mindegyik mod tud szerkeszteni hsz-t
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
lorcsi
(PH! addikt)
Tudom!!! De ezt ő szerkesztette a múlthéten! Akkor gondolom most is ő fogja... 
Ha fogja! 
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Még délig várom a segitökész ''élőhús'' fuvarozókat 
Aztán hivom a taxit 
Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100
Szóval senki nem ér rá egy fuvarra délután

Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100
Ha valaki Bp röl jönne szekszárdra az irjon nekem 5db kis akkut kéne elhozni.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

lorcsi
(PH! addikt)
Úgy tűnik szükségem lenne egy ilyen uutazóra: Pest-Debrecen mégpedig kocsival
Üdv
megintcsak lesz egy Budapest-Békéscsaba út. Érintve a szokásos városkák (kecskemét, cserkeszőlő, öcsöd, szaravas, stb.).
Indulás holnap, valamikor délelőtt.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

VladimirR
(PH! nagyúr)
szombat delutan megyek autoval miskolcrol kecskemetre, este jovok vissza
Beraktalak az elsô hsz.-be.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

Gh0sT
(PH! addikt)
Esetleg engem meg kivennél belőle?! 
Köszi!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

lorcsi
(PH! addikt)
Pest-Debrecen útvolnalon megy valaki holnap vagy hétfőn?

lorcsi
(PH! addikt)
változás: csak a hétfő lenne jó
[Szerkesztve]
THX
Szombaton:
Kazinbarcika - Miskolc - NYÉK (Tábori terepszemle) - Debrecen - Újfehértó - Nyíregyháza - Tokaj - Miskolc - Kazincbarcika
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Petya25
(őstag)
Én pénteken (07.28) megyek Budapestről (Keleti) Debrecenbe vonattal, hajnalban.
Állomástól állomásig vállalok fuvart.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

lorcsi
(PH! addikt)
köszi, tökéletes lenne
részleteket PM
[Szerkesztve]

lorcsi
(PH! addikt)
Ha van még vki aki a jövő héten Pest-Debrecen utazik kérem szóljon

rii
(PH! nagyúr)
atnéztem az első HSZ-t ...
BP-Mezőkövesdre tud valaki szállítani?
Egy böszme nagy ház lenne, és majd valamikor vissza is kellene hozni ... mert festve lesz ..... Esteleg állomáson felpakoljuk rá, Ő pedig csak leadja Mezőkövesdnél?
akárkivót'tevótá

zolynet
(PH! kedvence)
Sziasztok,
alighanem én is hamarosan beiratkozok a Bp-Szeged útvonalba, de csak szeptembertől várható...
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

cornfake
(fanatikus tag)
aug 12-14 Debrecen-Bp-Debrecen
I'm what's left, I'm what's right..

zolynet
(PH! kedvence)
aug 4-én Szegedre Bp-ről 4óra magasságában
aug 6-án Szegedről Bp-re 19h fele
csak h egyértelmű legyen max 3 embert tudok vinni, kocsiba sajna klíma nincs 
[Szerkesztve]
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

_Petya_
(őstag)
Üdv!
A közeljövőben tud valaki Miskolc-Kecskemét fuvart? Egy chipet szeretnék elhozatni egy elektronikai üzletből, a különleges kérés az, hogy az illetőnek kellene érte menni a boltba, a pénzt előre utalom, és természetesen nem ingyen gondoltam a dolgot 
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

kovy79
(őstag)
11-én valaki megy fővárosunkba?
cornfake, lehet, hogy majd zaklatlak.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

VladimirR
(PH! nagyúr)
szept eleje kozeljovo?

kíváncsi
(őstag)
Sziasztok!
A héten megy fel valaki Szegedről Bp-re? Egy kis apróságot kellene felvinni és persze nem ingyen.
Előre is köszönöm
Üdv kíváncsi
(Kérem aki segíteni tudna privátban írjon)
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

kíváncsi
(őstag)
fel hátha..

