta megszüntek a gondok
//unrealnorth.com

csácsá!Engem a minden játékban belépés után kb. 1 perc mulva kidob az a rohadt PB azért mert vmi handshaking failed.PLS HELP

[B]Sziasztok!
Egy kérdés!
Percenként kidobál a PB Call of Duty 4-ből!
Ezzel a szöveggel Program/driver 80441
Mi lehet a megoldása???[/B]
TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!
Sziasztok. Egy privát levélre a megoldás leírnám (hátha másnak is volt gond)
Maxpacket problémára ha esetleg e miatt dobna ki bárkit is. Itt szolnék, hogy ez szerverenként eltérhet, de nagyjából a 100-as érték javítja a problémát.
codconfig file-ban át kell írni a maxpackets sort 30 helyett mondjuk 100-ra.
hungabi87 A pb frissítését próbáltad?
[ Szerkesztve ]
Aki nem tud uszni, ne mászon fára mert elütí a vilamos!

sziasztok
nekem viszta van a gépen és nem indul el a cod2
tudtok nekem segiteni

Szevasztok ! Tudtok valami infót crysis wars-ra létezik PB vista 64 bit-re ? Köszi elörre is a segítséget !

Hello valaki tudna nekem segíteni percenként ledob a Pb a játékról (Cod 2) és ezt írja ki
Server Disconnect - Szivar PunkBuster kicked player
'Szivar' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service
Comunication Failure : PnkBstrB.exe heartbeates stoped.
köszönöm előre is.

más játékban ugyan de nálam ez a hiba bizonyos szervereknél fordult csak elő. egyébként tűzfal problémára gyanakodnak ilyen esetben más fórumon szóval add hozzá a tűzfalad beállításainál az engedélyezett listához a PnkBstrB.exe-t hátha segít
(#162) shadyxx18 - erre is jó lehet talán amit az előbb írtam
[ Szerkesztve ]

Hi felraktam windows7et minden működött a codban viszont felmentem volna CBzni és kibaszott a cb folyamatosan ezzel: uknown windows API finction (131133)
megoldás rá?
Az élet egy k***a szar játék,de rohadt jó a grafikája :)))

tudna vki segíteni ? ezt írja ki a cod2 minden percben :
Server Disconnected - xy PunkBuster kicked player
'xy' (for 2 minutes)... Cvar r_fullbright=1 
előre is köszi
XY
Írd át a /r_fullbright 1-et 0-ra, vagy ami a szerveren meg van engedve.
♥ prelude
Eset Smart Security van most, a problem itt is fennal, regebben tűzfal nélkül is fennált.
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

Heeelp !!!
Kérném a segítségeteket, mert már igazán kezd tele lenni a t.k.m.
Csomószor előfordul, hogy játék kezdéskor kidob a rohadt Punkbuster.
Játék elött mindig frissitem a PB-t, sőt benne a " pbsec.htm " fájlt is.
Mégis kidob, sokszor egymás után.
Ilyenkor mindig újra frissítem ezeket a dolgokat, majd újra indítom a gépet, de sokszor így is letilt. 
Valaki elmagyarázhatná, hogy mi a problémája ennek a sz@rnak, mit csináljak, hogy elkerüljem már a gép szétverését.
Ezt az üzenetet szokta küldeni, mielött kidob : [link]
Előre is köszi a választ. 
Ja, BF 2142 gaméról van szó.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Helló
Corrupted file memory-t hogyan lehet orvosolni?
COD4 esetén jön elő...
ASUS N55SF-SX255D - HTC Desire (Runnymede AIO V6.0.4 Special Edition)

hali
a pb mindig kidob a cod2-ben az elején, általában
ezt írja
punkbuster kick player ....cvar fx-short=0
vki tud erre megoldást

Volt ez a problémám, de senki nem tudott segíteni. 
Na szóval vettem + 1 gb memóriát, azóta egyszer sem jött elő a probléma.
Csak azért írtam be, hátha segíthetek valakinek. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Sziasztok én már minden HSZ javaslatot kiprobáltam de semmi nemhasznál... punbusterB.exe failed vagy mi a tököm :S De már nagyon elegem van...
Pls Segitsen aki naon ért hozzá és vegyen fel xre: rignyas94 KÖSZÖNÖM

Meséld el, hogy telepíted és hová a PB-t. 
Friss verziót használsz ?
Ja és hali. 
[ Szerkesztve ]

Hali. Hát 1xer telepitettem a pb-t mikor a codot, azóta kitöröltem és frissitettem is :S

Milyen gaméhoz kell ?
Úgy frissítetted, hogy kiválasztottad a gamédat a listából ???
[ Szerkesztve ]

Cod2

Na szóval innen töltsd le a friss PB-t : [link] - a " For All Windows Games " kell.
Utána kicsomagolva másold át a játék mappájába és onnan telepítsd.
Létre fog hozni egy mappát " pb " elnevezéssel a játékban.
Erről a linkről [link] másold át az alábbi 3 linket oda a " pb " könyvtárba a " mentés másként " parancs segítségével :
1. For Players Filename: pbsec.htm
3. PB Client v2.195 for Win32 (and Mac Cider version)
4. PB ClientA v1375 for Win32 (and Mac Cider version)
Az első mindig el szokott tünni a játszás után, azt érdemes újra bemásolni. 
Ja, a telepítés elött töröldj ki minden dolgot, ami a PB-hez kapcsolódott.
És a telepítés után a frissítést se felejtsd ki.
Várom a fejleményeket.
[ Szerkesztve ]

plz vegyél fel xre . xfire:rignyas94

Nincs fent a gépemen. 
Megadom priviben a telószámomat, ha úgy könnyebb. 

mind1, megcsináltam amit mondtál most nekiugrok és tesztelem
mindjárt jelentkezek

Lophatnál egy képet a PB mappád tartalmáról a leírt dolgok véghezvitele után és a hiba üzenetről. 
Látom az utolsó már +van.
Próbáltad más szerveren is ?
Várjál basszus és a BF2142 dolgait linkeltem
, megkeresem a Te gamédét is. 
Na szóval ugyan az a menet, csak ezzel : [link]
Remélem így jó lesz és bocsi.
[ Szerkesztve ]

2. PB Client v2.181 for Win32 Filename: wc002181.htm
3. PB ClientA v1383 for Win32 Filename: wa001383.htm

3. PB Client v2.181 for Win32 Filename: wc002181.htm
4. PB ClientA v1383 for Win32 Filename: wa001383.htm

A hibaüzenet ottvan.. A pb mappáról pill, sok idő még feltölti

Próbáltad a másikat is amit most linkeltem, ami a COD2-hoz van ??? 

nem. most megyek.
(#195) knglowbotr válasza knglowbotr (#194) üzenetére

megcsináltam igyis , de az eredmény ugyanaz, kibasz :'(. De az érdekesség amugy hogy cod4 be és cod5 be nemdob ki.. de ahányszor leformázom mindig csak a cod2!!!

megcsináltam igyis , de az eredmény ugyanaz, kibasz :'(. De az érdekesség amugy hogy cod4 be és cod5 be nemdob ki.. de ahányszor leformázom mindig csak a cod2!!!

A meghajtót formázod le ?
Próbáltad már másik névvel, hátha valamiért listán vagy ?

Rendesen leformázom a C meghajtót..

Hááát a soldier neved amin futsz a gaméban.
Hátha valami nagyon csúnya dolgot csináltál aztán felkerültét a fekete " listára ".