szeptember 8 /péntek/ Bp-ről 18h fele indulok Szolnokra, majd visszafele
szeptember 10 /vas/ Szolnokról 17-18h közözz Bp-re.
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

szeptember 8 /péntek/ Bp-ről 18h fele indulok Szolnokra, majd visszafele
szeptember 10 /vas/ Szolnokról 17-18h közözz Bp-re.
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

sajna a heten nem jott ossze,majd csak 22.24-ig honap vegen
I'm what's left, I'm what's right..

Hali mindenki!
Valaki nem tudna egy laptopot és egy fényképezőt elhozni nekem Debrecenből Kecskemétre?
Oly?
(Szerk: ment egy privi is, hátha
)
Köszi előre is, privi jöhetne ha nem nézek be, minél előbb, annál jobb

[Szerkesztve]
Találmány gyártási joga eladó!
Pont ma este akartam ide írni! 
God: Feedoo megy pénteken Kecsó - Debi - Kecsó vonalon!
Miskolc - Kecskemét vonalon keresek még a héten valakit!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Kijaza Feedo?

Találmány gyártási joga eladó!
de igen. nem is csak Feedoo megy, hanem hárman is. igaz, egyikőnknél egy 17''-os monitor lesz, de a másik 2 emberke valahogy csak elviszi... holnap megbeszéljük pü-ben, ha gondolod.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Akarod mondani ''viszi''
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
mert nem azt írtam?
de éles a szemed...
Miskolc - Debrecen
vagy
Miskolc - Kecskemét vonalon nem megy senki mostanában?
Hmm... a PH! PH!-uvarosa keres PH!uvart... 
Uhh, ez jó
Szept. 30. szombat kecskemét-budapest megy valaki? 
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
PH!uvar:
Ma:
Miskolc - Debrecen - Nyíregyháza - Debrecen
Holnap:
Debrecen - Miskolc
Személyautóval
Telefonon biztosabban elérsz!

Én szerdán vagy pénteken megyek Váci út > Solymár > Törökbálint > Balatonakarattya irányba, és aznap még vissza is, ha valakinek ez az irány jó azt szivessen elviszem, vagy ha van vmi hw akkor azt is.
Ha valakit érdekel ez az irány oda-vissza, az telefonon elér !
[Szerkesztve]
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179
BP-ről Komáromba nem jön senki?

09. 15. péntek:
12.00 Szfvár-Pécs
14.30 Pécs-Budapest
18.00 Budapest-Szfvár
az időpontok tájékoztató jellegűek, a menetrendváltoztatás jogát fenntartom
(de nagyon nem szeretném!)
Kockázatok, és mellékhatások: vannak...
Szükséges: 2 napi hidegélelem, némi vakmerőség, életbiztosítás (életuntsággal helyettesíthető)... 
Tel.: (70) 268-7139
1-esetleg másfél hely szabad... 
Mindazok, akik azt hiszik hogy a csillagos ég a határ, korlátozott képzelőerővel bírnak.

Szombathely BP között ki szokott ingázni?
Nem ingyen gondoltam a dolgot..
Holnap reggel 6.15-kor indulok Pécsről Pestre, vasárnap olyan 17óra körül jövök vissza, ha tudok segíteni valakinek, akkor telón elértek 

Ma 9:20 - Budapest >Sz.Fehérvár>Balatonakarattya. 11:00 - Balatonakarattya> Budapest - akinek tok segitteni hívjon.
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

szerdan,09.20-an 17-kor indulok debrecenbol bpre,ha vinni kell valamit,addig fogadom,illetve 09.25-en hetfon delelott jovok vissza debbe,szal ha hozni kell valamit azt akkor hozom.Autoval megyunk,nagyobb dolog is lehet,csak az anyagiakat intezzetek egymas kozott.
Telszamomat emailben megkaphatja akinek ingere van ra

[Szerkesztve]

Holnap reggel Győr-Budapest, Budapest-Baja, kis dolgokat tudok vinni, ha kell. 
Vasárnap este ugyanez, csak visszafelé.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

mostanában esetleg jár valaki veszprémből pécsre? egy vga-t kellene átadni.
privi-t küldjetek.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
(#521) TheSilencer válasza ballington (#520) üzenetére

szerdaig jo lenne a ''projekt'', ugyanis max csut.re kellene a vga 
nem leszek/leszunk halatlanok 
I ♥ my Pit bull
(#522) TheSilencer válasza TheSilencer (#521) üzenetére

senki?

