Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#751) kraftxld válasza White Tiger (#750) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnapelőtt voltam :(

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#752) White Tiger válasza kraftxld (#751) üzenetére

White Tiger
(fanatikus tag)

Ehh... Azért köszi :)

Ami nem öl meg, az erősít.

(#753) Oly válasza White Tiger (#750) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a gond?
Holnap tervezem...

Kazincbarcika - Budapest autóval!

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#754) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ma este (későn) megyek Győrön át Sopronba, Budapestről és Vasárnap este jövök vissza.

Kocsival, tehát ha valakinek fuvar kell, szóljon nyugodtan priviben és segítek ha tudok. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#755) marsu válasza Winner_hun (#740) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia Winner_hun,

Elmentél Debrecenbe? Sikerült megbeszélni emberünkkel a talit?

Press any key to continue ...

(#756) marsu válasza Jeannie (#727) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Az Esztergom - Budapest - Esztergom kört megfutottuk, de sajnos nem rajtam múlt, hogy az üzlet végül nem jött össze ...

Sajnálom.

:(((

(#757) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kisebb cuccokat vállalok jövő héten Szeged-Veszprém útvonalon, majd vissza.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#758) Uthenger

Uthenger
(kvázi-tag)

Sziasztok!

07.20 - Péntek du v.
07.21 - Szombat de valaki nem tervez fuvart
Debrecen - BP viszonylatban?
2 személyről lenne szól.

Előre is köszi
Üdv.

(#759) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nyíregy-debrecen vonalon mozog mostanában valaki? egy 20''-os lcd-monitorot kellene elhozni.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#760) Antimatrix

Antimatrix
(senior tag)
LOGOUT blog

Hajdúböszörmény (Debrecen) Vásárosnamény Pénteken és vasárnap vissza

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#761) Hequila

Hequila
(őstag)

Esetleg Budapest - Karcag (Debrecen) vonalon mozog jövőhéten valaki? Egy vinyó lenne csak...

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#762) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha esetleg valaki járna gödöllő és csepel,pest között el kéne vinni egy házat.Hátha,a jutalom busás! ;) :U :R

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#763) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

7végén Bp-szeged-balaton útvonal. Mi megyünk, ami kocsiba befér, jöhet.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#764) Jeannie

Jeannie
(senior tag)

Marsu, Winner_hun, köszönöm mindkettőtöknek :R

Nyíregyháza - Bp viszonylatban valaki közlekedik egy-két héten belül? A csak oda is kiváló lenne :)

(#765) [w]

[w]
(őstag)

előzetesen érdeklődnék, hogy jár-e mostanában valaki Debrecen - Eger útvonalon? (vagy akár Pest felé, de Egert érintve, 3-ason M3-ason)

egy házat kellene felhozni Debrecenből.

(#766) rolko

rolko
(őstag)

Esetleg valaki nem megy Kisújszállás (Debrecen) felől Ceglédre? Egy chipsethőtőt kellene elvinni...

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#767) marsu válasza [w] (#765) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Jövő hétvégén megyek Miskolc felé, a PH-s táborba. Úgy tudom jönnek Nyiregyházáról és Debrecenből is. Ha valaki Debrecenből elhozza, akkor én Miskolcról vasárnap eljuttatom neked Egerbe vagy akár Pestre is a házat ....

(#768) [w] válasza marsu (#767) üzenetére

[w]
(őstag)

jegyeztem, megpróbálom gyorsan az ügylet másik ''lábát'' is előkeríteni! :)

(#769) laci06

laci06
(senior tag)

Dunaújváros-Szfvár vonalon nem szokott vki járni...
Egy alaplapról lenne szó, esetleg visszauton az ellenértékéről...
Ha vki tud olyat aki ezen az utvonalon jár, megköszönném ha szólna:)

(#770) misu

misu
(senior tag)

Hy!

Valaki Miskolc-Szeged között?

