Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#30051) madgie válasza NeoExDeath (#30050) üzenetére

madgie
(VIP)

Nem próbáltam még én sem, kifejezett nem esett kézre az irányítása a single player alatt sem (persze lehet hogy megszokható)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#30052) mrhitoshi válasza buffon007 (#30047) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PS3 nem éppen a stratégiai játékokra van fejlesztve. :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#30053) ldave válasza buffon007 (#30047) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a RUSE van meg, sztem jó (irányítása is remek gamepad-el), ha megvennéd, akkor multiban játszhatnánk :) Nem kell hozzá online pass, szóval használtan is lehet vele multizni.

(steam-en van demója, ott kipróbálhatod, hogy tetszik-e)

www.tsw.hu - Dark Days are Coming

(#30054) erahurka

erahurka
(tag)
LOGOUT blog

Próbált már valaki laptop kijelzőn használni PS3-at? Valami ötlet hogy lehetne megoldani?

(#30055) DM-Fan válasza dilipok (#30044) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van, hosszú évek óta nem működik már a kártyás fizetés a PSN-en itthonról, egyik bank kártyájával sem, mivel pl. többek között tökéletesen egyeznie kéne a kártyatulaj címének a PSN-regisztrációkor megadott címmel.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#30056) DM-Fan válasza erahurka (#30054) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, ez elég nehezen kivitelezhető dolog. Ha volna a laptop-on valamilyen videobemenet, akkor működhet, de ez nem igazán jellemző, mivel inkább kimeneteket szoktak pakolni rájuk.

Get Moded!

(#30057) Francis89 válasza DM-Fan (#30055) üzenetére

Francis89
(tag)

Én eddig úgy tudtam , hogy US reggel lehetséges bizonyos kártyatípusokkal vásárolni :B

BF3 , NFS: HP, GT5 >>> SEN ID: Dr_house22 <<<

(#30058) r3dsnake válasza erahurka (#30054) üzenetére

r3dsnake
(senior tag)

ps3 remote play-jel meg lehet oldani wifin, de játékok esetében gányolni kell a fájlokban ami törés nélkül nem megy. de filmet, zenét pl szépen tud streamelni pc-re.

(#30059) DM-Fan válasza Francis89 (#30057) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

UK-regről beszélgetünk éppen. :U

De tudtommal jelen pillanatban a US sem különb.

Get Moded!

(#30060) Francis89 válasza DM-Fan (#30059) üzenetére

Francis89
(tag)

:B :R

(#30061) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok

milyen gamepad-ot ajánlotok ami bluetooth-os de nem gyári? nem akarok sokat költeni rá.. csak tesztre kellene

előre is köszi a válaszokat :R

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#30062) ldave válasza sagit (#30061) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom valamelyik fw óta csak a gyári gamepad-ek mennek Bluetooth-on keresztül, de nem vagyok benne biztos, majd javítanak a hozzáértők.

(#30063) Reverting válasza Reverting (#30031) üzenetére

Reverting
(fanatikus tag)

Erre valaki?:)

ZTE Blade & Nokia E52

(#30064) ldave válasza Reverting (#30031) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán kevesebbet fogyaszt újabb revízió, nem tudom mire gondolsz, hogy miben jobb. De itt talán választ kapsz.

(#30065) sagit válasza ldave (#30062) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is PS-hez kellene hanem telefonhoz :DDD

videó

ha ps-el megy az utángyártott gamepad akkor ezzel az appal is tuti fog.. és minnél kissebb pénzből szeretném megúszni :R

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#30066) Gebriel válasza NeoExDeath (#30050) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Az a jó a multijában, hogy sokféle játéktípusú van.
Az akciótól a szompolyogásig ahogy szasanyi fórumtárs mondaná. :D
Érdemes kicsivel több időt rá száni...
A Team Sneaking pl egy izgalmas formája.
Egyik csapat láthatatlan csak kábítani tudd vagy késleni- Ha egy csapattagot megsebeznek mindenki látható lesz 4mp-re. Ga-Ko-t kell ellopni és a bázisba vinni. A védő csapat látható és éles fegyverük van. Nekik meg kell akadályozni a Ga-Ko bázisra való bevitelét.
Vagy a Sneaking Mission
Ott egy ember véletlenszerűen a Sneak és beállítástól függően össze kell szednie X dögcédulát úgy hogy közben nem hal meg, amit az elkábítót emberektől tud elvenni. Ha közben meghal akkor lenullázódik a cédulák száma és kezdi újra.
Közben pedig a két csapat keresi Sneak-et, és egymást likvidálják.
Megadott időben Sneak-nek teljesítenie kell a feladatot hogy nyerjen, ha nem akkor az a csapat nyer aki előbb megtalálja és megöli Sneaket X-szer állítható a szám
De van még jó pár fajta játékmód. :K

Innen szerintem rajtam kívül nem igazán játszanak, de Playstation Community-n több tagot lehet találni.

[ Szerkesztve ]

(#30067) Francis89 válasza Gebriel (#30066) üzenetére

Francis89
(tag)

Szia !

