Hát ...
Nem egy nyergesvontató ....
Ha egyik ismerősömmel megyek akkor Renault Thalia, ha én megyek akkor VW Golf ... Ami a csomagtartóba befér, azt elhozom, elviszem ...

Press any key to continue ...

Hát ...
Nem egy nyergesvontató ....
Ha egyik ismerősömmel megyek akkor Renault Thalia, ha én megyek akkor VW Golf ... Ami a csomagtartóba befér, azt elhozom, elviszem ...

Március 18-án megyek Sopronba, majd 20-án vissza Budapestre. Kocsival persze, tehát nagyon csomagolni sem kell.
Akinek kell szívesen segítek. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Debrecenből Pestre kéne vinni 1db CPU-t
valamikor mostanság megy valaki?
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

Én igen!
De csak március 25-én vagy 26-án .... Ha addig nem megy más, és aktuális, akkor megoldhatjuk!

Kazincbarcika - Kecskemét 03.16 oda 03.17 vissza.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

Budapest érintésével? 
Ótóval mensz?
Ceglédet nem akarod beiktatni?
Többi priviben!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Nem annyira
Miskolc - Füzesabony - Cegléd - Nagykörös, meg ilyenek...

Nem gond, én is mgyek Debrecenbe március 24-én ... Szűk két hét múlva.

Esetleg valaki Székesfehérvár - Hatvan (Gödöllő) útvonalon közlekedik mostanság? Egy komplett gépet kellene elhozni.
₪ ₪₪ ₪₪ http://phmegbizhatosag.atw.hu ₪₪ ₪₪ ₪ "A leggazdagabb a takarékos, a legszegényebb a zsugori." AC
Nem megy valaki Kecskemét - Pécs vonalon a héten?? Vagy Kecskemét környékéről indulók is szóba jöhetnek, egy borítékot kell csak elvinni.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Szombaton megyek Esztergom - Budapest - Debrecen és vissza.
Ha valaki szeretne valamit küldeni, még időben szólhat!

hali!
valaki megy pestről győrbe a héten?
Üdw!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Még mindig Kecskemét - Pécs, vagy Kecskemét környéke, Bács megye - PÉCS vonalra keresek emberkét 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Hi all!
hát írok..
minden héten járok vonattal Kecskemét-Cegléd-Abony-Szolnok-Szajol-Törökszentmiklós-Kisújszállás-Karcag útvonalon!!!
Esetleg vállalnék fuvart
remélhetőleg azért ne 1 monitort
akinek kellene valamit vinni,írjon pü-t,és hátha megegyezünk!
Üdv all!
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P

Hi!
Ha minden igaz, vasárnap este megyek, de ez nem 100%. Mit kéne vinni?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
A héten valaki leugrik Szegedre?
Apámnak küldenék egy mobilt...
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100
Én megyek, vagyis jövök vissza BP-ről 
PU ment.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Márc 31-én Kazincbarcika - Debrecen reggel, du. vissza.
Keresek Szeged - Miskolcot!

Ez az ötlet nagyon tetszik. Gratulálok annak,aki kitalálta! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

het kozepe fele megyek szegedrol miskolcra
husvet hetfon jovok vissza
Keresek Szolnok - BP / Biatorbágy-ot.
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

Pest- Debrecen útvonalon jár mostanában valaki?
le kellene hozni egy kis csomagot
[Szerkesztve]
Egy kedves ismerősöm kérését tolmácsolom:
''Erdély Sziasztok! megy valaki Erdély északi részére autóval húsvétra? szívesen beszállnék az útiköltségbe ha beférek...Péntek szombat érdekel legfőképpen.''
Több info: hanak.andrea@t-online.co.hu
[Szerkesztve]
www.gerincnyujtoterapia.hu

hi
jovo het csutortok este vagy pentek delelott megyek Pestre ,es 16-an este jovok vissza Debbe,ha megfelel,es az anyagiak rendezettek, bevallalom
K
I'm what's left, I'm what's right..

köszi, de úgy néz ki lesz hamarabb is

Békéscsaba-Budapest vonalon ezen a héten valaki?
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░
Péntek este / szombat reggel megyek Szegedre. Kiáltsatok.
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

sziasztok!
Mezőtúrról Kecskemétre vagy Békéscsabára kéne elvinni az általam gyűjtött kupakokat. Ha jár arra valaki szóljon. Még nem aktuális kb 3 hét mulva.
__Levi123__

Holnap (04.06) du. Budapest - Füzesabony, majd vasárnap vissza budapestre, le tudok adni illetve fel tudok venni kisebb anyagilag rendezett csomagot Egerben, illetve a környéken.
[Szerkesztve]
Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni !

holnap (0407) reggel 7-kor miskolc-pest-miskolc palyan
telefonon elerheto vagyok
04.13-án Göd-Érd-Gárdony, vasárnap vissza. Ha kell valakinek valamit vinni pü!
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Budapest-Szentes viszonylatban mozog-e valaki mostanában?
De szép is lenne 

sry, 0406 volt, csak hulye vagyok (mindegy, a ''holnap''-bol lehetett sejteni
Holnap reggel Makó-Szeged-BP, hétfőn este BP-Szeged-Makó
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
04.19.-én szintén Makó-Szeged-BP-Szeged-Makó
Bp-Debrecen, valaki? Noti-asztali csere lenne.

hi
mint kiderult , ma megyek,de sajnos vonattal,es sok cuccal
ha autoval megyunk szolok.
I'm what's left, I'm what's right..
köszi, még úgyis dülöngélk az üzleti pőartner, hétfőn kiderül

Gyün valaki Szegedrű Budapestre a napokban?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

hello, ha valaki elvinne egy szervert Bp-ről Db-be... lécci privi!
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

Egy Budapest - Szeged - Budapest kört futok meg ma, vagy ha valaki esetleg jön Szegedről Budapestre, az szóljon!
Ha senki, akkor én megyek, akkor el tudok vinni-hozni bármit ami személyautóba befér.

Valaki nem megy véletlenül vmikor a közelyövőben Debrecen Pécs vonalon?
[Szerkesztve]
Asus K70IO|Volkswagen Bora :) @Nyiregyháza Debrecen között ingázok ha kell szállítani valamit akkor pm@

Esetleg Debrecen - Budapest oda-vissza? Megy valaki mostanában arra?
Szerintem költözz Debrecenbe... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Miről van szó?
Privibe jöhet 
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Privi üzit küldtem ....
Van olyan esetleg, aki Budapesten, a Lehel piac felé és Gyöngyösön egyaránt szokott járni? Azért érdeklődöm, mert nemrégiben találtam egy jó árust a Lehel piac aljában - gabonaféléket, olajos magvakat, fűszereket és aszalt gyümölcsöket árul kimérten, egész jó áron. Én viszont gyöngyösi vagyok már. 
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

Megy vki a közeljövöben(kb 1 héten belül) Sopron-Győr vonalon? Majd figyelem a topikot de pm-et is irhat aki igy megy mostanában... Ha esetleg nem lenne már aktuális majd szolok. 
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g
(#700) ez_meg_emaz válasza ez_meg_emaz (#699) üzenetére

Gyorsan változott a dolog.
Már nem aktuális...
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g