Sziasztok!
Ma délelőtt érkezik a kicsike (pv70). Már alig várom, hogy közelebbről is megismerkedjek vele. Majd írok, hogy mizu van... Üdv. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)

Sziasztok!
Ma délelőtt érkezik a kicsike (pv70). Már alig várom, hogy közelebbről is megismerkedjek vele. Majd írok, hogy mizu van... Üdv. ![;]](/dl/s/v1.gif)

fizess egy kis borravalót a szállítónak, nekem segített és 5 perc alatt be volt üzemelve a cucc... amúgy meg kva nehéz
ja és grat 

Oksa!
Köszi, remélem sok örömet fog majd okozni/szerezni.
Most az bosszant, hogy vettem fasza minőségű RCA-RCA kábelt és azt hittem, hogy az egy pár és közben csak 1db volt. Most mehet és vehetek még 1-et! 
A komponens kábel legalább rendben van.
Üdv.

Na,na,na,na,na? Milyen? Mesélj!!!

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Isten!

Majd írok részletesen.

Hali!
Sajna sok időm nem volt, hogy a tévével foglalkozzak, mert rokonok vannak nálunk.
Annyit viszont már sikerült megállapítani, hogy a komponens bemeneten küldött dvd-s film egyszerüen, lélegzetelállítóan gyönyörű!!! A tv kivitele nagyon elegáns.
Nálunk sajna UPC van, iy hát kicsit fosss a minősége a sugárzott tv-adóknak...
A beállítás menüben visszavettem mindent a felére az első 200óráig.
A hangja szerintem dinamikus és elég szépen szól.
Eddig jutottam kb. a tévének a megismerésében. Üdv. Zoli 

MacBook Air 13' i5

a tv menujeben van elesseg allitasi elehetoseg azt huzd max-ra.

na meg egy hangredszert kell venned hozza olyan 3..400-bol egesz jo kihozhato, ahol a robbanasnal mozog a fuggony
elindultal a lejton.

Hali! Ha az éllességet max-ra húzom, az javít vmit a kábeles adásokon?
Hangrendszert nem kell vennem mert az már megvan, egy tuti Pioneer rendszerem van 

sokat.
egyebkent ugy kell csinalni:
max ra huzod az elesseget . aztan keresel egy monoszkopos adot. ott a fenyero+kontraszt allitassal belovod hogy a legszurkebb savot is lasd es kozben a fekete fekete marajdon. majd a szin-el belovod, hogy a zold, zold a sarga meg sarga legyen es a barna se legyen piros. kikapcsold az mpg filtert meg a 3d comb filtert es brutal jo kep lesz az addig fos adokon is. nekem is upc van es par adot leszamitva pl hbo1..2 tueles a kep.
es ugyanezt a pc bemenettel is meg kell tenni, de ott az orajel fazisat is be kell allitani.
ha van erositod, akkor miert azt a nyamvadt beepitett hangszorot nyuzod?

Okés. Megnézem majd... A tv hangszóróját csak kipróbáltam, általában az erősítőm gerjeszti a hangot. 

Sziasztok!
Tegnap mi is gyarapítottuk otthonunkat egy Samsung P42C6H plazma készülékkel. Eredetileg Panasonicot néztem ki TH-37PV7P típust, de sajna ezen nem volt D-SUB bemenet. Tehát maradt a Samsung. Tudom van belőle újabb típus a P42C7H, de ehhez nem tudtam hozzájutni illetve nem akartam várni
MEg nem tudom mivel tudott volna többet. Viszont a képe tök jó, egyelőre kóstolgatjuk! 
Milyen tapasztalatokkal bírtok a Samsungokkal kapcsolatban? 
Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

Közben az jutott eszembe, miközben olvasgattam a hozzászólásokat, hogy ez az első 200 óra dolog ez miért kell? Igazából kiállított darabot vettünk. Ott tutira be volt ez tartva? Mi van ha valaki nem tartja be?
ez a 200 ora engem is erdekelne...
vett mar vki fali konzolt rajtam kivul? vagy az ulloi uton a boltot megtalalta mar vki? 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Hali!
Megkérdeztem a Panasonic ügyfélszolgálatától, annak is egy műszaki emberkéjétől, hogy mi az igazság ezzel a 200órás bejáratással. Azt mondta, hogy semmilyen bejáratás nem kell, ez csak olyan ''pletyka'' amit vki elindított. Azt mondta, hogy az sem igaz, hogy a plazma veszít a fényerejéből ezalatt a 200óra alatt. Tök normálisak voltak. Üdv. Zoli 

persze, hogy nem.

Sőt, már az autókat sem kel bejáratni.
Mi a fenének kéne egy elektrónikát bejáratni?
Max a csajokat. 
Aquila non captat muscas.

