Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Elims #75230 üzenetére

    Nehéz ez az összehasonlítás mert pl. te is elsősorban azért teszed a Project Cars mellé e a voksod mert szimulátorosabb az irányítás. Én nekem pl pont ezt tetszik a DC-ben, hogy kiszámíthatóbb. De egy NFS-es irányításnak jobban örülnék. :DDD (igen azért mert láma vagyok ;] ).
    Szóval ez nem biztos, hogy érv. Nem mellesleg a DC-hez nemsokára jön valami hardcore mód amivel minden assist ki van lőve. Pc-t inkább majd a GT-vel meg az AC-vel kellene összehasonlítgatnunk. Nem? Azok a szimulátorok...

    Én az érvelést inkább máshonnan közelíteném. (Nem akarom összehasonlítani mert a PC-vel nem játszottam).

    Nekem azért tetszik a DC mert ügyesen adagolja a nehézséget és játszatja magát. Nagyon vékony a határ a bosszantó nehéz játék között de szerintem eltalálták.

    Ami a legjobb előnye a játéknak az a multi. Sokan játsszák és van benne egy zseniális ötlet. Ha valaki laggol, kicsúszik, megpördül vagy csak szimplán trollkodni akar akkor átvált ghost car-ra. Így nem zavarja a többieket. Roncsderbi így is van... de nincs az mint anno a Grid-nél, hogy ha valaki über láma volt akkor szembefordult a forgalommal és csatt mindenkibe. Ez egy baromi jó ötlet. Persze lehet más autósban is van ilyen fícsör...ezt nem tudom.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák