Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ßrainiac

    addikt

    Egy rovid teszt a JVC KD-X250BT fejegysegrol

    A dobozon az all, hogy mejd for ajfon and aj akarmi, de ez baromsag, Androiddal ugyanannyit tud a cucc, ha nem tobbet (leven van Play-es alkalmazas hozza). Google kidob rengeteg kepet rola fekete tekero gombbal es taviranyitoval, na ilyet nem igazan talaltam, ehhez nincs taviranyito (ott van a telo, ha mar muszaj hatso ulesrol vezerelni), es a gomb is "gagyibb", ezust szinu (nekem az, mert az egesz autoban semmi krom csiricsare nincs).

    Konnyen beszereltuk (mikrofon meg nincs a helyen, ehhez pro segitseget hivok :DDD), bar a fem keretet nem sikerult mocorgas mentesen lefixalni, egyszeruen mintha nem jo helyen lennenek a behajlithato fulek. Igazabol nincs nagy gyakorlatom ebben, annyit latok, hogy a fem keret 1-1 millimetert mozog jobb oldalt, viszont amikor bekerult a redijo, mar nem lehetett eszrevenni.

    Golf 4 antenna kabel nalam konvertalasra szorult, mert ebbe mar melyebb csatlakozasu megy bele (300Ft-os tetel).

    Maga a fejegyseg jol nez ki, szamlap fekete alapon feher (I liek dat), bar le kellett vennem minimumra a fenyerot, hogy az ugynevezett fekete (a hatterfenytol) ne viritson annyira, igy mar jo. Termeszetesen a gombok fenyereje is allithato, ezt is lejjebb vettem a kek muszerfal vilagitas fenyerejenek szintjere.

    A menu rendszerben kenyelmes maszkalni a tekerovel, benyomasra belepsz a menube / leokezol beallitasokat, mellette pedig rogton van egy visszanyil, amivel mentes nelkul visszaugorhatsz. Egyertelmu es fel perc alatt megszokhato a gyors ide-oda lepegetes. Rengeteg beallitas van, nem az elso fejegysegem, de ennyit meg egyikben sem lattam. A szokasos Bass, Mid, Treble mellett ott van nehany DSP mod, ezekbol a Dynamic eleg mocskosul adja, tulsagosan is, ugyhogy a User modnal maradtam. Ezenkivul van Loud off, low, high, bass boost off, +1, +2, es Pro EQ, ahol Hz-ben meg valamilyen orult mertekegysegben is megadhatoak a hangszinek, ez mar tulmutatott rajtam.

    Bluetooth, lenyeg:

    Az elso ilyen cuccom, eleg regota szemeztem mar ilyen funkciokkal, de ugy voltam, hogy amig a regi mukodik, addig nem vagom ki a penzt az ablakon. Jol is tettem, mert regebben nem talaltam volna ilyen jo vetelt ennyi funkcioval.

    A telefonnal egyszer kell ossze parositani a cuccot, ez olyan fel perc alatt megvan, onnantol ahogy beulsz az autoba / bekapcsolod telon a BT-t, mar hasznalhatod is a BT nyujtotta kenyelmi funkciokat :)

    Google play music appbol gyonyoruen streameli a zenet, a keszuleken talalhato prev / next gombokkal leptethetoek a trackek, gyors mute es pause gombok is vannak, igy a telefonhoz hozza sem kell nyulni. Ugyanez elmondhato a hivasokrol, a dedikalt telefon billentyuvel azonnal bent vagyunk a telefon Recent calls, vagy Phonebook menujeben, ahonnan egy gombnyomassal indithatunk hivast (elobbinel 107 contactot latott, utobbinal az osszes bejegyzest, termeszetesen).

    Hanghivas is van, valamint SMS hangos felolvasa, ezekhez kell az ingyenes Play store app, bar mivel ugy sejtem, magyarul nem fog tudni, egyelore nem probaltam. Persze az Androidnak koszonhetoen lehet, hogy telepithetoek mindenfele text-to-speech addonok, meg nyelvek, de a fentebb emlitett extrakkal mar boven megelegszem :C

    Most utolag belegondolva irhattam volna a geprol, ekezetekkel egy ilyen hosszabb irast, de megszoktam, hogy a telefonom gyakorlatilag ph!-mobil :DDD remelem, ez nem zavar senkit.

    Amennyiben valakit erdekel barmilyen tovabbi feature amirol nem esett szo, kerdezzen nyugodtan ;)

    -secret-: "Mondta a csávó két hét múlva hoz nekem félárér.. jól van mondom. :D" > ket hetig hasznalja, aztan atadja neked felaron, amikor megy el az ereje :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák