Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) Nimrod válasza ottek (#149) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen, még a nyáron amikor láttam kábelezni kis ''falumban'' a PR-t írtam nekik mailt, hogy milyen tempóban várható a kábelezés. Azt írták, hogy év végére az egész települést be fogják kábelezni, ahogy az idő engedi. Csinálgatták is egy darabig (tucatnyi áramszünettel karöltve), de most teljesen leálltak, sehol semmi. Hiányzik a fenének. :(((

Az internet hülyévé tesz.

(#152) ottek válasza Nimrod (#150) üzenetére

ottek
(lelkes újonc)

Hát a ''szolgáltatás'', legalábbis itt Pest alatt...

Bár lehet ez általános, csak én most veszem észre, mert mostanában többet kéne használnom... :(

(#153) ottek válasza Nimrod (#151) üzenetére

ottek
(lelkes újonc)

Leálltak??? Mi lenne a föld alatt kéne vinni??? :(((

MIKOR LIBERALIZÁLJÁK MÁR A KÁBELPIACOT IS???? Igaz a vezeték nem lesz jobb, de legalább érezzék már, hogy van alternatíva... :Y

(#154) Nimrod válasza ottek (#153) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt nem lesz föld alatt, az tuti. Elkezdtek aszfaltozni pár utcát és ott nem fogják engedni, hogy bárki is megbontsa, volt is felhívás asszem, hogy gázt, csatornát bevezetni aki akar még most tegye meg, utána már nem engedik. Mellesleg az egyik node szépen áll kint a puszta közepén és ennyi, a burkolat szigetelő szalaggal van összefogva, simán ki lehetne belezni, ha lenne benne valami használható, aztán lesheted a neted/VoIP/térfigyelőd.

(#155) tildy válasza tusi74 (#141) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Múltkorában nálunk is volt iylesmi a jászságban...Úgy látszik most értek felétek...
Votl hogy fél napig nem volt net, mi emg már azt hittük hogy a gép hülyült be. Mindez jó két hete. Azóta jó.

Nimrod: Előbújtam:U

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#156) Nimrod válasza tildy (#155) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi tartott ennyi ideig? :))

(#157) Lortech válasza Nimrod (#156) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Rákényszerült. ;)

Hogy On is legyek, nekünk most jó a hálózat, stabil, sebesség is papír szerinti. Pinggel nem foglalkozom mostanában.

(#158) bigalexander válasza Nimrod (#154) üzenetére

bigalexander
(újonc)

Üdv
Lehet ,hogy egy falurol (ez már város)beszélünk de itt detto ugyanaz.
Erösen gondolkodtam a netükön de mostmár meggondolom.A tájékoztatásuk
meg csapnivalo.A weblapjukon levö utolso tájékoztatásuk juniusi,pedig mondták
,hogy folyamatosan tájékozodni lehet.Azota már forumjuk sincs.

Hát elveszik az ember kedvét a szolgáltatásuktol.(pedig még nem is szolgáltatnak itt)

Üdv:Big

(#159) ottek válasza Lortech (#157) üzenetére

ottek
(lelkes újonc)

Végre egy elégedett pr-es...ritka mint a fehér holló :B

(#160) tildy válasza ottek (#159) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt van mégegy:)
Mi is elégedettek vagyunk. Igaz múltkor gáz volt a dolog, de se előtte se utána nem volt még soha gondunk...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#161) Nimrod válasza tildy (#160) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyorsan ment ez a szerver konfig... :U

Itt nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz még kábel, pedig erre az évre ígérték. Várok, meglátom másoknak mi lesz a véleménye róla, utána eldöntöm, megéri e bármimet is lecserélni, vagy megrendelni pl. még egy nethozzáférést a jelenlegi mellé. Az árakon van a hangsúly. :(((

(#162) sleve

sleve
(tag)

Van ezeknék vmi helpdesk amit nyitvatartási időn túl is lehet hívni?

''Hat, szerintem perpetuum mobilet elobb talalnal, mint mukodo masolasvedelmet.'' by dabadab

(#163) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Most volt egy kellemes kis 6órás leállás, hogy b@***k meg.