Szép napot!

Bye!

Bűn az élet.

(#771) Zewa

Zewa
(senior tag)

Sziasztok!
Pécs-Siofok/3nap/-Budapest(deh nem tutti)-Sopron-Stuttgart utonvonalon most csütörtökön hajnalban indulunk, Siofokrol vasárnap este. Szinte bármi jöhet(~2m3, 200kg) :)

Akinek tudok segiteni csak dobjon egy Pmet. 1 ember jöhet még ;)

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#772) marsu válasza [w] (#768) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ezekszerint nem jött össze ....

:(

Pedig többen is jöttek Debrecenből!

;)

(#773) [w] válasza marsu (#772) üzenetére

[w]
(őstag)

igen, sajnos nem tudtam leszervezni a dolgot, mert közben már a nyaralásomat intéztem.

talán majd a közeljövőben akad még valaki! :)

(#774) marsu válasza [w] (#773) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sajnálom ....

Majd legközelebb!

:D

(#775) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csütörtökön:
Makó=>Szeged=>BP=>Szeged=>Makó

(#776) Antimatrix

Antimatrix
(senior tag)
LOGOUT blog

2007.08.03- án Debrecen -> Abádszalók és vasárnap vissza

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#777) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az úr 2007.ik évének augusztus havának 3.-án BP-M7-Somogybabod, majd vasárnap délután vissza.
ember, cucc, nem téma. :B

ha vkinek kell vmi, szóljon!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#778) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Hali!

Győr-Budapest között nem megy valaki a közeljövőben? :)

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#779) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma este megyek Tamási-Siófok-Bp-Tesco parkoló(budaörsi). Ha vkinek vinni, vagy hozni kell vmit, szóljon!
Du 18:30-ig nézem a priveket, maileket..ide nem bizti, hogy benézek, tehát mindenképpen a fentiekre pls!
(személyautó, 3 hely+csomagtartó.Ingyen)

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#780) S.Feri

S.Feri
(őstag)

2007.08.14-én Debrecen - Miskolc - Tiszaújváros - Nyíregyháza.
Kb 16-kor indulok Debrecenből, hazaérkezés Nyíregyházára egyszer csak. Ha valaki szeretne valamit, hát rajta.

STEAM: clonefec

(#781) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

2007 augusztus 18. Somogybabod az M7en át.
Indulás: Duna plázától köbö.
Ha valakinek vmit/valakit kéne kézbesíteni ezen az útvonalon, szóljatok.. (akár lefóliázott maláj kurv@ is lehet :P )

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#782) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

(Nyíregyháza)-(Debrecen)-Szekszárdra nem megy valaki? Egy házat kellene elvinni 27-e körül sörben/borban megegyezünk :R Privit pls!

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#783) Geller_1972 válasza wwhy (#782) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha pestig eljuttatod, én el tudom küldeni szekszárdra..jövő héten megyek pestre, vagyis most a héten..vmikor. A Budaörsi tescoig kellene eljuttatni, csütörtökre szekszárdon lenne.

Ennek folyományaképpen a mostani héten Tamási-Siófok-Bp útvonalon tudok vinni kisebb cuccokat. Személyautóval. Esetleg személyszállítás is szóba jöhet, kb 3 fő oda, 2 vissza úton. Rögtön jövök is vissza, tehát visszafele is érvényes az ajánlat. Ingyen.
PÜ, Mail pls.

[Szerkesztve]

(#784) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerdán gólyatáborba indulok, Oroszlányról, Tatabányán, BP-Keleti pu.-n keresztül Békéscsabáig. Ha valamit el kéne vinni akkor szóljatok. Vonattal megyek, szóval nagyobb csomagot nem vállalnék be. Plz csak anyagilag rendezett csomagokkal keressetek :)

Szeptembertől pedig a Budapest-Oroszlány útvonalon leszek elérhető 5 évig :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#785) Andie

Andie
(őstag)
LOGOUT blog

Gyerekek, otthonfelejtettem néhány dolgot, és már a nyaralásig nem mennék haza (szept 1.)
Tehát aki addig megy egy Bp-Szeged-Bp -t, kiáltson már kérem, fontos lenne. (2 hálózsák, 1 fésü, kulcscsomó)

köszi!

Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

(#786) kraftxld válasza bandus (#784) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó esetben 5 évig :DDD

(#787) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

2007. 08. 25.
Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen -
Nyíregyháza - Tokaj - Szerencs - Miskolc - Kazincbarcika

2007. 08. 26. Kora reggeli indulással
Kazincbarcika - Miskolc - Budapest (Ferihegy) és délután vissza.

Személykcsival.

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#788) iwu

iwu
(PH! addikt)

hali!
ha megy valaki fehérvárra, dobjon meg 1 privvel pls!:)
thx!
ÜdW!

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#789) Geller_1972 válasza iwu (#788) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ment PÜ!

(#790) wwhy válasza Geller_1972 (#783) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

Köszi! sajnos közben kitolódott 30-31-re az átadás, így akkorra kellene fuvar (Nyíregyháza)-(Debrecen)-Szekszárdra. Ha van vki, szóljon! :R

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#791) Geller_1972 válasza wwhy (#790) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ok, 30.-án A Siófok - Szekszárdi részt vállalom..ha a többit intézed, akko ok..
Üdv:

(#792) wwhy válasza Geller_1972 (#791) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

Siófokra vagy a Budaörsi Tescóhoz kellene eljuttatni?

(#793) Geller_1972 válasza wwhy (#792) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Siofok.30.án de..du-ra szekszárdon van. Nem én cipelem, csak le tudom szervezni, viszont nem tudok érte küldeni fix helyre senkit, és szekszárdon is csak fix helyre tudom eljuttatni. A többit neked kellene megoldani.A budaörsi tescos dolog ma lett volna aktuális, most értem haza. Ha ok, jelezd.
Üdv:

(#794) marsu válasza iwu (#788) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nekem lehet hogy lesz egy fehérvári utam ....

:D

(#795) phoenix56

phoenix56
(tag)

helló!

ha valaki esetleg bp-szeged-bp utvonalat járna be, szóljon már rám.

thx. :R

Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey

(#796) kraftxld válasza phoenix56 (#795) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnap voltam, de jövő hét pénteken is megyek.

(#797) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyíregyháza-Budapest útvonalon megy valaki mostanság?
(mondjuk Vásárosnamény vagy Mátészalka jobb lenne de nem vagyok kapzsi :) )
Egy procit kellene felvinni Achill3us kollégának.
Ide vagy privibne dobjon már egy üzit.
:R
ja és:[kép]

[Szerkesztve]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#798) iwu válasza marsu (#794) üzenetére

iwu
(PH! addikt)

fákk, nem voltam net közelben...

valaki?

Üdw!

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#799) Trak

Trak
(PH! addikt)

Nem vág teljesen a témába, de:

Nincs itt fuvarozós ember? Szombaton kellene egy kis költözéshez egy autó, meg egy ember (akár a sofőr is jó, a legnehezebb dolog egy közepes hűtő, a többi nem vészes), aki segít felrakni a kevés cucc közül azt a 2-3 nehezebbet a kocsira.

3 helyszín: 16 kerben felvenni egy hűtőt (földszint), utána IV. kerület (magas földszint), ott az összes többi cucc, és végül XIII. kerület, ott kipakolás a 3. emeletre.

Aki tud segíteni, hívjon, írjon!

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#800) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hello,

nem jar valaki a heten Nagyvarad (RO) - Debrecen utvonalon? Termeszetesen a benzinkoltseg ugyeben megegyezunk ;) Meg jo lenne alternativ celkent Berettyoujfalu es Puspokladany is.

Koszonom elore is,
minden jot!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.