Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Punkbuster

(#251) valti7 válasza Undoroid (#250) üzenetére

valti7
(újonc)

win xp-m van 32 bit, comodo vírusírtót használok, cod2 nél tapasztalom, sztem nincs túlhajtva semmim cod6 tökéletesen megy. remélem elég.

(#252) Undoroid válasza valti7 (#251) üzenetére

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Szia!

Próbáld meg a PB-t frissíteni! KLIKK IDE

" sztem nincs túlhajtva semmim " Ez most egy igen vagy egy nem? ;] Ha Te nem tudod,akkor ki? :D

Még egy kérdés: Origi a COD2-d?

Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

(#253) valti7 válasza Undoroid (#252) üzenetére

valti7
(újonc)

de OMG na m1 hagyjuk haverom úgyis hoz holnap egy másik cod2-t ami neki is megy.
a pb-t frissítettem de így se jó. NINCS túlhajtva semmim. ha mögé írtam h a cod6 rendesen megy akkor szerinted cod2-nél túlhajtom a gépem? :D na m1 kössz a segítséget azért.

(#254) Undoroid válasza valti7 (#253) üzenetére

Undoroid
(HARDVERAPRÓD)

Szia valti7!

" de OMG na m1 hagyjuk haverom úgyis hoz holnap egy másik cod2-t ami neki is megy " Kitalálom!Nem Origi a játékod!Akkor ne is csodálkozz,ha gáz van vele... :N

A túlhajtásról pedig csak annyit,ha nem megfelelően csinálod,akkor látszólag minden rendben,de nagyobb terhelés közben (játék) instabillá válhat az egész géped!Ezek a működési anomáliák is okozhatnak hasonló dolgokat még origi játék használatánál is!

Az ezt megelőző postodban még Te magad sem tudtad,hogy használsz-e túlhajtást vagy sem! :D

COD2 és COD6(MW2) között nem túl sok a különbség!A COD2-n még elérhető a DirectX7-es grafikai mód,míg a MW2-nél kizárólag a DirectX9-es lehetséges!

A COD2,COD4,COD6-ot megvettem origiben,de ilyen hibát nem adott egyik sem... :N

Azért írd meg,hogy van-e változás!Lehetőleg az "OMG,m1" MSN-es szleng-szavak (?) mellőzésével!Ez mégiscsak egy szakmai jellegű topik!Válaszolhatnék pld. Oroszul,de azt még Én sem érteném! ;]

Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h " A golyót légyszives! " By: Virgil Starkwell

(#255) presbazsi válasza valti7 (#253) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Szerintem is hagyjuk. Haverod hozza az újabb "jogtiszta" verziót azzal tutti jó lesz, hisz neki is megy, akkor nálad is jó lesz... Érdekes nekem eredeti gémekkel soha nem volt semmi problémám.

(#256) valti7 válasza Undoroid (#254) üzenetére

valti7
(újonc)

Üdv. :D
A CoD4-em eredeti. Már régen használtam hát mondom játszom vele egy kicsit és lám kiírja ua. -t a hibát (PnkBstrB.exe initialization failed) :(. Tehát ez a gond eredeti játéknál is felléphet. Sajnos. De szerencsére CoD4-ben egy csomó pb mentes szeró van és tudok játszani vele csakhát ott meg nagyobb az esélye a csaálsoknak. De attól még cod2-vel nem tudok normálisan játszani. :(
Na erre mit mondotok?
Elhiszem ha nem hiszitek el de akkor szóljatok mert készítek róla egy fényképet (CoD4-ről).
Így már nem vagyok abban sem biztos, hogy ha hoz a haverom egy másik CoD2 példányt, azzal működni fog. :(

(#257) valti7

valti7
(újonc)

Ja és a tűzfalat ki tudtam kapcsolni. Csak vírusírtót kellett váltanom. Avast! lett.

