Megoldódott ....

Press any key to continue ...

Megoldódott ....

sziasztok! debrecen-kecskemét útvonalon jön valaki? ng2-től kellene egy gépházat elhozni. hp, táppal együtt. 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Ha valaki jár Debrecen-Pécs vonalon a közeljövőben az jelezze már nekem légyszives 
Egy gumigarnitúrát kellene elhozni.
Előre is köszönöm 
Asus K70IO|Volkswagen Bora :) @Nyiregyháza Debrecen között ingázok ha kell szállítani valamit akkor pm@
igen, ng2.
kisebb dolgokat esetleg tudok vinni ceglédig, vagy kecskemétig, és vissza.
ja, szombat reggel indulok.
[ Szerkesztve ]
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Sziasztok!
Valaki dunaújváros felöl a mai napon vagy hétfőn nem jön gödöllő fele, vagy hatvanfele?M3-ason vagy 30-ason mindegy. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
valaki jövő szerda/csütörtök/péntek-en nem jön Budapestről Szegedre? ezt a szépséget kellene elhozni...
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(Nyíregyháza)-(Debrecen)-Bp. vki? egy db telefon adatkábelt kellene elhozni Bp.-ről.
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

Sziasztok!
8:30 Kecskemét - Bp
Valamikor délután Bp- Kecskemét
Ha valakit érdekel!
http://www.easynetcom.hu/

Hali,
Budapest-Szeged útvonalon jár valaki mostanában?

May The Force Be With You!
Én kb 2 hét mulva megyek.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

ha meglesz még ez akkor lehet igénybe venném a segítséged 
Bár az asszony most BP-n van, ha el tudod juttatni a Flórián tér környékére vagy a Zsigmond Király Fősulira, esetleg a nyugatihoz (ha járnak majd a vonatok
) akkor el tudja hozni, mert nemnagy.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Köszi, rákérdezek, melyik vonattal jön haza és melyik nap?
Holnap délután jön haza 4-5 körüli vonattal.

Hali!
Valaki nem jön BP-ről Győrbe egy ps3-as játékot kéne elhozni Alvin_ti4200 fórumtársunktól... 
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sziasztok!
Miskolcról kellene Győrbe elhozni egy kis csomagot (webkamera), valaki esetleg tud segíteni?
...

Üdv.!
Balassagyarmat - Szolnok között nem jár valaki mostanába ?
vagy
Budapest - Szolnok ?
Egy telefont kellene vinni-hozni!

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===
Valaki Kecskeétre Komárombolt vagy felől?
hai gen privi pls
Sziasztok!
Pénteken reggel megy valaki Budapestről Szentendrére? 9-re kellene odaérnem.
Üdv: Eastman
[ Szerkesztve ]
www.gerincnyujtoterapia.hu

Hello!
Bárki aki a héten Debrecen - Bp utat megteszi? Egy alaplapot kéne felhozni nekem, sörrel/csokival meghálálnám.
Privit nyugodtan dobhattok.

Hali!
II. kerültből kéne elhozni egy procit ( P3as) A XVI, vagy a XIV. kerületbe! Jár esetleg arra valaki? köszi előre is 

Sziasztok!
Nyiregyháza -> Budapest irányban nem utazik valaki mostanában?

03.03. Hajnalban Budapest-Nyíregyháza, még aznap vissza. Miről lenne szó?
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

Egy házról lett volna szó, de közben már tegnap fel lett adva a postán ... Remélem ma megkapom.

Azért köszi szépen!

03.05:
Szeged-BP-Szeged

Megkaptam ...
Nem kellett volna a postára bízni!

03.07este vagy 03.08reggel:
Balassagyarmat
style for life

Kazincbarcikáról (esetleg Miskolcról) - Hódmezővásárhelyre / Szegedre kellene egy alaplapot elszállítani a közeljövőben.
Ha valakinek van ötlete, dobjon meg egy privivel.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
Lehet megyünk majd. Szeged-Hét-Szeged, de még bizonytalan az időpont, mult hét szerdán voltam arrafele.

Szasztok!
Esetleg valaki nem jár Békéscsaba-Pécs útvonalom a közeljövőben? (pár héten belül)
Aki esetleg igen az privi pls! Kis cuccos buszon, vonatos is szálítható.
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
Szerdán megyünk.

Kazincbarcika - Hódmezővásárhely megoldva, GLS futár.
[ Szerkesztve ]

Most Kazincbarcika -> Eger érdekelne 
Sziasztok!
Szombaton megyek Budapestről Kecskemétre és vissza még aznap. Ha valakinek esetleg kell fuvar arrafelé, az jelezzen nyugodtan. 
önjelölt nyelvtannáci...

Jövő hét csütörtökön ( 03.20 ) megyek vonattal Békéscsab-Budapest Keleti-Sopron irányba, majd húsvét hétfőn ( 03.24 ) vissza Sopron-Budapest Keleti-Sopron vonalon.
Ha valakinek kell vmit vinni-hozni ezen irányba, dobjon meg egy privivel.

Holnap Győr - Pápa - Székesfehérvár - Cece - Szekszárd - Baja úton megyek kocsival. Vállalom tárgyak és személyek fuvarozását is!
Hétfőn délután ugyanez vissza, bár akkor Pápa kimarad. Akit érdekel, keressen meg privátban!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Ma BP-Kaposvár?
Valaki?
Valamit?
Előreláthatólag vissza vasárnap...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
04.09.
Szeged => BP
10-én vagy 11-én vissza.

04.08. Bp - Nyíregyháza - Bp. Indulok hajnalban, visszaérkezés késő délután.. 
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

Valaki mostanában pestről -> debrecenbe?
1 alaplapot kéne levinni.
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

Ha addig ráér, jövő hét vége.

Valaki Budapest-Komárom útvonalon közlekedik? Kellene egy fuvar Sabre fórumtárstól.
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

április 14.-én békéscsaba -> budapest-> békéscsaba autóval.
indulás reggel 8 körül, érkezés este 6-7óra fele!

Debrecenből Budapestre utazik valaki? Egy 24"-os monitort kellene felszállítani! Fizetség két sör, preferált márkát kéretik előre közölni. 

Keresek vkit,aki elhozzna nekem egy Alaplapot BP -ről Debrecenbe.
Sörrel,csokival fizetek. 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

[ Szerkesztve ]

------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

Halihó!
Lesz valaki jövő héten Szegedről-Pestre s vissza? Vagy fordítva, akkor én adnám a pénzt előbb (Pest), s az eladó a holmit (Szeged).
Egy E-MU 1212m V2 hangkártyáról lenne szó, 25e Ft az ára.
Hm? 
Mindent tudok a rákászszakmáról...

Ez nem tűnik rövid útnak 
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Ha valaki Budapestről Pécsre megy pénteken, akkor nagyon szívesen vele tartanék! Privizzetek, életbevágóan fontos, MÁV-sztrájk miatt nem tudok leutazni másképp...
De a 7-es kivezetőjéhez sem jutok el stoppolni, lévén BKV is sztrájkol