Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) johnjohn válasza Viszlát (#199) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Sajna eddig sem az időjárás, sem a szabadidő nem tette lehetővé, hogy érdemi produktumot hozzak létre a kijelölt témában.Vackot meg minek tegyek fel.Azért igyekszem. :O

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#202) sztyui2 válasza Viszlát (#199) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Nekem is már van képem, de van egy jobb ötletem, de annak a megvalósítására még várni kell, és nem is biztos, hogy meglesz. Ezért a mostanit nem rakom fel. Ha nem sikerül a második ötlet, akkor majd felrakom a már most meglévő képemet.

Blog:http://sztyui.wordpress.com ------------------- portfolio:http://sztyui.500px.com flickr:http://www.flickr.com/sztyui

(#203) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nekem sajnos időm sem volt igazán, de semmi ötlet sem született most erre a nincs témára, de úgylátom(a felvetésekből), hogy a következő téma számomra jobb lesz. :K

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#204) MrBean55 válasza Szten Márs (#200) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Ugyanabban a "cipőben" járunk ..
+ Vacillálás is van több ötlet között.

[ Szerkesztve ]

(#205) Allien válasza hemaka (#203) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ötlet? Nincs? Akkor "küldj be" egy üres lapot. ;) Lehet teljessen fekete is. :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#206) Szten Márs válasza hemaka (#203) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugyanmár, bármi lehet "nincs". Nincs az is, ha nincs ötleted :DDD
Írtam most pár ötletet, de inkább visszatöröltem, úgy érzem, még virágnyelven sem teljesen korrekt, ha súgunk, de próbálj kissé elvontabban gondolni erre a szóra, kissé átvitebben, sokrétűbben, menni fog ez ;)

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#207) j.bravo válasza Szten Márs (#198) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Így van, diktátor úr sajnos nem tudott azóta belépni, akart, de nem volt rá mód. A hiányzásom igazolt, a húgom esküvője volt tegnap (messzi városban), pénteken pedig még rohangálnom kellett ezzel összefüggő dolgok miatt is...

Be akartam lépni pl. hogy felkérjem Szten Márs-t a diktatoriátus második tagjának szerepére, ha elfogadja. Elég aktív a fórumon, figyel is, megfontoltan szól hozzá, tehát szerintem tökéletesen alkalmas.

Mindenesetre hamarosan eredményt hirdetek a jövő heti témát illetőleg!

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#208) norbre

norbre
(kvázi-tag)

üdv emberek, jó ötletnek tartom a kezdeményt, szivesen csatlakoznék :)

a szabályokban nem láttam (vagy csak vak vagyok).. meglévő képet is lehet, vagy adott témára mindig "frissen" fényleképezett alkotásokat lehet/kell beadni?

(#209) hemaka válasza Szten Márs (#206) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Ez a baj, a nagyon elvont dolgokban soha nem voltam jó(matek is pl.:D), talán a következő téma. Ha jól láttam csend, idő, sín és társaik voltak felvetve, azok jobban tetszenek. :)

(#210) Szten Márs válasza hemaka (#209) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért ne add, keddig még van idő :K

A matek pont nem elvont, hanem a létező legegzaktabb dolog a világon.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#211) hemaka válasza Szten Márs (#210) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Abban a tudatban voltam, hogy ma éjfélig kell... :B Addig hátha kiagyalok még valamit. :)

deriválás, integrálás, meg hasonló borzalmas dolgokra gondoltam matekból

(#212) j.bravo válasza Szten Márs (#206) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Srácok, választhatunk kevésbé elvont témát is, már csak azért is hogy ne legyen mindig ugyanolyan (lehet pl. a már említett "híd" vagy "ház" vagy ilyesmi is...