(#258) valti7

valti7
(újonc)

bocs a sok post-ért de megtaláltam a megoldást:D

Tehát íme az én megoldásom pnkbstrB.exe initialization failed. -re. Letöltöttem és feltelepítettem az Avast! vírusírtót, és kikapcsoltam a tűzfalat. ennyi volna. :D

És azért köszi a segítséget. :)

[ Szerkesztve ]

(#259) presbazsi válasza valti7 (#257) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Avastról tudok referálni, azt használom nem zavart be még 1x sem se a CoD2-be, se a CoD4-be, nem is szoktam kikapcsolni gém közben sem. Nem lesz vele gondod. De akkor most nem teljesen értem CoD4 (MW) vagy CoD6(MW2)? Mert mindkettőt írtad...

[ Szerkesztve ]

(#260) presbazsi válasza valti7 (#258) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Ok, látom megoldódott. :C

(#261) valti7

valti7
(újonc)

JA :d

(#262) joe-ker

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nekem is volt problémám a PB-vel,nekem ez segített:
* Távolítsd el a PunkBustert a telepített programok közül (Vezérlőpult/Programok Telepítése és törlése)!
* Töröld a PB mappa teljes tartalmát (Telepített játék mappája)
* Érdemes a CCleanerrel, vagy más programmal egy registry tisztítást csináltatni...
* Töltsd le a Punkbuster telepítőjét és másold a PB könyvtárba (Telepített játék mappája): [link]
* Tömörítsd ki, és indítsd el a PBSETUP.EXE-t!
* Add hozzá a (Add Game), és frissítsd (Check for Update)!

Ellenőrizheted, hogy minden helyesen működik-e ha letöltöd, és elindítod a PBSVC.EXE-t: [link]

(#263) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Nekem folyton ezt írja ki szerver szétkapcsolt - xy has been kicked
via punkbuster (for 0 minutes)
RESTRICTION: service communication failure:
Pnkbstrb.exe initialization failed
pedig már próbálkoztam a frissítéssel a tűzfalat is kikapcsoltam meg a 10 hsz-et is...mindig fél perc múlva kidob... rákerestem és nem találta a rendszer a PnkBstrB.exe-t és azt hol tudom letölteni ? vagy hozzátenni a géphez? mert csak PnkBstrA.exe van a feladatkezelőmbe is. Valaki Help pls ? köszönöm

(#264) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Természetesen cod2^^

(#265) presbazsi válasza WOoLFyKahh (#264) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

[link] itt olvasgass egy kicsit.

(#266) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Ezt már próbáltam : A Losing Key Paketsre a megoldás ha bemegyünk a feladatkezelőbe és van ott egy Punkbuster A vagy B exe és ki kell nyomni (PnkBstrA.exe PnkBstrB.exe és PnkBstrK.sys ezeket) !! de nekem a feladatkezelőbe csak PnkBstrA.exe volt... nem volt se PnkBstrB.exe se PnkBstrK.exe ! Szerintem nem találja ezeket vagy nem tudom . Olvastam azt hogy a tűzfal nem engedi megnyitni vagy valami... kikapcsoltam a tűzfalat ugyanazt csinálja ! vagy még be is kéne állítani valamit? Csak úgy 1x felakartam menni codozni azt azóta csinálja ezt... lehet h vírus vagy nem tudom ! HeLP

(#267) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Ja és windows xp-m van^^

(#268) presbazsi válasza WOoLFyKahh (#267) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Milyen vírusirtót használsz?

(#269) presbazsi válasza WOoLFyKahh (#267) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Illetve nézd meg ezt, hátha segít: [link]

Tűzfalnál a kivételeknél legyen kipipálva az A is meg a B is.

[ Szerkesztve ]

(#270) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Avira AntiVir Personal - Free Antivirus
ja és az pb ellenőrző proginál ezt írja a PnkBstrB.nél

Watching for PnkBstrB instance change (0) TIMEOUT
Getting port for PnkBstrB FAILED
Sending version packet to PnkBstrB SENT
Receiving version from PnkBstrB TIMEOUT
Checking PnkBstrK driver status NOT FOUND
Extracting new PnkBstrK to:
"C:\Documents and Settings\Szilszakál\Application Data\PnkBstrK.sys"
OK
Sending load packet to PnkBstrB SENT

(#271) WOoLFyKahh

WOoLFyKahh
(újonc)

Egyébként nálam ebből a videóból amit küldtél linket a szolgáltatásoknál csak PnkBstrA van és PnkBstrB nincs, szóval nekem nem engedi megnyitni a B-t vagy nem tudom... azzal mit kell csináljak? virusírtót Inactiva-ltam , vagy az nem elég? ugyanúgy bezavarhatja?

