Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thrill

    tag

    válasz A`rpi #68728 üzenetére

    Megjártam a szervizt, szó nélkül cserélték a gépet, ki se lett próbálva, bemondásra ment a dolog. Hozott a srác egy másikat, kibontotta, felírta a gyári számot, illetve felírta az egyéni adataimat és kész voltunk.

    A cucc refurbished, de újra indul az egy év garancia, így elvileg nagy gáz nem lehet. Driveclub bundle volt nekem (CUH-1116A), pont ugyanolyat kaptam vissza is (szín is stimmel: fér). Teljesen origi újat csak az kap, aki Sony partnertől vette a gépet, mivel én nem, eleve csak magát a masinát vittem csak, plusz a garanciapapírt és számlát.

    Hireltechbe voltam végül, mert közelebb van, meg jobbakat írtatok. Aki ide készül csak arra figyeljen, hogy most máshol vannak, kb. pár száz métert kell menni, de a Nagyvárad tér másik oldalára.

    A kapott gép egyelőre jól muzsikál, bár még csak installálgatok. Igaz az előzővel se volt semmi bajom a lemezkiköpködésen kívül, nem volt hangos, nem melegedett túlságosan. Kérdeztem, hogy most akkor a cserekészülékkel nem lehet már ilyen, kiküszöbölték a hibát? A válasz mondjuk annyira nem volt biztató, azt mondta a srác, hogy szerinte ez nem olyan jellegű hiba amit javítani lehet. Vagy rossz vagy nem, de volt egy széria, ami produkálta ezt. Szóval ha előjön újra vigyem vissza. Mondjuk abban bízom, ha záros határidőn belül nem kezdi el, akkor később se fogja.

    Hát kb. ennyi, remélhetőleg volt benne valakinek hasznos információ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák