jobbra fel...
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

jobbra fel...

ma este (lehet elcsúszik holnap reggelre) Bp - Cegléd - Kecskemét - Szeged
vasárnap: Szeged - Baja - Budapest
ha vkit érdekel esetleg
eladó a világ :)

Kíváncsi!
Lassan megromlik a műzlid! Mikor jössz érte?

Sziasztok!
5-én délután, vagy utána következő napokban valaki Bp.-ről jön Szegedre? 
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
Ma (4én) megy az egyik barátom, én 10-én megyek-jövök.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Szia!
Vonattal vagy busszal mész ugye?
[Szerkesztve]
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

az Eger felé (vagy keresztül) közlekedőktől kérdezném, olyat el tudnak-e vállalni, hogy a cuccot át is veszik Pesten (aztán meg haza is hozzák)?
(Cos-tól kellene Revoltec cuccos, még nincs leegyeztetve, csak előzetesen érdeklődöm)
Busszal megyek, úgyhogy nagyszekrénysort nem vállalok

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

en miskolc meg debrecen kozt jarkalok ami mondjuk nincs olyan messzire de ha vkinek erre van szuksege akkor hajra...
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

Hella Luighi!
Ha hiszed ha nem ezt a topikot ma láttam először!
A cuccal minden rendben van és köszönöm a szállítást
A jövőben lehet,hogy képbe kerül egy TFT monitor esetleges szállítása
De ez még elég gyenge lábakon áll.
Format C:...YES or CONTINUE? :))

Ok, megbeszélhetjük, elképzelhető, hogy megyek csütörtökön Szeged-Pécs, pénteken Szeged-Bp útvonalon!
Ha az ftp-zés nem jön össze, lehet, hogy igénybe venném a szolgálataidat. Egy dvd-t kellene elvinni Miskolcra Debrecenből. De ez még meglehetősen bizonytalan, este fog kiderülni, hogy kell-e.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Péntek reggel megyek Miskolcra (Pestről), ha esetleg valakit érintene a dolog és vasárnap jövök haza.

Baja-Bp. útvonalon mostanság jár valaki?
Egy prochűtőt kellene talán elhozni, de még egyeztetés alatt a dolog.
E-mailt ne írj, nem olvasom!!!

Ma 15.45 Miskolc-Szolnok (vonattal, uh ne pl. házra gondoljatok
)
Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

Ha valaki megy 10-e környékén Bp-ről Zalaegerszegre, és el tudna vinni két memória modult Hunter kollégának, akkor (szerintem) mindketten nagyon hálásak lennénk... Persze ha Hunter addig nem szerez memóriát magának máshonnan
Azt hiszem kicsit meghíztam... A múltkor a Balcsin a japán túristák ölre mentek miattam a green peace-esekkel... Az egyik csoport meg akart szigonyozni... a másik meg visszatuszkolni a vízbe...
(#168) oettinger01 válasza Alvin_ti4200 (#164) üzenetére

miskolci a barátnőd?

péntek délután:
csömör-almádi
útvonal: csömör - újpest - széna tér - m7 (esetleg fehérvári kiérővel) - enyingi leág - almádi (esetleg veszprém)
személyfuvar is lehet.

Hello Hello!
Holnap lesz egy Szeged-Bp-Szeged kör, ha kell vkinek teleport és megoldható, hogy a cuccokért ne kelljen sokat rohangálnom, akkor segítek szívesen!
debrecen-budapest valaki mostanában? bringához való tárcsaféket kéne elhozni pestre! 
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Amiben tudok segíteni, ha valakinek kell:
Kecskemét - Szeged illetve Szeged - Kecskemét
hétfőtől csütörtökig naponta , nagyobb cuccok is
Kecskemét - Kiskőrös - Kecskemét kb. hetente vagy kéthetente 1x
Kecskemét - Szarvas - Kecskemét kb. havonta 1x
Remélem valakinek jó leszek... 
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.