Az eddigi javaslatok alapján, a témajavaslatok, amelyek alapján egy javaslatra lehet szavazni, a "nincs" témára való képfeltöltéssel egyidőben (ebben a topikban):

idő (5 fő javasolta)
út (4 fő javasolta)
sín (3 fő javasolta)

A többi témát egy vagy két fő javasolta.
Egyébként nem muszáj ezt felsorolás jelleggel már most, egyelőre elég lenne agyalni a témákon (például most még simán fel lehet dobni ötleteket pl. a sín megvalósítására...), és jó kis diskurzus alakulhatna ki, amiből a hét végére (azaz keddre :D) egyértelműsödne, mely 3 közül választunk szavazással. De ha mégse működik, akkor keresünk más módot.

Kérlek, töltsétek fel képeiteket keddig a "nincs" témában! Az se baj ha most még nem gondolod igazán jónak. Amondó vagyok hogy egy kevésbé überf*sza képből is több ötletet, látásmódot, inspirációt lehet meríteni, mint a semmiből. Különben is, lehet hogy a többieknek simán leesik az álla.

A képfeltöltéssel egyidőben adjátok le 1 db voksotokat az idő, út ill. sín témák valamelyikére! Akkor is szavazhattok, ha nincs kép a "nincs" témában, de ideális esetben a képpel együtt érkezzen a szavazat :D

[ Szerkesztve ]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#213) Szten Márs válasza j.bravo (#207) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Természetesen elfogadom a másoddiktátori állást :K
Mondjuk ma pont egy olyan nap volt, hogy forumránézésenként volt 30-40 másodpercem, így pont nem láttam ezt a felkérést, ezzel is alátámasztva mennyire figyelek :DDD De azért ez a ritkább eset és nemigen fordul elő olyan nap, hogy ne tudnám visszaolvasni teljes egészében a történéseket és reagálni rájuk.

[ Szerkesztve ]

(#214) Szten Márs válasza norbre (#208) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Képfeltöltés és részletes szabályok itt: [link] - az első hsz-t olvasd el!

Egyébként - természetesen - szívesen látunk, és akár a mostani, nulladik ciklusba is be tudsz még csatlakozni.

[ Szerkesztve ]

(#215) MrBean55 válasza j.bravo (#212) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Saját számításaim szerint az út-ra is 5 javaslat volt, de mindegy, ezzel nem kerül ki a top3-ból. :D

Volna 2 kérdésem:

1. A "nem nyert" témajavaslatok újra hasznosíthatók?
Tehát ha egy téma egyszer nem nyert, akkor az "mindörökre" kuka, vagy újra fel lehet vetni (ugyanúgy/módosítással)? Ad abszurdum nem kell felvetni mert "örökké" élnek?

2. A "nyert" témák önként lemondanak arról a "jogukról" hogy újra témák legyenek?

(#216) Ndruu válasza j.bravo (#207) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gratulálok az ifjú párnak! :C

ON: Van 3-4 képem, már csak el kell döntenem melyik kerüljön be a heti témába.

sálálé

(#217) Szten Márs válasza MrBean55 (#215) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Véleményem (javaslatom) szerint
1, Újra fel lehet őket vetni
2, azt a témát, amit már ellőttünk nem hozzuk fel újra

Egyébként akinek egy témára több képe/ötlete van és többet is megvalósított, szerintem a amik végül nem kerültek ide be, tegye be a digitális fényképes topicba, legalábbis szerintem sokan kiváncsian lennének rá, hogy mi a többi és milyen felhozatalból került ki az az egy, amit végül választott :)

Ndruu:
:R :DDD

[ Szerkesztve ]

(#218) j.bravo válasza Szten Márs (#217) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Ndruu: na várj csak, legyen csak alkalom, visszakapod még ezt :DDD

Egyetértek a kollégával, talán említettem is fentebb, hogy természetesen az a téma ami az x-edik héten nem lett szerencsés, ugyanúgy indulhat a következő héten. A már feldolgozott témákat valóban ne dobjuk fel újra, legalábbis ne túl hamar. Mondjuk legalább egy fél évig ne; hacsak nincs valami olyan kiegészítés, módosítás, ami mégis új témává teszi.
Ha valakinek később lenne (további) ötlete, szívesen látjuk a képet a DF topikban vagy akár itt a csevegősben is, de nem az aktuális heti témájú képek topikjában.