I ♥ my Pit bull
(#523) ballington válasza TheSilencer (#522) üzenetére

ezek szerint 
Keresek vállkozó szellemű PH! tagokat
Debrecenből kéne 2 processzort Ljuttattni Pestre
nem sürgős
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

maybe 2 7 mulva penteken
(#526) TheSilencer válasza ballington (#523) üzenetére

naa lecci
I ♥ my Pit bull
Én és ''házimodom''
valszeg hétvégén!
házimod... mondja az udvari kertészem... 
Anti: ha hozzám eljuttatod, akkor megoldható. csak az kellene, hogy kijöjjön a célszemély pl. a keletibe, mert az ícé oda fog behaladni. hogy szombaton pontosan mikor, azt még nem tudom.

Valaki nem jár mostanában Dunaújváros-Kecskemét útvonalon?
Egy erősítőt kéne elhozni Kecskemétre, természetesen honorálnám a dolgot. 
www.polirfelni.hu

Vki BP--Pécs között

Szerk: VGA lenne a szállítmány
[Szerkesztve]

Valaki Bp-ről Mezőkövesdre nem tudna elvinni egy notit.Péntekig.
Priviben írjon.
Thx
[Szerkesztve]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Up.
Senki nem jön Miskolc felé BP-ről?
Hozzám jönne Antibazsi laptopja.
Webprogramozást vállalok!

Up
Webprogramozást vállalok!

Szeged-pest vonalon kellene valaki elvigyen egy dobozt... priviben jöhet.
[ Szerkesztve ]
Kedd: Kazincbarcika - Miskolc - Debrecen - Kecskemét - Debrecen
Szerda: Debrecen - Budapest - Miskolc - Kazincbarcika
Most vonattal megyek, így kérem a nagy dolgok mellőzését!
Hétvégén (péntek vagy szombat) megyek Pécsről Mátészalkára, ha valakinek kapóra jön csak szóljon, jövő hétfőn jövök vissza. 
Változás!!!
Szerda: Debrecen - Miskolc - Kazincbarcika
Csütörtök: Kazincbarcika - Budapest - Miskolc - Kazincbarcika
Busz/vonat

a hétvége fele megy valaki pestre veszprémből? lehet lenne egy vga, amit el kellene vinni, akkor nem kell annyi postai ktg.-et fizettetni.

privi ment, de az üdv és a szia kimaradt, sorry, itt pótlom 

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nem megy valaki a jövőhéten debiből-Budapestre majd vissza vagy épp Budapestről-Debibe?Mert lenne egy monitor fent Bp-en csak nem tudom megoldani az elhozatalt...Lenne valaki esetleg?
Előre is köszönöm!!!
Üdv: Retro11 
:)
Pest bazinagy egy ilyen kérdés pontosításához... Mert ha valaki Pest keleti végéből indulna Debibe és a monitorodért át kell menjen Budára, az néha több idő, mint Pest határától Debi határa.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Lehetséges...

Huu jo is lenne Oly!
Pontosítanom kell a 30.kával kezdődő héten valamikor mert akkor lesz pénzem!1 21colos Fuji monitorrol lenne szó és 23k-ért gondoltam jo lenne csakhát k...a messze van.Még várom a mr levelét hogy pontosan honnan remélhetőleg keleti közele megoldhato onnan elég hamar kilehet szabadulni nem?
?Irok nemsoká!

Na megvan Pontosan hol is van!Pest IX kerületről lenne szó vagy annak környéke..Lenne valaki aki eltudná hozni 1-2héten belül?Inkább 30.ika után?Pliiz valaki segitsen!!!

hat
en megyek ,de csak penteken....es hetfon jovok
de ha venni kell vmit azt sajna nem vallalom csak ha az anyagiakat rendezed elore,a cuccost szivesen elhozom
Üdv!
Keszthelyre küldenék egy DVD-t, és fontos, hogy egyben érkezzen meg, igy posta nemjáccik. 
Megy valaki arrafele a hétvégén?
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100
Bubis voríték és normal tok... esetleg dvd-tokban nem lesz semmi baja a postán sem!

hali.pestre a nyugatiba küldenék gabi123 fórumtársnak egy dvd lejátszót meg egy mp3 lejátszót 10000ft értékben.én gödöllőn lakok innen kéne levinni a nyugatiba valamikor a héten akár holnap de mindegy mikor.
Annyira motorsport hiányom volt, hogy takarításkor is csak az ideális íveket porszívóztam.

dogollon felulsz a vonatra es elviszi nem ?