(#272) presbazsi válasza WOoLFyKahh (#270) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Nem nagyon ismerem, én avastot használok. Nem lehet hogy a pb b-t fogja a vírusírtó, vagy netán egyszer vírusosnak érezte és törölve lett, vagy karanténba lett rakva? Megint csak linkelni tudok, olvasd el. Alul van egy hivatkozás: a program lepucolja teljesen a pb-t, a felső hivatkozás a hivatalos pb oldal. Sztem próbáld meg. Pucold le teljesen, keress rá utána hátha talál még maradványokat, szedd ki a registryből is, egy újraindítás, és tedd fel azt ami a hivatalos pb oldalon van (felső hivatkozás)...és reméljük ezzel megoldódik, és tudsz egy kicsit "kodozni" :)[link]

(#273) Nándor1990

Nándor1990
(újonc)

Sziasztok!

Call of Duty 2-vel van problémám. Remélem tudtok segíteni.
A laptopom-ra feltettem a CoD2. a laptopomon windows 7 van.
Az asztai PC gépemre is ugyanarról a DVD-ről tettem fel mint most a laptopra. Szóval itt nem lehet gond. (Sőt már az asztalin nagyon régóta fent van)

Ja, majdnem kifelejtettem mi a problémám:
http://yfrog.com/e4nvtelenzj

Mielőtt leírtam kérdésem, szétnéztem az interneten. Itt is találtam segítségeket, de nem működtek :-S
például: frissítsem a punkbustert, töröljem le a pb mappát és utánna frissítsem a pb-t...
egyik sem működött, nem vált be.

Nem értem mi lehet a gond, pedig az asztali gépemen meg megy :-S
Kérlek segítsetek. Köszönöm.

Nándi

Jelenlegi konfigurációm: Intel Pentium 4 HT 2,4GHz / 1GB memória / Abit IS-7 alaplap / nVidia Geforce 7600GT

(#274) presbazsi válasza Nándor1990 (#273) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Az asztali gépeden is win 7 van? Gyanítom nem. Volt egy barátom ugyan ezzel a problémával, de tényleg dettó ugyan ez volt... nem találtunk rá megoldást, pedig mindent amit csak lehetett megpróbáltunk...Passz, nem tudok mondani semmit, bízzunk benne hogy valaki olvassa a topicot aki tudja is megoldást. Előtte XP-t használt ugyan azon a laptopon és azzal tökéletesen ment neki...

(#275) Nándor1990 válasza presbazsi (#274) üzenetére

Nándor1990
(újonc)

Természetesen az asztalin XP van. A laptopot meg most vettük augusztus vége felé, az iskola kezdésra amihez windows 7 társult.
De hát a CoD 2 nek futnia kéne windows 7 alatt... Nem értem :-s

Jelenlegi konfigurációm: Intel Pentium 4 HT 2,4GHz / 1GB memória / Abit IS-7 alaplap / nVidia Geforce 7600GT

(#276) presbazsi válasza Nándor1990 (#275) üzenetére

presbazsi
(kvázi-tag)

Hát én sem nagyon értem... CoD2-höz nincs valami Win7 patch egyébként, azt nem nézted?

(#277) Hanszolo

Hanszolo
(újonc)

szevasztok
kéne 1 kis help. ezt az üzit írja ki a játék.
már újraraktam a gamet a vga is frissítve. több 5letem sajnos nincs.

remélem jó a link

http://prohardver.hu/dl/upc/2010-10/244756_hiba.jpg

ati hd4350 vga kártyám van az nvidiás link az nem jó

ha vkinek van vmi más 5lete az t szivesen veszem.

köszi

[ Szerkesztve ]

(#278) tálusz válasza Hanszolo (#277) üzenetére

tálusz
(tag)

(#279) Hanszolo válasza tálusz (#278) üzenetére

Hanszolo
(újonc)

hello
köszi az 5letet ezt is próbáltam de sajnos ez sem vált be.