(#164) tusi74 válasza Lortech (#163) üzenetére

tusi74
(őstag)

Tegnap meg egy 13 órás Dunaharasztin. Este 8-tól reggel 9-ig. Hogy az anyjukba mennének el.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#165) Sheol

Sheol
(kvázi-tag)

Ahogy néztem a 2006-os ÁSZF-et, se nem növelik a sebességet, se olcsóbbak nem lesznek a csomagok. :(((
Pedig a TvNetWork-ösek már jóval olcsóbban/gyorsabban neteznek.
Igaz, már külön cégről van szó, de mégis rossz ezt látni, hogy az egykori anyacég sokkal kedvezőbb feltételeket kínál.
Amúgy meg az ÁSZF-ben benne sincs, hogy 1 éves hűséggel mennyibe kerülnek a csomagok.
Lamer banda. :((
Ügyfélszolgálatos nőci azt mondta, hogy nem változnak az árak...remélem legalább ez igaz lesz.

God is not here today, Father.

(#166) Lortech válasza Sheol (#165) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Amúgy meg az ÁSZF-ben benne sincs, hogy 1 éves hűséggel mennyibe kerülnek a csomagok.
Hehe, deja vu-m van. Amúgy a mostaniban sincs benne, ajánlom figyelmedbe a hozzászólásokat #74-től ahol ugyanerről volt szó, és megkaptam tőled, hogy ne parázzál már... ;]

[Szerkesztve]

(#167) Sheol válasza Lortech (#166) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Igazam is lett, nem kellett volna paráznod. :P
Azért kell megkérdezni az ügyfélszolgálatot, hogy ne érjen meglepetés. ;)

Ui.: Tényleg, Lorti, neked a legkisebb csomag van ha jól emlékszem.
Én is át akarok állni arra.
Mondj már róla pár szót, 64 K-val jönnek a cuccok, stb.?

[Szerkesztve]

(#168) Lortech válasza Sheol (#167) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Na ok, de én is írtam az üfsz-nak, csak b@asztak válaszolni. :)
Nem rossz nálunk az 512/128. A letöltés 60körül van átlagban, de ehhez a feltöltést szábályozni kell olyan 10k körülire, ha nem töltesz fel nagyobb mennyiséget, akkor egész jó csomag, max olyan 100kb körül lehet elérni uploadban felénk.

Más: azt láttátok, hogy fix ip cím helyett dinamikus lesz? Ez engem elég kellemetlenül érint sajnos. :(

[Szerkesztve]

(#169) Sheol válasza Lortech (#168) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Hmm...ezt nem is figyeltem még.
Milyen esetekben lehet hátrány a dinamikus ip?
Holnap megyek az abonyi ügyf.szolg.-hoz, majd rákérdezek erre is.

(#170) tildy válasza Sheol (#169) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mondjuk ha távolról vnczel sokat a gépedre.Vagy ha mopndjuk valamilyen ''szervert'' futtatsz rajta, (ftp, mail , web)

(#171) Lortech válasza tildy (#170) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Hát igen, azt csinálom épp most is (távoli asztal), mert hétközben suliban vagyok.

(#172) Kokkantas

Kokkantas
(senior tag)

Na mostlett tele a t*köm a netükkel. A latency olyan nagy,h az online játékok játszhatatlanok.
Folyamatosan dobál le mindenhonnan. :O
Pedig amikor a netet bekötötték akkor minden jó volt.

[Szerkesztve]

(#173) tusi74 válasza Kokkantas (#172) üzenetére

tusi74
(őstag)

Honnan netezel? Mert pl. itt Dunaharasztiban hasít, mint állat.

Mivel elég sok gond van mostanában, nem lehetne, hogy mindenki ideírja, hogy hol a hiba? Én a magam részéről kíváncsi lennék, hogy a legutóbbi 12 órás leállás mekkora területet érintett.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#174) Kokkantas válasza tusi74 (#173) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Itt Emödön nagyon sz@r. Most is folyamatosan dobál le mindehonnan.

(#175) ottek válasza tusi74 (#173) üzenetére

ottek
(lelkes újonc)

''Dunaharasztiban hasít, mint állat''

Hát azért ez erős...még nem vettem észre... (bár talán azért vagyok érzékenyebb mert ''elvileg'' a leggyorsabbra fizetek elő) :(

Amúgy remélem mindenkinek feltünt, hogy a -5% áfát benyelik...dehát hiába a kistérségekben nagyobb az infláció...mint pl Bp-en, ahol a Chello csökkenti az árat...dehát ezen már meg se lepődők... :O

(#176) Sheol válasza ottek (#175) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

''Amúgy remélem mindenkinek feltünt, hogy a -5% áfát benyelik..''