(#219) Viszlát válasza j.bravo (#218) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Én azon gondolkodtam, hogy szerencsés-e ilyen irányba elmenni a témákkal, mint anya, út, zaj, idő, fa. :U Ezek kiábrándítóan agyonrágott, kézenfekvő, lapos témák, nekem inkább a gondolkodós jönne be, mint pl Hydra első hó javaslata, ami ezerféle lehetőséget rejt magában.

(#220) Szten Márs válasza Viszlát (#219) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az idő az nem lerágott szvsz, teljesen elvont asszociációkat is kínál. Egyébként az út szót is lehet többféleképpen értelmezni. Az út nem csak azt jelenti, ahol az autók mennek, út még ezer dolog, amik közül rengeteg korántsem ilyen anyagiasult képződmény, hanem nagyon is átvitt értelemben vett út. Igazából minden témánál a fotóstól, az alkotótól függ, hogy mennyire agyonrágott, kézenfekvő és lapos módon fogja meg a dolgot, vagy épp nem és igenis kis gondolkodással, fantáziával lehet olyan képeket csinálni, amik egyáltalán nem lennének első hallásra kézenfekvőek, egyáltalán nem lerágottak és mégis, bár nem a szó elsődleges, triviális jelentéséhez, de odatartoznak. És a kezdeményezés lényege pont az agytorna. Ha kap valaki egy lapos, elnyűtt témát, abból agytorna kihozni valami teljesen elvontat és egyedit - korántsem lehetetlen, és ami azt illeti szerintem egyáltalán nem nehezebb, mint egy eleve elvont témából kihozni ilyesmit.
Ugyanakkor korántsem csak elvont módon, a szónak többedik jelentéssíkját, gondolati asszociációját feltárva lehet egy általános témát úgy megvalósítani, hogy ne legyen lapos és elcsépelt. Egy szó szerint vett témát is ki lehet úgy dolgozni, meg lehet valósítani olyan módon, hogy lemegy a hídba az ember, és lepetézik - persze, kell hozzá egyfajta látásmód, meg ehhez is kell gondolkodni, de szintén azt tudom mondani, hogy ez a topic lényege. Szóval aki nem szereti az elvont dolgokat, nem ez az erőssége, annak is rejt lehetőségeket magában az ilyesfajta téma, anélkül, hogy az általad felsoroltak csapdájába esne - és talán többen lesznek olyanok, akik neveznek, és képeket küldenek.

Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy legyünk kreatívak, dolgoztassuk meg az agyunkat - ki-ki a maga módján, nem csak agy "út" vezet a jó képekhez :K

[ Szerkesztve ]

(#221) Viszlát válasza Szten Márs (#220) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Nem is az elvontság mellett tettem le a voksom, erről szó sincs. Én inkább arra gondoltam, hogy ezek a lerágott csont témák kifejezetten azok közé tartoznak, amiket az ember egyébként is végigjár amikor nekiáll fotózni... Főleg az út, idő, anya... no de mindegy, lehet, hogy teljesen egyedül vagyok ezzel a gondolatommal, majd kiderül. :)

(#222) Zebu

Zebu
(őstag)

Sziasztok!

Nem könnyű követni az eseményeket! :)

Kiváncsi leszek, hogy az egyes témák kiben, mit mozdítanak meg.

Első hallásra valóban kicsit szürkék lehetnek, sokszor hallottak ,de Sztennel egyet értek, hogy biztos ki lehet hozni fantasztikus dolgokat belőlük.

Mondjuk nekem tetszene egy olyan dolog is, hogy egy tök konkrét téma, ne mennyire elvont, ne mennyire gondolkodós is. Vagy valami egészen abszurd akár..... jó itt nem kismacska lefejezésre gondolok! :D

Pl akár ilyen ,hogy "egy tolltartó viszontagságai a vénasszonyok nyarán", vagy nemtom... :DD

Siztlának is igaza van, hogy az első képeid egyeike tutira foglalkozott már a témákkal! ;]

[ Szerkesztve ]

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#223) MrBean55 válasza j.bravo (#218) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Köszi a választ.
Tehát egy "nem nyert" téma újra indulhat. A dolog nem automatikus, újra be kell dobni az adott hétre is, ha jól értem.
A "csupán" fél év várakozás elég megengedő, de jól hangzik. Ehhez viszont szerintem valami fix helyen vezetni kellene a témákat (dátummal) hogy bármikor bárki ellenőrizni tudja hogy pl. volt-e már, ill. mikor "jár le" egy téma. minden héten bővülne a lista 1 sorral.

(#224) Szten Márs válasza Zebu (#222) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem az a lényeg, hogy foglalkozott-e már a témával, vagy hogy mennyire járta már körül, meg ilyesmi. Az a lényeg, hgoy mennyire tud belőle olyat kihozni, amit eddig nem, vagy mennyire tud olyat kihozni, amitől dobnak egy hátast az emberek.
Képzeljük el, van egy téma: a vízpart élővilága. Sőt tovább konkretizálom: a vízpart madárvilága. Elég konkrét, évtizedek óta fotózgatják, és valahogy mégis, nemzetközi kiállítások, nagynevű világversenyek állandó résztvevői, és mindig tudnak olyat mutatni, amit megnézve nem az jut az ember eszébe, hogy affene, ezt a témát már 500x lerágták, hanem az, hogy tyűha, ez de szép. De nyilván ez csak egy kiragadott példa volt, nyilván ha nagyon akarjuk, találhatunk érveket, hogy miért nem jó ide, de azért próbáljuk csak az értelmét venni. És itt csak a szó szerint vett témánál tartunk még.

Csak magamat tudom ismételni:
Ha kapunk egy általános, sokszor lerágott témát, akkor még legalább két kreatív út áll előttünk:
1, A témát megpróbálhatjuk úgy ábrázolni, hogy nem a lerágottság ugrik be róla az embernek, hanem az, hogy mennyire jó fénykép, mennyire szép, jól kidolgozott, vagy/és mennyire érdekesen láttatja az amúgy teljesen hétköznapi dolgot.
2, A témát megpróbálhatjuk nem szó szerint venni, hanem minnél elvontabban, tökmás képeket alkotva így, mint ami triviális lenne

Így megláthatjuk, hogy egy dolog mit hoz ki a különböző emberekből, hogy 1, ugyanazt mennyiféleképpen képesek láttatni 2, ugyanarról mennyiféle módon képesek ilyen-olyan irányba asszociálni.

(#225) Zebu válasza Szten Márs (#224) üzenetére

Zebu
(őstag)

Okec, értem mit mondasz. Csak gondoltam ki lehetne találni valami olyan dolgot, amire mondjuk még eddig nem is gondoltál, hogy fotóznád, mégis mindig a közeledben van, nap, mint nap érintkezel vele.

[ Szerkesztve ]

(#226) MrBean55 válasza Szten Márs (#220) üzenetére

MrBean55
(fanatikus tag)

Az "út"-tal kapcsolatos gondolatokkal teljesen egyetértek, ez egy többértelmű szó önmagában is, de szóösszetételben mint "gyűjtő" téma is működik, pl. "életút".
Ha ez lesz a téma (valamikor) akkor én tuti hogy nem közlekedési utat fogok fényképezni, sőt most ("képlékeny" állapotban) olyan ötletem van amire lehet hogy itt kevesen gondolnak és ezért majd jól le lesz szólva, de lehet hogy nem ... :)

(#227) ottkar válasza Zebu (#225) üzenetére

ottkar
(PH! addikt)

" is gondoltál, hogy fotóznád, mégis mindig a közeledben van, nap, mint nap érintkezel vele."