Ez megnyugtató
koszi az infot 
egyebkent amit en vettem, az kiallitott darab volt, allitolag nem sokkal azelott raktak ki, hogy mi odaertunk, ugyhogy csak par napot ment a keszulek
de hat az mar meg regen tul van a 200 oran 

Hali!
Tegnap vettem a pv70-eshez egy Pana S511-es dvd-játékost. Most próbálgatom...
Egészen jó ez a felkonvertálós dolog. Igaz jó anyag is kell hozzá...
Ami még érdekes, hogy k**va drága a HDMI-kábel.
Majd írok még. Üdv. Zoliboy

írtuk hogy a kácsánál kell venni, mert ott nem 20ezer, mint MM-ben, hanem 7

Nekem is 7K volt a hdmi-kábel. Csak arra írtam, hogyha nem nézel szét akkor simán levágnak rólad mégy egy + 10K-t.
Most ezzel a Viera Link-el bajlódok... 

Plazma TV vásárlás előtt állok. Ezeken a nagyfelbontású plazma tv-ken nagyon rossz minőségűek lesz a kép kábel tv-n ill a dvd-lejátszás? Érdemes lecserélni a hagyományos tv-t?
Akinek van tapasztalata kérem segítsen! 
Panasonicot szeretnék vásárolni.
Sony VAIO VGN Z21XN
a dvd-vel abszolute nincsen baj, sot
a kabel meg attol fugg...
nalunk neha a sima upc kabel jobb minosegu mint a direct
nincs problema

Hali!
A Panasonic az egyik legjobb választás! Ajánlom a TH-42PV70-est mert nekem is az van és nagyon szuper.
Üdv.

Nekem még a TH42 PA 50 van,de karácsonyra veszünk még egy ilyet nyilván 
Amúgy plazmában szvsz csak panasonic-ot szabad venni! A fekete az tényleg fekete!!! 
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
a philipsnel is 
samsungot is lattam mar nagyon jot, sot 

Hogy a Pioneer-ekről ne is beszéljünk, ugye....
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Pont ezt a típust néztem ki, csak 94cm-esben. A szoba nem túl nagy, szerintem elég lesz az is. 
Sony VAIO VGN Z21XN

Tudtok ajánlani pár helyet ahol kedvező áron lehet vásárolni udvarias kiszolgálás mellett, ill. pár webáruházat? 
Sony VAIO VGN Z21XN

Én őket ajánlanám mint webáruház: [link]
Ügyfélbarátok és jó árakkal dolgoznak. Üdv. Zoliboy 

Sziasztok!
Nekem egy nagyon kezdő kérdésem lenne.
Szóval van egy Sony dvp-ns930v asztali dvdm és szeretnék venni a közeljövőben egy Panasonic TH42-PV70 plazmát asszonypajtival.
Kérdés: Milyen kábellel kössem majd össze?
Most a kis 55 ös tvvel sima rgb kábellel van, gondolom a plazmához valami komolyabb kell.
2. kérdés amit ajánlotok kábelt azt majd kapom a plazma tvhez, vagy külön kell vennem, ha igen árban mennyi lesz kb? Előre is köszi.
Ja igen az asztalimon nincs HDMI kimenet, itt van egy link , hogy milyen kimenetei vannak:
http://www.epinions.com/pr-Sony_DVP-NS930V_DVD
Válaszotokat előre is köszönöm szépen.

A komponens csatlakozót használd (component,ez van a tv-n,és a dvd lejátszódon is),a hdmi után ennek vannak a legjobb tulajdonságai. Ilyet nem kapsz a tv-hez,viszont szvsz nagyon ajánlott valami minőségibb (árban 8-15k huf-os) kábel beszerzése!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Köszi az infót. Írnál ezekről a kábelekről? Hol kapok, milyen típust ajánlasz konkrétan?
Máris sokat segítettél.

Nekem pölö profigold scart kábelem van (a dvd-n nincs komponens kimenet
),ezt egy éve 8500 huf-ért vettem! Kábel ügyben nézz szét itt: [link] balra fent a Magyar linkek között!
Profigold cuccok: [link]
[Szerkesztve]

Sziasztok!
Tegnap este megjött nekem is a th42pv70
nagyon szép. Nem nagyon volt még időm próbálgatni de majd még megizzasztom 
Üdv kíváncsi
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

Gratula a tvdhez!
Üdv.

miert kellene? a sima antennas tv adasok is jobb minoseguek mint a dvd pedig az ok kompozit ''kabelen'' jonnek.. svideo is tok eleg.

De ha a kompozit jobb minőséget ad,akkor miért ne azt használja

a kompozit az 1 rca dugos jatek. egybekent arra utaltam, hogy nem a csatolo a szuk keresztmetszet hanem a dvd-k gany minosege. azon meg nem segit a csatolo felulet... max a postprocessing de az is sokszor inkabb ront.

A legjobb minőséget scart-->RGB-vel lehet elérni, ha a lejátszód nem tudja a progressive scan-t. De mivel a Tiéd tudja, ezért mindenképpen komponens kábellel kösd össze. Csak figyelj arra, hogy a dvd menüjében valszeg külön be kell állítani a progresszív módot.
[link] ide írd be a keresőbe, hogy progresszív. Kiad egy csomó oldalt, ahol olvasgathatsz a dologról

ööö és ha egyszer pölö nem gány dvd-t tesz a lejátszóba? Hagy élvezze a normális képet 
bocs az elírásért 
[Szerkesztve]

ugy ertem minden dvd gany... nem eri el egyik sem a broadcast tv minoseget.