Most, hogy mondod, eszembe jutott valami.
Múlt hét csütörtökön voltam az üfsz-on, váltottam a legkisebb csomagra.
Kérdeztem, hogy az árak változnak-e, erre mondja a nő, hogy ''áááá nem változnak, az 5% fedezi az egyébként esedékes áremelést''. :DD

Szal, hidd el, megvan itt mindenre a jó kis magyarázatuk, és én már csak nevetni tudok ezen.
Ezért a szolgáltatásért én nem fizetek 10 eFt-ot, ami nagyon kell, lejön 60K-val is.

(#177) tusi74 válasza ottek (#175) üzenetére

tusi74
(őstag)

Én is a leggyorsabb netre fizettem elő. Nekem jó nagyon.

(#178) Sheol válasza tusi74 (#177) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Már amikor nincs 12 órás leállás. :D

(#179) Mopar426

Mopar426
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekünk idén nyáron csinálták meg az egész rendszert újonnan , hogy netezni is lehessen.Mondom előfizetek.Minden fasza csak az nem , hogy online játékok játszhatatlanok.2 percenként dobálja be a connection interrupted szöveget.Ennyit erről.Nem tudom mi lenne ebben olyan nehéz dolog , hogy megcsinálják.

Hope for the best, plan for the worst!

(#180) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Hehe, de qrvajó, net nélkül maradtam az ünnepekre. Szerdán éjszaka elment, még a modem se világított rendesen, csak a felső két led, beszéltem az üfsz-tal 4szer, és többszöri igéretük ellenére sem bírtak kijönni megnézni. Addig terjedt ki a nagy supportjuk, hogy minden alkalommal elmondták, hogy majd a kollégák nézik onnan, meg kapcsoljam ki be a modemet, és majd kijönnek nemsokára.
Elmondtam a problémát, a hálózat jó, gatewayt el tudom érni (ha beállítok fix ip-t ), mégsem kapok a dhcp-től ip-t, dns szervert így nem használhatok, hiába tudom a címét.
Most ott vagyok, hogy egy proxy szervert felnyomtam egy velem egy subnetben lévő gépre, mert azt el tudom érni, és így írok most is.
Kellemes karácsonyt nekik. :(((

(#181) Lortech válasza Lortech (#180) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Most jött ki egy szerelő, de ő is csak pislogott a problémára.. Felhívta pár admin kollégáját és hirtelen megmagyarázhatatlanul jó lett...
Végülis csak 6napig nem volt netem.. :O

(#182) Nimrod válasza Lortech (#181) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelentsd be a kötbérigényed.

(#183) Lortech válasza Nimrod (#182) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

1000FT-ért nem fogok cirkuszolni, és szerintem arra lenne szükség, hogy elismerjék. Örülök, hogy most ok, bár tegnap este 5-től 9-ig nem tudtam elérni a dns szerveremet, pedig működött, mert több ismerősnek is ugyanez, és nekik semmi gond nem volt vele.
Már semmi más nem tart itt, csak az olcsósága.

(#184) Nimrod válasza Lortech (#183) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kötbér szerintem nem 1000 Ft...

(#185) Lortech válasza Nimrod (#184) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Az lehet, de előszöris, mi az a kötbér? :B
Én azt hittem arra gondolsz, hogy amíg nem volt net, a havidíjból arányosan levonódik.

(#186) Nimrod válasza Lortech (#185) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kötbér (kártérítés?) ennek minimum kétszerese szokott lenni, de most én sem tudom biztosan. Mindenesetre nagyon készségesek lesznek, ha bejelented ezirányú kérésed feléjük. ;]

[Szerkesztve]

(#187) Lortech válasza Nimrod (#186) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Nem is tudom, már név szerint megismernek a hangomról is szerintem. :D
De amilyen bosszúságot okozott nekem ez, pont karácsonyra, elgondolkodok rajta.

