Egy hónap múlva Ph! Istennő 
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Egy hónap múlva Ph! Istennő 
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Debrecen-BP-Debrecen
egy honapban minimum egyszer
I'm what's left, I'm what's right..

Szeptember után Bp-Szeged is megoldható, kb havonta 1x. Útvonal aszokásos M5 - 5-ös út mentén.
In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.

2005. augusztus 24-én Londonba repülök. Valamint onnan Biarritz-ba. Ezen két állomásra bárkinek bármit elviszek, ami nem törvénybe ütköző. Ki kell jönni a reptérre (Londonban Stanstedre) a cuccért.
2005. szeptember 27-én Barcelonábol Bp-re. Ez is a fenti ajánlattal megegyező tulajdonságokkal bír.
Kéréseket e-mailben.
Red meat can kill ya'. Enjoy!
Update :
Békéscsaba-Bp : Tuib (kéthente)
Debrecen-Bp : cornfake (havonta min. 1x)
Dorog-Esztergom-Tahitótfalu-Bp : nagash
Eger-Bp : dat (szorgalmi időszakban)
Eger-Gyöngyös-Jászberény-Hatvan : gozso
Gödöllö-Bp : zsiga667 (szorgalmi időszakban)
Gyermely - Bp (Herceghalom, Zsámbék) : HSNet
Győr-Baja (Székesfehérváron/Pesten keresztül) : G@ben
Jászság, Jászalsószentgyörgy, Nagykátán át: tildy (2 hetente)
Kiskunfélegyháza / Kecskemét - Tiszakécske - Bp : HSNet
Miskolc-Bp : Alvin_ti4200
Miskolc-Nyiregyháza-Bp : lamadou (szorgalmi időszak, 2-3 hetente)
Soltvadkert - Bp: Dexter68 (2hetente/havonta)
Sopron-Győr (havonta), Sopron-Győr-Bp (2havonta) : Jim Tonic
Szakály-Hőgyész vasútvonal : sequator
Szeged-Bp : Andie (átlag 2 hetente, péntek-vasárnap), Luighi, kraftxld (2hetente péntek / szombat), HSNet (havonta)
Szentendre - Pomáz - Budapest : _cirmos_
Székesfehérvár - Komárom : nowan (naponta)
Szolnok-Bp : sequator
Törökszentmiklós-Bp : Goose-T (hétvégenként)
Veszprém-Bp: shev7
Zalaegerszeg-Kaposvár / ZE-Kaposvár - Dombóvár - Kalocsa - Velence (hétvégén) : Gh0sT
Alkalmi :
Bp -> London, Biarritz (2005.aug.24) : zaba
Barcelona -> Bp (2005.szept. 27) : zaba
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

hqa vmit vác-bp-sződliget-göd vonalon kell elvinni, akkor nekem lehet xólni
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Ezzzigen!
Megismétlem, hogy szerdán (17.) megyek Bp-re, avtóval, régi 5 - M5 útvonalon, tehát tudok szállítani nehezebb dolgokat is, kezdhetjük a Ph!uvarozást!
Hetente, kéthetente Szeged -> Mezőberény pénteken, max szombaton; vissza vasárnap.
Közbeeső helyek (nagyobb városok): Békéscsaba, Orosháza, Hódmezővásárhely
Busszal járok, nagyon ritkán vonattal.
Mod: Csak szorgalmi időszakban!
[Szerkesztve]
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

a havi egy az mostanra lett esedekes,17-en delutan Bp-re megyek,es 21-en este jovok vissza Debrecenbe,ugyhogy sikitson akinek kell valami
I'm what's left, I'm what's right..
Köszi srácok, mindenkinek! 
Asszem alakul ez, szebben, mint gondoltam. Aki ebből a listából nem tud választani... 
Irtam a modiknak, remélem lépnek hamarosan.

Remek kezdeményezés. Jobbra fel, hogy meglegyen.
A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

Havi 1 út Kalocsa -> Budapest XV.ker és aznap este vissza, általában szombaton, néha vasárnap. Pólus és környéke lehet a találkahely, ha valakinek szállítanivalója van. Kombi Opel ''Sose-Kop-El'' Astra a jármű, befér monitor, gép is ha nagyon muszáj. A fuvar díja 1 literes Kokakóla 
http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

A következő update-nél már csak Zalaegerszeg - Kaposvár vonal maradjon a nevemnél. A hétvégének vége van...
Köszönöm!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

jobbra fel 

Eladó:A64 3200+ E3 2600Mhz , Asus A8N-E, Inno Geforce 6600 GT, 2 x 512/400 kingmax Superram, 450 W coolink táp x2(hibás),

Szerdán meg is lesz az első PH!uvar, Pintyesznek szállítok a Bp-Szeged vonalon, de fér még cucc...
Örvendjetek Embörök!

az enyém storno de ha van hely az autoban felmennék veled
Eladó:A64 3200+ E3 2600Mhz , Asus A8N-E, Inno Geforce 6600 GT, 2 x 512/400 kingmax Superram, 450 W coolink táp x2(hibás),

Veled beszéltünk telefonon? Nem kell akkor intézni semmit?
Külön taps és háromszoros hurrá Luighinek, mint az úttörő fuvarosunknak! 
Kis lépés ez egy PHsnak... 

Köszönöm, köszönöm.
Intézem, ha már bevállaltam. Kíváncsi vagyok hová fog fejlődni ez a ''szolgáltatás''.
Az biztos hogy szép kezdeményezés!

igen velem beszéltél, nem tudják átvinni a cumót azért mennék föl

És konkrétan hogy nézne ki a dolog? Kijönnél az egyik kecskeméti parkolóba, felvinnélek bp-re, elintéznéd a dolgodat, aztán jönnél velem vissza?
Nekem minimum 4 órás intézni valóm lesz fent kb 3 helyen...

nekem elég csak ha felviszel vissza meg ahogy sikerül.

Modok: THX a melót 
Vki már vitt vmien cuccot?
Burkolt up
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Bár jóanyám mindig óva intett attól, hogy ''stoppost'' vegyekfel, de rámondom az áment, ha nem félsz beülni a 16 éves korzámba...
Szerdán kb 9kor indulok, 10 körül tudunk találkozni vmelyik parkolóban. Legyen mondjuk a legelső, a molkutas (asszem molkút).

na, szorgalmi idopszak kezdetevel en is csatlakozom majd, ugy 2-6 hetente mozgok a szeged-miskolc-szeged utvonalon vasuttal, 2-4 napos miskolcon tartozkodassal (hetvege)
az erintett telepulesek: szeged-kecskemet-szolnok-hatvan-fuzesabony-mezokovesd-miskolc (meg a kisebbek is, de senki ne kerje, hogy fejbol elmondjam), majd par nap mulva vissza ugyanez
szolnok-hatvan kozott altalaban szemely-, egyebkent gyorsvonat

Szerdán lesz az első személy+hardver transzport, ha be nem előz valaki!

Én néhanapján megyek nyíregyházára pestről, tehát oda tudok fuvart vállalni, persze bizonyos korlátok között(vonattal megyek)!
"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta."

ok, telefonon egyeztetünk

Khm, és kb milyen időközönként van az a néhanapján?
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

Mikor már accony annyit hisztizett, hogy menjek Ł hozzájuk, hogy már az agyam átlépte a toleranciaküszöböt!
De Őis szokott hozzám járkálni, és eltudja vinni őis a dolgot Bp-ről ha nagyon fontos!Kezeskedem az acconyért
[Szerkesztve]
"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta."

Köszönöm!
De nem lenne képem egy nő nyakába varni egy 7 kilós szünetmentest.
De a tiedbe egy szó nélkül.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

Sürgős lenne a dolog?
És hogy lenne a fuvar, BP->Nyiregy, vagy Nyiregy->BP?

