Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#901) XaraX válasza misimagaki (#900) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

ŠkodaOctavia Tour
2007. február

1.4 ; 1.6 ; 2.0 ; 1.8 T ; 1.9 TDi
Rendelhető extrafelszerelés Bruttó Ft
4 hangszórós rádióelőkészítés, tetőantenna S
8 hangszórós rádióelőkészítés, tetőantenna 19 000
''Symphony'' rádiósmagnó 82 000
''Symphony'' rádió CD-lejátszóval 121 000
ABS (blokkolásgátló) S
ABS+EDS+ASR (el. differenciálzár kipörgésgátlóval) / 1.4 -hez nem rendelhető ! / 25 000
ESP (elektronikus stabilitásvezérlés) / 1.4 -hez nem rendelhető ! / 129 000
Acél keréktárcsák 6Jx15 195/65 R15 abroncsok, teljes dísztárcsa S
Automatikus fényszóróaktiválás ( Day light) S
[link]
''árlisták,felszereltség''
Ítt ezt írják. :U

[Szerkesztve]

(#902) XaraX válasza marsu (#899) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Na,ezt kipróbálom,amint lehetséges. :D :R

(#903) marsu válasza XaraX (#902) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Van még egy érdekes dolog, a hazakisérő fény ...
Amikor kiszálsz az autóból, bezárod, beriasztod, a tompított fényszóró még egy ideig világít, hogy amig a házba bemész, hasra ne ess a járdán ...

:D :D

Press any key to continue ...

(#904) XaraX válasza marsu (#903) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Automatikus fényszóróaktiválás (Coming Home, Tunnel light, Day light) esőérzékelős ablaktörlővel és elsötétedő belső visszapillantó tükörrel 46 000 46 000
''Coming Home''
Igen,erről olvastam,de Tour-nál nem elérhető,azt hiszem. :)

(#905) big.zs

big.zs
(újonc)

:R Hy! Mi ez az autómatice lámpafelkapcsolódás??
Nekem 1.4 tour-om van,de ezzel még nem találkoztam!! :( ;] :P

(#906) <>jana<> válasza big.zs (#905) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

nincs benne a tourban alapfelszereltségben.sajnos a coming home sincsen pedig az nekem nagyon jól jönne néha.

(#907) tomej

tomej
(fanatikus tag)

Üdv.

Ez az autómatikus világításkütyü egyébként a skoda honlap car configurator részén szériatartozék az abiente verziónál, a simán a szérifelszereltség között pedig nincs ott :Y .

[Szerkesztve]

(#908) XaraX válasza tomej (#907) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Én csak a linkre hivatkoztam,ha megnyitjátok,meglátjátok. :)
Automatikus fényszóróaktiválás ( Day light) S
Ha esetleg elírás,nem tehetek róla. :((

(#909) Nakata

Nakata
(tag)

Háát sztem elírás mert ha a tourban ALAPFELSZERELTSÉGNEK van írva akkor nem hinném, hogy a Octi II-ben nem lenne benne és a Skoda nem dobálja annyira az extrákat mind pl a Peugeot.Abban már nem alapfelszaraltségen esp,automata fényszóró,automata ablaktörlő bőr kormány 4 el ablak nagyon jó a Peugeotok felszereltsége én is azt vettem volna egy 407-est ha beférne a garázsba :((( ,de kilóg a hátulja :O :O :O pedig milyen gyönyörű autó :( :(

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#910) atka76

atka76
(tag)

A tesztvezetés az miből áll? Mennyi idő és jön egy szalonos krapek is velem? Megvan határozva az idő illetve a távolság?
A váltózár az mennyibe kerül és milyen típusok vannak? Mennyi idő a beszerelés?
Valami linket tudtok ajánlani?
Ha Szlovákiában akarom szervizeltetni akkor a garit elvesztem?
Az o2 Ambiente - be alapból tényleg rádiós- magnó az alap felszereltség és ha cd - s illetve MP3 -as akarok akkor fizetni kell vagy bele alkudni! Azért ez már durva annyi pénzért és rádiós - magnó! :W

Bendegúz

(#911) marsu válasza atka76 (#910) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Ha Szlovákiába viszed kötelező szervizekre az autót, akkor csak a Mobilitás Garancia emelt szintű szolgáltatásait veszted el, de az alapszintű akkor is megmarad. A garancia ott is érvényes. Egész EU-ban.

(#912) marsu válasza Nakata (#909) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

'''' vettem volna egy 407-est ha beférne a garázsba ''''

Lehet hogy nagyobb sebességgel kellene beállni a garázsba?

:D :D :DDD

(#913) Nakata válasza marsu (#912) üzenetére

Nakata
(tag)

:DDD Azért inkább neeeeem.De tleg milyen szívás már, hogy 20 centi miatt nem vehettem meg ''álmaim'' kocsiját.Mert tleg csak egy Peugeot,de ha msz vele nagyon megimédod.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#914) Nakata válasza atka76 (#910) üzenetére

Nakata
(tag)

Tesztvezetés max 30 perc vagy 1 óra,de ez már a plafon.Igen jön veled egy muksó.Ha Vácon tesztelsz akkor a szalontól kimentek a 2/A nál lévő körforgalomig és vissza nekem ennyi volt,ámbár én már akkor mentem tesztvezetni amikor már megrendeltem a kocsit :D :D ,bár akkor is egy superb-vel dehát ez van nem volt más.A váltózárat mindeggyik kocsiba beletudják szerelni az ára olyan 60K körül van,de ajánlom neked is.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#915) Nakata

Nakata
(tag)

Beindult a TOPIC lassan meglessz a bűvös 1000. hozzászólás :R

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#916) atka76

atka76
(tag)

Mi az a mobil garancia?Tudtok valakit ajánlani a változár beszerelésre?
Milyen típusok vannak, melyiket érdemes? :)

Bendegúz

(#917) marsu válasza atka76 (#916) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Mobilitás garancia:
Ha az autód műszaki hiba miatt, vagy baleset miatt mozgásképtelen lesz, akkor az elszállítás a legközelebbi szakszervízbe ingyenes, csereautót kapsz a javítás idejére, max 5 nap és a csatlakozó hétvégére, ha külföldön vagy, és útközben romlik el az autó akkor szállást kap az összes autóban utazó egy 3*-os szállodában ... stb.

(#918) marsu válasza atka76 (#916) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Azt hiszem, hogy jobb ha bővebben elolvasod itt: [link]
:) ;)

(#919) Nakata válasza atka76 (#916) üzenetére

Nakata
(tag)

Jaja én inkább akármilyen szemetek is a váci szalonban akkor is oda viszem és nem Szlovákiába(habár itt a határ 2 km-re),de a mobilitás gar.az jó ha van.Pl:kinnt vagyok Németbe és behal a kocsi hívom az ingyenes számot és jönnek egy csere kocsival és az enyémet viszik el aztán majd meglessz csinálva az enyém :DDD ,de akkor is nem felendő dolog.A váltózárat meg minden szalonban ugyanúgy csinálják meg,szal nem naon kell ajánlgatni.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#920) Nakata

Nakata
(tag)

Nem értem én azt az ember aki megadja, hogy a kocsi mire képes.Gyárilag a gyorsulása:11,8.nah erre csak olyan 3.8 másodpercel cáfoltam rá 8 másodperc alatt 100-on van és a végsebessége sem 192,hanem simán belemegy a 200-ba és 200-ra olyan 40 másodperc alatt fel is fut a mutató és levan videózva is :)

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#921) <>jana<> válasza Nakata (#920) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

nemtudom én sem hogy számolnak,de nekem is 3-4 mp el kevesebb kell neki.az 1.4 esre 15.2 mp et írnak.

