Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1001) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Július 4-én pénteken utazok autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és Július 6-án vasárnap este vissza. Még van hely az autómban oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz. A költségek nagyon szerények, attól függ, hogy hányan utazunk. Győr-Miskolc távolság 2.300 Ft, csomag olcsóbb, megbeszéljük. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

Örökké nem eshet..... :D

(#1002) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sopron és környéke hétvégén?

06-12 délután Budapest - Sopron
06-15 délután Sopron - Budapest

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#1003) krisztián98

krisztián98
(tag)

Hy!

Utasokat és csomagokat keresek! Minden péntek délután megyekZalaegerszeg -Budapest - Debrecen útvonalon személygépkocsival,majd vasárnap vissza(Debrecen – Budapest – Zalaegerszeg).Az autópálya melletti települések jönnek szóba, kerülök is, ha szükséges. Az OSZKAR.COM-on nyomon követheted az utazásaimat.Ár megegyezés szerint.Tel: 0630/92-95-668

Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

(#1004) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

valaki jön pestről miskolc felé? 20db mp4-et kéne elhozni és kifizetni. természetesen nem kérném ingyen. :R

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#1005) krisztián98 válasza .:Kristian:. (#1004) üzenetére

krisztián98
(tag)

Coyote79 pár hozzászolással visszább. Szinte minden hétvégén megy Bp-Miskolc viszonylatban.

Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243

(#1006) Coyote79 válasza .:Kristian:. (#1004) üzenetére

Coyote79
(újonc)

Szia! Én szívesen elhozom neked. Írtam privátban, de inkább telefonon beszéljük meg.
70/361-5344 :Y

(#1007) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi.
megy valaki mostanában Nyíregyháza-Budapest vagy Nyíregyháza-Kecskemét útvonalon kocsival és lenne egy szabad hely?
Természetesen a költségeket megbeszéljük.
Esetleg még Debreceni indulás is jó.
Aki megy dobjon már 1 pü-t. :R

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#1008) dew28

dew28
(fanatikus tag)

valaki jovohet szerdan nem jon miskolcrol debrecenbe? ket utazotaska lenne a csomag megpakolva :R

(#1009) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hétvégén megy valaki Gyöngyös felé? Egy nagy nagy csomag lenne :D
Ráadásul beszél is.
Történetesen én lennék az a csomag :) Szóval ?

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1010) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Holnap Szeged-BP
Szombaton BP-Szeged kisebb cuccokat tudok még transzportálni.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#1011) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Vasárnap délután

Miskolc - Budapest - Miskolc

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#1012) krisztián98

krisztián98
(tag)

Nézzetek szét az OSZKAR.com -on.. Megéri..

(#1013) Oly válasza krisztián98 (#1012) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Nem unod még ezt az Oszkar-os bigyót? Felesleges 5 hsz-onként beírnod... :R

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#1014) krisztián98 válasza Oly (#1013) üzenetére

krisztián98
(tag)

Bocs, hogy segíteni akartam.

(#1015) tildy válasza Oly (#1011) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszönöma fuvart ;) :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1016) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Július 4-én utazok autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és vasárnap este (Július 6-án) vissza. Még van hely az autómban oda és vissza is. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz vagy épp csomagot adhatsz és a költségek is :Y nagyon szerények. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344

(#1017) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Keresnék valakit a közeli jövőben Budapest - Debrecen vonalon, akihez beférne egy memcooler és egy moncsi. (nem magyarázom a felosztást, mert hosszú...)
Akihez beférnének a fentiek, kérem csörgessen meg vagy dobjon egy privit és megbeszéljük a részleteket.

Előre is köszönöm! :R

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#1018) krisztián98 válasza Ayg0 (#1017) üzenetére

krisztián98
(tag)

Kedves Aygo,

Utánnakérdeztem a dolgoknak:

TNT: Háztól házig fuvar esetében 30kg alatti csomag esetén (mocsi 29kg + csomagolás szerintem több, mint 30kg) és a méretnek 50*50*50-est számoltam. 9623ft, 50eft-ig van biztosítva.

DHL: nél 6376ft, de itt be kell vinned 9-ik vagy 5. kerületbe.

Postán 830Ft, de itt nincs rá semmi garancia, hogy egyáltalán megkapod, nem lesz összetörve stb...

Amúgy holnap megyek (most már a Berlingoval) hazafele Zeg-Bp-Debrecen útvonalon.
tel (amin mindig ekl tudsz érni): 06304711243

(#1019) Ayg0 válasza krisztián98 (#1018) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Szükségtelen volt két helyre, privátban is megkaptam. Mondjuk nem értem a dolgot, szerintem mi már lerendeztük ezt egymást közt a múltkor.
Ergo köszönöm, de mostmár nem kívánom igénybe venni a fuvarod. :)

Minden jót!

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#1020) krisztián98 válasza Ayg0 (#1019) üzenetére

krisztián98
(tag)

Oksa, csak azt nem értem, hogy miért nem küldöd el 840ft-ért postán. Mert nekem azt mondtad, hogy 840ftért elviszi a Posta és úgy is adnád fel, én úgy mondtam rá egy 1000-est és arról nem volt szó, hogy Pesten értemenjek.

(#1021) Ayg0 válasza krisztián98 (#1020) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

Nem is kell értened, már nem tartozik rád. Megegyeztünk valamiben, de a részleges hallásodnak - vagy nevezd ahogy jól esik - köszönhetően majdhogynem az utolsó pillanatban beintettél. Mint már írtam, részemről lezártnak tekinthető az együttműködés.
Most pedig már várnak az utasaid, szerintem...

(#1022) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Július 18-án utazok autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és vasárnap este (Július 20-án) vissza. Még van hely az autómban oda és vissza is. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz vagy épp csomagot adhatsz és a költségek is nagyon szerények. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344 :Y

(#1023) Predator666

Predator666
(fanatikus tag)

Halihó jó barátommal elterveztük, hogy elstoppolunk spanyolországba, és augusztus 13án indulnánk. Úgy tervezzük, hogy bécs felé tartunk, és onnan lefelé az A2-esen. Szóval ha valaki augusztus 13án pont sopron vagy győr felé menne, annak nagyon örülnénk, és ha szereti a gitárdallamot, akkor jó utat tudunk neki varázsolni. :)
Mivel Jim Tonic-nál az van odaírva, hogy havonta/2havonta így gondoltam csak kiírom már, mert az nem annyira konkrét. :)

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#1024) Coyote79 válasza Predator666 (#1023) üzenetére

Coyote79
(újonc)

Szia Predator666!
Én augusztus 10-én megyek Bp felől Győrbe. Ha gondolod csatlakozhattok.
:R

(#1025) Natasa

Natasa
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Megy valaki esetleg júliús 11.-én Tokajba vagy arra felé?
Jah és Pestről kéne eljutnom odáig. :)
Vasárnap meg jönnék vissza... valaki jön Pestre akkor?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!

(#1026) Mizo

Mizo
(tag)

Sziasztok!

Jár valaki a közeljövőben a Bp-Győr útvonalon? Egy kisebb csomag lenne.

Mizo

A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

(#1027) Coyote79 válasza Mizo (#1026) üzenetére

Coyote79
(újonc)

Szia Mizo!
Én Július 20-án fogok ezen az útvonalon utazni, 21:00 körül indulok Bp-ről.
Ha megfelel az időpont, akkor hívj vagy írj, még van hely az autómban a csomagnak.

(#1028) Mizo válasza Coyote79 (#1027) üzenetére

Mizo
(tag)

Köszi! Rákérdezek, hogy várhat-e addig.

A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

(#1029) Natasa

Natasa
(kvázi-tag)

Hahó!

Valaki Bp-Tokaj... most pénteken? Vagy nekem még Miskolc is jó... onnan megpróbálom másként megoldani... :))

Köszke

(#1030) Coyote79 válasza Natasa (#1029) üzenetére

Coyote79
(újonc)

Szia Natasa! Én a nyár kivételével minden hétvégén utazok Bp-Miskolc útvonalon, de most hétvégén sajna nem. Ha gondolod és legközelebb utaznál, akkor keress meg és szívesen tájékoztatlak. Ide is ki szoktam írni az utakat. Ha tudok valakit, aki most hétvégén utazna, akkor szólok.
Szép napot! :C

(#1031) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

esetleg holnap valakinek BP-Zamárdi, illetve hétfő reggel/hajnalban vissza?

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1032) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Holnap reggel megyek Kecskemétre, aztán vissza. Gödről. Ha kell valakinek valamit vinni, szóljon. 5-ösön megyek, nem autópályán, így ami közben van, az is oké.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1033) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Köszönet krisztián98-nak a fuvarért, oda-vissza ....

Az áru rendben megérkezett, és vissza is kaptam karcolás nélkül!

:K

Press any key to continue ...

(#1034) krisztián98 válasza marsu (#1033) üzenetére

krisztián98
(tag)

Hy Marsu,

Örülök, hogy segíthettem. Remélem örömöd lesz a szépen festet számítógépházadban. Rendes korrekt srác ajánlani tudom.

[ Szerkesztve ]

(#1035) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Július 25-én este mennék le Budapestről Fonyódligetre . Ha valaki arrafelé járna jó lenne, ha el tudna vinni valameddig. :)

(#1036) krisztián98 válasza tildy (#1035) üzenetére

krisztián98
(tag)

25-én pont fordítva megyek Zalaegerszeg-Bp-Debrecen, majd 27én megyek Debrecen-BP-Zalaegerszeg útvonalon. :(

(#1037) Coyote79

Coyote79
(újonc)

Sziasztok! Július 25-én utazom autóval Győrből Budapesten keresztül Miskolcig és Július 27-én, vasárnap este vissza. Még van hely az autómban utasnak és csomagnak egyaránt oda és vissza. Az M1 és M3 autópálya melletti települések bármelyikén ki és beszállhatsz és a költségek nagyon szerények. Ha érdekel írj vagy hívj: eva.monika.milik@gmail.com, 70/361-5344 :C

(#1038) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki szokott ingázni az Örs vezér tér és a Nyugati között? Kéne egy kis help. (Vásárlás)

(#1039) Natasa válasza Coyote79 (#1030) üzenetére

Natasa
(kvázi-tag)

Szia Coyote79!

Köszi, hogy írtál... sajna több okból nem is lett az egészből semmi... majd jövőre talán lejutok a fesztiválra :)

A felajánlást is köszönöm, lehet élni fogok vele valamikor. Már rég jártam arrafelé és van lent pár jó haverom. Szóval majd kereslek, ha ugy lesz. :)

Neked is szép napot!

(#1040) Vamp

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha valaki esetleg holnap Pécsről Budapestre (illetve Visegrádnak, a 11-esen) utazik, legyen oly jó, és írjon egy privátot, mert vele tartanék!

Cserébe finom csokit ajánlanék fel!:D

Vamp

(#1041) old gray

old gray
(PH! addikt)

Sziasztok!

Miskolc -> BP útvonalon keresek valakit, aki tudna segíteni eljuttatni egy notit a leendő tulajdonosának.

Előre is köszönöm. :R

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1042) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Közérdekü információ! :D
Augusztus 1-jén megyünk nyaralni Debrecenből---> Balatonra (Badacsony) de előtte Pesten felugrunk a szabad edzésre! Kis csomagot eltudok juttani Pestre illetve Badacsony és Tihany környékére!
HA valakinek lenne cumója irjon nyugodtan PÜ-t!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#1043) valory

valory
(tag)

Szeretnék vásárolni egy Ferguson D880 lejátszót, csak az a baj, h Erdélyben (Nagyváradon, az ártándi határátkelőtöl 10-12 km-re) lakom, itt nincs Ferguson, mostanság meg semmilyen ismerősöm se megy Budapestre, a postaköltség meg így annyi lenne, hogy nem érné meg az egészet.

Esetleg egy jószándékú PH tag, aki jön erre, megvenné és bedobná nekem, természetesen kifizetném, és nem maradnék adósa!
Remélem tud valaki segíteni

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#1044) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aug-ban lesz jópár BP-Szeged-BP köröm, ha húzni-vinni kell valamit szóljatok.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#1045) as_Rock válasza kraftxld (#1044) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Ha lenne még jóféle Single Malt a régi árakon... :D

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#1046) kraftxld válasza as_Rock (#1045) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajna vége már a jó világnak :(

Maradt még pár de a 20 ezres kategória.

(#1047) Atomgeszi

Atomgeszi
(őstag)

Valamelyik nap Kup - Mohács(vagy Pécs) egy motor elvitelt vállal valaki? :B (nem ingyér természetesen)

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#1048) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Hi

Egy sisak fuvar kéne miskolcról mezőkövesdre, ha valaki jár mostanában ezen az úton irjon már egy privit.

Thx

Webprogramozást vállalok!

(#1049) krisztián98 válasza Mr-Pamacs (#1048) üzenetére

krisztián98
(tag)

Szia, vedd fel mónikával a kapcsolatot.

(#1050) Mr-Pamacs válasza krisztián98 (#1049) üzenetére

Mr-Pamacs
(senior tag)

Köszi, már tárgytalan, a tulaj lehozta, majd talán visszafelé.

Webprogramozást vállalok!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.