(#280) Hanszolo

Hanszolo
(újonc)

helló
megoldódott a probléma.
a videókártya driwert kellett "butítani" régebbi verzióval.
:C :W

(#281) Sarandi

Sarandi
(újonc)

Sziasztok!
Nekem 1 olyan problémám lenne, hogy belépek Xfire-en keresztül 1 CoD2 szerverre elkezd betölteni a map és alul a csík 3/4-énél lefagy! És ilyenkor csak ha el altatom a gépet(Sleep gomb a billentyűzeten) és utána visszajelentkezek a windowsba akkor tudok kilépni a játékból akkor is csak feladatkezelővel vagy a tálcán található ikonon jobb klikk/bezárással.
És ha ujrabelépek a szeróra akkor ugyanez van. :((( Már sokszor kidobnám a gépet :(( :N ;)

(#282) hocik

hocik
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Cod4 közbe kidob a PB ez miatt: Multiple Direct3d Loaded-A. Mi lehet a gond? Ha tudtok valami írjatok. Köszönöm!

(#283) odorgg

odorgg
(senior tag)

Hali!

PB losing key packets el kidobál, valakinek ötlete?
Vólt reinstall, játék/pb, letiltogattam tűzfalban, feladatkezelőben, semmi nem segít :O

COD4 :<<A.S.E>> Hardcore Feje'r megye (Tilos GL,MD,LS,KEMP!!!)| ip: 87.229.77.165:28974 Web: http://aseteam.info Minden játékost szeretettel várunk, a szerverünkön. BF3: odorgg

(#284) romed13

romed13
(újonc)

Sziasztok!

Lenne 1 problémám amikor belépek a cod2 mp-be 2-3másoderc és kidob

ezt írja: Szerver szétkapcsolódott-[FAIL]*VIKTOR* PunkBuster
kicked player'[FAIL]*VIKTOR* ('for 0 minutes)...
RESTRICTION:Servise Communication Failure:
PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

Ha valaki tud segíteni azt megköszönném :DD

(#285) Hunyika2

Hunyika2
(kvázi-tag)

erre tudok megoldást?

ASUS M5A99X Evo, AMD Phenom II X4 955 BE, 4x2GB Kingmax DDR3 1333 MHz, Western Digital Blue 500 GB 7200rpm 32 Mb, ASUS GTX 560 1 GB Direct Cu II/OC; FSP HEXA 500

(#286) Padree

Padree
(senior tag)
LOGOUT blog

Helló!

Battlefield Bad Company 2
"pb kicked player xyz 0 percre restriction service communication failure PnKBstrA.exe"

Csinálja PB és nem PB-s szerveren is, pbsetup.exe indítva, játék hozzáadva, frissítve. Tűzfal átengedi a PB...A és ...B -t.
Haver gépén van, az enyémen tökéletesen fut, mindkettő Win7, de nálam a c:/users/nevem/appdata/local/punkbaster mappában van telepített PB, pnkbstrB.exe-vel, valamint a programok eltávolításánál is van PB leszedése opció - neki nincs. Fogalmam sincs, hogy ő mit csinált telepítéskor. Hogyan lehet nála ugyanígy"feltelepíteni" a PB-t?

"pont olyan hülye mint én, csak értelmesebb"

(#287) Bandiii7

Bandiii7
(újonc)

Aki CoD2 szerver punkbusterhez ért az kérem írjon PM-et. Köszönöm :)

(#288) Mert19 válasza Bandiii7 (#287) üzenetére

Mert19
(újonc)

Valaki tudna nekem segíteni?
A problémám az lenne, hogy a cod2-vel játszom multiban..eddig minden jól ment.
Most 2napja kb 2percenként ledobál a punkbuster és ezt írja:disallowed program/driver 130000

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Punkbuster
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.