Tegnapelőtt voltam 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Tegnapelőtt voltam 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Ehh... Azért köszi 
Ami nem öl meg, az erősít.
Mi a gond?
Holnap tervezem...
Kazincbarcika - Budapest autóval!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Ma este (későn) megyek Győrön át Sopronba, Budapestről és Vasárnap este jövök vissza.
Kocsival, tehát ha valakinek fuvar kell, szóljon nyugodtan priviben és segítek ha tudok. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Szia Winner_hun,
Elmentél Debrecenbe? Sikerült megbeszélni emberünkkel a talit?
Press any key to continue ...

Az Esztergom - Budapest - Esztergom kört megfutottuk, de sajnos nem rajtam múlt, hogy az üzlet végül nem jött össze ...
Sajnálom.
Kisebb cuccokat vállalok jövő héten Szeged-Veszprém útvonalon, majd vissza.

Sziasztok!
07.20 - Péntek du v.
07.21 - Szombat de valaki nem tervez fuvart
Debrecen - BP viszonylatban?
2 személyről lenne szól.
Előre is köszi
Üdv.
nyíregy-debrecen vonalon mozog mostanában valaki? egy 20''-os lcd-monitorot kellene elhozni.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hajdúböszörmény (Debrecen) Vásárosnamény Pénteken és vasárnap vissza
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

Esetleg Budapest - Karcag (Debrecen) vonalon mozog jövőhéten valaki? Egy vinyó lenne csak...
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
Ha esetleg valaki járna gödöllő és csepel,pest között el kéne vinni egy házat.Hátha,a jutalom busás!

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
7végén Bp-szeged-balaton útvonal. Mi megyünk, ami kocsiba befér, jöhet.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Marsu, Winner_hun, köszönöm mindkettőtöknek 
Nyíregyháza - Bp viszonylatban valaki közlekedik egy-két héten belül? A csak oda is kiváló lenne 

előzetesen érdeklődnék, hogy jár-e mostanában valaki Debrecen - Eger útvonalon? (vagy akár Pest felé, de Egert érintve, 3-ason M3-ason)
egy házat kellene felhozni Debrecenből.

Esetleg valaki nem megy Kisújszállás (Debrecen) felől Ceglédre? Egy chipsethőtőt kellene elvinni...
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

Szia!
Jövő hétvégén megyek Miskolc felé, a PH-s táborba. Úgy tudom jönnek Nyiregyházáról és Debrecenből is. Ha valaki Debrecenből elhozza, akkor én Miskolcról vasárnap eljuttatom neked Egerbe vagy akár Pestre is a házat ....

jegyeztem, megpróbálom gyorsan az ügylet másik ''lábát'' is előkeríteni! 

Dunaújváros-Szfvár vonalon nem szokott vki járni...
Egy alaplapról lenne szó, esetleg visszauton az ellenértékéről...
Ha vki tud olyat aki ezen az utvonalon jár, megköszönném ha szólna

Hy!
Valaki Miskolc-Szeged között?
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.

Sziasztok!
Pécs-Siofok/3nap/-Budapest(deh nem tutti)-Sopron-Stuttgart utonvonalon most csütörtökön hajnalban indulunk, Siofokrol vasárnap este. Szinte bármi jöhet(~2m3, 200kg) 
Akinek tudok segiteni csak dobjon egy Pmet. 1 ember jöhet még 
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

Ezekszerint nem jött össze ....
Pedig többen is jöttek Debrecenből!

igen, sajnos nem tudtam leszervezni a dolgot, mert közben már a nyaralásomat intéztem.
talán majd a közeljövőben akad még valaki! 

Sajnálom ....
Majd legközelebb!
Csütörtökön:
Makó=>Szeged=>BP=>Szeged=>Makó
2007.08.03- án Debrecen -> Abádszalók és vasárnap vissza
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
az úr 2007.ik évének augusztus havának 3.-án BP-M7-Somogybabod, majd vasárnap délután vissza.
ember, cucc, nem téma. 
ha vkinek kell vmi, szóljon!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Hali!
Győr-Budapest között nem megy valaki a közeljövőben? 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)
Ma este megyek Tamási-Siófok-Bp-Tesco parkoló(budaörsi). Ha vkinek vinni, vagy hozni kell vmit, szóljon!
Du 18:30-ig nézem a priveket, maileket..ide nem bizti, hogy benézek, tehát mindenképpen a fentiekre pls!
(személyautó, 3 hely+csomagtartó.Ingyen)
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

