Elbírja.
Different songs for different moods.
Elbírja.

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Üdv,most tervezem,hogy veszek egy X2 6000+-os procit gyári hűtővel,vagy egy 6400+-eset hűtő nélkül.A kérdése annyi,hogy a gyári hűtő elég e a 6000-esre,ha a másikat veszem akkor milyet érdemes rá venni?Néztem pl rá a Zalman CNPS 9500AM2-t[link].Ezt a hűtőt 12000-ért láttam,kb ennyi pénzig fektetnék a hűtőbe.Előre is thx!
[ Szerkesztve ]

12k-t hűtőbe? Akkor már szerintem Thermalright HR-01...
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Jó nem biztos,hogy 12-ig elmegyek.Attól függ mennyibe jön ki a többi alkatrész.

Egyébként arra a Zalmanra ki ne adj 12k-t!
Nézz csak ide, itt egy:
[link]

Nálan egy Thermaltake BlueOrbII fidel a procin, és feszemeléssel is bőven a stock hűtővel mért értékek alatt volt a hőm. 7-8k-ba fáj mostanság
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Üdv.
Segítségre lenne szükségem: jelenleg van egy rézmagos Cooler Master hűtőm egy Amd 2800+-on, egy His excalibur x1650xt-m, és két 12cm-es venti az oldalapon, egy a procival szemben, egy a VGA-val szemben. Meg akarom csinálni éjjelre letöltésre úgy, hogy VGA ventijére kapcsolót teszek, a procival vagyok bajban:
-ha minden ventit lekapcsolok, idle letöltésre elmegy?
-vagy ha nem, kísérletezni is van kedvem, csak azt nem tudom, van-e hővédelem a prociban?
D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html
(#759) RexpecT válasza CounterBoci (#758) üzenetére

Inkább az alaplapban van hővédelem (a Bios-ban betudod állítani).
Walter White is Bad*ss!!
helló!
Vettem egy 6750-est, hűtő nélkül, és hozzá egy asus ss pro hűtőt. Az lenne a kérdésem, hogy a prociról a rajta levő 2-3 zsíros ujjlenyomatot (jófej eladók?
) mivel töröljem le? Csak simán ronggyal, vagy esetleg áttöröljem valamilyen alkohollal?

hali,
van egy P35-DS3P lapom, és feltettem a smart fan progit. azóta bootolás után az alábbi hibaüzi jön fel:
MARKFUN_LOAD_NT_DRIVER error.
leszedtem, feltettem megint, nem változott semmi.
ötlet?
köszi
>God Mode™<

még anno a GA-K8N Ultra-9 lapomnál használtam az említett progit. egy korábbi verzió - ami a laphoz gyárilag adott cd-n is volt - tökéletesen működött, de amint frissítettem (akár neten, akár régi eltávolít és új feltelepít) újabb verzióra, azonnal jött az általad is leírt hiba - igaz nem minden indításkor, csak néha. ha teljesen frissen telepített rendszerre feltettem a régit, az frankón ment. szintén tiszta rendszerre fel az új, jött is a hiba minden második vagy harmadik indításkor. amikor megvettem a jelenlegi lapomat, kíváncsiságból kipróbáltam (még xp alatt) a dolgot, és a jelenség azonos. régi verzió tökéletesem működik, új néha hibázik betöltődéskor...
egyszóval az új verziók valamiélrt bogarasak!
feltettem az említett frankón működő (régebbi) verziót, ha tiszta rendszerre teszed fel - vagy telejesen kitisztítod a rendszeredet az új verziótól -, akkor ez szerintem frankón működni fog; link
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

acetonnal!!
én mindig azzal szoktam!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Csak tiszta alkohollal!!!!!!!, mert az acetonban egyéb maró anyagok vannak!!!! Műszerész a nagybátyám Ő már csak tudja 
Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)
hello, az intel E6550-esemre keresek olyan hűtőt ami mutatós ledes, és halk, asusnál láttam a silent knightokat meg az Arctic Square, hűtők vagy esetleg van valakinek valami jó ötlete, köszi 
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlotok 5-10k között 775-re , a lényeg hogy csendes legyen de mégis nagyon jól hűtsőn , esetleg ha led van benne az sem baj, 9500 és 9700-et nézegettem , de hátha van azoknál is jobb , szal várom az ötleteket.Előre is köszi.
mod:ja és quadra kéne , tuningot sem ártana ha bírná
[ Szerkesztve ]
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