(#922) XaraX

XaraX
(PH! addikt)

Találtam valamit :)
[link]

(#923) Nakata válasza <>jana<> (#921) üzenetére

Nakata
(tag)

Huuuh negyed perc ez megalázás :((( :) ,de ugyanez volt a 206-osomnál is meg hát minden kocsinál végsebességre egy 10km/h-t rádobhatsz

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#924) Nakata válasza XaraX (#922) üzenetére

Nakata
(tag)

Jaja igen az örökös régi kedvencem.Órákat játszottam vele annak ellenére, hogy demó :DDD :DDD :DDD

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#925) <>jana<> válasza XaraX (#922) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

ezt leszedem kipróbálni:)

(#926) XaraX válasza Nakata (#924) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Vérzett a szívem,mire a 2. versenyt megnyertem. :O :O :O :O
Szegény autó hogy nézett ki........... :O

(#927) Nakata

Nakata
(tag)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#928) marsu válasza Nakata (#919) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Milyen ingyenes számot hívsz '' Németbe'' ? :F :F

(#929) atka76

atka76
(tag)

Tudja valaki hogy a szalonban mennyiért rakják bele a váltózárat? :DD

Bendegúz

(#930) Nakata válasza marsu (#928) üzenetére

Nakata
(tag)

Hát figyelj.Adtak nekem a kocsihoz egy rakat papírt és vagy egy mobilitás garanciás papír is.Nos,erre az van írva(anit a szalonban is mondtak),hogy ha a kocsi akárhol Európában lerobban akkor ott van 2 db telefonszám.Az egyik, ha magyarországon robbanok le,a másik ha valahol Európában.INGYENES számok és egyből eljönnek hozzám és ha ők ott helyben nem tudják megjavítani akkor kapok egy csere autót amíg az enyém a műtőben hever.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#931) Nakata válasza atka76 (#929) üzenetére

Nakata
(tag)

Hát figyelj most pontosan nem tudom,hogy mennyi,de én is rakattam bele 60 000Ft körül van plusz,minusz 10 000Ft mert nem tudom pontosan.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#932) marsu válasza Nakata (#930) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Az a gond, hogy a szalonokban csak gyorsan elmondják, hogy ez a telefonszám, ha bármi van csak telefonálni kell ...

Csak a 80-as számot tudod díjmetesen hívni, azt is csak Magyarországról ... A másik szám külföldről is hívható, de nem ingyenes ...

Csereautót se kapsz csak egy hétig max ... Ha hetekig van az autód szervízben műszaki hiba miatt akkor is csak egy hét, ha baleset miatt, akkor meg csak 3 nap! Még akkor is ha nem készül el 3 nap alatt....

:) :)

(#933) atka76

atka76
(tag)

Marsu!

Szerinted érdemes Szlovákiában szervizeletetni vagy nem? Nekem a határ 1Km!
Állítólag 30% - kal olcsóbbak, és rendesek nagyon! Az autóhoz is beengednek és látod hogy mit csinálnak és mit tesznek bele iletve mit cserélnek ki!
Érdemes még ha a mobilitás garit is elvesztem? :(

Bendegúz

(#934) marsu válasza atka76 (#933) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nem veszted el a Mobilitás Garanciát! ha Szlovákiában szervizelteted. Csak az alapszintű szolgáltatásokat kapod.
Esztergomban, a Skodánál is bemehetsz az autóhoz a szervízbe, látod, hogy mit hogyan csinálnak meg.

(#935) atka76

atka76
(tag)

Ha Szlovákiában szervizeltetem akkor itthon már csak az alapszíntű szolgáltatást kapom?Az mit jelent hogy alapszíntű szolgáltatás? :R
Állítólag sokkal olcsóbbak és hosszabb távon / 2-3 szervíz alkalom / :Y lehet hogy megérné kint?

Bendegúz

(#936) marsu válasza atka76 (#935) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Műszaki hiba esetén ugynugy kimegy hozzád a szerelő, és a legközelebbi Skoda szervizig ingyenes a szállítás, de a csereautót max 3 napig kapod. Baleset esetén is ingyenes a szállítás, és a csereautó max 3 nap.

(#937) atka76

atka76
(tag)

Akkor csak annyi a vesztés hogy csereautót 1 hét helyett csak 3 napig kapok?
Mert ahogy olvasom amúgy baleset esetén is 3 nap ha van mobil gari, ha nincs!
Csak ennyi az egész vesztés? :DD

Bendegúz

(#938) atka76

atka76
(tag)

Úgy értem hogy az alap szolgáltatás illetve a teljes mobil gari között csak ennyi a különbség??? :W

Bendegúz

(#939) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ha érvényes Mobilitás Garanciával rendelkezik a Skoda autód, azt külföldön is igénybe veheted, de ha a kötelező szervízrevíziókat nem Magyarországon, hivatalos márkaszervízben végezteted el, akkor a Mobilitás Garanciát elveszted!