Szia!
Le tudnál nekem 2kg műzlit hozni? 
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

Aham!
Csak nem a Kármán koleszból, szintén?

Kazi king, Kíváncsi!
Kérnék szépen visszajelzést, pontosítást, megerősítést a holnapi projektekkel kapcsolatban!

Szia!
Gondolom igen a Kármán kolesz Syrus mestertől lesz majd a portéka. De azért megkérdezem, hogy egyáltalán útba esik-e Neked a Kármán kolesz?
Meg Gellért tér nem esne útba véletlenül? 
Különben valahogy meghálálom sör, üccsi vagy valahogy mert nem ingyen gondoltam 

Luighi nem jössz fel msn-re? 

Jajajjaaaa, vágom az Uriembert... Nemis hittem, hogy más is árul műzlit Ph!-n
Egy karra járunk, egy kolesz stb. A Kármán lesz a célállomásom, ő tudja, melyik szoba.
Azt mond meg neki lécci, hogy du 1 és 3 között jelenjen csörögjön rám.
Az anyagi részét meg tudjátok oldani?
Te Szegeden vennéd át tőlem a cuccot?
Ha tényleg nagyon hálálkodni szeretnél, akkor a sör nagyon jól hangzik, bár nem ragaszkodom hozzá, merthát ugye ez egy nonprofit kezdeményezés, és szivesen segítek transzportálni mindenkinek...

Sajna nem tudok, nem engedi a tűzfal az irodában, ahol vagyok...
Vagy lehet nem a tűzfal nem engedi, de ha rákattintok az msn megnyitására, akkor megkérdzi, h szeretném-é letölcsérezni a legújabb verziót,
-ha szeretném, akkor letölti, és uttána sem enged be...
-ha nem szeretném, akkor ugyanigy nem csinál sémmit...

Szia!
Akkor el tudnál menni a Gellért Tér fele tényleg nagyon meghálálnám
(nagyon fontos lenne
)
Különben a műzlis árát meg amit a gellért téren kellene átvenni annak az árát ma odaadnám Neked elviszem bárhova ahova mondod és akkor amikor mondod.
[Szerkesztve]

Küldtem mélt a címmel!
Ha jössz, úgyis megbeszéljük a részleteket személyesen.

részemről állnak a megbeszéltek, változás esetén mindenképp értesítelek, holnap időpont eggyeztetés hogy mikorra legyek a parkolóban (M5-54 csomopont ugye?)
melyik sör jön be neked? 
[Szerkesztve]

Ok, kb 10 óra körül számíts rám, de megcsörgetlek, mikor felkanyarodtam a pályára kk0.51házánál!
Akkor az első (molkutas) parkolónál talizunk, egy régi fehér kockakorzával megyek majd a sedan fajta, abból nemvan túl sok, biztos felismersz majd!

...mindegy milyen sör, hozz egy tálcával, megisszuk pestig...

Update!
Hazafele is megállok London Lutonban,
Tehát 2005. Szept. 27-én
reggel Barcelona-London Luton
este London Luton- Budapest
cuccért ki kell jönni a reptérre.
Red meat can kill ya'. Enjoy!

Grat a kezdeményezéshez ,nagyon jó ötlet volt
...ami nem öl meg...az helyett megöllek én...:D

talán az útvonalakhoz oda kellene írni szállítóeszközt is (kocsi, vonat, repülő stb)
meg az én utaimhoz oda kellene írni, hogy 2-3 hetente
Sautia
sequator

Sikeresen zárult az első Ph!uvar, hamarosan jönnek az Urak átvenni a motyót, remélem minden rendben lészen!

Budapest - Zalaegerszeg (7es út mentén), ált 2 hetente 7wégén megoldható.
Üdw!
nagy kombi...
[Szerkesztve]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

Szeged-Szolnok viszonylatban Én is tudok időszakosan fuvart vállalni
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.