Küldtem privátot :R

(#30068) Olyasmi

Olyasmi
(kvázi-tag)

Hali!Láttam ps3-hoz fegyvert.Gondolom olyan játék kell hozzá,meg érzékelő?

DigiNet-TP-Link-MSI w610x-HP C4780-Samsung LE32C530-Ps3 160Gb-Samsung S8500 Wave+8gb Silicon Power Class 10

(#30069) Francis89

Francis89
(tag)

Sziasztok egy csereberélős oldalon találtam egy Eladó BF BC 2 játékot és a tulaja esküszik rá hogy nekem nem kell megvennem az online kódot anélkül is megy a multi a nekem.

Én eddig szinte biztos voltam benne hogy ez a játék is olyan online passos ahol ha egyszer regisztrálták akkor az új tulajnak meg kell vennie külön az online passot. :F

(#30070) ldave válasza Olyasmi (#30068) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem lehet hogy az a Move-hoz tartozó kiegészítő volt? Azt támogatja már elég sok játék, pl. Resistance 3, Killzone 3 vagy a MAG.

(#30071) salival válasza Francis89 (#30069) üzenetére

salival
(tag)

Van multi kód nélkül is, csak további multi pályákért kell úgy nevezett VIP kódot venni (10$) ami a játék megjelenése után érkezett pályákat nyitja meg neked.

YNWA

(#30072) jookomak válasza Francis89 (#30069) üzenetére

jookomak
(senior tag)

Bc2 nem online pass-os, csak a vip map pack.

Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

(#30073) Olyasmi válasza ldave (#30070) üzenetére

Olyasmi
(kvázi-tag)

Nem vettem játékot,csak érdekelne,hogy mellyek azok a játékok,amik szép grafikával rendelkeznek,és aránylag nem olyan nehezek,és milyen kiegészítők kellenek hozzá?

DigiNet-TP-Link-MSI w610x-HP C4780-Samsung LE32C530-Ps3 160Gb-Samsung S8500 Wave+8gb Silicon Power Class 10

(#30074) szasanyi válasza Francis89 (#30069) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ezt a kört csak velem legalább 2x futottad meg. Mondtam, hogy van egy BBC2 kifogástalan, újszerű állapotú, eladó játékom, ami 3.5k áron nem is lett volna rossz vétel - 2x gépben, még a tokja is karcmentes.
Azt is elmondtam - meg még vagy 2-3 ember itt úgyszintén -, hogy ennél a játéknál nincs még online pass ezért nem is kell hozzá! A Limited Edition esetében VIP kód van, de az más, és ha fel lett használva többször ugyan nem használható, de az nem kell a multiplayer játékhoz!

(#30075) Edgeri válasza Francis89 (#30069) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Minden úgy van, ahogy szasanyi leírta. Nem kell kód hozzá és nagyon jó játék.

Üdv, Edgeri

(#30076) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

Megvan halva a topic. :(

(#30077) ldave válasza Gebriel (#30076) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos mindenki boxozik :)

Múlt héten vettem egy sony ps3 headset-et (toltuk Portal 2-t coop-ban), nagyon jó a kis cucc, de elég hamar lemerült, talán 6 órát ha bírt egy feltöltéssel.

Idén amúgy ki mit tervez megvenni? Bioshock Infinite első napos vétel lesz nekem. A többi nagy cím inkább majd csak kedvezményes kell, megjelenés után pár hónappal: Mass Effect 3, Reckoning, az új Tomb Raider tuti. Ami még jó lehet szerintem az a Syndicate, coop-ban azt ígérik, hogy erős lesz, az új SSX is tetszetős.

Ja meg persze a Ni No Kuni, bár azért azzal is megvárom az értékeléseket. The Last Guardian meg már sose lesz :(

(#30078) madgie válasza ldave (#30077) üzenetére

madgie
(VIP)

Fenét, Indy 500-at nyomok a GT5-ben :D
Ki van/volt a HUD, nagyjából tudom már fejből, hány körönként kell kereket cserélni a Minoltán, erre nem kifogyott a benzin a pálya közepén? :DDD

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#30079) Gebriel válasza madgie (#30078) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

:DDD

(#30080) madgie válasza madgie (#30078) üzenetére

madgie
(VIP)

Ki van/volt kapcsolva a HUD, de gondolom a szövegkörnyezetből kiderült, mit akarok mekegni :)

(#30081) Edgeri válasza ldave (#30077) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Milyet vettél? Ilyet?

Üdv, Edgeri

(#30082) ldave válasza Edgeri (#30081) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, csak sima headset, gondolkoztam ezen, de egyelőre nem adnék ki 25-30k forintot erre egy kis coop játék miatt.

(#30083) erahurka válasza ldave (#30077) üzenetére

erahurka
(tag)
LOGOUT blog

Én régebbi dolgokat tervezek, főleg exkluzív fronton. God of warokat, Unchartedeket meg pár jobb fajta move-os cuccot. Ez mind úgyse jön össze, elég keveset játszom. Talán ha 3 címet beszerzek idén is.