Hivatalos információ, Skoda és Seat esetében igy van. Audi és VW esetében akkor is megnarad a Mobilitás Gari, ha külföldön lett szervizelve, de ott már csak az alapszintű szolgáltatásra jogosult az autó.

(#940) Nakata válasza atka76 (#938) üzenetére

Nakata
(tag)

Amugy megvan már az autód???

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#941) Nakata

Nakata
(tag)

Nah jól jártam a szekrény sarkában jól szétrúgtam a kislábujjamat az már biztos, hogy holnap nem fogok a kocsiban ülni mert menni sem tudok nemhogy még a kuplungot nyomogatni.Szegény autóm :)

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#942) marsu válasza Nakata (#941) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ezt én is eljátszottam karácsony előtt csütörtökön ... Be is kékült az egész lábfejem.
6 hét alatt múlt el, hosszában tört el a csont ... Nem egy kellemes dolog. Röntgen megvolt, a doki összeragasztotta a másik lábujjammal, hogy ne mozduljon el ....

Együttérzek veled! :O :O

(#943) Nakata válasza marsu (#942) üzenetére

Nakata
(tag)

Hosszában eltört a csont???????AZTA BETYÁRÁT NEKI.Az meg hogy tud úgy eltörni??Lehet én is elnézek röntgenre mert már alig bírok ráállni a lábamra :F :F :F

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#944) <>jana<> válasza Nakata (#941) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

nah kezetfoghatsz az asszonnyal,ő a forgószékemmel dekázott valamelyik este azóta sántít ;] :D

(#945) Octi válasza Nakata (#920) üzenetére

Octi
(fanatikus tag)

Nem szeretnék kötekedni, sem vitatkozni, de azt kétlem, hogy 8mp alatt 100-on van a vas. Nekem az 1.8T-vel 9.5mp.

A végsebességet meg akkor érdemes emlegetni, ha GPS-szel méred. A km óra igen rendesen csal.

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

(#946) Nakata válasza Octi (#945) üzenetére

Nakata
(tag)

Hát figyelj a stopperóra nem csal :DDD és nem egyzser mértük.és a videó is ezt tanusítja szóval nem tudok mást mondani

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#947) Nakata válasza <>jana<> (#944) üzenetére

Nakata
(tag)

Hehehe milyen jó már mindenkinek van ütődöttlábú története :D Nekem már rendesen beindulét a testem regenerálódása már gennyezik már most :F :DDD ez van már csak röhögök rajta hogy hanyattvágtam magamat annyira fájt,de a körmöm lehet leugrik nemsokára :O :)

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#948) Peter789

Peter789
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez az intelligencs lámpa nem szimpatikus... igenis tessék járatni azt a lámpát éjjel-nappal... nagyon sokat számít az az információ a városi közlekedésben, hogy az autó világít és közlekedik, vagy áll az út szélén... plussz amúgy is hamarabb csillan meg a tükörben, etc... jobban tetszik az amcsi, ami automatikusan felkapcsolja ha jár a motor, és nem hagyja kikapcsolni...

http://www.pc2car.hu/phpBB3 - minden a CarPC-ről...

(#949) Nakata válasza Peter789 (#948) üzenetére

Nakata
(tag)

Hááát valamilyen szinten igazad van jobb ha világít mindíg(nekem állandóan világít) csak a amaffia lenne bajban mikor gyilkolni mennek kaviccsal kikellene verni a fényszórókat és drága lenne mindíg egy Merci fényszóró csere akció után :DDD ,nah meg a hülye gyerekek szeretnek szórakozni azzal, hogy nem kapcsolják fel a lámpát,bár nem tudom mi a jó abba, hogy belélyük szálhat egy kamion korom sötétben,de mindegy

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#950) misimagaki válasza atka76 (#910) üzenetére

misimagaki
(fanatikus tag)

Tesztvezetés a Skodák Palotájában max. 10 perc. Arra nem elég az idő, hogy bemelegedjen a motor - télen.

Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.