Mennyire ér rá? Jövő hét vasárnap arra megyek.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Budapest-Szombathely útvonalon közlekedik valaki??? Szerda-csütörtökig kellene elhozni egy csomagot...
[Szerkesztve]
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
debrecen-bp valaki?
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Kecskemét - Szolnok, ha valakinek kell..

halihó, most találtam ide
egy Szeged-Gyula útvonallal be tudok szállni, (Szeged, Hódmezővásárhely, Orosháza, Békéscsaba + egyéb közbeeső helységek megoldhatók)
hetente 1 vagy 2 alkalommal teszem meg oda-vissza az utat, helyem akad bőven (15m3-ből csak jut vmi
)
csak arra kérem a leendő segítségre szorulót hogy ne itt várja a válaszomat hanem: TELEFON
(minden szükséges infó az adataimnál)
Andie: mehet akár az első hozzászólásba
[Szerkesztve]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix
Engem is berakhattok az első hozzászólásba: kéthetente Vácra megyek a hétvégén, és szívesen kisegítek bárkit egy fuvarral.
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

Nemrég én is nagyon nehezen találtam Debrecen fuvart...
Olyannyira, hogy végül személyesen kellett mennem...
Ettől függetlenül szorítok Neked!

Kösz a segítő szándékot
közben már tárgytalan lett a dolog.
E-mailt ne írj, nem olvasom!!!
szenksz!

Egy kis plusszmunka a moderátor uraknak: kényelmesebb lenne(nekünk) ha az 1-es hszben, ahol le van írva hogy ki mikor és hova vállal Phuvart, az user neve mellé nyomhatnátok egy linket, ami közvetlenül az user adatlapjára mutat, így akit érdekel a dolog rögtön láthatja az elérhetőséget(tel, mail).
Vagy ezeket is a topicban zsírozzátok le? Én nem tudom, mert nem követem a topicot, csak most úgy beestem ide és feltűnt.
Persze, nem kötelező csak egy észrevétel volt, én úgysem látogatom a topicot.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Sziasztok!
Bp-Miskolc vagy Szeged-Miskolc fuvart vállalna valaki mostanában?
21''CRT-t kellene eljuttatni, eredeti dobozban v anélkül (ha úgy nem fér be...)!

Győr-Szigetvár, majd Szigetvár-Győr viszonylatban mozdulok egyet jövő hétfőn.
Szigorúan vállalati ügy és feszített a tempó, de ha valaki az adott állomáson belül rugalmas, akkor elviszek bármit, ami egy táskába belefér.
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti

Ezen a héten valaki Vác - Kecskemét útvonalon jár-e valaki?
Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

Sziasztok!
Pénteken megy esetleg valaki Bpről Kaposvárra, esetleg Dombóvárra?
Előre is köszi!
A vér nem válik VAZZE!™
Sziasztok. V.ki mostanában Mindszent felől nem jön a Dunántúl irányába? Egy kiscicát kellene elhozni.
Ha v.ki tud, segítsen legyenszíves.
Nekem az is jó, ha Bpre megy, és onnan esetleg lejön v.ki Zala irányába.
Köszönöm előre is a segítséget.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Győrből keresnék fuvart szombathelyre...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Jobbra fel!
Format C:...YES or CONTINUE? :))

Még mindíg fuvar kellene....

Mit kéne elvinni és mikor? Mert albitársam szombathelyi (az albi meg győri), csak nem tudom, hogy most megy-e haza vagy nem. Csak este (~11) tudom megkérdezni, mert akkor ér csak vissza.

Igazából egy chieftech házat kellene elhozni,de csak akkor ha az illető kocsival jön...
Vonaton nem akarok cipelteni senkivel semmit.

Akkor sajna kiesett haver, mert vagy buszon vagy vonaton közlekedik. Sorry!

Azért kösz!
[Szerkesztve]

2K-t megért volna...

Megkérdezem este, lehet, hogy elvállalja. Az úgy jó, ha vasárnap hozza? Ha hazamegy hétvégén, akkor akkor jön vissza elvileg.

Péntek lett volna jó...

Az sajna nem megoldható semmiképp.

Vinyó szállítást kmétrte valaki megtudna nekem oldani Bp-ről?
curtis