Meg volna egy inFamous-ös kérdésem. 10 Blast Shard hiányzik a 350-hez, valami tippetek van hogy merre lehetnek? Ilyen tipikus kihagyásra gondolok, hogy mittomén a Warrenben északkeleten az épület alatt van egy amit senki se vesz észre.
Ugye ha kivittem a sztorit akkor is megkapom a 350 shard-os trófeát?

[ Szerkesztve ]

(#30084) nokia párti válasza erahurka (#30083) üzenetére

nokia párti
(őstag)

Pffffff én azzal mennyit szívtam. :( 349-et sikerült összeszednem, 1 hiányzott és sehol sem találtam, na mondtam, akkor menyjetek a picsáb@. Aztán valami hihetetlenül nagy mázlim volt és egy magas épület tetején megtaláltam az utolsót, és azzal platina is lett. :) Szerintem nézd meg minden magasságban a shardokat, mert valamikor nem jelzi ki a térkép, ha nem az adott magasságban vagy az adott shard-hoz képest, erre én is akkor jöttem rá. Én is a sztory kivégzése után kaptam meg a trófeát szóval no para.

Playstation 3 60 GB + Killzone 3

(#30085) erahurka válasza nokia párti (#30084) üzenetére

erahurka
(tag)
LOGOUT blog

Köszi a segítséget! Megpróbálom majd. 10 darab. Mint tű a szénakazalban :D Azért ez nekem még bőven nem platina lesz. A trükkökkel eléggé hadilábon állok. De majdcsak meglesznek azok is, meg a hard végigjátszás gonosz módban, meg még ami kell...

(#30086) vegytek válasza erahurka (#30085) üzenetére

vegytek
(fanatikus tag)

youtube is segíthet.

Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

(#30087) james001 válasza erahurka (#30083) üzenetére

james001
(senior tag)

Talán ez a kép is segíthet: [link]

Vittoria agli assassini!

(#30088) heim

heim
(tag)

Van valakinek tapasztalata a PS EYE kamera mikrofonként való használatáról? Mondjuk egy BF 3 multira mennyire alkamas? Lehet hallani vagy nem érdemes vele próbálkozni?

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#30089) Edgeri

Edgeri
(senior tag)

"A Sony Computer Entertainment mai Twitter bejelentése szerint holnap, azaz január 19-én, csütörtökön egy 14 órás időtartamra offline állapotba kerül a PlayStation Network log-in rendszer. A karbantartás csütörtök délután 16h-tól péntek reggel 6h-ig esedékes. A PS Store és az Account Management XMB menüpontok értelemszerűen nem lesznek elérhetők." - forrás: PSC

Üdv, Edgeri

(#30090) dilipok válasza Edgeri (#30089) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

faxa, ugyis boxozni akartam ;]

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#30091) papsZa válasza heim (#30088) üzenetére

papsZa
(tag)

Szia,

En PC-hez hasznalom fokent (steam, skype) es tokeletes. PS3-ra egyszer volt dugva 10 perce es kiprobaltam a voice chat-et, nem volt vele gond. PC-n nagyon jo, mert folyamtosan allitja a mikrofon erosseget magatol, tehat nem kell az asztal elott gubbasztani skypeolas kozben :K

[ Szerkesztve ]

HP 8710p

(#30092) Francis89

Francis89
(tag)

Hétvégén szívesen játszanék GT5-be online valakivel :R Ha valakinek szintén megvan a játék és lenne kedve egy-két futamhoz privibe jelezze :D

(#30093) madgie válasza Francis89 (#30092) üzenetére

madgie
(VIP)

Én még ki sem próbáltam az online módot benne, sőt az egyik PS3 játékkal sem... ahhoz képest, hogy a fizetős multi volt a fő kizáró ok nálam az Xbox ellen... szép :D

[ Szerkesztve ]

(#30094) dilipok válasza madgie (#30093) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ez ebben a formaban eleg fail ;)

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#30095) Francis89

Francis89
(tag)

GTA IV-be a police missonokat sehogysem lehet előhozni ? nekem mindig azt írja ki hogy error to connecting server :F :F

(#30096) TheStigKrisz válasza Francis89 (#30092) üzenetére

TheStigKrisz
(kvázi-tag)

Gt5-ben az endurance versenyekben, hogy lehet menteni?

"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

(#30097) v!ct0y válasza TheStigKrisz (#30096) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

Bemész a boxba és felajánlja.

Mindegyiknél lehet.

[ Szerkesztve ]

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#30098) TheStigKrisz válasza v!ct0y (#30097) üzenetére

TheStigKrisz
(kvázi-tag)

6 órásnál is lehet?

"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

(#30099) TheStigKrisz válasza v!ct0y (#30097) üzenetére

TheStigKrisz
(kvázi-tag)

én múltkor nem találtam, mindenesetre teszek majd mégegy próbát :DD kösz :R

(#30100) madgie válasza TheStigKrisz (#30098) üzenetére

madgie
(VIP)

Ott van, kerékcserénél OK-t meg Suspend-et tudsz nyomni, az utóbbi a mentés. Az előbb végeztem az Indy 500-zal, be gyönyörű Jaguart kaptam érte :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.