Sziasztok!
Egy másik topicba már írtam, ott nem válaszolt senki...gondoltam hátha itt.
Nemrég vettem az új gépet. A konfig: Asus P5N-E SLI, e2180 proci....a többi most nem lényeges.
A procit húzni akarom, ezért gyári hűtő helyett egy Asus silent square pro-t néztem ki...
Felmentem asus honlapra és a hűtő támogatott alaplapjai között nincs ott az enyém. A northbridge borda elég magas az alaplapon...talán nem fér el mellette, rajta?
Feleslegesen nem fogok kidobni 10k-t csak azért hogy megnézzem ráfér-e...
Szóval ha vkinek van ezzel az alaplappal ilyen irányú segítsége lécci írjon.
Köszi
Szedd ki a lapod, vidd el a boltba, helyszínen próbáld/próbáltasd rá.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Olyan kérdésem lenne, hogy akarok egy csendesebb hűtőt a procira, (5600+) de akkor tényleg ki kell szednem az alaplapot, hogy rá tudjam rakni?
A hűtő kialakításától függ. Sok hűtőt lehet felszerelni alaplap kivétele nélkül.
Csendesebbek közt ilyen a Scythe Infinity/Mugen/Ninja is például.
(#771) Aranygyerek válasza Acor (#764) üzenetére

Az aceton az aceton.Szerves oldoszer ennyi.Milyen maró anyag lenne benne?
Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577

Köszi!
AM2-re melyiket ajánlanád?
Ami úgy tényleg csendes, és nem kell kibányászni az alaplapból.
Írhatsz pontos típust is, számmal.
U.I.:
A gyári hűtője az AMD X2-eseknek hány dBA?
[ Szerkesztve ]
Passz, mérd le, keress rá guglira (dB). AM2re Scythe Ninja Rev.B.

Üdv nektek! Melyik procihűtőt ajánlanátok 478-as procihoz? Zalman 7000CU vagy Ninja Katana 2? Vagy ha van valami más jobb olcsóbb is azt szívesen fogadom!
"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

Hali!
Gigabyte IP35 DS3 R,Quad 6600 2.4,2*1Gb Geil Ultra,500 Watt Chieftec......
Mindenki a Big Typhont ajánlotta a procimhoz.De ennek is több tipusa van
Thermaltake CL-P0310 Big Typhoon 120 VX , Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon
mi a különbség? az egyik 12 rugó körül van a másik 9 körül.
Vagy esetleg tud valaki jobbat,ha huzni szeretném a procimat.
Most alap órajelen 2.4 Ghz-en terhelten a proci 58 fok,a magok 66-68 fopkosak.
Ha már 2.6 fölött ment még mindig +fesz nélkül 2 -3 fokkal emelkedtek a hőmérsékletek.
Szerintem ez magas ahoz képest hogy alapon megy,ezért szeretnék uj hűtőt rá.
10-11 ezer körül max.
Várom a véleményeket,elég sürgős lenne.
Haverom vett Asus Silent Square Pro hűtőt lehet az is elég lenne (5 hőcsöves).
Elég brutál lett.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Sziasztok!
Kellene egy kis segitség! Egy P4es lapban ki lett cserélve a proci kooler egy silent maxxra
és az a gond vele, hogy az alaplapi cooler leszabájzás igy nem megy. Talán valami olyasmi lehet a gond hogy az alaplai cpu fan 4pines és a gyári intel venti is. Az új venti, pedig 3pines.
Help 

Sziasztok!
Kis gondom akadt egy nemrég beszerzett és felszerelt Silentmaxx Frostbite-al,ami gyakorlatilag egy Thermaltake Big Typhoon tudtommal,azaz 6 hőcsöves majdnem egy kilós "kis" csoda egy 12 centis ventillátorral.
A körülményes felszerelés után sem hozza azt a szintet amit vártam,gyakorlatilag a gyári hűtővel egyenértékű.Ami azért furcsa,mert ez kb 5-ször akkora minden téren!
Kipróbáltam kétféle hűtőzsírt,megpróbáltam lazábban,ill. jobban ráfeszíteni,de semmi különösebb változás.
Külső eszköz hiányában az alaplapi szenzorok értékeit tudom csak,amik így néznek ki:
alapjáraton everest szerint a CPU 42 fok,magonként 32 fok,terhelten(legyen az bármi,komolyabb játék vagy művelet) egy tizessel több mndegyik érték.
A proci egyébként egy x2 5200+ egy DFI Lanparty ut 590 sli lapban.Tuning nélkül,minden alapérték.
Ez detto ugyanaz mint a gyári hűtővel!
Kérdésem tehát hogy mit ronthattam el,illetve mire kell ügyelnem egy procihűtő felrakásánál?
Mondjuk hozzátenném hogy egy teljesen átlagos irodai házban van átmenetileg,oldallap nélkül és alulról egy 8800GT is fűti,de kipróbáltam ház nélkül is,talán 2 fokkal ha kevesebb volt minden érték.
Persze gondolom egy szellős ventillátorban gazdag házikóban biztosan javulnának a fokok,de sajnos ez még a közeljövő zenéje.
Tanácsokat várnék,mit ronthattam el,mire figyeljek,minden hasznos ötlet.
Köszi
"Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

Ööö... egy Arctic-Cooling Silencer Ultra TC elbír egy E4-es S939 Athlon64 X2 4200+-ot?