Köszi az infókat nagyon szépen.
Akkor progold komponens kábel lesz.
Amúgy nem értem miért lenne szar minősége a dvdknek...nem csak a hd filmek jók amiket én eddig láttam plazmákon ilyen kiállított helyeken szuper volt mind. 

Sziasztok!
Én egy megtévedt, elbizonytalanodott leendő valamilyen tv tulajdonos lennék...
Egy ideje nekilódultam, hogy veszek egy új tevét, mert a régi beadta a kulcsot... gondoltam (akkor még), hogy na ha már homár, legyen kövér... legyen LCD, mert azt ''dobálják'' az ember után minden üzletben... neki is láttam, elkezdtem rostálni, maradt 2 modell. Elmentem, megnéztem őket, kértem egy kis helpet az eladótól... mindent készségesen elmagyarázott, majd (és innentől vannak bonyodalmak a fejemben) elejtett egy mondatot, hogy azért nézzem meg a plazmákat is, mert pl. ő nem venne magának még lcd tv-t.... megnéztem, hazajöttem, elkezdtem utánaolvasgatni és akkor körvonalazódott előttem ez a plazma vs. lcd ''háború''...
Szóval most legyek okos... nem 1xű... Ráadásul nem 10 forintról beszélünk... 
Amire használnám: tv és dvd nézés főként (tudom, akkor plazma 1értelműen) és néha a notimat rákötve egy kis CoD (ki tudna ellenálni 80-90 centinek...
) ...és akkor itt mondják azt, hogy akkor LCD... 
Ma összehasonlítottam a kiválasztott modelleket egy S@turnban... Samu LE32R84B LCD és Pana 37pv70 plazma.
Egyértelműen szebb a képe a plazmának a tv tekintetében. De nem tudom, hogy hogy viselkedik a szg. esetén. Mennyire féljek a besüléstől? Mennyit fogyasztanak? Elvileg 1080p-s a cucc, de hogy? Tudom még sokáig nem lesz HD idehaza, de ha jön, akkor mennyire lesz ez jó majd? A LCD-nél viszont ott a maszatos tv kép (bár 2 méterről már annyira nem volt gáz), nem tudtam eldönteni a húzást gyors mozgásoknál, mert nem láttam olyan műsort...
Szóval ilyen és hasonló kérdések motoszkálnak bennem... tudnátok segíteni? 

Szia!
Én egyértelműen a plazma mellett döntenék. Nekem az lcd tv kicsit mű, és olyan meseszerű. A panasonic szerintem jó választás lenne. Bár lehet elgondolkodnék a helyedben egy 42-esen. hmm? A Panasonic plazmák nem fogysztanak sokat.
A ''beégéstől'' ne félj a Panasonic-nál ez már nem jellemző. Bár a logók kicsit gázosak...
A másik kérdésedre a válasz: lehet, hogy mire bejönnek a HD-s adások addigra megint veszel egy új tv-t. (Kicsit levagyunk maradva ilyen téren.
)
Az biztos, hogy az LCD-vel még szarabb lesz a képe a kábelteleviziónak.
Itt még nézzél szét: [link]
Tehát mégegyszer én a te helyedben plazmát vennék és abból is Panasonic-ot!!!
Remélem tudtam segíteni... Üdv. Zoliboy 

Hi!
Én egy 32-es samsung lcd-ről váltottam 42-es samsung plazmára. Ha főleg tv-t és dvd-t nézel, akkor csakis plazma. Az lcd-nél sosem tudtam igazán szép feketéket beállítani, sötétben inkább szürkéskék színe volt. Filmnézésnél pedig szvsz elég fontos...
A színek is sokkal élénkebbek, az lcd-n kicsit fakók. Ill. az utánhúzás is eléggé észrevehető, főleg focimeccseknél látszik. Játékkal nem próbáltam még. Az asztal képe lcd-n szebb, de azért ezen sem olyan rossz. A lényeg, hogy 1024*768-as plazmát vegyél. Egy játék miatt sztem nem érdemes lcd-t venned. Ha nagyon sokat játszol csak akkor van értelme, bár sztem plazmán is szép lehet a játék. HD filmnél sincs szinte semmi különbség a kettő között...

Ha veszek komponens kábelt, akkor csak ezek a drágábbak megfelelők, vagy jó az olcsóbb is? 
Sony VAIO VGN Z21XN

Köszi szépen az infókat és a tanácsot! A 42'' már bazi nagy nekem, mert ahova rakom (szekrénysor) a 37'' még épp elfér...
Annó én még csak 32''-osról álmodoztam és ahhoz terveztem (akkor még a 40-50 centis tv-k voltak)... a fene sem gondolta volna, hogy nemsokára a tv-vel fogunk tapétázni is... 
[Szerkesztve]