Hú te perverz! :DD

(#228) Szten Márs válasza Zebu (#225) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, hogy ki lehet. Ha van témajavaslatod, ötleted, akkor vesd fel, és simán lehet, hogy a következő fordulóban az lesz a téma :K

ottkar:
A te képeidet is szivesen vesszük ám a társtopicban, én pl kifejezetten kiváncsi lennék egy ilyen régi motoros látásmódjára :K

(#229) ottkar válasza Szten Márs (#228) üzenetére

ottkar
(PH! addikt)

A baj csak az hogy nem csinálok felvételeket szinte egyet se, fotósétára nem megyek a téma meg nem jön ide.Nem bírok a vérnyomásommal, állandóan liftezik.

(#230) Szten Márs válasza ottkar (#229) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát igen, így érthető, hogy nem :(
Mindenesetre, ha mégis úgy jön ki a lépés, ne feledj el minket :)

(#231) tbs válasza Viszlát (#219) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Nem anya, hanem "anya?"... ;] Csépeld el ezt, hadd legyen lapos... :P

:)) Minden téma jó. Szerintem. Lapos téma nincs, csak egyszerű fotós... :K

[ Szerkesztve ]

(#232) Allien válasza tbs (#231) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Kerék anya, me anya csak egy van? ;)

[ Szerkesztve ]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#233) Zebu válasza tbs (#231) üzenetére

Zebu
(őstag)

Igen talán ez a legjobb szó, hogy nincs elcsépelt téma, inkább kevés olyan dolog van amire az ember még nem gondolt! :)

(#234) Viszlát válasza tbs (#231) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Sejtettem, hogy nem fogja bírni az önérzeted. :) Mindenesetre kíváncsian várok tőled is képet mostmár. :)

Mod: no meg mindenki mástól, hogy a nagyon jól kitalált elméletet mostmár hagyjuk egy kicsit és lássuk, hogy mi az ami ebből megy a gyakorlatban. :U

[ Szerkesztve ]

(#235) tbs válasza Viszlát (#234) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

:K

(#236) Zebu

Zebu
(őstag)

Már nem emlékszem, hogy csak az aktuális héten, időben készült kép lehet, vagy lehet régebbi is?

mi a végső álláspont?

[ Szerkesztve ]

(#237) Szten Márs válasza Viszlát (#234) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy mi megy belőle kiderül, világmegváltás pl részemről biztos, hogy nem lesz, de azért próbálkozik az ember. Egyébként a mostani témához a te képed is teljesen beleillik az elméletbe (ezt vedd dícséretnek), szóval csak megyeget ez :)

Egyébként javasolj te is témát. Olyan témák lesznek porondon, amit javasolunk és amit megszavazunk, szóval minden rajtunk múlik :)

(#238) pisti válasza Viszlát (#219) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Tekintve, hogy az adott héten kell készülnie a fotónak, ennek az első hó dolognak bizony könnyen akadálya lehet ha épp nincs hó a héten ugye... Egyébként tényleg jó téma.

Kellenének olyan témák is amik egy egész évszak/időszak alatt mennek, mint pl. ez az első hó, párhuzamosan a hetiekkel.

(#239) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Ez az srácok, szép lassan, de gyűlnek a képek a topikba, csak így tovább!
Én mondjuk alkotói válságban vagyok, ötletem lenne de sanszos hogy vagy erőm vagy alkalmam nem lesz megvalósítani most, úgyhogy alkossatok helyettem is! :D (azért mg nem adtam fel)

Akik eddig már feltették a képüket, nyugodtan adják le voksukat a jövő heti témára a képes topikban! Jelöltek: a) idő, b) út, c) sín.

(#240) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már csak pár óra van a nulladik fordulós képek feltöltésére!