Hai!
Most vettem egy TT Sonic Tower-t, de nem vágom, hogy hogyan köll LGA775-re felrakni

Azt, hogy melyik alakatrészek kellenek, azokra asszem rájöttem, de hogy speciel a lapra hogy kéne felfogatni, azt nem vágom.
Vki tudna esetleg segíteni? Kép is jó 
ui.: tudom, hogy van a hűtőnek külön topicja, de ott nem válaszolt senki
ezért próbálom itt.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
(#781) SystemRoot válasza kopf (#778) üzenetére
hát nehéz kérdés. Én talán kupaktalanítanám a cpu-t. Megnézném hogy a hőcsövekben rendesen műxik e a gáz, ergo elvezeti e a hőt szépen. Vékonyan pasztáznám valami minőségi cuccal, AC MX-ek, vagy ha azt nem találsz akkor AS5.
Ennél jobb ötletem nincs.

kell valakinek Socket A hűtő?? egy glacialtech silent breeze II és egy spire falcon rock II ? nagyon halk a glacia...
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Up to 779.hsz. 

Sziasztok guruk!
Ajánljatok nekem egy új CPU hűtőt az s478 foglalatú P4 2.80/512/533FSB processzorhoz!
A proci egy kis asus barebone-ban (P4533a) van és az eredeti AVC ventillátor 4 év után már nem túl halk. Kicsi, nagyon csendes jó ár/érték arányú hűtést keresek.
Valaki tud segíteni, hogy merre induljak el?
Válaszokat köszönöm!
-

Sziasztok!
a 939-es procin lévő hűtő az rámegy am2-es foglalatra is, vagy annak másik hűtő kell?
köszi.
Milyen hűtő? Ha van hozzá AM2-es lefogató akkor minden további nélkül.

Ha ilyenre gondolsz, az biztos hogy nincs...
http://prohardver.hu/dl/uad/2007-12/179227pic.jpg
akkor új hűtő v. lehet csak ilyen lefogatót is kapni?
Milyen hűtő?

szerintem ilyen
GlacialTech Igloo 7200 Light

AM2 X2 4400+ -os procira milyen hűtést javasoltok?
2-3 ezertől többet nem szeretnék rá szánni 
köszi

Sziasztok, igazából egy másik topicban megkérdeztem, de hátha több szem többet lát, aki olvasta már, attól elnézést.
AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+, az alaplap Octek Rhino KT333-ASE,
erre a mostani gyári, magas frekvenciás traktor - mely az Everest szerint 3000 körüli rpmmel forog - helyére milyen hűtőt, és milyen jó halk ventit vegyek?
Sythe-t javasolták, sok jó írtak róla, kérdés, ha csak ventit cserélek, elég e 800 rpm, vagy legyen 1200-as?
a cpu körül kb 12 cm van minden irányba, és ugye Socket-A van, milyen hűtőborda csoda férne be?
A ház hátuljára, táp alá, illetve floppy nyílás heylére, HDD-k elé raktam két molexes ventit, ezzel frankó szélcsatornát képezve, ezt is figyelembe kell venni, milyen cpu hűtésem legyen.
Sajnos 6000-8000 ezernél többet biztos nem tudnék belefektetni összesen.
Üdv!
Kép: 
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Sziasztok
Azt szeretém kérdezni szerintetek melyik lenne jobb egy Q6600-hoz?!?!
ZALMAN CNPS9700 LED
ZALMAN CNPS9700 NT
Elöre is köszi!

Saccperkábé ugyanaz a kettő. De mivel az NT frissebb kiadás, talán az táposabb is egy picit!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

Pl. ezt.

Engem igazából az érdekelne, hogy egy anno 486-os procit hűtő cooler elegendő lehet e egy Inno3D MX440 GF4 64MB AGP videokártyára a bekrepált gyárija helyett 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Szerintetek A64 4000+ -hoz megfelelő egy Zalman CNPS7000A-Cu??
Üdv
Szerintem tökéletes!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Köszi a gyors választ. (pedig már jó késő...korán van
)
Ööö dolgozok! Esti müszak! 
Mondjuk a hütőhöz visszatérve szerintem elég kisebb is pl nézzél szét a AC oldalán!mert jóval olcsóbban megkapod mint a Zalman hütőjét!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Sziasztok!
Van egy AC Alpine 7-es hűtöm és a gyári adatok szerint a zajszint 0,6 sone. Meg tudjátok mondani mennyit takar ez db-ben?
Keresgéltem már gugliban, de egyértelműen nem tudtam kisakkozni!
Üdv, Cilo
A táblázat alapján nekem 45db jön ki a 0,6 sone-ra. Az azért hihetetlen egy kicsit, szerintem!
Üdv, Cilo

Én azt olvastam ki belőle, hogy a 0,6 sone valahol 30 és 40dB között lehet, bár inkább közelebb a 'nagyon csendes szobához'.
Igen, de Alpine 7 előtt egy Spire hütőm volt, aminek a gyári adata szerint 22db a zajszintje. Ennél jóval halkabb az Alpine, tehát ezért nem hiszem, hogy 25db felett lenne az a 0,6 sone, csak jó lenne kicsit pontosabban belőnöm.
Üdv, Cilo

Ennek a topicnak mi az értelme amikor létezik egy másik ilyen is? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
A párhuzamosság elkerülése érdeékben, a továbbiakban folytatás az imént linkelt témában.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.