Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#951) looser válasza Vamp (#950) üzenetére

looser
(senior tag)

Legalább tisztul kicsit a pesti levegő... Azért remélem találsz phuvart :)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#952) Vamp válasza looser (#951) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is nagyon remélem... Jelenleg ötletem sincs, akkor lenne szerencsém, ha esetleg Dél-Pestre elvinne valaki a kivezetőhöz, onnan 4 óra alatt Pécsen vagyok, ha mákom van. Árpád-hídnál beljebb busszal nem jutok, ott képtelenség autót fogni, taxizni nem fogok. Nagyon agyalok, hogy mi legyen, előző nap koncertem van, de pénteken ott kell lennem már!

Egyébként a sztrájk miatt nem lesz tisztább a levegő, mert mindenki átül kocsiba:D

(#953) kraftxld válasza Vamp (#952) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Népligetből busszal? ~4 óra alatt Pécsre ér.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#954) Vamp válasza kraftxld (#953) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Ember, utaztál te már Bp-ről Pécsre busszal? 4 órás út? Hülye azért nem vagyok. Pláne amilyen rakás sz*r busz megy oda. Tudom, egyszer már megjártam. ;]

A másik, Népligetbe mégis hogy jutnék el?

(#955) kraftxld válasza Vamp (#954) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyszer mentem már így gyalog: Budaörsi út => Erzsébet híd => Üllői út => Népliget, majd 4,5 órás buszút Makóig.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#956) looser válasza Vamp (#954) üzenetére

looser
(senior tag)

Van, aki Barcelonáig is eldöcög egy ilyen kütyüvel ;)

Mod: de megértelek, én csak Fehérvárig szoktam menni, de néha az is horror...

[ Szerkesztve ]

(#957) Vamp válasza kraftxld (#955) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Áh, horror. Ilyenbe bele se gondolok. Megoldom valahogy, de ha busszal kellene mennem, inkább nem is mennék.

(#958) kraftxld válasza Vamp (#957) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha meg elővételben veszed meg a jegyet akkor először szállhatsz fel, sőt a mamát is kirakhatod a helyedről :D

(#959) looser válasza kraftxld (#958) üzenetére

looser
(senior tag)

De ilyet egy jóravaló, becsületes, dolgos vámpír nem csinál, még mámorító éjjeleken sem!

(#960) Vamp válasza looser (#959) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Wazze, attól még hogy elővételben veszem, még 4 óra az út. Pécsről meg még egy óra Orfű, ahova megyek.

Jah, és továbbra sem vágom hogy jutok Á-hídtől a Néplizsetbe.

(#961) I_Am válasza Vamp (#950) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Honnan veszed, hogy máv sztrájk is lesz pénteken?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#962) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hétvégén megyek pestre Veszprém mellől, ha valakinek óhaja van, akkor sikítson.
Holnap ugyaninnen megyek Tapolcára is.

Középkori barokkszekrény elszállítását, vagy 200centis plazmatv-t nem vállalok :))

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#963) kraftxld válasza Tüzi (#962) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Zongora mehet? :D

(#964) Tüzi válasza kraftxld (#963) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van kereke, és a motor után tudom kötni, akkor jöhet :) De a szerkezeti integritás 100%os megőrzésére nem vállalok felelősséget :D

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#965) Zewa

Zewa
(senior tag)

SziasztoK!

Budapest-Pécs vonal engem is érdekelne a közeljövőben... :B
Aki estelg az pls pm.. :R

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#966) 5teve válasza Tüzi (#964) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

növeld a deflektor energiáját. :D

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#967) S.Ciber válasza Vamp (#960) üzenetére

S.Ciber
(újonc)

Péntek Bp - Cegléd / Vasárnap Cegléd BP, ha esetleg kell valami akkor felhozzuk szegedről is :)

(pénteken átvesszik szegeden vasárnap délután felér pestre)

[ Szerkesztve ]

Priviben mindig írd bele hogy miről van szó... És ha valami érdekel: MSN, ritkán vagyok fenn itt

(#968) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki nem megy Bp-ről Debrcenbe a közeljövőben? :F

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#969) juliabrilke válasza S.Ciber (#967) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Hello!

Nekem ha minden igaz, akkor kellene valami Ceglédről. Megoldható lenne?

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#970) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Esetleg más megy majd Ceglédre mostanában?

[ Szerkesztve ]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#971) G@ben

G@ben
(őstag)

Győr - Székesfehérvár - Szekszárd - Baja úton megyek péntek délután kocsival. Hétfő délután ugyanez visszafelé. Tudok vinni cuccot, embert is.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#972) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki jár holnap Debrecen-Budapest vonalon oda vissza?
Egy processzort kellen elvinni és egy másikat hozni :K

(#973) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Ma éjszaka 01:00 körüli indulással:

Kazincbarcika - Miskolc - Budapest majd hajnalban vissza!

Gondolom mindenki aludni fo, de azért közlöm...:D

Hétvégén pedig megyek Debrecenbe is.
Tehát Bp - Debrecen megoldható! :C

MOD: SMS-ben keress!