Remélem még fel fog kerülni jópár kép :) Senki ne felejtse el, ma 23:59 a határidő a feltöltésükre, és a társtopickba linkelésükre.
Utána pedig elindulhat az értékelés, szintén a társtopicban :K

[ Szerkesztve ]

(#241) werttzui válasza Szten Márs (#240) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Holnaptól lehet szavazni meg véleményezni az előző körről?

CHIHUAHUA

(#242) j.bravo válasza Szten Márs (#240) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Szégyenszemre az egyik diktátor most kimarad, de épp csak annyi időm volt, hogy ránézzek a fórumra, se új képet csinálni (pedig ötlet van pár), se a régiek közt kutakodni nem tudok most :( Így jártam. De a digifotós topikban (esetleg itt a megbeszélősben) azért majd felteszem :D

Toljátok a képeket, toljátok, toljátok!

werttzui: véleményezni lehet a mostani képelet holnaptól. Szavazni most a nov 19-25 közt fotózandó témáról, holnaptól pedig a következő heti (nov 26-dec 2) témáról lehet.
Tényleg, Szten, sok dolgot kell észben tartanunk, ha jól tévedek, elvileg a következő témaszavazás "jelöltjeit" már ki kéne hirdetni, jól tévedek? Megnéznéd a szabályzatot, hogy is van? :DDD (aztán lehet hogy ezen még finomítanunk kell, de egyelőre induljon be rendesen a projekt)

[ Szerkesztve ]

(#243) Szten Márs válasza werttzui (#241) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, egész pontosan éjféltől, a linkelt topicban.

(#244) tbs

tbs
(PH! addikt)

Huhh. Elnézést, K100D-m elállítodott órával jött vissza Bulgáriából, és képfeldolgozó szkriptjeim egyike lenyelte az exifet. Következő alkalomra megjavítom mind2 problémát. :B

Szten: :)) Becsszó ma készült a kép..!

[ Szerkesztve ]

(#245) Szten Márs válasza tbs (#244) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valahogy talán megbocsátjuk ezt a szörnyűséget ;]

(#246) Terapeuta válasza tbs (#244) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

TBS!

Majd elmondom, hogy képzeltem el ezt a témát!

:K

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#247) Szten Márs válasza tbs (#244) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A végső szabályok amúgy nem mondják ki, hogy új képnek kell leni - felvetettem ezt, mint ötletet, de nem lett megszavazva. Szóval max annyit kérhetek, hogy törekedjünk az új képek feltöltésére, amennyiben ez lehetséges :)

(#248) Viszlát

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Ha nem szavazok a mostani kör témájára, az jelent bármilyen negatívumot számomra a továbbiakban?

#249: akkor kihagynám. De köszönöm a figyelmeztetést! :)

[ Szerkesztve ]

(#249) Szten Márs válasza Viszlát (#248) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Természetesen nem. :)

(#250) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A társtopicba szépen gyűlnek a képek, aminek nagyon örülök, csak így tovább :R

Viszont megkérnék mindenkit, hogy az első hozzászólásban lévő szabályokhoz igazítsa a képe normál, alapértelmezett méretét, magyarul 1024 pixel legyen a nagyobb oldal maximális hossza (illetve 400 a kisebb minimális hossza).
Valamint egy képet töltsünk fel egy témáról. Ha kétféle utómunkával készítettük el a képet, akkor a másikat tegyük be a digitális fényképeim topicba, és a képünknél írjuk oda, hogy oda tettünk másfajta utómunkával képet, jelen topic társtopicjába csak az az egy kerüljön, amit tényleg nevezni szeretnénk. Ugyanez áll az egyéb, a témához készített, de végül mégsem legjobbnak ítélt képeinkre. Természetesen kiváncsiak vagyunk rájuk és örülünk, ha több képet is készítettetek, de az általatok/általunk megszavazott szabályok értelmében oda csak egy kerülhet fel. Az eredeti képeket érdekességképpen, miből lett a cserebogár alapon persze linkelhetjük oda.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.