15ször rákerestem de nemtaláltam ilyen topicot szal ezt megnyitom.
egy kép róla![[kép] [kép]](http://www.mobygames.com/images/shots/original/1088252655-00.jpg)
[Szerkesztve]
Zoll

15ször rákerestem de nemtaláltam ilyen topicot szal ezt megnyitom.
egy kép róla![[kép] [kép]](http://www.mobygames.com/images/shots/original/1088252655-00.jpg)
[Szerkesztve]
Zoll

Jó kép 
Te figyu, játszol is azzal a sok játékkal, aminek topikokat nyitogatsz?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Naná!
Zoll

Tom a címet elcsesztem.Valamit kihagyatam!
Zoll

játszom én mind1ikkel kivéve 1-2 pl bad day la.az 2006-os.De ezis jóleet volna.A képen látszik hogy kissé pixeles.
Zoll

Gamestart test:min:p 800+256mb ram+65mb ram
ezzel toltuk:amd200+1gb ram+radeon 9600pro
A teszthardveren simán futott és ugyan előre riogattak nálam 1X sem fagyott.
És nálam sem
Zoll

Sok időd lehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

én mindent kipróbálok akármilyen gagyi gépem is van!!
Zoll

Egyébként ha már topikot nyitsz, akkor légyszíves tegyél bele normális linket, és írj is valamit, hogy mégis mi a fene ez... ellenkező esetben csak játszóház a számodra. Ne cseszegetésnek vedd, inkább hasznos jó tanácsnak!
Amúgy a kevesebb néha több... 

De már mindenki dühös rám emiatt.Elég dili vok.
Zoll

Egy Sam Fisher kaliberű embert irányítasz, aki képes másik embereket irányítani, amolyan Yuri féle módon.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

köx a bemutatót
Zoll

Nincs mit.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Sziasztok! Nekem is megvan a psi ops de sehogy sem akar elindulni!
Valaki tudja hogy lehet elindítani?
Köszi!

''Tedd be az eredeti CD-t!'' 
![;]](/dl/s/v1.gif)

Crackelted?Vagy mit ír ki indulás közben??
Zoll

Most kezdtem el csak játszani a game-el és nagyon jó szerintem, grafika hibátlan, jó a játékmenet is. Egy katonáról szól akit kiképeztek arra hogy az agyával tudjon irányítani dolgokat, pl telekinesis, telepatia... de ezeket a dolgokat elfelejtettették vele és beállít valamilyen kommandós egységhez, idővel rátalálnak és egy injekció hatására elkezdenek visszajönni az emlékei és tudja használni ezen képességeit, kb olyan mint a half life 2-ben a gravity gun a végén amikor embereket is lehet vele mozgatni csak itt az agyával csinálja a fószer.
hogy legyen normális link is :
hivatalos oldal: Bővebben: link
néhány kép: Bővebben: link
ezek a screenshotok szerintem ps2-ről vannak, szóval tessék sokkal szebbnek elképzelni a játékot
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

sztem jo kis game
sajna az irányitást kicsit szokni kell,de aki szereti a jediforce szerü dolgokat annak meg ki kell probálni
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

Nem tudtam eddig mihez hasonlítani de tényleg a jedi knight az ilyesmi 
egyébként az irányításba hamar bele lehet szokni, csak a telekinesis irányítása nehézkes kicsit de úgy van megoldva hogy amikor muszáj használni akkor nem lőnek rád közben, tehát lehet próbálkozni 

én a tk+md kombot használom majd mindig
)
viszont azt h mikor pont merre dobom az ürgét azt még most se tudom

Ja az tényleg nehéz először hogy az embereket hogyan kell dobálni, de rájöttem idővel, az egeret gyorsan elrántom egyik irányba miközben tk-val felmeled és rántás közben elengedet a gombot, ezt minél gyorsabban csinálod és minél nagyobb úton mozgatod az egeret anál nagyobbat fog a falnak csapódni a fickó
legjobb amikor korlátnak dobod, nyög egy nagyot átesik rajta és még ráadásnak ráesik az elektromos vezetékekre 

tucc rendesen létrára mászni?nemtok továbbjutni mert mikor rámegyek ugy elhajit az a sz.r h kinyuvadok
többször is probáltam,kilépés-visszalépés után is de semmi...

Igen, megy rendesen a létrázás. Viszont most elakadtam egy résznél, amikor fölrobbantok egy egész földalatti erődtményt és utána egy katonai bázisra repülök, nem tudom hova kéne ott mennem.

na nekem ebben a bázisban nem mén a létrázás...
leszedsz minden ört utánna csak egy kapu lesz/van nyitva ott be stbstb

Én nem is találtam itt létrát. Hol van?

joval bentebb/hátrébb lesz még 

ez gyönyörü volt mr pisis

találtam én is egy létrát amivel küzdenem kellett mert magasabban volt, először kis dobozt tettem alá, nem sikerült, utána nagy dobozról próbáltam megmászni, akkor se. A megoldás az volt hogy a fönn mászkáló emberkét mind controllal kellett irányítani és a létra melletti kapcsolót megnyomni ami leengedte a létrát 

még ez sem az,
majd a hajorakodási épületbemászás után lesz vmikor(majd megnézem mia a mentés neve)
egy mezei sárga tüzlétra emi nem enged felmászni

Most ott tartok hogy a nagydarab néger csókával kell leszámolnom, de sehogysem akar összejönni, mit tegyek vele? Állandóan mindenféle cuccossal megdobál utána pedig valami pajzsot használ és nem tudom megsebezni 
HY!
Hol vagy vele, bent a gyárban, vagy már kint a szabadban??
Mert én kint vagyok és a geci dobálja rám a vagonokat vazze!! 
Én sem tudom kinyírni! 

Üdv.: Robe
[Szerkesztve]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Benn a gyárban vagyok, dobálom én is minden vacakkal, lövöm amikor lehet de elfogy hamar az energiám meg az életerőm 

akkor te már messzebb jársz...
a Generator maintenance c helynél nemtok tovább menni
Rádobálsz cuccost!! 1/3-ad élete elmegy és akkor mész ki, na ott a gáááz!! Csak lőőni tudod és elfogy a lőszer! 

Lassan csíthez folyamodom! 
Ha nem felejtem el holnap küsdök mentést emilkébe, ami már kint van a telepen! Na ott a szopcsecs, OK?
[Szerkesztve]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

vki küldjön az ez utáni mentési helyet,pliz

Ok, bár még próbálkozok, hátha sikerül.

Nah sikerült
fedezékbebújtam állandóan éls kint is megdobáltam minden vacakkal, de nem halt meg hanem lemenekölt 
Nah akor kinn' mivan?? 
Ha lenyúztad, akkor küldjed mentést!

Bővebben: link
Asszem ezaz a mentés de így nem látod a videót hogy mi történik amikor lezúzod 
De nem volt ám nehéz, mert a kinti rész elsőre sikerült úgy hogy alig ment le életerőm, amiket dobni akart rám kis dobozokat, azokat megállítottam és visszadobtam rá mindet, a repülő konténereket meg tartálykocsikat kerülgettem 
[Szerkesztve]

hali, pliz a generator m és az utánna köv mentés küld el nékem
( cor-n@freemail.hu )
tegnap leszedtem h ujraferltegyem hátha megoldodok a létra dolog,de eltünt az össz mentésem

ok keresek, de eléggé összevissza meg egymásra mentettem

elöre is kösz
én ha tehetem mindig külön mentegetek mindenben

Ment mail, remélem jót küldtem el, a Generator Maintaincerésznél van, nézd meg hogy jó-e ha nem akkor esetleg tovább tudok menni és menteni mert nekem nem voltak gondjaim létrákkal.

megjött
dee csak hlnap tom megmondani h jo-e
A SAVE alkönyvtár összes file-ja kell, mert kiugrik ez a gecc!! 

[Szerkesztve]

akkor ittvan az összes: Bővebben: link

kösz,joo
viszont verem a fejem a falba mert ha hamarabb megcsinálom a re-&installt már rég messzebb jármék
persze akkor hamarabb is törlödik a mentésem...