bbazsy
(őstag)
no, fedjük le a dunántúlt..
szóval, lassan(aug vége) heti rendszerességgel:
IC: szigetvár/pécs(mikor hogy)-szentlőrinc-sásd-dombóvár-sárbogárd-BP(kelenföld)-BP(déli);
kocsi: pécs-pest, meg ami útba esik.
apróságokat vonattal el tudok hozni, esetenként nagyobbacskákat is, mikor kocsival megyünk.
kérek egy modot véssen be a #1 -be, thx
..

kíváncsi
(őstag)
Sziasztok!
A héten megy fel valaki Szegedről Bp-re? Egy kis apróságot kellene felvinni és persze nem ingyen.
Előre is köszönöm
Üdv kíváncsi
(Kérem aki segíteni tudna privátban írjon)

bmx powa
(fanatikus tag)
sziasztok!
ki megy kőszegről kecskemétre, illetve onnan vissza, vagy csak símán kőszegről kecskemétre ebben a hónapban? egy kisebb csomagot kellene eljuttatni kőszegről kecskemétre, külön előny, ha kecskemétről indul z illető, és vele tudok menni
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember

kíváncsi
(őstag)
Nem adom fel fel 
Holnap (kedden)
Reggel 7:00 indulással
Kazincbarcika-Miskolc-Budapest
Este haza!
Hétvégén Debrecen-Nyíregy!
Közben Kecskemét is lesz! ;-)

lni
(újonc)
Hi!
Tudnátok segíteni?
Nyíregyházán lakom és Pestről akarok venni egy laptopot!
Nem tudná vki elhozni nekem vmikor, ill. eljutattni a pénzt?
Előre is köszönöm!
üdv. Tom

bmx powa
(fanatikus tag)
UPUP
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember

bmx powa
(fanatikus tag)
tárgytalan, találtam embert

Petya25
(őstag)
Holnap dél körül átmegyek Pesten, útközben valahol felhevetem amit kell és elvihetem Szolnokra. M3-as, Hungária, Üllői út útvonalon, találd ki délelőtt.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Embert esetleg nem viszel?
Ugy nez ki , nekem kene lemenni alsoszentgyorgyre, szolnok nekem igy tokeletes.
Mikor mentek?
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Petya25
(őstag)
Ketten megyünk, befér valaki, ha kell.
Már itt is megy az embercsempészet? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Petya25
(őstag)
Dél körül leszek a Hungárián.
Írj egy számot, délelőtt felhívlak.

Beniben
(tag)
Hali!
Zalaegerszeg-Tiszavárkony (Szolnok mellett)
viszonylatban közlekedik vki, kedd magasságában?
Komplett konfig (monitorral) + dobozok <--------------------> Notebook

Üdv, Beni
"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"

as_Rock
(őstag)
Kiskunhalas - Bp vonalon mozog valaki?
3 könyvet kellene levinni, és az árukat vissza, kérem priviben jelezzen aki...
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Győrből kellene elvinni egy p1-es lapot proccal,rammal neki Bp-re[link] nem megy vki mostanság ezen az útvonalon? ha igen,dobjon egy pü-t 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

as_Rock
(őstag)
#492 senki? 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Megy ma valaki Tatára Bp-ről., (Érd, Százhalombatta érintésével nem feltétlenül).?
Egy PC-t kellene elvinni. Benzinköltségbe beszállok!
*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz
győr-bp mostanság?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

as_Rock
(őstag)
De igeeeen! 
Köszönet előre is Tele von Zsínórnak!
úgy látom ma már kapufa.
holnap valaki Tatára Bp-ről., (Érd, Százhalombatta érintésével nem feltétlenül).?
Egy PC-t kellene elvinni. Benzinköltségbe beszállok!
*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

G@ben
(őstag)
Ha minden jól megy, akkor péntek este megyek.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!