(#188) Kanya

Kanya
(újonc)

hi!
..tesóméknál pres kábelnet van és a vinyjukat elhozták hozzám újratettem a wint rajta és kérdsem azlenne hogy amikor visszateszik a gépükbe az internetet hogyfogja felismerni az xp?..
..ha bedugják a gépbe a kábelt felismeri magától és működik a net vagy állítgatni is kell vmit?..
..nekemitthon mikronetem van tudnékneki segíteni beállítani a dolgokat csak azérdekel h simalesz-e vagy állítgatni kell-e mert akkor vki leírhatná h miket (teszem azt dns ip felhnév jelszó).. mert ő nemtudja mert nemért hozzá, szerelő csinálta ezelőtt és nemtud nekem semmit mondani róla.. énmegugye soseláttam kábeles netet nemtom hogyműxik mereddig isdn adsl meg mikronet volt a kezemalatt..
remélem érhetően fogalmaztam.. előreis kösz a segítséget!

Kánya

(#189) Lortech válasza Kanya (#188) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Azon a hálókártyán, amelyiken eddig a net volt, dhcp-t kell beállítani (illetve hagyni a beállítást, mert alapból úgy van), ennyi az egész. Nincs pppoe, a modem és a hálókártya alapján azonosítódik az előfizető, és kapja is a megfelelő ip címet automatikusan.
(Egyébként hogy raktad újra a rendszerüket, ha csak a vinyójukat vitték? Vagy az egész gépét elvitték vagy esetleg tökéletesen ugyanolyan gépetek van? Gondolok itt arra, hogyha a te gépedben ( ami valószínűleg különbözik az ővéktől) raktad újra a rendszert, akkor komoly gondok adódhatnak, mikor berakják az ő gépükbe ))

(#190) Kanya

Kanya
(újonc)

csak videó meg hangkártyát kell feltenniük rá.. enyémeket direkt nemismertettem fel h nelegyen gond.. de köszi a választ!

Kánya

(#191) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

esetleg van itt kecskemeti pr-es? :B tapasztalatokra lennek kivancsi :))

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#192) sleve válasza aXXon (#191) üzenetére

sleve
(tag)

MI a kérdés?

''Hat, szerintem perpetuum mobilet elobb talalnal, mint mukodo masolasvedelmet.'' by dabadab

(#193) sleve válasza aXXon (#191) üzenetére

sleve
(tag)

Az aláírásod módosíthatod, nem kell matt zöldszín, H-s rendszám elég a szolgálati igazolvány és nincs az a KRESZ szabálya amit megtudnál sérteni.

ui.: van rá egy eccerűbb megfogalmazásom is de le7, hogy törölnék.

(#194) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma bedobták a PR szórólapját. A véleményem csak ennyi:
Hát ezt a szennyet! :(((

(#195) aXXon válasza sleve (#193) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

az a alairasom idezet, ezert nem modositom, nem mint teny, hanem mint idezet szerepel az illeto honvedtol :)) minden info erdekel a kecskemeti netrol, milyen??

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#196) sleve válasza aXXon (#195) üzenetére

sleve
(tag)

Ha konkrét kérdésed van és tudok rá válaszolni akkor válaszolok de ez a ''minden info'' elég tág fogalom. :)

(#197) aXXon válasza sleve (#196) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

naaaa, hat mire kivancsi az ember?? stabil-e a letoltesi sebesseg, milyen gyakran szakad meg, pingek jok-e (bar ez izgat a legkevesbe:)) ), tehat a szolgaltatas milyensege erdekel!! ja es ezt lehet ugy is kottetni, hogy kabeltvd a fibertol van, neted, meg a pr-telecomtol?

(#198) sleve válasza aXXon (#197) üzenetére

sleve
(tag)

Mekkora szerencséd van :D a tv-m a fibertől van a netem meg a pr-tól (3 év fibernet után 2 hónapja álltam át). A letöltés stabil (kicsit jobb mint a fiber hasonló csomagja), szakadás a két hónap alatt egyszer volt de az országos :)) . A pingek szarok :(( a fiberé sokkal jobb volt.

(#199) Nimrod válasza sleve (#198) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Magyarra fordítva, ha játszani akarsz felejtsd el, egyébként OK. :DDD

[Szerkesztve]

(#200) sleve válasza Nimrod (#199) üzenetére

sleve
(tag)

Pontosan :) :((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.