2007.08.14-én Debrecen - Miskolc - Tiszaújváros - Nyíregyháza.
Kb 16-kor indulok Debrecenből, hazaérkezés Nyíregyházára egyszer csak. Ha valaki szeretne valamit, hát rajta.
STEAM: clonefec
2007 augusztus 18. Somogybabod az M7en át.
Indulás: Duna plázától köbö.
Ha valakinek vmit/valakit kéne kézbesíteni ezen az útvonalon, szóljatok.. (akár lefóliázott maláj kurv@ is lehet
)
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(Nyíregyháza)-(Debrecen)-Szekszárdra nem megy valaki? Egy házat kellene elvinni 27-e körül sörben/borban megegyezünk
Privit pls!
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>
Ha pestig eljuttatod, én el tudom küldeni szekszárdra..jövő héten megyek pestre, vagyis most a héten..vmikor. A Budaörsi tescoig kellene eljuttatni, csütörtökre szekszárdon lenne.
Ennek folyományaképpen a mostani héten Tamási-Siófok-Bp útvonalon tudok vinni kisebb cuccokat. Személyautóval. Esetleg személyszállítás is szóba jöhet, kb 3 fő oda, 2 vissza úton. Rögtön jövök is vissza, tehát visszafele is érvényes az ajánlat. Ingyen.
PÜ, Mail pls.
[Szerkesztve]
Szerdán gólyatáborba indulok, Oroszlányról, Tatabányán, BP-Keleti pu.-n keresztül Békéscsabáig. Ha valamit el kéne vinni akkor szóljatok. Vonattal megyek, szóval nagyobb csomagot nem vállalnék be. Plz csak anyagilag rendezett csomagokkal keressetek 
Szeptembertől pedig a Budapest-Oroszlány útvonalon leszek elérhető 5 évig 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Gyerekek, otthonfelejtettem néhány dolgot, és már a nyaralásig nem mennék haza (szept 1.)
Tehát aki addig megy egy Bp-Szeged-Bp -t, kiáltson már kérem, fontos lenne. (2 hálózsák, 1 fésü, kulcscsomó)
köszi!
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100
Jó esetben 5 évig 
2007. 08. 25.
Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen -
Nyíregyháza - Tokaj - Szerencs - Miskolc - Kazincbarcika
2007. 08. 26. Kora reggeli indulással
Kazincbarcika - Miskolc - Budapest (Ferihegy) és délután vissza.
Személykcsival.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

hali!
ha megy valaki fehérvárra, dobjon meg 1 privvel pls!
thx!
ÜdW!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Ment PÜ!

Köszi! sajnos közben kitolódott 30-31-re az átadás, így akkorra kellene fuvar (Nyíregyháza)-(Debrecen)-Szekszárdra. Ha van vki, szóljon! 
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>
Ok, 30.-án A Siófok - Szekszárdi részt vállalom..ha a többit intézed, akko ok..
Üdv:

Siófokra vagy a Budaörsi Tescóhoz kellene eljuttatni?
Siofok.30.án de..du-ra szekszárdon van. Nem én cipelem, csak le tudom szervezni, viszont nem tudok érte küldeni fix helyre senkit, és szekszárdon is csak fix helyre tudom eljuttatni. A többit neked kellene megoldani.A budaörsi tescos dolog ma lett volna aktuális, most értem haza. Ha ok, jelezd.
Üdv:

Nekem lehet hogy lesz egy fehérvári utam ....

helló!
ha valaki esetleg bp-szeged-bp utvonalat járna be, szóljon már rám.
thx. 
Thousands Of Thoughts, bvdub = Brock Van Wey
Tegnap voltam, de jövő hét pénteken is megyek.
Nyíregyháza-Budapest útvonalon megy valaki mostanság?
(mondjuk Vásárosnamény vagy Mátészalka jobb lenne de nem vagyok kapzsi
)
Egy procit kellene felvinni Achill3us kollégának.
Ide vagy privibne dobjon már egy üzit.
ja és:
[Szerkesztve]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

fákk, nem voltam net közelben...
valaki?
Üdw!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

Nem vág teljesen a témába, de:
Nincs itt fuvarozós ember? Szombaton kellene egy kis költözéshez egy autó, meg egy ember (akár a sofőr is jó, a legnehezebb dolog egy közepes hűtő, a többi nem vészes), aki segít felrakni a kevés cucc közül azt a 2-3 nehezebbet a kocsira.
3 helyszín: 16 kerben felvenni egy hűtőt (földszint), utána IV. kerület (magas földszint), ott az összes többi cucc, és végül XIII. kerület, ott kipakolás a 3. emeletre.
Aki tud segíteni, hívjon, írjon!
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
Hello,
nem jar valaki a heten Nagyvarad (RO) - Debrecen utvonalon? Termeszetesen a benzinkoltseg ugyeben megegyezunk
Meg jo lenne alternativ celkent Berettyoujfalu es Puspokladany is.
Koszonom elore is,
minden jot!
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP