De én nem értem, miért lesz nekem hasznos, ha megtanulom, hogy törik meg a fény az optikában, meg hogy működik egy fényképező zárja, úgyis csak az eredményeimből tudok majd csak tanulni.
Biztos ez is fontos, de engem jobban érdekelne a kompozíció meg hogy egyáltalán hogy lehet értelmet adni egy képnek..
"Nem mindig az a jó, ha előre eltervezzük mit is akarunk fotózni, hogy akarjuk fotózni, stb. Nagyon sokszor akkor jön az ihlet, amikor megpillantunk valamit."
Mostanában pont ezen gondolkoztam, miután megláttam a zoom magazinban Tóth István képeit. Mindegyik meg van előre tervezve pontosan, rengeteg az útómunka is, de ez nem zavar senkit, mert rájuk nézve majd' el lehet ájulni. És azok fekete-fehérek, ocsmány zajokkal, mégis eltörpülnek mellettük a flickr fiataljainak impresszionista alkotásai.
Úgyhogy teljesen össze vagyok zavarodva most.
A digitális fotó magazinra gondoltam
Szerintem van benne pár hasznos dolog. Nem is tudtam erről a Fotó magazinról. Lehet belőle szerezni valahonnan? 
[ Szerkesztve ]
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

Örülök, hogy hozzátehettem valamit.

Szóval ezt meglátást abszolúte nem értem. 

.
És a baloldali kb. 15-20% teljesen töksötét így is, tehát a "teljesen kitölti"-t most sem értem.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár, mint mondtam én a monitoromat nem műszerrel kalibráltam, csak hozzáállítottam az előhívott képekhez 

magamnak...
Nem igaz milyen az eszem...