Valaki Nyíregyháza v Debrecen - Budapest útvonalon nem megy napjainkban?
STEAM: clonefec

Valaki Nyíregyháza v Debrecen - Budapest útvonalon nem megy napjainkban?
STEAM: clonefec
Miskolcra kéne nekem egy fuvar valaki plz
Szerdától aktuális.
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589
Honnan? 
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Lenne egy csomag, amit el kellene hozni Pestre Szegedről. (de már írtam privátot is)
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
jogos
pest.nyugati mondjuk 
Kecskemétről is keresnék valakit aki felhozna valamit pestre(egér).
[ Szerkesztve ]
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589
na? Bp-Miskolcot ki vállalja be? 
Jövőhét hétvégén ráér? Az megoldható.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
szerintem rá. rád szívesen rádbízom, még a pénzt is. ha nem akkor utalja a tag 
17-én Megyek Miskolcról a Nagyfaluba.
PH-tali.
Éccaka jövünk haza.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Akkor amit hozol neki majd nekem add ide, én továbbítom neki.
Apropó, azt, hogy Kecskemétről mit kell elhozni, arról majd adj valami infót
(jah, nem te Oly)
[ Szerkesztve ]

kérdés illetve kérés: Valaki nem menne a közelben Kazincbarcika, vagy Miskolcról BP-re? a PostIT Kft.-be kellene bemenni két darab GlacialTech SilentBlade 92mm-es ventiért és a Computermode-ba 4 darab UV reagáns piros molex csatikért.
Köszönöm 

ha jössz talira (és énis) akkor bevállalom.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

és persze vissza Miskolcra, vagy Barcikára 
Köszi mindenkinek, úgy néz ki posta lesz belőle
Winyót nem szívesen postázok de hát ez van. azért strapabíró darab
(1.8" toshiba 100gb
)
PH! talira nemmegyek
Winner-el meg egyeztessük a Kecskemétet folyamatosan 
Ha valaki be tud érte menni hétköznap és a szombati talin átadja nekem, akkor Barcikán lesz vasárnap...
MOD: De jöhetsz te is szombaton velem.
Még van hely a kocsimban.
[ Szerkesztve ]

az a baj, hogy szombaton, vasárnap, és hétfőn én nem vagyok itthon, tehát nem tudok elmenni veled, tesóm meg nem akar, ugyhogy a legjobb az lenne, ha sikerülne behozni Kazincbarcikára, és kimenne valakim a csomagért 
Rendben...
Azt szervezd le, hogy szombat este kerüljön oda a talira!

hűűű, hát ez lesz a kemény dió..mert ugye a cuccok bent vannak a boltba....

lehet felejtve az egész? 
[ Szerkesztve ]

hát, a dolog el van felejtve 

Jár valaki a héten Pest - Miskolc vagy Pest - Kazincbarcika útvonalon? Egy csomagot kéne átvenni.
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Hm... 

Nem tudok menni talira
azt szerintem el tudom intézni, hogy a csomag eljusson odáig de személyesen nem tudok menni. Szülinapot meg nem lehet gyorsan lerendezni.. főleg h csak az út 2 óra kocsival. 
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Miskolcra megy valaki ma Kecskemétről, vagy Budapestről? Egy kb.40x40 cm-es, 2-3kg-os dobozt kellene oda juttatnom. Fontos lenne.
Köszönöm előre is!
2007. 11. 17.
~ 07:00 Kazincbarcika
~ 07:20 Miskolc
~ M30-M3
~ 08:30 Hajdúböszörmény
~ 09:00 Debrecen
~ 12:00 Újfehértó
~ 12:30 Nyíregyháza
~ 13:00 Tokaj
~ 14:00 Miskolc
~ 14:30 Kazincbarcika
~ 15:00 Miskolc
~ 17:00 Budapest
~ 18:00 PH-tali @BP
~ hajnalban indulás vissza Miskolc érintésével Kazincbarcikára.
Kíváncsi leszek az arcodra majd ottan a PH! talin! 

Sziasztok!
Érd-Pécs vonalon mozog vki a közeljövőben? Jó lenne. 
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
( . ) ( . )
A héten megy valaki nyh-ról BP-re?
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

nekem is...
uppp
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Dec 18:
Szeged-BP-Szeged
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

December 6.án vagy 7.én
Szeged - Cegléd - Budapest - Szeged vonalon mozgok, esetleg szállítandó cucc?
Priviben mindig írd bele hogy miről van szó... És ha valami érdekel: MSN, ritkán vagyok fenn itt

hello,megy valaki dec 15ig debrecen-bp-debrecen utvonalon,ha lehet autoval?
egy kb 40*50*40es dobozt kene nekem elhozni,megkoszonnem
I'm what's left, I'm what's right..

Keresek egy embert aki elvinne nekem 1 konfigot Szolnokra,jár vki arrafele jövő8végén,vagy azután ?
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

De hülye vagyok,azt elfelejtettem,hogy Debrecenből kellene elvinni. 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------
Debreceni megállóban be tudnál dobni ngabornak egy kisebb csomagot?(fél kg/akkora mint egy kg liszt)? 
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//
Holnapi nap folyamán Göd - Pomáz - Pilisszentiván, majd vissza. Ha kell valakinek valamit vinni hozni megtalál.

Kedden megyek Debrecen-Budapest-Debrecen útvonalon, az M3-ason.

Ma:
Estefelé
Szeged - Cegléd - Budapest útvonalon mozgok, szállítás esetén pm-me
Priviben mindig írd bele hogy miről van szó... És ha valami érdekel: MSN, ritkán vagyok fenn itt

Üdv
ma du: Szeged - BP Nyugati - Cegléd útirányon át közlekedek. Ha vkinek van szállítandó cucca csörgessen meg
DEc 24én: Bp-Jászberény - Jászalsószentgyörgy
25-én Jászalsószentgyörgy - Nyíregyháza, majd 25én este Nyíregy-Debrecen vonalon közelekedek. 26-án debrecenből vissza pestre. Ha esetleg valakinek valami kellene...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Dec 28 délután:
Szeged-BP
Dec 29 hajnal:
BP-Szeged-Makó
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Sziasztok!
Holnap, azaz dec. 26-án lesz egy utam Eszterom -> Budapest - Miskolc útvonalon ... és vissza.

Press any key to continue ...

Ezt a notebookot kellene valahogy eljuttatni hozzám Szegedről Budapestre ....

Persze csak ha az eladó eladja nekem.

Press any key to continue ...

http://prohardver.hu/apro/ktu_kecskemeti_bazarja_van_bluetooth_irda_router_iratmegsemmisito_stb/hsz_1-50.html
Valaki lenne oly kedves hogy felhoz nekem pestre egy bluethoot usb-s adaptert?
köcce ^^

Na akkor én is csatlakozok a segédkezésben 
Minden héten vasárnap megyek Debrecenbe és csütörtökön jövök vissza Nyíregyházára,kivéve most vizsgaidőszakban,de ilyenkor is minden héten megfordulok Debrecenben,szal hogyha kell vmit szállítani szívesen vállalom persze azért olyat ami befér a kocsiba
tehát hűtő ilyesmi hanyagolva 
Asus K70IO|Volkswagen Bora :) @Nyiregyháza Debrecen között ingázok ha kell szállítani valamit akkor pm@

Ja igen és lehetőleg a kéréseket privibe várom ugyanis nem mindig figyelem ezt a topikot 
Asus K70IO|Volkswagen Bora :) @Nyiregyháza Debrecen között ingázok ha kell szállítani valamit akkor pm@
Hello! Családi program miatt mégsem megyek 
Holnap, azaz dec. 28-án megyek Sopronba, Győrön keresztül. Ha valakinek segíthetek szóljon gyorsan.
Visszaérkezés Budapestre bizonytalan, vagy 31-én vagy 1-én.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Sziasztok!
A közeljövőbene setleg vki nem jár Pécs-Bp-Pécs vagy Bp-Pécs-Bp vonalon? Esetleg Bp 50 km-es körzete.
Csak 1+1kis mobilosdoboznyi lenne.
Előre is thx. 
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"