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#974) krisztián98

krisztián98
(tag)

Sziasztok!
Debrecen - Budapest - Zalaegerszeg ingázok. Minden Vasárnap megyek Debrecenből Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Ha valamit venned kellene, akkor előtte még le is csekkolhatom. tel:309295668 krisztian98@chello.hu Oszkar.com-on követheted, hogy mikor merre megyek, megyünk.

Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

(#975) Coyote79

Coyote79
(újonc)

:Y Hello mindenkinek! Most találtam ide! :C
Minden pénteken autóval utazok Győrből Bp-en keresztül Miskolcig és vasárnap este vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések is szóba jöhetnek. Ha valakinek szüksége van rám, akkor szóljon.
eva.monika.milik@gmail.com
mmilik@lapcom.hu
70/361-5344

Örökké nem eshet..... :D

(#976) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

valaki veszprém-bp útvonal a 7en? kis cucc, zsebben elférős

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#977) krisztián98

krisztián98
(tag)

Az Oszkar.com-on nem szoktatok nézegetni? Az kimondottan ilyenekkel foglalkozik, hogy sofőröket + utasokat keres.

Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

(#978) Coyote79 válasza shteer (#976) üzenetére

Coyote79
(újonc)

:U Szia!
Még szétnézek, ahol én is szoktam hirdetni és ha találok valamit, akkor írok neked.
PÁPÁ :P

(#979) shteer válasza Coyote79 (#978) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

köszi, már nem aktuális :R elkelt közben a cucc :(

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#980) Coyote79 válasza shteer (#979) üzenetére

Coyote79
(újonc)

:DD Nemvanmit! :))

(#981) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Kecskemétről jön valaki Budapestre ezen a héten?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#982) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Május 30-án utazok autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig, vasárnap ugyanezen az útvonalon vissza. Még van hely az autómban oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz vagy csomagot adhatsz. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

(#983) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok Milik Mónika vagyok ! Minden pénteken autóval utazok Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és vasárnap este vissza. Még van hely az autómban oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

(#984) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Ha Zugló és Dombóvár vagy Zugló és Pécs között valaki tudna egy fuvart az kérem jelentkezzen! :)

Fus Ro DAH! XD

(#985) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

> Traceruote localhost

2008/05/31 08:00 From Budapest.03 to Szekesfehervar
and forward...
2008/05/31 19:00 Szekesfehervar to Budapest.03
+/- 10% delay approx.

all done

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#986) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Sziasztok !
Valaki utazik mostanában Paks-Budapest, Budapest-Paks útvonalon?Egy VGA-t kéne elcserélni.

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#987) krisztián98 válasza nLali (#986) üzenetére

krisztián98
(tag)

Esetleg Oszkar.com -on is szétnézhetsz.

(#988) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sziasztok!

holnap megyek Egerbe, majd valamikor éjszaka vissza - ha van valakinek valamije, valakije akit/amit vinni kell, szóljatok! :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#989) nLali válasza krisztián98 (#987) üzenetére

nLali
(fanatikus tag)

Köszi, lesem ! :R

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#990) bolondember válasza bolondember (#988) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Há, most esett le:

Budapest-Eger-Budapest, sry, a kiindulási állomás lemaradt... :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#991) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Minden pénteken autóval utazok Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és vasárnap este vissza. Még van hely az autómban oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz, vagy a csomagod is bárhol felveszem, ill. kirakom. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

(#992) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki, esetleg szombaton Szeged-Tatabánya, vagy vasárnap délután Tatabánya-Szeged?
Személy, nevezetesen én. Költségekben megegyezünk.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#993) krisztián98 válasza dying_star (#992) üzenetére

krisztián98
(tag)

Esetleg Oszkar.com -on is szétnézhetsz

(#994) dying_star válasza krisztián98 (#993) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Te ilyen reklám-bot vagy? :D

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#995) looser válasza dying_star (#994) üzenetére

looser
(senior tag)

Esetleg Oszkar.com -on is szétnézhetsz
(ez egy automatikusan generált üzenet, kérem ne válaszoljon rá) :DD

(#996) localhost válasza localhost (#985) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

accepted

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#997) Morris

Morris
(őstag)

Sziasztok!

Megy valaki Bp-ről Gyula irányába vmikor 1 héten belül? :F
A cumó csak egy videókártya lenne

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#998) localhost válasza Morris (#997) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki az a Gyula ??? <<< Bocs, csak poén volt, nem bírtam kihagyni :)

rejtett UP!

[ Szerkesztve ]

(#999) Morris válasza localhost (#998) üzenetére

Morris
(őstag)

tudod, én, a Gyula, meg az Ottó. A Tót Ottó :DDD

azaz, csak menjen az up, mert kell a kari ;]

[ Szerkesztve ]

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#1000) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Június 20-án pénteken utazok autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és Június 29-én vasárnap este vissza. Még van hely az autómban oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz. A költségek nagyon szerények, attól függ, hogy hányan utazunk. Bp-Miskolc távolság min. 1.500, max. 2.300 Ft fejenként, csomaggal kapcsolatban megbeszéljük :DDD . Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.